Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer w G-cach?

10.10.04, 20:16
Poszukuję dobrego (i niezbyt drogiego) fryzjera w naszym pięknym mieście.
Chodzi mi o kogoś, kto nie uczesze mnie na jedno kopyto (byłam w wielu
miejscach i wszędzie po obcięciu biora gruba okrągłą szczotę i dawaj! ) i kto
doradzi mi w sprawie fryzury. Macie jakieś typy?
Obserwuj wątek
    • zuberek_z Re: dobry fryzjer w G-cach? 10.10.04, 21:46
      Ja proponuję salon na nowym basenie Lidia
    • giks Re: dobry fryzjer w G-cach? 11.10.04, 12:56
      ja np. lubię chodzić do salonu Goldwella na PKS. I tam w zależności jakie
      fruzurki lubisz p. Marcin najbardziej lubuje się w bardzo krótkich włosach.
      Maciek włosy półdługie mniejwięcej go ramion - oni obaj robią raczej na
      awangadrę więc jeśli nie lubisz dużych zmian i mocnych cięć to polecam np. p
      Gosię ew. Monikę. Jest jeszcze p. Agnieszka ale mi jakoś nie przypadła do gustu
      choć mnie osobiście nie obcinała ale to co widziałam się mi nie podobało.
      Wszystko zależy od gustu więc tak naprawdę cieżko polecać. Jedno jest pewne
      jesłi masz już dość bycia jak inni to powinnaś pość właśnie tam - pytanie tylko
      jak bardzo chcesz się wyróżniać z tłumu o na ile się odważysz. Niestety jednak
      mają dość wysokie ceny szczególnie dla kogoś kto idzie po raz pierwszy bo potem
      dostejesz kartę stałego klienta i masz ok 10 zł zniżki. Ceny przykładowo:
      Strzyżenie z modelowaniem itd. na włosach długości do ramion ok 40 zł.
      Farbowanie ze strzyżeniem ok 60 zł + pasemka 71zł. Tak orientacyjnie ;)Tam
      czasem też używają okrągłe szczoty ale to naprawdę mało kiedy częściej różnego
      typu żelazek, prostownic itd. itp.

Pozdrawiam.
      • zewa1981 Re: dobry fryzjer w G-cach? 11.10.04, 14:26
        no dobrze, ceny nie sa az tak straszne. ale... czy po takim awangardowym
        obcieciu bede mogla potem sama ulozyc sobie fryzure? bo zazwyczaj jest tak, ze
        fryzure mam ok do pierwszego mycia. potem juz nie :/
        • giks Re: dobry fryzjer w G-cach? 11.10.04, 14:43
          u mnie było tak:
          po pierwszym szokującym cięciu, bo ścięłam włosy z długości ok 50 cm. do
          wysokośći brody wiec miałam tzw. szok i po pierwsze ciezko sie było
          przyzwyczaić do wygladu a co dopiero układania włosów ale juz po 3 myci czyli
          około tygodniu było OK. teraz już nie mam takich problemów bo zawsze są to
          fryzurki mniej więcej podobnej długości i stylu więc jakość się udaje. Poza tym
          ja zawsze i tak układam po swojemu bo raz że rzeczywiście cieżko jest drugi raz
          tak samo ułozyć - nawet fryzjerowi a poza tym ja wolę "łagodniejsze" wersje
          tych fryzurek. Ale generalni ejstem bardzo zadowolona szczególnie z koloryzacji.
          • zewa1981 Re: dobry fryzjer w G-cach? 11.10.04, 21:32
            dzieki za rade :)
            moze kiedys sie tam wybiore. pewnie jak dostane wyplate ;)
            tyklo...dzis slyszalam, ze jedna dziewczyna za podciecie wlosow zaplacila 150 zl!
            szok!
            • giks Re: dobry fryzjer w G-cach? 12.10.04, 15:34
              wątek jest...Tylką trochę spadł w gąszczu spamu :(((

hmm... wiesz co nie mam pojęcia ale z tym słyszeniem to róznie bywa... Ja jak
              do tej pory to najwięcej zapłaciłam 120zł za ścięcie, kolor + balayage (jeden
              kolor). Najlepiej to poprostu pójść ew. zadzwonić i się zapytać bo może jestem
              nie w temacie ale nie sądze znowu żeby przez 2 miesiąc czasu tak skoczyły ceny.
              Moja mama była w połowie września i za ścięcie płaciła 39 zł
              • zewa1981 Re: dobry fryzjer w G-cach? 14.10.04, 22:56
                dziekuje :)
                chyba faktycznie wybiore sie tam i zapytam ile kosztuje zrobienie fajnej fryzurki :)
                mam w sumie niedaleko, a juz nie moge na siebie patrzec, chociaz wszyscy mi
                mowia, ze wygladam dobrze. ale ja sie zle czuje, a najwazniejsze jest chyba to,
                zeby dobrze sie czuc we wlasnej skorze i fryzurze, prawda? ;)
                pozdrawiam :)
                • giks Re: dobry fryzjer w G-cach? 15.10.04, 08:54
                  wtaj!
                  wize, że przechodziśz to samo co i ja. Wczoraj na swoje nieszczęście spotałam
                  swojego fryzjera w mieście no i nie wytrzymałam :((( Umówiłam się na środe bo
                  nie mogę na siebie patryć. jeste jak jesień rudo-złota ;) choć Maciek
                  stwierdził że nie jest najgorzej :))) Przy okazji umawiania zapytałam jak tam
                  ceny no i powiedział że kolor(baza+pasemka) jak na moje włosy to koszt
                  ok 59-69zł. Do tego 10zl więcej gdym chciała podciąć...

No i tak sobie pomyślałam, że jak chcesz to mogę Ci odsprzedać swoje darmowe
                  strzyżenie bo ja z niego na pewno nie skorzystam powiedzmy za 30zł. Jeśli sę
                  zdecydujesz to daj zać byle przed środą ;)
                  Pozdrawiam.
                  • zewa1981 Re: dobry fryzjer w G-cach? 15.10.04, 14:12
                    powiem szczerze, ze jestem zainteresowana tym kuponem. tylko jak sie spotkamy?

a co do fryzjera, to ja w sumie nie chce sobie farbowac wlosow, tylko zrobic
                    jakas porzadna fryzure, zeby moc na siebie patrzec ;)
                    • giks Re: dobry fryzjer w G-cach? 15.10.04, 18:46
                      Kupon ma wartość ok 40 zl i można go wykorzystać na darmowe cięcie lub kosmetyk
                      do wyboru jeden z tych sprzedawanych w salonie. Myśle że bardziej sie opłaca
                      cięcie.
                      No musimy sie poprostu umówić na konkretny dzień godznę miejsce.Jeśli jesteś
                      zdecydowana to w takim razie poprostu go zatrzymam dla Ciebie na kiedyś tam bo
                      ja na pewno włosów nie obetnę a kosmetyków to ja używam innych ;)
                      Możemy naprzykad się tak umówić, że jak już się zdecydujesz i umówisz t
                      poprostu podasz mi namiary i spotkamy się w salonie. CO o tym sądzisz?
                      • zewa1981 Re: dobry fryzjer w G-cach? 16.10.04, 10:16
                        ja w sumie mieszkam na zawodziu, ale wracajac z pracy przechodze niedaleko dworca.
                        w tym tygodniu nie mam czasu za bardzo na fryzjera, ale moglybysmy sie spotkac
                        kolo PKSu w poniedzialek lub wtorek kolo 12.30, albo we czwartek kolo 13.20.
                        pasuje Ci to, czy nie bardzo?
                        • giks Re: dobry fryzjer w G-cach? 17.10.04, 17:28
                          pasuje mi wszystko. Nie wiem tylko jaki dzień bo jest mi to obojętne. Ale
                          możemy też tak zrobić, że ja poprostu zgłoszę w zakładzie, że się zrzekam na
                          Ciebie, bo jest to karta imienna a raczej nikt nie uwierzy, że Ty to ja, bo za
                          długo ta chodzę a ty poprostu jak się kiedyś tam zdecydujesz to już będzie
                          gotowe. Bo tak Czy inaczej to musze tam iść i im to powiedzieć. Co by nie było
                          problemów. Może przejdźmy na priv w tej kwestii mam nadzieję, że masz
                          gg...Odbierz poczte.
                          • zewa1981 Re: dobry fryzjer w G-cach? 19.10.04, 15:27
                            przepraszam, ze sie nie odzywalam, ale mam urwanie glowy w pracy. niestety
                            wyjezdzam w podroz sluzbowa i nie bedzie mnie dosc dlugo, wiec jesli znajdziesz
                            kogos innego, kto bylby chetny na ta karte, to mna sie nie przejmuj.
                            i przepraszam za klopot...a zarazem dziekuje za rady. jak wroce, to na pewno sie
                            tam wybiore :)
                            papa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka