grodek1 18.07.05, 20:52 Lubicie spedzac Weekend w Grybowie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giks Re: Weekend w Grybow 19.07.05, 17:51 dlaczego na stronie Gorlic pytasz o Grybów? No a jeśli już to ciekaw mnie jak tam można ciekawie spędzić weekend?? Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Weekend w Grybow 20.07.05, 15:54 Witaj Giks, piszesz, dlaczego na stronie Gorlic pytam o Grybow. No kto pyta, nie bladzi. Ciekawilo mnie ile Ludzi z Gorlice jezdzi na Weekend do Grybow np. do Rodziny, do Znajomych, do Przyjaciol, do kolegow itp. itd. Giks, pytasz, jak tam w Grybow mozna ciekawie spedzic Weekend. No, to zalezy od tego, co Ty rozumiesz CIEKAWIE ? Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Weekend w Grybow 20.07.05, 19:09 no t uprośćmy sprawe: jak tam w ogóle można spędzić weekend?? Bo przyznam szczerze, że choć Grybów niedaleko i przejeżdzam bardzo często to nie mam pojęcia co tam w ogóle można robić i to w dodatku przez cały weekend prócz umierania z nudów :D A jak tak bardzo już chcesz konkretów to powiedz co moża zrobić w Grybowie czego nie można zrobić w innym miejscu?? Odpowiedz Link Zgłoś
piegowaty_fiolek Re: Weekend w Grybow 20.07.05, 22:34 nie wiem, co mozna robic w Grybowie i mam mieszane uczucia w ogole do pana o nicku grodek1... zawsze wydawalo mi sie, ze rzeczowniki odmieniamy przez przypadki. to samo tyczy sie nazw miast, w tym i Grybowa i Gorlic... Odpowiedz Link Zgłoś
dimitryj Re: Weekend w Grybow 21.07.05, 08:05 piegowaty_fiolku jednak zawód nauczyciel to coś wspaniałego. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Weekend w Grybow 23.07.05, 15:11 Witaj piegowaty_filek, po co to cokolwiek odmieniac, szkoda czasu, czas to pieniadz, Dla mnie Grybow to Grybow, Gorlice to Gorlice, wlasnie zaraz jade do Gorlice przez Grybow, no nie zapomne o Urlopowa Wioska Grodek, podobniesz warto jechac na skroty.Jeszcze raz jade z Grybow przez Gordek do Gorlice. Odpowiedz Link Zgłoś
piegowaty_fiolek Re: Weekend w Grybow 23.07.05, 17:15 dimitryj > pewnie 8) tyle, ze ja ucze angielskiego. ale denerwuja mnie takie bledy... grodek1 > spoko. my nic nie odmieniac. wszyscy Polak mowic jak Kali. nie byc sprawa! Ty bawic sie dobrze wszedzie: w Grybow, w Grodek i w Gorlice. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Weekend w Grybow 23.07.05, 18:27 Witaj Piegowaty_fiolek, no to nie jest tak do konca jakty piszesz, ja probuje tylko nie zmieniac Nazw Miejscowosci, tak to probuje pisac gramatycznie i stylistycznie, ale Ty jako nauczyciel jezyka angielskiego potrafisz zauwazyc kazdy moj blad,brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Weekend w Grybow 25.07.05, 22:06 a ja myśle że tu nie chodzi o błedy, czy lenistwo w odmienianiu rzeczowników itd... ja tu wietrze sprytnie przemyślany (zaplanowany z premedytacją) chwyt reklamowy,ale to tylko moje zdanie ;) a wiec panie grodek1, umówmy sie że bedziesz pisał zgodnie z obowązującymi zasadami gramatyki a ja będe w miarę możliwości "tolerować" Twój spam. Może komuś sie to do czegoś przyda.... może uda Ci sie mnie przekonać, że warto spędzić weekend w Grybowie .. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Weekend w Grybow 26.07.05, 18:05 Dziekuje Ci Giks, ze jestes taka w stosunku do mnie wyrozumiala, na przyszlosc, bede czytal trzy razy to co napisalem i bede moje bledy gramatyczne i stylistyczne sam sobie popraw3ial, na ile znajomosc jezyka Polskiego mi na to pozwoli, ale ja juz troche jezyk Polski zapomnialem i juz tak do konca nie pamietam, kiedy co pisze sie z Duzej, a co z malej Litery, no dobra tych nazw miejscowosci lacznie z Gorlicami , sprobuje pisac po Polsku, to znaczy odmieniac je przez przypadki, tylko jak przypadkiem sie pomyle, to moze nastepnym razem bedzie lepiej, a najlepiej to ja sobie kupie Slownik Polski. Odpowiedz Link Zgłoś