Dodaj do ulubionych

Weekend w Grybow

18.07.05, 20:52
Lubicie spedzac Weekend w Grybowie ?
Obserwuj wątek
    • giks Re: Weekend w Grybow 19.07.05, 17:51
      dlaczego na stronie Gorlic pytasz o Grybów?

No a jeśli już to ciekaw mnie jak tam można ciekawie spędzić weekend??
      • grodek1 Re: Weekend w Grybow 20.07.05, 15:54
        Witaj Giks, piszesz, dlaczego na stronie Gorlic pytam o Grybow. No kto pyta,
        nie bladzi. Ciekawilo mnie ile Ludzi z Gorlice jezdzi na Weekend do Grybow np.
        do Rodziny, do Znajomych, do Przyjaciol, do kolegow itp. itd. Giks, pytasz, jak
        tam w Grybow mozna ciekawie spedzic Weekend. No, to zalezy od tego, co Ty
        rozumiesz CIEKAWIE ?
        • giks Re: Weekend w Grybow 20.07.05, 19:09
          no t uprośćmy sprawe: jak tam w ogóle można spędzić weekend??

Bo przyznam szczerze, że choć Grybów niedaleko i przejeżdzam bardzo często to
          nie mam pojęcia co tam w ogóle można robić i to w dodatku przez cały weekend
          prócz umierania z nudów :D

A jak tak bardzo już chcesz konkretów to powiedz co moża zrobić w Grybowie
          czego nie można zrobić w innym miejscu??
        • piegowaty_fiolek Re: Weekend w Grybow 20.07.05, 22:34
          nie wiem, co mozna robic w Grybowie i mam mieszane uczucia w ogole do pana o
          nicku grodek1...
          zawsze wydawalo mi sie, ze rzeczowniki odmieniamy przez przypadki. to samo tyczy
          sie nazw miast, w tym i Grybowa i Gorlic...
          • dimitryj Re: Weekend w Grybow 21.07.05, 08:05
            piegowaty_fiolku jednak zawód nauczyciel to coś wspaniałego.
          • grodek1 Re: Weekend w Grybow 23.07.05, 15:11
            Witaj piegowaty_filek, po co to cokolwiek odmieniac, szkoda czasu, czas to
            pieniadz, Dla mnie Grybow to Grybow, Gorlice to Gorlice, wlasnie zaraz jade do
            Gorlice przez Grybow, no nie zapomne o Urlopowa Wioska Grodek, podobniesz warto
            jechac na skroty.Jeszcze raz jade z Grybow przez Gordek do Gorlice.
            • piegowaty_fiolek Re: Weekend w Grybow 23.07.05, 17:15
              dimitryj > pewnie 8)
              tyle, ze ja ucze angielskiego. ale denerwuja mnie takie bledy...

grodek1 > spoko. my nic nie odmieniac. wszyscy Polak mowic jak Kali. nie byc
              sprawa! Ty bawic sie dobrze wszedzie: w Grybow, w Grodek i w Gorlice.
              • grodek1 Re: Weekend w Grybow 23.07.05, 18:27
                Witaj Piegowaty_fiolek, no to nie jest tak do konca jakty piszesz, ja probuje
                tylko nie zmieniac Nazw Miejscowosci, tak to probuje pisac gramatycznie i
                stylistycznie, ale Ty jako nauczyciel jezyka angielskiego potrafisz zauwazyc
                kazdy moj blad,brawo.
                • giks Re: Weekend w Grybow 25.07.05, 22:06
                  a ja myśle że tu nie chodzi o błedy, czy lenistwo w odmienianiu rzeczowników
                  itd... ja tu wietrze sprytnie przemyślany (zaplanowany z premedytacją) chwyt
                  reklamowy,ale to tylko moje zdanie ;)

a wiec panie grodek1, umówmy sie że bedziesz pisał zgodnie z obowązującymi
                  zasadami gramatyki a ja będe w miarę możliwości "tolerować" Twój spam. Może
                  komuś sie to do czegoś przyda.... może uda Ci sie mnie przekonać, że warto
                  spędzić weekend w Grybowie ..
                  • grodek1 Re: Weekend w Grybow 26.07.05, 18:05
                    Dziekuje Ci Giks, ze jestes taka w stosunku do mnie wyrozumiala, na przyszlosc,
                    bede czytal trzy razy to co napisalem i bede moje bledy gramatyczne i
                    stylistyczne sam sobie popraw3ial, na ile znajomosc jezyka Polskiego mi na to
                    pozwoli, ale ja juz troche jezyk Polski zapomnialem i juz tak do konca nie
                    pamietam, kiedy co pisze sie z Duzej, a co z malej Litery, no dobra tych nazw
                    miejscowosci lacznie z Gorlicami , sprobuje pisac po Polsku, to znaczy
                    odmieniac je przez przypadki, tylko jak przypadkiem sie pomyle, to moze
                    nastepnym razem bedzie lepiej, a najlepiej to ja sobie kupie Slownik Polski.
                    • caro333 Re: Weekend w Grybow 04.08.05, 09:27
                      Brawo Giks!!!:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka