Dodaj do ulubionych

co z prezentami???

12.11.03, 15:18
No, święta tuż, tuż...
... i jak co roku ten sam problem w mojej głowie: co kupić????????????
Macie jakieś pomysły?
Obserwuj wątek
    • giks Re: co z prezentami??? 12.11.03, 15:25
      o tym samym myśle najgorsze jest to ze moje dziecie to mnie 3 razy szarpnie na
      kieszeń bo najpierw mikołaj potem urodziny a na końcu gwiazdka ;) dla niego
      juz 2 mam wymyślone ale reszta leży i nie mam pojęcia co kupić i jak i za co
      uh u hu hu :(
      • grekaa Re: co z prezentami??? 12.11.03, 15:32
        No nie powiem, z małym też jest problem. Ileż można kupować samochodów?????????
        eh, szkoda gadać:-(
        • ellenai Re: co z prezentami??? 12.11.03, 16:09
          temat na czasie grekaa,ja tez bede miec ten sam problem a lista osob jest
          baaaaaardzo dluga na te prezenty:((((dzieciom farby plakatowe,jakies miski
          pluszowe,gorzej ze starszymi osobami,choc tutaj tez mam dla paru osob prezenty
          (sweterek,swiece swiateczne)...........a ty grekaa jakie osoby masz na
          liscie "prezentowej"?
        • zawisza777 Re: co z prezentami??? 12.11.03, 18:56
          Zawisza tez powiada": oj biada oja biada!
          Kurcze wlasnie co roczny problem z kupnem prezentow. Nie wiem chyba w tym roku
          bede musial siasc i sie dobrze zastanowic bo ja siegam pamiecia to juz wszystko
          bylo a co w tym roku>? jakas lista? hm...sie zastanowie to poddam
          przyklady..takie mniej oklepane moze:D
          • grekaa Re: co z prezentami??? 13.11.03, 14:18
            no to help, zawisza!
            Sypnij z rękawa..... może na początek, co dla męża-przystojniaczka???????
            • zawisza777 Re: co z prezentami??? 13.11.03, 15:34
              Dobrym perfeum z gorne polki tak np. 40 ml po 130 zl mozna kupic np. Od
              Armaniego,Davidoff,Kelin,Trusardii i pare innych tyle ze w G. jeszcze nie
              widzialem(bieda jakas?) takich przewaznie sie zaopatruje w N.S. Jest wybor,
              mozna powachac.:D a tylko oczywiscie nie w rozlewni..bo tam przewaznie
              rozcienczaja..ale to chyba wszyscy wiedza tylko org. opakowania!
              Pozniej cos jeszcze pomysle!
              • grekaa Re: co z prezentami??? 13.11.03, 15:41
                heh, dzięki:-)
                Jeśli perfumy, to tylko w internecie!!!!!!
                Kupiłam sobie niedawno moje ulubione o pół stówki taniej niż w sklepie i do
                tego dostałam jeszcze balsam i żel pod prysznic (hehe pazernica ze mnie:-)
                I w tym wypadku nawet moje Katowice odpadają :-D
                • ellenai Re: co z prezentami??? 13.11.03, 16:16
                  greka podaj stronke,pliiiiis,gdzie kupilas te perfumy:))))))ciekawa
                  jestem:))) w pl nie kupowalam perfumow, zawsze przywozilam sobie stad:))
                  uwielbiam CKone:)))))))
                • zawisza777 Re: co z prezentami??? 13.11.03, 17:37
                  Szczerze mowiac jak siedze w necie od poczatku istnienia siec w Polsce to nie
                  mam dalej 100% zaufanai do sklepow internetowcyh jesli juz kupoje to naprawde w
                  renomowanym:d choc i tak kilka raz sie nacialem.Opcja jest taka zeby w sklepie
                  powachac a necie kupic. Drugi minus ze w necie niesprawdzisz czy orginal.
                  zapakowane i czy np. nie rozcienczane..a 150 czy 200 piechta nie chodza
                  szcegolnie na perfumy :) Zostaje w realu chyba ze bedzie b. duza roznica ceny?!
                  Acha Grekaa masz adresy jakies sprawdzone?
              • giks Re: co z prezentami??? 13.11.03, 17:48
                mmmm ale mi zapachniało :)))) ja do tego bym jeszcze dorzuciła kilka
                zapaszków ;) powiem wam że jeśli chodzi o perfumy to ja osobiści etylko
                orginały żadne tam podróbki od razu czuć różnice nie tylko w cenie niestety.
                To jest jedyna rzecz której nigdy nie kupę nie ogrinalnej wiem ze to czasem
                sporo kosztuje ale naprawde warto..... niektóre zapachy to mi się na ubraniach
                trzymały nawet po praniu hi hi hi. Jedna prawdą też jest, że mamy sporo bardzo
                ładnych zapachów ktore wcale nie są takie znane i takie drogie a zapach zwala
                z nóg ;) Mi np się podoba z takich mało znanych MEXX tylko teraz już nie
                wiem która wersja bo są chyba 2 cena taka w miarę i zapaszek fajny oczywiście
                męski ;) Jest jeszcze akie jedno coś co mi się szlenie podoba ale nie będe
                zdradzać co.... powiem tylko ze 20 ml kosztuje ok 120 zł :(((
    • giks Re: co z prezentami??? 12.11.03, 19:11
      ja w tym roku dla tych co będą mi coś kupować będę najmniejszym problemem.
      Jest dużo rzeczy które by mi się przydały i wcale nie jakieś kosmiczne
      wymysły. Miłe drobne i nie drogie ;) ale i są też marzenia z wyżeszej półki ;)
    • giks Re: co z prezentami??? 13.11.03, 18:19
      ja proponuje może napisać co byśmy chcieli dostać ;) może akurat ktoś
      zainteresowany przeczyta i będzie miał problem z głowy ;) a może ktoś inny
      wykorzysta pomysł ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka