grekaa 12.11.03, 15:18 No, święta tuż, tuż... ... i jak co roku ten sam problem w mojej głowie: co kupić???????????? Macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giks Re: co z prezentami??? 12.11.03, 15:25 o tym samym myśle najgorsze jest to ze moje dziecie to mnie 3 razy szarpnie na kieszeń bo najpierw mikołaj potem urodziny a na końcu gwiazdka ;) dla niego juz 2 mam wymyślone ale reszta leży i nie mam pojęcia co kupić i jak i za co uh u hu hu :( Odpowiedz Link Zgłoś
grekaa Re: co z prezentami??? 12.11.03, 15:32 No nie powiem, z małym też jest problem. Ileż można kupować samochodów????????? eh, szkoda gadać:-( Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: co z prezentami??? 12.11.03, 16:09 temat na czasie grekaa,ja tez bede miec ten sam problem a lista osob jest baaaaaardzo dluga na te prezenty:((((dzieciom farby plakatowe,jakies miski pluszowe,gorzej ze starszymi osobami,choc tutaj tez mam dla paru osob prezenty (sweterek,swiece swiateczne)...........a ty grekaa jakie osoby masz na liscie "prezentowej"? Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: co z prezentami??? 12.11.03, 18:56 Zawisza tez powiada": oj biada oja biada! Kurcze wlasnie co roczny problem z kupnem prezentow. Nie wiem chyba w tym roku bede musial siasc i sie dobrze zastanowic bo ja siegam pamiecia to juz wszystko bylo a co w tym roku>? jakas lista? hm...sie zastanowie to poddam przyklady..takie mniej oklepane moze:D Odpowiedz Link Zgłoś
grekaa Re: co z prezentami??? 13.11.03, 14:18 no to help, zawisza! Sypnij z rękawa..... może na początek, co dla męża-przystojniaczka??????? Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: co z prezentami??? 13.11.03, 15:34 Dobrym perfeum z gorne polki tak np. 40 ml po 130 zl mozna kupic np. Od Armaniego,Davidoff,Kelin,Trusardii i pare innych tyle ze w G. jeszcze nie widzialem(bieda jakas?) takich przewaznie sie zaopatruje w N.S. Jest wybor, mozna powachac.:D a tylko oczywiscie nie w rozlewni..bo tam przewaznie rozcienczaja..ale to chyba wszyscy wiedza tylko org. opakowania! Pozniej cos jeszcze pomysle! Odpowiedz Link Zgłoś
grekaa Re: co z prezentami??? 13.11.03, 15:41 heh, dzięki:-) Jeśli perfumy, to tylko w internecie!!!!!! Kupiłam sobie niedawno moje ulubione o pół stówki taniej niż w sklepie i do tego dostałam jeszcze balsam i żel pod prysznic (hehe pazernica ze mnie:-) I w tym wypadku nawet moje Katowice odpadają :-D Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: co z prezentami??? 13.11.03, 16:16 greka podaj stronke,pliiiiis,gdzie kupilas te perfumy:))))))ciekawa jestem:))) w pl nie kupowalam perfumow, zawsze przywozilam sobie stad:)) uwielbiam CKone:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: co z prezentami??? 13.11.03, 17:37 Szczerze mowiac jak siedze w necie od poczatku istnienia siec w Polsce to nie mam dalej 100% zaufanai do sklepow internetowcyh jesli juz kupoje to naprawde w renomowanym:d choc i tak kilka raz sie nacialem.Opcja jest taka zeby w sklepie powachac a necie kupic. Drugi minus ze w necie niesprawdzisz czy orginal. zapakowane i czy np. nie rozcienczane..a 150 czy 200 piechta nie chodza szcegolnie na perfumy :) Zostaje w realu chyba ze bedzie b. duza roznica ceny?! Acha Grekaa masz adresy jakies sprawdzone? Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: co z prezentami??? 13.11.03, 17:48 mmmm ale mi zapachniało :)))) ja do tego bym jeszcze dorzuciła kilka zapaszków ;) powiem wam że jeśli chodzi o perfumy to ja osobiści etylko orginały żadne tam podróbki od razu czuć różnice nie tylko w cenie niestety. To jest jedyna rzecz której nigdy nie kupę nie ogrinalnej wiem ze to czasem sporo kosztuje ale naprawde warto..... niektóre zapachy to mi się na ubraniach trzymały nawet po praniu hi hi hi. Jedna prawdą też jest, że mamy sporo bardzo ładnych zapachów ktore wcale nie są takie znane i takie drogie a zapach zwala z nóg ;) Mi np się podoba z takich mało znanych MEXX tylko teraz już nie wiem która wersja bo są chyba 2 cena taka w miarę i zapaszek fajny oczywiście męski ;) Jest jeszcze akie jedno coś co mi się szlenie podoba ale nie będe zdradzać co.... powiem tylko ze 20 ml kosztuje ok 120 zł :((( Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: co z prezentami??? 12.11.03, 19:11 ja w tym roku dla tych co będą mi coś kupować będę najmniejszym problemem. Jest dużo rzeczy które by mi się przydały i wcale nie jakieś kosmiczne wymysły. Miłe drobne i nie drogie ;) ale i są też marzenia z wyżeszej półki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: co z prezentami??? 13.11.03, 18:19 ja proponuje może napisać co byśmy chcieli dostać ;) może akurat ktoś zainteresowany przeczyta i będzie miał problem z głowy ;) a może ktoś inny wykorzysta pomysł .... Odpowiedz Link Zgłoś