qwerty.tarnow 14.11.03, 22:57 Wpadłem tu aby pozdrowić tych, którzy wpadają na nasze forum i pozdrawiają nas. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: Nowy wątek 14.11.03, 23:00 P.S. Pozdrowienia dla mojego kolegi z okolic Gorlic, który pewnie tu jednak nie zagląda. Ale pozdrowienia zostaną. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Nowy wątek 14.11.03, 23:02 qwerty ,krotko powiem,bosssssssski jestes:)))))) badz za godzinke to poklikamy i w Gorlicach i w Tarnowie:)))))))))))buzka:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nowy wątek 14.11.03, 23:04 Żeby tylko potem przeze nie lipcowa impreza się nie odwlekła... ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Nowy wątek 14.11.03, 23:40 impreza? przez ciebie???o nieeeeeeeeeeee qwerty :)))))))))))))))hehe a ja jestem "back in the saddle again" i przez chwilke posiedze na necie:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nowy wątek 14.11.03, 23:43 Bez obrazy ale mi pierwsze skojarzenie słowa "saddle" nasuwa się z "sadłem" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Nowy wątek 14.11.03, 23:55 znasz taka piosenke Aerosmith z poczatku lat 70tych tam jest "I `m baaaaaaaaaaaaaaaack in the saddle again",saddle to siodlo, a chodzi o wyladowanie w tej samej sytuacji spowrotem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Nowy wątek 15.11.03, 00:00 wrzaskliwa,ale dobra:))))) teraz walczylam z koza w drzwiach,bo je otworzylam a koza siup i pcha sie do domu:!!!!!!!!!!!! boshhheeeeeeeeee ,qwert chcesz te koze moze???? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nowy wątek 15.11.03, 00:06 Jak pisałem mam kota i mi wystarczy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Nowy wątek 15.11.03, 00:07 u nas sa,koty,psy,konie,krowy,koza,krolik....................mnostwo tego:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś