brezly 23.06.04, 14:54 Az mnie entuzjzam roznosi. Wreszcie cos do czytania!! www.gazeta.policja.pl/archiwum/0204/s10a1.html www.gazeta.policja.pl/archiwum/2304/s14a1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela Re: Linke zostawie 23.06.04, 22:59 aha drobny mak ktos ryzsypal na te linki. ps. Brezly a dzie magiczne sówko? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Linke zostawie 24.06.04, 08:10 Bedzie, ale na razie idzie od seniora. A senior adresuje koperte tak ze zawsze przychodzi to pozniej z arogancka zoltka nalepka ze 'czytelne dresowanie pomaga Poczcie Tutejszej szybko dostarczac przesylki'. Inaczej mowiac: juz mnie diabli biora. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Linke zostawie 24.06.04, 09:12 aha to dobrze. zlego by nie wzieli przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Linke zostawie 24.06.04, 09:16 Ale te linki na gazete 'policja' dzialaja wszak, ze biurokratycznym uporem zaznaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Linke zostawie 24.06.04, 09:35 Sadzilam, ze rozsmieszyl Cie sam turniej taneczny policjantow, po przeczytaniu wskazanego artykulu, juz wiem, ze niekoniecznie;). Bo czyz ten podniosly fragment nie moze spowodowac radochy: Na tancerzy czekała pięknie udekorowana sala widowiskowa oraz specjalnie przygotowana na tę okazję wystawa wydawnictw dotyczących historii ruchu duszy i ciała w rytm muzyki. Przewodnikiem po zaczarowanym świecie tańca była konferansjer i kierownik organizacyjny turnieju podkom. Barbara Żebrowska. Odpowiedz Link Zgłoś
slovianecka Blogoposeł 24.06.04, 11:01 a taki zezwierzeniowy majstersztyk Wy widzieli? ;) Odpowiedz Link Zgłoś