20.11.03, 14:10
jakie msz dziecko/dzieci? może są w podobnym wieku to byśmy się wymieniły
pomysłami na prezenty grudniowe ;)
Obserwuj wątek
    • k.g.r Re: Greka... 20.11.03, 14:47
      sorry,że się wcinam.Greka ma sliczne dziecko:)))))))))a ma 4 l.
    • k.g.r Re: Greka... 20.11.03, 14:53
      a tak naprawdę to młodego interesuja tylko samochody cieżarowe i specjalnego
      przeznaczenia(śmieciarki, dźwigi, zamiatarki, cysterny,itp):))))Nic innego nie
      wchodzi w grę:))
      • giks Re: Greka... 20.11.03, 15:10
        i tak wiem ;) dawno się domyśliłam ....

jeśłi chodzi o dzieci to u mnie jest to samo tyle, że ma 2 lata a drugi 25 ;)
        i obaj lubią samochody wszelkiej maścii :))) Ten mniejszy ma jeszcze
        upodobanie w narzędziach wszelkiego typu: młotki, śrubowkręty, kombinerki
        itp. :)))

Ja już zaczęłam kupować prezenty ale jestem w kiepskiej syt. bo mały sie
        urodził w grudniu więc należą się 3 prezenty dlatego ja preferuję raczej takie
        tańsze bo bym splajtowała tylko na urodzinki coś extra ;)

Czy w Gorlichach można kupić jakieś fajne zabawki dla naszych dzieci? czy
        raczej Sącz jest lepszy? hmm..?
        • k.g.r Re: Greka... 21.11.03, 07:36
          sorry ,że nie odpisujemy ale oczywiscie Intergeo uraczyło nas niespodzianka
          albo lepiej spodzianką:((((.Słyszałem,że na 11 listopada obok hurtowni CHampion
          jest hurtownia zabawek- ale nie wiem jak z samymi zabawkami, dzis sie tam
          wybieramy po południu.Może jest cos ciekawego a moze jeszcze cos zostanie w
          kieszeni:)))))Jak bedzie cos godniego uwagi a my będziemy mieli sieć to dam Ci
          znać:)))Co do Sącza to godny uwagi jest sklep Mały robinson na Jagielońskiej
          poza tym to samo co w G.
          P.S. hehe jak zacząłem czytać Twoja odpowiedź to na początku myslałem ,że serio
          masz dziecko w wieku 25 lat :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • giks Re: Greka... 21.11.03, 09:47
            nie no taka stara to ja nie jestem ;) ale on to czasami naprawde jak dziecko ;)
            jak na dzień dziecka kupił kolejkę to sie sam nią teraz bawi ;)
            • grekaa Re: Greka... 21.11.03, 12:14
              hehe
              skąd ja to znam:-)
          • grekaa Re: Greka... 21.11.03, 12:16
            Kochany kgr!
            Na 11 listopada jest tylko reklama hurtowni, dziś byłam i sprawdziłam :-)
            Tak więc Giks, nie szykuj wyprawy w tamte strony.
            Hurtownia "brams" jest natomiast (jak reklama zapewnia) na ul Mickiewicza 22,
            ale czy sprzedają tam detal????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka