giks 20.11.03, 14:10 jakie msz dziecko/dzieci? może są w podobnym wieku to byśmy się wymieniły pomysłami na prezenty grudniowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.g.r Re: Greka... 20.11.03, 14:47 sorry,że się wcinam.Greka ma sliczne dziecko:)))))))))a ma 4 l. Odpowiedz Link Zgłoś
k.g.r Re: Greka... 20.11.03, 14:53 a tak naprawdę to młodego interesuja tylko samochody cieżarowe i specjalnego przeznaczenia(śmieciarki, dźwigi, zamiatarki, cysterny,itp):))))Nic innego nie wchodzi w grę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Greka... 20.11.03, 15:10 i tak wiem ;) dawno się domyśliłam .... jeśłi chodzi o dzieci to u mnie jest to samo tyle, że ma 2 lata a drugi 25 ;) i obaj lubią samochody wszelkiej maścii :))) Ten mniejszy ma jeszcze upodobanie w narzędziach wszelkiego typu: młotki, śrubowkręty, kombinerki itp. :))) Ja już zaczęłam kupować prezenty ale jestem w kiepskiej syt. bo mały sie urodził w grudniu więc należą się 3 prezenty dlatego ja preferuję raczej takie tańsze bo bym splajtowała tylko na urodzinki coś extra ;) Czy w Gorlichach można kupić jakieś fajne zabawki dla naszych dzieci? czy raczej Sącz jest lepszy? hmm..? Odpowiedz Link Zgłoś
k.g.r Re: Greka... 21.11.03, 07:36 sorry ,że nie odpisujemy ale oczywiscie Intergeo uraczyło nas niespodzianka albo lepiej spodzianką:((((.Słyszałem,że na 11 listopada obok hurtowni CHampion jest hurtownia zabawek- ale nie wiem jak z samymi zabawkami, dzis sie tam wybieramy po południu.Może jest cos ciekawego a moze jeszcze cos zostanie w kieszeni:)))))Jak bedzie cos godniego uwagi a my będziemy mieli sieć to dam Ci znać:)))Co do Sącza to godny uwagi jest sklep Mały robinson na Jagielońskiej poza tym to samo co w G. P.S. hehe jak zacząłem czytać Twoja odpowiedź to na początku myslałem ,że serio masz dziecko w wieku 25 lat :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Greka... 21.11.03, 09:47 nie no taka stara to ja nie jestem ;) ale on to czasami naprawde jak dziecko ;) jak na dzień dziecka kupił kolejkę to sie sam nią teraz bawi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grekaa Re: Greka... 21.11.03, 12:16 Kochany kgr! Na 11 listopada jest tylko reklama hurtowni, dziś byłam i sprawdziłam :-) Tak więc Giks, nie szykuj wyprawy w tamte strony. Hurtownia "brams" jest natomiast (jak reklama zapewnia) na ul Mickiewicza 22, ale czy sprzedają tam detal???? Odpowiedz Link Zgłoś