kapciuch1 20.12.03, 19:59 Proponuje wpisanie terminu spotkania sie wspolnego gdzies. niech kazdy wpisze mniejwiecej termin moze znajdziemy jakis kompromis. :) mysle ze sie dogadamy. ciemne cienie w jasny dzien. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawisza777 Re: WPISZCIE SIE W KWESTII SPOTKANIA 27.12.03, 12:15 widze ze nic wiele nie ustaliliscie przez ten okres swaiteczny co do kwesti spotkania :( ja ze swojej strony moge zapropnowac nastepny piatek po nowym roku zaraz powiedzmy ze godzina 20.00! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: WPISZCIE SIE W KWESTII SPOTKANIA 29.12.03, 12:20 No dobra piatek to jest 2 stycznia o ten chodzi? hmm no może i by coś z tego wyszło tyle, że ta godzina - ja to wolała bym zacząć trochę wcześniej co by sobie trochę posiedzieć z wami bo ja mam wieczorami czas ograniczony z lekka z powodu baby ;)No chyba, że wpadłla bym na powiedzmy godzinke.... Odpowiedz Link Zgłoś
giks No to co? 30.12.03, 20:22 Mam rozumieć że będzie na tylko 3 szt??? Ludziska co jest? Elle jest usprawiedliwiona bo nie ma jak no chyba, że ktoś ma jakiś fruwający pojazd przychomikowany ;) A reszta? Widze, że jak na razie to chęć uczestnictwa zgłosił 1. Zawisza i jak sądzę 2. Kapciuch no i ja czyli 3. giks KRG też cos przejawia zainteresowanie ale tak poza tym to nie widze innych specjalnie chętnych. Jak myślicie, że podamy wam termin i miejsce spotkania a Wy poprostu przyjdziecie albo nie to nie tak będzie bo jak mamy się spotkać we 3 to można to zrobić w domu a nie a lokalu no i jak nas wtedy znajdziecie??? A jak ma przyjść 10 os. to też bezsensu bo trzeba zrobić chyba jakąś rezerwacje na większy stolik nie bo się nie zmieścimy. No więc kto ma w planach takie spotkanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
patrick78 Re: No to co? 30.12.03, 20:23 sorry, ja nie dam rady przez najblizsze miesiace:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: No to co? 30.12.03, 20:25 aaaaaj patrick,kurde czemu?????wrrrrrrrrr szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: No to co? 30.12.03, 21:13 mnie tam wszystko jedno dawać termin i lokum !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Termin i lokum 30.12.03, 21:23 wstępnie: 2 stycznia 2004r. piątek Dark Pub g. 20 ale ja myślę, że lepiej zacząć od 18 ;) przynajmniej mi i krg i grece Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Termin i lokum 31.12.03, 01:31 jak dla mienia może być 18-20 dark pub 2I 2004 Odpowiedz Link Zgłoś
kapciuch1 Re: Termin i lokum 31.12.03, 14:23 jak dla mnie moze tez byc 2 stycznia 2004 o godzinie 18 Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: No to co? 30.12.03, 20:31 oj szkoda :(( lilly pewnie by się cieszyła ;) o ile ma wplanach spotkanie ;) No dobra nie znam powodów ale wybaczam jak nie ma jak to nie i już ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boski_yaro Re: WPISZCIE SIE W KWESTII SPOTKANIA 31.12.03, 12:18 JA W TO WCHODZE TYLKO PROSZE O POTWIERDZENIE CZY ABY NAPEWNO COS Z TEGO BEDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: WPISZCIE SIE W KWESTII SPOTKANIA 31.12.03, 13:36 he he he a ja to nawet myślałam, że do CIebie to trzeba będzie pisać specjalnego maila z zaproszeniem ;) Niestety w świecie nie ma nic pewnego ;) to czy cos z tego wyjdzie zależy tylko od nas bo jak nikt nie przyjdzie to z niczyjej winy tylko własnej ;) A po co Ci ta pewność? Musisz sobnie alibi załatwic czy jak? Lepiej weź żone ze sobą będzie kilka par i małżeństw z tego co się orientuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
k.g.r Re: WPISZCIE SIE W KWESTII SPOTKANIA 31.12.03, 17:12 ja jestem za, ale oczywiście wszysko sie może zdarzyc- tym bardziej,że grekaa cos zaniemogła:((( ale na dzien dzisiejszy -tak.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: WPISZCIE SIE W KWESTII SPOTKANIA 04.01.04, 14:51 HEH spotkanie bylo...a sie dwaj co sie zdeklarowali sie nie zjawili ! a moze byli tylko nie zajarzyli kto i co? ?? :D Odpowiedz Link Zgłoś