loczek62 25.01.13, 19:18 Myślę że chyba najwyższy czas zbierać podpisy za referendum w sprawie Związków Partnerskich. Proszę kopiować i wklejać na inne fora. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna9610 Re: Referendum.... 25.01.13, 19:42 To może za jednym zamachem referendum w sprawie konkordatu ? Odpowiedz Link
loczek62 Re: Referendum.... 25.01.13, 20:24 morfeusz_1 napisał: > I w sprawie odwołania rządu Może PiS propagandę podłączysz pod swój wątek? Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Referendum.... 25.01.13, 20:47 Co chcesz przecież widzisz na własne oczy że odchodzą niezłe gambity w ostatnim czasie,to po co podtrzymywać ten dziwny układ może trzeba zabić tą miłość by wykiełkowało coś z czego będziesz znowu dumny co będzie bardziej reprezentatywne,sam zacząłeś temat Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Referendum.... 25.01.13, 23:03 loczek62 napisał: > morfeusz_1 napisał: > > > I w sprawie odwołania rządu > Może PiS propagandę podłączysz pod swój wątek? > > Obawiam się, że bez odwołania rządu się nie obejdzie, bo tylko wtedy można liczyć na wygraną lewicy. Z drugiej strony, poseł Dunin zapowiedział, że to dopiero początek drogi. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Referendum.... 25.01.13, 23:24 Najśmieszniejszym faktem jest jak zwykle ten że nie ma alternatywy i znowu trzeba będzie wybrać mniejsze zło. I tak się kręcimy od lat w tym naszym swojskim polskim chocholim tańcu. Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Referendum.... 25.01.13, 23:50 Dlatego, Morfi, ze smutkiem rozważam olanie wyborów- po raz pierwszy w życiu. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Referendum.... 26.01.13, 00:05 Pamiętaj jednakże że ci co nie zagłosują nie mogą się w przyszłości śmiać [ nieźle wymyśliłem ] Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Referendum.... 26.01.13, 00:11 Wiesz, też tak zawsze myślałem, ale przecież mogą się śmiać z tych, którzy głosowali Odpowiedz Link
jhbsk Re: Referendum.... 26.01.13, 08:35 morfeusz_1 napisał: > > Najśmieszniejszym faktem jest jak zwykle ten że nie ma alternatywy i znowu trze > ba będzie wybrać mniejsze zło. Najgorsze, że ja już niestety tak głosuję od jakiegoś czasu. Nie za kimś a przeciwko komuś. Bo tak na prawdę nikt mi nie odpowiada. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Referendum.... 26.01.13, 08:21 o tak, tak! czarna9610 napisała: > To może za jednym zamachem referendum w sprawie konkordatu ? Odpowiedz Link