znowuniedziela 20.01.09, 15:39 Dołączś się do pytan o lekarzy ;) Szukam dobrego ortodony, ktory pracuje w placówce, która to podpisała umowe z NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coffinka Re: Ortodonta... 20.01.09, 16:15 jedyny ortodonta w powiecie chrzanowskim, przyjmujący na nfz - przyjmuje w Trzebini, ul. Harcerska. Kosmiczne terminy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
arkac123 Re: Ortodonta... 21.01.09, 21:35 Chodzę z córeczką do Era-dental w Trzebini, jestem bardzo zadowolona z ortodonty, ale niestety nie na NFZ. Terminy miesięczne. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_lu Re: Ortodonta... 01.03.09, 23:01 Ja jeżdżę do super pani ortodontki, ale do Krakowa. Fachowa, konkretna pani, terminy przyzwoite (kontrole mam jakoś co 5 - 6 tygodni, ale na pierwszą wizytę umówiłam się z dnia na dzień) i do tego ma konkurencyjne ceny. Z tego co się orientuje to ma podpisaną umowę z NFZ. Ta kobieta uratowała mi 4 zęby, które inna pani "ortodontka" chciała mi wyrwać. odontos.krakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
petrelli Re: Ortodonta... 11.07.10, 18:28 Czy w Chrzanowie przyjmuje gdzieś ortodonta Pani Leś bądź Lesz nie pamiętam dokładnie nazwiska? Odpowiedz Link Zgłoś
ahittos Re: Ortodonta... 19.07.10, 17:27 yyy a nie lepiej stawiac na b. dobre gabinety typu Galeria Uśmiechu? Odpowiedz Link Zgłoś
petrelli Re: Ortodonta... 22.07.10, 17:21 Tylko, ze GU jest w Krakowie a ja nawet do Chrzanowa mam kawałek. Odpowiedz Link Zgłoś