katowi-czanka 23.08.07, 10:49 Witam serdecznie, Bardzo prosze o informacje,gdzie i czy w Katowicach(ewentualnie w Chorzowie) są organizowane kursy witrażu. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandra-kajewska Re: GDZIE W KATOWICACH WARSZTATY WITRAŻU? 30.08.07, 01:35 Zapraszam 4 lub 5 września od godz. 16.00 do Miejskiego Domu Kultury "Batory" w Chorzowie (ul.Batorego 6). W tych dniach zaczynamy drugi sezon Warsztatów Małych Form Witrazowych. Zajęcia są i dla ubiegłosezonowych uczestników i dla zupełnie nowych. Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
katowi-czanka Re: GDZIE W KATOWICACH WARSZTATY WITRAŻU? 30.08.07, 11:40 Dziękuję za informacje.Chętnie przyjadę. Rozumiem,ze zajęcia są płatne..? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katowi-czanka Re: GDZIE W KATOWICACH WARSZTATY WITRAŻU? 31.08.07, 10:39 Juz wszystko wiem:) Zapisałam sie.Mam nadzieje,że będzie fajnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
arine Re: GDZIE W KATOWICACH WARSZTATY WITRAŻU? 13.10.07, 20:48 Na stronie- www.dojrzewalnia.pl/ jest jeszcze jedno wolne miejsce na kurs w Katowicach 20.października :) Odpowiedz Link Zgłoś