gosiat 13.06.13, 11:46 Są już wyniki Matematycznych Mistrzostw Polski - dostępne dla nauczycieli. Dzisiaj mają też zostać udostępnione uczniom po zalogowaniu. Jak dzieciom poszło? Jakie nagrody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jotde3 Re: Matematyka Innego Wymiaru 28.05.14, 15:10 gosiat napisała: > Są już wyniki Matematycznych Mistrzostw Polski - dostępne dla nauczycieli. > Dzisiaj mają też zostać udostępnione uczniom po zalogowaniu. > Jak dzieciom poszło? Jakie nagrody? poczekam na wyniki na koncie syna . narazie nauczyciel dziś powiedział że rewelka - 1 szy w dużym mieście itd. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
beata7305 Re: Matematyka Innego Wymiaru 28.05.14, 15:28 No to też się pochwalę, chociaż to nie mój sukces - I w powiecie, IV w województwie Odpowiedz Link Zgłoś
julit.a Re: Matematyka Innego Wymiaru 29.05.14, 08:15 2 w powiecie, 4 w województwie- czyli bez nagrody, ale satysfakcja jest Odpowiedz Link Zgłoś
jotde3 Re: Matematyka Innego Wymiaru 29.05.14, 14:38 a to jest jakaś nagroda za powiat ?za duże miasto .500 tys mieszkańców więc chyba też ? myslałem że tylko ogólnopolskie ? ile wogóle ten konkurs ma uczestników w grupie 3 klasistów ? Odpowiedz Link Zgłoś
jotde3 Re: Matematyka Innego Wymiaru 01.06.14, 08:05 uczestników w kategori 3 klas ok 2100 w kraju ( na podstawie zeszłego roku ) . mniejszy niż alfik i kangur ale i tak większy niż sądziłem . Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski65 Re: Matematyka Innego Wymiaru 28.10.14, 14:55 nigdy więcej za 7 miejsce w kraju 1 w województwie kubek śmiech na sali zmienili reguły w czasie trwania żenada Odpowiedz Link Zgłoś
anestezjolog72 Re: Matematyka Innego Wymiaru 28.10.14, 15:41 Nie znam konkursu, ale może to szansa, nadzieja na lepsze nauczanie matemetyki? Na zainteresowanie nią/ Na nie gubienie talentów? Odpowiedz Link Zgłoś