Dodaj do ulubionych

chce juz miec dziecko!!!!

IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 26.03.02, 15:51
Jestem w 13-ym tyg ciazy i od wczoraj chyba oszalalam.Wczoraj widzialam dwojke dzieci moich kolezanek
:malenstwa 2 i 5 miesieczne.Byly tak slodkie ze najchetniej bym je zabrala ze soba.Nie moge sie juz doczekac
kiedy bede miala swoje!!!!Od wczoraj mysle tylko o dziecku,nawet w nocy mi sie snilo ze juz je mam .Jejku nie
moge nawet pracowac bo caly czas sziedze na internecie i czytam wszystko o ciazy i malenstwach.Moze glupi
jest ten post ale musialam komus o tym powiedziec
Obserwuj wątek
    • roseanne Re: chce juz miec dziecko!!!! 26.03.02, 15:56
      a tu tyle czasu przed toba. smile
      trzymaj sie zdrowo
      pozdrawiam
    • Gość: Aga Re: chce juz miec dziecko!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.03.02, 16:33
      Gratulacje i dbaj o siebie najlepiej jak mozesz. Dobrze, ze sie tak cieszysz,
      staraj sie jednak tak mocno nie emocjonowac. Czas leci niezmiernie szybko ,
      poswiec go na przygotowania zwiazane z dzidziusiem, bo pozniej napewno czeka
      cie kilka nieprzespanych nocy. Odpoczywaj ile sie da i trzymaj sie zdrowo.
      Pozdrawiam.
    • mary_ann Re: chce juz miec dziecko!!!! 26.03.02, 17:46
      Bardzo sie cieszę, ze się tak cieszysz smile))))
      A dzieci to super sprawa.
    • Gość: Doki Re: chce juz miec dziecko!!!! IP: 62.235.193.* 26.03.02, 20:15
      Nie martw sie, to przejdzie. A dzieci przestaja byc
      slodkimi bobasami. Moja coreczka to co dzien udowadnia.
    • Gość: ana Re: chce juz miec dziecko!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.03.02, 11:42
      Ja tez sie tak cieszyłam jak byłam w ciązy. Moja córeczka ma juz 10 m-cy i mimo
      nieprzespanych nocy dalej nie moge się nia nacieszyć i uwierzyć że ją naprawdę
      mam. pozdrawiam smile)
      • Gość: lulu Re: chce juz miec dziecko!!!! IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 27.03.02, 12:40
        zazdroszcze ci ze juz ja masz,mozesz na nia patrzec i calowac od stopek do glowki.Ja nawet jeszcze nie mialam
        nawet przyjemnosci obejrzenia mego malenstwa podczas USG(dopiero za tydz mam wyznaczona wizyte).A do
        tego masz dziewczynke-szczesciara z Ciebie!pozdrawiam -niecierpliwa przyszla mama ;o)
        • Gość: ana Re: chce juz miec dziecko!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.03.02, 20:01
          I tu masz racje - jestem prawdziwą szczęsciarą bo Oleńka jest trzecia po dwóch
          chłopcach. Jak będziesz na USG koniecznie poproś o zdjęcie dzidziusia, i o
          wszystko sie wypytuj co tam widać na monitorze - niesamowite wrazenie jak
          widzisz takie maleńkie bijace serduszko.pozdrawiam smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka