wenus.z.willendorfu 28.12.05, 12:03 Pozwoliłam sobie założyć nowy wątek na komentarze do naszych zdjęć, bo poprzedni już za bardzo się rozrósł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenus.z.willendorfu Gabriel 28.12.05, 12:09 Chyba już kiedyś o tym pisałam, że ma przepiękne oczy? I czapka Mikołaja bardzo do niego pasuje- widać, że rewelacyjnie czuje się w roli ulubionego świętego Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Zozolinka 02.01.06, 12:35 Jest urocza, ale w roli pastuszka betlejemskiego bije wszystkich uczestników na głowę! chyba w przyszłym roku już zagra w jasełkach? Odpowiedz Link Zgłoś
tropikalna Re: Zozolinka 02.01.06, 16:07 Już dzis zamieszczę sylwestrowy hit Dzięki Venus... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Małgoś 02.01.06, 16:08 Pampeliszko, widać, że Twoje dziecko apetycik ma (smakowały te klocki? Każda mała dama musi zrobić profesjonalny makijaż przed Sylwestrem. Czekamy teraz na jego zdjęcia... To zdjęcie pirackie jest rewelacyjne! Wygląda jak na jakim plakacie reklamującym np. Karaiby )) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Małgoś 02.01.06, 17:25 wszystkie dziewczyny sa boskie! małgoś rewelacyjnie siedzi, muszę Kaśkę podesłać na nauki, a co do Frutki to uwielbiam jej szelmowskie miny Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Małgoś 02.01.06, 18:36 Malgos siedzi od tygodnia dopiero, hehe. Jak zalapala o co chodzi, to samo poszlo. A w piratow sie bawimy, kiedy juz zupelnie nie ma na nic ochoty- taka ostatnia deska ratunku.No, moze przed-ostatnia, bo najbardziej pozadana jest moja komorka, ktorej nie dostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Małgoś 02.01.06, 19:15 ogladalam sobie zdjecia Malgosi a tu nagle kolo mnie Matek sie pojawil.Wspial sie po krzesle do mnie, oparl raczkami o moje nogi i wgapia sie w ekran, na ktorym widnieje Malgosia z "garnuszkiem".Matek patrzy i patrzy z zachywtem, mysle sobie "ocho! zaiskrzylo", wzielam wiec dziada na kolana co by mogl z bliska sie pieknej dziewczynie przyjzec i tlumacze mu, ze to malutka Malgosia, na co Matek wydal okrzyk zachywtu i ciapnal obslinionym paluszkiem prosto w .....GARNUSZEK! Pieknie rosnie Ci rosnie Twoja panna, tylko patrzec jak sie kolejki chlopakow beda ustawiac)chyba juz nieco "ruszyla" z miejsca, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Małgoś 02.01.06, 19:33 Pam, świetna jest ta Twoja Małgoś! Pokazuje coś, na co żaden dorosły nigdy by nie wpadł: własna paszcza to przecież otwór na klocuszek! MOżesz mi wyjaśnić, na czym polega zabawa w piratów? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Małgoś 03.01.06, 09:04 Mmala, nie chce nic mowic, ale to musiala byc milosc od pierwszego wejrzenia- i teraz musisz kupic Matkowi garnuszek... A swoja droga szkoda, ze nie mieszkamy wszyscy blisko, bo bysmy sie co 2 tyg wymieniali zabawkami... Mooh, ubieramy sie w chusteczki, Malgos broni swojego statku-łózeczka, z zaglem z kołdry, a ja zdobywam i skradam sie z kazdej strony, po czym wyskakuje i robie glupia mine, a ona sie smieje.I tak z pol godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Mmala, 03.01.06, 09:58 a propos "ruszyla"- czołga sie po całym domu i wszedzie robi smietnik, jakby huragan przeszedl, mniej wiecej, w sumie to dobrze, bo chyba jej mija lek separacyjny, znowu sie sama bawi, majac mnie w zasiegu wzroku, oczywiscie Raczkowac dalej nie chce, choc pozycje wyjsciowa przyjmuje, chyba sie woli czołgac. Natomiast swietnie raczkuje przez przeszkody, hehe.I probuje stawac, opierajac sie o mnie, ale jeszcze duzo wody upłynie, zanim stanie, tak mysle.Szczerze mowiac, wcale za tym tak znowu nie tesknie, bo juz teraz zbiera guzy, to co bedzie potem. Czytalam, co pisalas o guzach Matka i juz jestem odpowiednio nastawiona... Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Małgoś 03.01.06, 10:28 mmala6 napisała: > ogladalam sobie zdjecia Malgosi a tu nagle kolo mnie Matek sie pojawil.Wspial > sie po krzesle do mnie, oparl raczkami o moje nogi i wgapia sie w ekran, na > ktorym widnieje Malgosia z "garnuszkiem".Matek patrzy i patrzy z zachywtem, > mysle sobie "ocho! zaiskrzylo", wzielam wiec dziada na kolana co by mogl z > bliska sie pieknej dziewczynie przyjzec i tlumacze mu, ze to malutka Malgosia, > na co Matek wydal okrzyk zachywtu i ciapnal obslinionym paluszkiem prosto w > .....GARNUSZEK! Widzisz Mmala, a Ty chłopakowi nie kupiłaś garnuszka na Gwiazdkę. Co za pech!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Małgoś 03.01.06, 12:05 Małgoś cudny Alez ona rośnie jak na drożdżach Mmala zapraszamy na zabawy garnuszkowo - klockowe Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka ale sie dziewczyny zmobilizowały! 03.01.06, 10:06 Kubona, w zyciu bym nie powiedziala, jak patrze na Malgosie i Kubusia, ze sa rowiesnikami, wiesz? Raczej, ze jest jakies pol roku roznicy miedzy nimi. Tych zabkow to Wam zazdroszcze (Wenus, tego nie czytaj), bo Malgosi widac poki co dwa. Rosnie Ci łobuz jak na drożdzach. I widze, ze lubi misie- Małgosia na misia poki co nawet nie popatrzy. Za to Dziobu żerty za bardzo chyba nie jest, co Wiolka? Nic, tylko bułka i serek.I mamusia, oczywiscie. Zadowolona jestes z tego krzeselka do karmienia? Bo my sie tak wybieramy, zeby jakies kupic i schodzi... A Igorek jest taki delikatny i slodki. Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: ale sie dziewczyny zmobilizowały! 03.01.06, 10:34 Małgoś - jaka już duża! Świetna z niej piratka Frutka - jak zwykle tysiąc minek na minutkę, co? Boska! Srajdzinke też ciągnie w świat "alkoholi", he..he.. jak mi się uda, to potem wkleję fotki jak dobierała się do barku dziadków Kasi widzę apetycik dopisuje...grunt to się dobrze najeść!(taką zasadę wyznaje moje dziecko!) Słodka Kasia, oj słodka... KUbuś -ilez nowych fotek! Ile zabawek! I huśtawka! Miałam taką w dzieciństwie (zamierzchłe czasy...) I chłopak pieknie stoi. No,no. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: ale sie dziewczyny zmobilizowały! 03.01.06, 12:11 No no mojej synowej apetycik dopisuje Ależ ona ma sliczne te oczęta Miny Frutki są rozbrajające a na tym pierwszym noworocznym spacerku bomba! A Kubuś to kawał faceta, Kubona czym Ty go karmisz?, jest świetny Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: ale sie dziewczyny zmobilizowały! 04.01.06, 22:40 żywi się tym co znajdzie na podłodze...... dzieciaki są rewelacyjne wszytskie. Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama ale nam Glizdeczka wyrosła:-))) 07.01.06, 14:05 Dorosłe niemowlę się z niej zrobiło! I z pewnością ruchliwe, że ho!ho! Śliczne "kąpielowe" zdjęcie... Właśnie od niedawna mamy identyczną szczoteczkę do zębów Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: ale nam Glizdeczka wyrosła:-))) 07.01.06, 17:50 to samo chciałam napisać - panna że hej! wyrosła niesamowicie i ciągle ładnieje wiec Matek raczej się nie rozmyśli Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: ale nam Glizdeczka wyrosła:-))) 07.01.06, 21:02 no no Glizdeczka to już duża panna. dobrze że Kuba nie widział, bo kazałby mi ją sobie przywieźć. Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Kubona... 07.01.06, 21:46 bo k_a_z_a_ł_b_y mi > ją sobie przywieźć. Oho! Ktoś tu ma swoją mamuśkę okręconą wokół najmniejszego palca... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Glizdeczka 07.01.06, 22:10 najbardziej jest rozbrajajaca, kiedy sie czołga u Twoich stóp. Małgol robi dokładnie tak samo, niestety.Czołga sie za mną i jojczy, ze chce na ręce... Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Srajdzinka 08.01.06, 00:11 Ależ ona cuudna! Wszystkie fotki bomba! Ale Srajdzinka w sylwestrowym transie rewelacja ) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Srajdzinka 08.01.06, 09:53 Piekne sa te 'nasze' dzieci! Kuba to faceta jak sie patrzy, Matek przy nim to mikrus mimo ze starszy Glizdeczka piekna dostojna i teee oczy!!Az mi sie nie chce wierzyc ze ma uz 7 m-cy, bo niedawno miala 3 i klopoty z brzuszkiem.Jest przesliczna!Matek czeka)) Srajdzinka w transie i vel E.T. swietna.Alez ona juz duza, pamietam jak sie niedawno chwalilas, ze wlasnie zaczela chodzic i szybko zrobilas jej fotki (na potrzeby forum). Duram, wiesz ze przeczytalam ostatnio,ze im pozniej wlosy dziecku wyrosn tym piekniejsze i mozniejsze pozniej beda?Od razu przypomnialam sobie Srajdzinke i to zdjecie w peruce) Bede odkrywcza-alez ten czas leci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Srajdzinka 08.01.06, 11:47 Srajdzinka zostanie tancerką, to zapamietanie w oczach robi wrazenie. Niesamowite, jak te nasze pociechy szybko rosną i sie zmieniaja. Wystarczy przez miesiac nie pokazywac nowych zdjec i jest duza roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Zdjęcia- nowy wątek 08.01.06, 13:03 właśnie nadrobiłam zaległości i obejrzałam nowe zdjęcia dzieciaków - wszystkie rosną jak na drożdżach i cudne są! Szymon 06.07.2005 b1.lilypie.com/QQxcp1/.png[/img][/url] Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Zdjęcia- nowy wątek 08.01.06, 13:48 Olenka jest śliczna! ale najbardziej przypadło mi do gustu wyzyskiwanie nieletniej, muszę swojego trutnia zagonić do roboty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Zdjęcia- nowy wątek 08.01.06, 17:55 tak, też musze swojego nauczyć chodzić. niech pcha swój wózek, aaa, duramgamo, co robisz żęby srajdzinka nie wybierała płyt? ja swoje schowałam do szafy Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Zdjęcia- nowy wątek 12.01.06, 11:49 Właśnie, tez miałam o to zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Kaj 12.01.06, 12:58 Najbardziej niesamowite oczy, jakie kiedykolwiek widziałam u dziecka. Z takim spojrzeniem można broić i broić, a i tak nikt złego słowa nie powie, bo nie uwierzy, że posiadacz tych oczek moze być sprawcą jakichkolwiek zniszczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Zdjęcia- nowy wątek 12.01.06, 21:29 Mooh, oczywscie od razu polecialam ogladac te oczy-faktycznie , niesamowite. A przy okazji wreszcie zobaczyłam Alex z Aleksem...i Wiktorią in spe. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Mooh, Pam 12.01.06, 21:37 racja z tymi cudnymi oczyskami! A Aleksander będzie fajnym starszym bratem Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Nowe fotki M. 13.01.06, 12:26 Szanowni Państwo Miło nam poinformować Państwa, że w Galerii Niemowlaki i Maluchy umieszczone zostały fotografie Matyldy Anny, pseudonim M., znanej wokalistki rockowej, aktorki komediowej i artystki kabaretowej. Pozostajemy w przekonaniu, że spotkają się z Państwa przychylnym przyjęciem. Łączymy wyrazy szacunku Firma Kangaroo Public Relations Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Nowe fotki M. 13.01.06, 12:49 Spieszę donieśc, iż nowe fotografie Pani M. robią kolosalne wrazenie na mym synu, Szymonie, zwanym Szafką. Zresztą na mnie też. Są rewelacyjne Szczególnie M. nieuczesana - miodzio!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Nowe fotki M. 13.01.06, 18:25 z tym "nieuczesaniem" M to czysta kokieteria, ja myślę, ze tak MIAŁO BYĆ Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Nowe fotki M. 14.01.06, 09:33 hihi)superancka!!i uczesana i z tym artystycznym nieladem!! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Nowe fotki M. 14.01.06, 14:51 Dwa oblicza Matyldy zupełnie mnie rozbroiły: na jednym ułożone i spokojne dziewczę, a na drugim trochę wygląda jakby wróciła z koncertu metalowego- i ta jej mina! La donna e mobile )) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Nowe fotki M. 14.01.06, 16:49 Matylda w dwóch odsłonach jest rewelacyjna )) Widzę, ze poziom uczesania ma niesamowity wpływ na poziom zadziorności spojrzenia ) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Zdjęcia- nowy wątek 14.01.06, 13:52 Matylda juz dorosła, nie byle jakie niemowle...A Iga jaka sliczna, widziałyscie? Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Panie Prezesowe 16.01.06, 14:30 Ależ nam te Prezeski wyrosły ) Obie są świetne )) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Zdjęcia- nowy wątek 16.01.06, 17:47 Dwie rzeczy sa pewne na tym swiecie- Panie Prezes za kaszką nie przepadaja, a Malunio uwielbia ziemniaczki...Jak patrze, ile on ma zebow, Xemm, to Ci okropecznie zazdroszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Zdjęcia- nowy wątek 16.01.06, 20:37 Pam a ile mnie te zęby zdrowia kosztowały )) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Zdjęcia- nowy wątek 16.01.06, 21:03 Jestem to sobie w stanie wyobrazic, niestety. Zawsze sie mozesz pocieszac, ze co najlepsze to juz za Toba, a sa tu tacy, którym jest gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Zdjęcia- nowy wątek 16.01.06, 23:30 o rany!!! wystarczy kilka dni nie zaglądać do galerii a tu tyle nowych zdjęć!!! i to jakich wspaniałych. malunio jest super, a małgoś to chyba urodziła się po to by ja fotografować? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Zdjęcia- nowy wątek 17.01.06, 09:30 dzieki, Kubona. powiem Malgosi przy nastepnym pozowaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Ile nowości! 17.01.06, 15:33 Alez te maluchy rosną! Drożdże im dajecie czy co? Matylda nieziemska. Co za włos i wzork. Bójcie się chłopaki! Miło mi poznać Filipka. Jak dla mnie - to już mężczyzna Piękne oczyska. Witam tez usmiechniętą Igę Ta z kolei to małe bobo, w porównaniu ze Srajdzinką Kasia charakterna, to widac od razu. Swoje zdanie ma i nie popuści. Lubię takie stanowcze dziewczyny. A minkę ma na tym krzesełku taką, jakbyście ją zmuszali do picia tranu co najmniej... Małgoś - fryzura -wypisz wymaluj jak u Srajdzinki I jaka jest cudna w czerwieni! Zresztą w niebieskim też jej do twarzy... (osobiście bardzo lubię taki odcień niebieskiego...) Mały Kubuś -dzień dobry. Ale loki Oddałbys jakiejś łysej babce, u nas na forum takich nie brakuje, nie wyłaczając mojej córki... Malunio - absolutnie uroczy w wersji "zakapturzonej". Szczoteczka OralB1 - widzę cieszy się powodzeniem (Srajdzinka też uwielbia ją zjadać. A Malunio - nie da się ukryć - prawdziwy higienista - od razu po jedzeniu myje grzecznie zęby. i co? Może jeszcze po każdym posiłku? Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Kaja!!! 17.01.06, 15:35 Ominęłam ją, a taka śliczna z niej dziewczynka. Kolejna panna o ujmującym spojrzeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Kaja!!! 17.01.06, 15:38 TO chłopiec?????? Chryste, dałabym sobie uciąć głowę, że to KAJA -dziewczę. To kapielowe zdjęcie ewidentnie kobiece Kama - mam nadzieję, że wybaczysz mi pomyłkę, ale szczerze mówiąc, jak zobaczyłam Twoje dziecko od razu mnie zauroczyło spojrzeniem i pomyślałam, że tak piekne oczy może miec tylko kobietka Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Szafka 19.01.06, 12:52 to chyba zawsze jest zadowolony. I byle zęby go nie wyprowadzają z rownowagi. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Szafka 20.01.06, 23:32 Szafka jest super. On to chyba kocha życie i kocha się nim cieszyć Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Wiolka, 21.01.06, 09:48 co Kaska trzyma w reku na srodkowym zdjeciu? Zaintrygowało mnie to. Alez Wy jej fotki strzelacie... A Nadia taka skupiona i poważna dziewczynka. Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: Wiolka, 21.01.06, 16:26 Jakoś ostatnio nie wchodziłam do galerii (bo mi to przypominało, że trzeba zrobic przegląd i nowego Jacha pokazać, a mi się nie chce(), ale to co zobaczyłam po takim czasie to przechodzi ludzkie pojęcie!!! Rosną te dzieciaki jak na gąbkach i mydłach)) Małgosia i Prezeska to już prawdziwe kobiety są;- )) Klusia już je marchewkę!!! Szafka to się chyba śmieje cały cZas i to pełną gębą) Malunio też wydoroślał - w końcu sam odkurza, to może też sam jeść) Dobra, idę coś wybrać i też się pochwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Pampeliszka 21.01.06, 17:21 pogania do wklejania nowych zdjęć) Już ja i Mmala dostałyśmy reprymendę. Moja jest tylko w połowie słuszna, bo właśnie wkleiłam nowe zdjęcia Jacha do naszej galerii i czekam aż się pokażą. Tak może być, Pampeliszko, czy koniecznie muszą być w jachowym wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Enja 21.01.06, 18:56 No dobra, nie muszą... A ja robie remanent na Zobaczcie, hehe i sprawdzam, kto sie zaniedbuje.Bo Malgos jak jest wyspany, to sie zrobil samodzielny bardzo i ma mnostwo pomyslow na spedzanie czasu bez mojego udzialu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Wiolka, 21.01.06, 17:24 jest to bardzo ekologiczna, sensoryczna i edukacyjna łyżka z Ukrainy)) lekko nadgryziona przez ząb czasu i Kaśki)) a Szafka super przystojniacha jest, oczywiście zaraz po narzeczonym naszym Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje Ale jestem bystra :( 24.01.06, 10:50 wlasnie zajrzalam w ten watek - jakos do tej pory go ne widzialam a tu tyle komplementow dla Glizdeczki i my nawet nie podziekowalysmy ze nie wspomne o komentarzach do WASZYCH zdjec... no ale teraz juz bedziemy bystrzejsze ))) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Ale jestem bystra :( 24.01.06, 18:45 Glizdeczka w gali jest boska. Na pewno nikt nie zapyta, czy to chlopczyk, bo jest bez kolczykow, hehe. A zimowy Matuś kapitalny, baaardzo fotogeniczny jest na tym sniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
tropikalna Frutka... 26.01.06, 13:03 Jaka ona już duża. Boska jest a na zdjęciu z tatusiem to już w ogóle hicior. Wenus udała Ci się córeczka Odpowiedz Link Zgłoś
tropikalna Małgol... 26.01.06, 13:04 Pam, swietna ta Twoja Małgosia. I po prostu cała Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Ale mi się zaległości narobiło:-) 26.01.06, 14:35 Tyle nowych fotek, a ja, nie wiedzieć dlaczego, dawno do naszej forumowej galerii nie zaglądałam. Klusia- jakaś Ty do mamy swojej podobna. Najpiekniejsza oczywiście w kombinezonie a la Sigma i Pi (pamiętacie?) Jasiek - no ten to zawsze mnie powala. jest po prostu NIEZAPRZECZALNIE piękny. Te dołeczki, te oczy, cholera, jak się robi takich urodziwych chłopców? W roli orła - znakomity. Siłą go kładliście czy sam wyraził ochotę? Matek zimowy - w swojej śnieżynkowej czapce -bomba! Wiesz Mmala, jak on się niekiedy poważnie spojrzy, to aż się zastanawiam czy czasem nie jest już przedszkolakiem No i do alkoholu ma ciągotki... jeszcze tylko gazeta albo mecz piłki nożnej w TV i żegnaj słodkie dzieciństwo... Aleksander - kawał chłopaka! Choć w wannie taki niewinny Z pewnościa sprawdzi sie jako starszy brat (mój tak mnie kochał, że zamykał mnie w tapczanie i karmił pastą do zębów...) Amelka - bosko wygląda w bieli jako Pani Zima vel Cała Jestem Niewinna A jak popatrzyłam na nią siedzącą w koszyku, w SAMYM body to az się zastanowiłam czy u was panują tropikalne temperatury? O Glizdeczce podobnej do Owieczki pisałam już w innym wątku, więc powtarzać się nie będę. Wystarczy zresztą przesledzić, ile w swym krotkim życiu miała już konkurentów... Frutka- do schrupania CUDNA NAPOLEONKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Frutka i Małgol 26.01.06, 14:49 Napoleony dwa powaliły na kolana mnie i moją gorszą połowę, bomba! Pam czy Małgośka na dopingu ciągnie jakimś? dlaczego ona już stoi?! ja sie tak nie bawię! nie dosyć, ze ładna to jeszcze wysportowana! Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Frutka i Małgol 26.01.06, 15:28 Małgoś taka wysportowana pewnie przez ten basen. Frutka super, zwłaszcza jako jeden z Napoleonów. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Małgol... 26.01.06, 18:11 no cos Ty? a wszyscy mowia, ze do meza podobna... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Małgol... 26.01.06, 22:21 Zdjecie "dwoch Napolenow"-umarlam!! jakie miny! chyba im Wenus przeszkodzilas wpracy nad jakas tajemna strategia napoleonska)) Frutka jest w ogole debesciaczka i tyle, czy ona ma juz kawalera? bo tak sobie mysle, ze moze Matek do starszej by udezyl...?a co tam, w koncu Duram powiedziala, ze on prawie jak przedszkolak O Malgosi pisalam, fajna dziewczynka, tylko ....ja bym jednak te kolczyki jej dala... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Małgol... 27.01.06, 10:06 Mmala, nareszcie! Tyle czekałam na jakąś propozycję matrymonialną i już myslałam, że Frutka w wieku 16 miesięcy zostanie starą panną... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Małgol... 27.01.06, 10:13 no i tak podekcytowałam się propozycją matrymonialną, że nawet słówka o Małgosi nie napisałam... Widać od razu, jak wszechstronnie się rozwija: i pranie zrobi i staje (z bardzo dumno-łobuzerską minką Kiedy ona tak wyrosła, ja się zapytowywuję?! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Małgol... 27.01.06, 12:57 > Kiedy ona tak wyrosła, ja się zapytowywuję?! i to BEZ kolczykow!) Wenus, nie mozemy dopuscic aby Frutka zostala stara panna!absolutnie.Matek co prawda mlodszy ale on dobry chlopak jest, Glizdeczka go troche zranila tym "zostanmy przyjaciolmi" ale juz sie chlopak otrzasnal.Poza tym w poniedzialek bedzie juz maluchem a to cos znaczy, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Małgol... 27.01.06, 13:23 a maluch z maluchem zawsze się jakoś dogada Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Małgol... 27.01.06, 17:57 Mysle, ze Malgol zostanie maluchem bez kolczykow. Jedyną taką dziewczynką w całej Czeskiej Republice. Mmala, a nie boisz sie, ze Frutka Ci zakomenderuje Matka na amen? Te bonapartowskie zapędy... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Małgol... 27.01.06, 19:25 i moze nawet zrobia o Malgosi reportaz i bedziecie w TV?) Jakos sie nie boje, jak ma charakter po mnie to sie nie da zakomenderowac, jak po tacie to mu to bedzie wszystko jedno Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Katarzyna :-) 29.01.06, 00:06 Ależ z tej mojej synowej modelka... to spojrzenie, ta poza... pełen profesjonalizm A propos prawdziwego oblicza... Szymuś nadal zabujany po uszy A skąd te "grochy", co jej zrobiliście?? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Katarzyna :-) 29.01.06, 11:13 wlasnie policzylam ze Kaska 12,02 skonczy 10 m-cy! a taka byla malutka....eh, zaraz Ci wstanie Wiolka nic sie nie martw)tez bym wolala rozwalona na lozu lezec niz chodzic Lzy iscie teatralne, pewnie jakas wielka tragedia sie stala? Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Katarzyna :-) 30.01.06, 02:49 Oj, jakie Wy jestescie okropne! To była jakaś wielka tragedia, przeciez z daleka widać! Straszne są dziecięce łezki (w odróżnieniu od wycia bezłzowego, które jest czystą złosliwością), mi się od razu jakoś tak dziwnie robi kiedy widzę jak dziecko płacze. A co złego jest w leżeniu, ja się pytam - jak chce, nich leży, jeszcze się nachodzi. Fajna z Katarzyny dziewucha. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Katarzyna :-) 30.01.06, 11:24 Modelka z niej pełna gębą! )) A charakterek to...hmmmm.....po mamusi? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 daghmara 29.01.06, 11:16 daj wiecej zdjec Huberta! rozumiem ze juz sie sam ze sliniakiem obsluguje? a moze juz zbyt dorosly na takie dzidziusiowe akcesoria? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka nowe 29.01.06, 13:29 Igienka sliczniutka, Mistrz Joda mowisz? Nieee, ładniejsza jest. Kaska dorasta, wiesz, Wiolka? Twarzyczka sie jej zmienia w tempie ekspresowym. Wcale sie nie dziwie, ze ją szkolisz na windykatora, jak tak płacze, to sie serce kraje- i wszystko od razu dla niej, zeby tylko przestala. Ona sprytna jest, Malgol raczej sie wscieka, dzieki temu ja łatwo nie mięknę. Huberta tez poprosze wiecej, bo za wiele nie widac, oprocz tego, ze jest wiekszy niz ostatnio... Matek basenowy mi przypomina, ze mamy z Malgolem wrocic do plywania, tylko jakos mnie ta zima zniecheca. A new look jest boski, Frutka oszaleje z zachwytu i straci zupelnie glowe, jak go zobaczy. Mmala, jak po imprezie? Beda zdjecia? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: nowe 29.01.06, 15:19 Hubert ma rasowe korytko!, a Mistrz Joda jest cudna! no i najwazniejsze - ta Glizdeczka to chyba rozum postradała w tym żłobku!!! takiego chłopaka zostawić???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Matek urodzinowy 30.01.06, 02:42 Wiesz Mmala, że to prawda, że Matek w ogóle nie wygląda już jak niemowlę? Wygląda jak... mały chłopczyk. I to bardzo ładny mały chłopczyk! Jest naprawdę słodki! I widzę tu jakąś ogólnoludzką tendencję do ubierania dzieci na pierwsze urodziny w ogrodniczki. Z "wiadomego sklepu" czy się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Matek urodzinowy 30.01.06, 09:46 ojej Kangur, te ogrodniczki to przypadekMialam go ubrac w cos bardziej stosownego ale jakos tak wyszlo.Ogrodniczki razem z t-shirtem z serii Kubus Puchatek z wiadomego sklepu dostal od cioci z Londynu jak mial 3 m-ce!!.Zestaw jest na 80)te ogrodniczki sa krotkie ale teraz wygladaja na nim jak dlugie, pewnie do lata mu starcza. A wlasnie tez nam sie wydaje ze on juz jakos tak doroslej wyglada...chyba to jednak po roku sie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Matek urodzinowy 30.01.06, 10:55 Matek jest gość! Przystojniacha zabójczy, no i już taki dorosły!)) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Matek urodzinowy 30.01.06, 11:25 ho, ho, ho- toć przecież na pierwszy rzut oka widać, że to prawie maluch! I ten nowy image- bardzo się cieszę, że juz zdążyłam Matusia zaklepać dla Frutki )) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Matek urodzinowy 30.01.06, 15:03 wypisz, wymaluj... MALUCH!!! Ależ on już dorosły w tej nowej grzywce )) Mmala a czy zostawiłaś kosmyk włosków, Malunio kiedyś dostał w prezencie takie pudełeczka na pierwszy ząbek, na pierwszy odcięty lok....etc...)) hmmmm ale na tego ząbka to jeszcze kilka lat wolałabym poczekać )) Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Matek urodzinowy 30.01.06, 23:06 rewelacyjne dzieciaczki, wszystkie po kolei. a ten tort to chyba ściągnę..... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Malgosia 31.01.06, 22:04 alez ona duza! juz chyba taka jak Mateusz!a ta biedronka jest slodka!!)))czy to w Czechach symbol dziewczynki?)Czy tiramisu smakowalo? I w ogole nie wiem jak takie slicze dziecko mozna nazwac KLUK, nawet gdyby to byl chlopiec mimo ze EWIDENTNIE nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Malgosia 01.02.06, 10:15 ależ ona sie zmienia, jestem w szoku!!! normalnie młoda dama sie z Małgosi zrobiła, wygląda jak pełnoetatowy maluch, a nie niemowlę! a do tego robi sie coraz ładniejsza, słowo, ślicznotka z niej! a maluchy Hipci cudownie razem wyglądają, fajny duecik Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Malgosia 01.02.06, 11:25 Tiramisu bylo boskie (Malgol wyjdal wszystkie biszkopciki), ale dziwnie malo przypominalo tiramisu, ktore zawsze jadalam w Polsce. W sumie to dopiero jak wroce z Asyzu w polowie wrzesnia to bede wiedziec, jak prawdziwe powinno smakowac. Biedronka to przypadek, ale działa. Serio Malgos sie zmienia? Ja tam nie widze za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama oj dzieci, dzieci... 02.02.06, 15:07 Ależ Was te Mamy stroją! że ho!ho! Niektóre to już nawet karierę modelki przepowidają i zmuszają do leżenia w prawie-negliżu Kasia jest super! I niech sobie leży do upadłegi, jeszcze się zdąży w zyciu nachodzić! Tylko otrzyj jej te łzy, bo się serce kraje... Hubert - dużyś jest i słodko się usmiechasz. Poprosimy więcej zdjęć. Buzię w pieknej okazałości pokazać forumowym ciotkom! Matek - fryzura na "mokrą Włoszkę" zniewala...tylko czemu tej grzywy juz brak?;-( I to zdjęcie z gryzieniem piłeczki -dla mnie bomba! Mmala, kup dziecku piłkę, apeluję do Twego sumienia! A tort - smakowicie motoryzacyjny...smaczny był czy zalatywał benzyną? Małgoś - jaka ona się robi śliczniutka. No nie mogę po prostu... tak jej do pysia ta czerwień pasuje I ta biedronka... macie u siebie żółte biedronki w środku zimy czy pożyczona została z muzeum owadów tropikalnych? Hipcia - ale masz ładne dzieci! Bardzo mi się podoba to, na którym Zuzia (czy to może mały w tych śpioszkach w groszki?) tak słodko śpi, ma taki anielski spokój na twarzy I to jak Józio tuli siostrzyczkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: oj dzieci, dzieci... 02.02.06, 15:16 Hipcia-Zuzia zdominowala towarzystwo!fajnie sie oglada ja taka najpierw malenka w szpitalu a potem taka 'dorosla' co to juz sama umie sie posilic.Slodka jest niezmiernie)A synek tez sliczny ale chyba juz pisalam W ogole wszystkie dzieci sa piekne az sie serce raduje jak sie widzi te radosc i milosc w ich malutkich oczkach) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Malgosia 03.02.06, 17:28 Pam, zdjęcie z biedroneczką jest urocze! Małgosia wygląda na nim tak słodko i subtelnie! Dawno nie widziałam w naszej galerii tak niesamowitej fotografii! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Malgosia 03.02.06, 18:38 Dzieki, Wenus. Tez lubie to zdjecie i zawsze do niego wracam, jak mnie młodziez wyprowadzi z rownowagi. Wtedy tak sobie patrze i mowie, ze nie zawsze bywa taka zołzowata... Odpowiedz Link Zgłoś
hipcia5 Re: Zdjęcia- nowy wątek 04.02.06, 20:21 ja tu tyle sie napracowałam że nauczyć się wklejania zdjęć a tu nikt nie pochwalił mnie no.......((a ja was ciągle chwalę nio Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Gabriel 05.02.06, 21:00 piekny chlopczyk! Ta swoja nietypowa uroda niejedno serce zlamie stopki sa mniam , mniam swietne do zdjecie z zabkiem i jezyczkiem!!Slodki jest naprawde, taki milusi do schrupaniaGratuluje Aga pieknego syna! i wiesz co? odpusc mu juz to jedzenie, widac golym okiem,ze chlopak zdrowy i ma tyle cialka ile trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Zdjęcia- nowy wątek 05.02.06, 21:38 jejku! gzdies napisalam o Gabim i nie majuz nie wiem gdzie to napisalam..... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Zdjęcia- nowy wątek 06.02.06, 14:55 cos mi komp szwankuje albo to 'gazeta'.... Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Frutka... 07.02.06, 14:29 Jest absolutną mistrzynią w strojeniu min )) No i poważna sprawa, grzywka podcięta, worek na kapcie do rączki i do przedszkola ) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Frutka... 07.02.06, 16:56 Frutka w błekitach i na błekitach jest przesłodka. Uwielbiam ten kolor.Oj, Wenus, widac, ze młoda bedzie uparta jak diabli, bedziesz z nią miała wesoło... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Frutka... 07.02.06, 17:51 boska jest, uwielbiam te jej minki! swoją drogą przeraża mnie ostatnio oglądanie zdjęć, dopiero co oglądałam Frutkę jak trzyma stope w buzi, a za chwilę pewnie bede jak maszeruje do przedszkola! szok!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Frutka... 07.02.06, 22:00 Pam, cały pokój Frutki jest niebieski, ze ścianami na czele Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Frutka... 09.02.06, 15:59 tak niestosownie za kazdym razem przy Frutce pisac, ze jest swietna, nie?ale naprawde naprawde jest!Grzywka-mistrzostwo!a minki iscie kabaretowe, hihi, Wenus tylko mi prosze talentu przyszlej synowej nie zmarnowac! Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Frutka... 10.02.06, 15:32 Ech... ja też jestem pod wrażeniem Frutki. Zawsze byłam. Ma niezwykle wyrazistą i plastyczną twarz (jeżeli można tak napisać o buzi malucha) Nowe zdjęcia - bomba! Też lubię niebieski... podobno pasuje mi do oczu Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Olenka 10.02.06, 18:51 ja zupełnie nie rozumiem pytania "kim zostanę?", przecież od razu widać, że modelką! będzie reklamowała wszystko - od czapek po wersalki i pianina Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Olenka 11.02.06, 16:45 Olenka fantastyczna ... i jako baletnica.... i jako pianistka ... i jako modelka ))) Duram myślę, że Srajdzinka zrobi furorę na otwarciu saloniku Twoich rodziców :- ))) Odpowiedz Link Zgłoś