Dodaj do ulubionych

takie sobie ciakawostki - forum DE

27.02.15, 09:56
jakis czas temu jakas mama napisala, ze bardzo lubi spac ze swoim 10 letnim synkiem. I czesto kiedy nie ma meza w domu, spia razem. Ogolnie nie mial nikt z tym problemu.

Teraz inna mama poskarzyla sie, ze kiedy jej nie ma, musi np wyjechac, to maz spi w jednym lozku z ich 9 letnia corka. I to wywolal burze. Muai obserwowac czy zachowanie dziecka jest normalne, czy ojciec nie jest pedofilem. I najlepiej zeby porozmawiala z corka, ze nei wypada spac z doroslym mezyczna.

ciekawe... matka+syn = super, mama kocha synka.
tata + corka = W ZADNYM WYPADKU, tata pedofil.. smile

dobre nei?
Obserwuj wątek
    • mama_kotula Re: takie sobie ciakawostki - forum DE 27.02.15, 10:00
      Camel, ja z takim pytaniem - czy serio na tym forum brakuje tematów, że musisz przeklejać jakieś tanie sensacje z forum niemieckiego? Płacą ci za to, czy jak?
      • fogito Re: takie sobie ciakawostki - forum DE 27.02.15, 11:03
        Ale problem jest miedzynarodowy. Znam dwie takie rodziny w realu, z tym, ze to rodzice spia razem z 12 chlopcem oraz mama sama z 11 latkiem lub razem z ojcem w trojke, z ktorym to na codzien nie mieszkaja. No i z pewnoscia matce wybaczy sie latwiej spanie z synem niz ojcu spanie z corka. Ale opcji z corkami nie znam.
        • mama_kotula Re: takie sobie ciakawostki - forum DE 27.02.15, 13:51
          fogito napisała:

> Ale problem jest miedzynarodowy. Znam dwie takie rodziny w realu, z tym, ze to
          > rodzice spia razem z 12 chlopcem oraz mama sama z 11 latkiem lub razem z ojcem
          > w trojke, z ktorym to na codzien nie mieszkaja. No i z pewnoscia matce wybaczy
          > sie latwiej spanie z synem niz ojcu spanie z corka. Ale opcji z corkami nie zn
          > am.

Fogito, ja kumam, że problem jest międzynarodowy, ale nie kumam sztucznego napędzania forum. Po prostu.
          • fogito Re: takie sobie ciakawostki - forum DE 27.02.15, 18:34
            Kotula, ale na tym forum wieje nuuuda, wiec camel odwala czarna robote podniesienia temperatury forum. Poki co mizernie jest. Maksiu zniknal i nie ma o co kruszyc kopii.
      • camel_3d mama_kotula 27.02.15, 20:23
        jakbym nie napisale, ze z niemieckiego to znow by sie mamy burzyly, ze na polskie rodziny jadesmile)
    • mama-ola Re: takie sobie ciakawostki - forum DE 27.02.15, 11:15
      > ciekawe... matka+syn = super, mama kocha synka.
      > tata + corka = W ZADNYM WYPADKU, tata pedofil.. smile

Nie wiem, czy tata pedofil, niekoniecznie. Ale biologii nie zmienisz. Po samym zapachu ciała może dostać wzwodu. Przez sen może mu się zrobić przyjemnie. Dorośli mężczyźni też miewają polucje pod wpływem snów. Ja bym wolała, żeby ojciec z córką nie spał. Zresztą czemu mieliby tego potrzebować? Takie duże dziecko chyba już nie boi się samo spać?
      Co do układu matka - syn już nie mam takich obiekcji. U kobiet popęd rodzi się trochę inaczej i raczej sama obecność ciała i zapach nie wywołają w niej seksualnej reakcji. Kobiet pedofilek jest chyba niezwykle mało, statystycznie nie ma zagrożenia.
      • el_elefante Re: takie sobie ciakawostki - forum DE 27.02.15, 11:21
        I to jest właśnie to, o czym pisze camel. Każdy facet to potencjalny pedofil. Ale kobieta? Eeee, no gdzieżby tam, no może czasem, ale tak naprawdę to przecież niemożliwe jest, nie?
      • mama303 Re: takie sobie ciakawostki - forum DE 27.02.15, 18:51
        mama-ola napisała:

> Nie wiem, czy tata pedofil, niekoniecznie. Ale biologii nie zmienisz. Po samym
        > zapachu ciała może dostać wzwodu.

matko bosko, co Ty wypisujesz? to może w ogóle nie powinna sie córka do ojca dotykac bo zaraz wzwodu dostanie?
        Mam na stanie 12 latkę lubiaca sie przytulac do taty, powinnam sie niepokoić.....
        • slonko1335 Re: takie sobie ciakawostki - forum DE 27.02.15, 19:23
          to chyba tak z braku córki....mam na stanie 9 -latkę i też przetarłam oczy ze zdumienia...
      • 3-mamuska Re: takie sobie ciakawostki - forum DE 27.02.15, 19:31
        Mama-Ola masz cis z głowa?
        Ty nia zamykasz przytulając syna/córkę zeby nie było zapachu?
      • camel_3d Re: takie sobie ciakawostki - forum DE 27.02.15, 20:26
        o ja pierdziele....

niee..no to juz wogoel strach corke z ojcem w domu zostawic...
    • el_elefante Re: takie sobie ciakawostki - forum DE 27.02.15, 11:16
      Na fali obecnych trendów słowotwórczych i poprawności politycznej, należy wprowadzić do powszechnego słownika rodzaj żeński od "pedofil". Np. "pedofila", na zasadzie analogii do ministry tongue_out
    • mama303 Re: takie sobie ciakawostki - forum DE 27.02.15, 18:54
      camel_3d napisał:

> ciekawe... matka+syn = super, mama kocha synka.
      > tata + corka = W ZADNYM WYPADKU, tata pedofil.. smile
      >
      >
      > dobre nei?

bardzo smutne i przedmiotowe traktowanie mężczyzn jak bezmózgi sad
      • 3-mamuska Re: takie sobie ciakawostki - forum DE 27.02.15, 19:34
        Nic mnie juz nie zdziwi jak bliska koleżanka , nie pozwala ojcu myc dzieci bo woli dmuchać na zimę, bo mize on pedofil?

Az dziw ze jak była kilka tygodni w szpitalu i ojciec był sam z dziecmi nie "zgwałcił" całe trójki.
        Masakra jakaś.
        • camel_3d Re: takie sobie ciakawostki - forum DE 27.02.15, 20:28
          no coz..sila mediow...

a keidys byl program o dzieciach molestowanyhc przez matki..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka