mama.nygusa 11.09.15, 11:10 Corka ma raz w tygodniu, czy jest to obowiazkowa 'lekcja"? Niestety juz mialam zebranie i zapomnialam zapytac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga727 Re: Spojrz inaczej 11.09.15, 13:06 mama.nygusa napisał(a): > Corka ma raz w tygodniu, czy jest to obowiazkowa 'lekcja"? Niestety juz miala > m zebranie i zapomnialam zapytac. Ale CO ma raz w tygodniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Spojrz inaczej 11.09.15, 13:12 Mozesz rozwinac, tez nie wiem co TO. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.nygusa Re: Spojrz inaczej 11.09.15, 13:25 U nas w szkole jest taka "lekcja" a'la wychowawcza, do tej pory sadzilam, ze jest tak we wszystkich szkolach.tematem zainteresowalam sie dzis, no i wyguglalam, ze to jest jakis program.I interesuje mnie czy to jest obowiazkowe czy nie.Wychodzi na to, ze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: Spojrz inaczej 11.09.15, 13:39 U nas też jest taka godzina z wychowawcą. Owszem,nauczycielka ma program wychowawczy na taką lekcję,ale ostatnio ta lekcja/godzina jest zamieniana na lekcję przedmiotową z wychowawcą (u nas akurat j.polski). Mam nadzieję,że o TO chodziło. Może zmieni się w faktyczną Godzinę wychowawczą,gdy do końca uzupełni dziennik lekcyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d fajna rzecz 11.09.15, 14:46 spojrzalem wlasnie na program nauczania.. super. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenca78 Re: Spojrz inaczej 11.09.15, 16:11 Mój syn tez ma w szkole (I klasa, szkoła społeczna), miał też w zerówce (ta sama placówka). Prowadzi te zajęcia szkolna pani psycholog. Muszę go podpytać co tam dokładnie robią, w zerówce kilka razy próbowałam, ale nie bardzo umiał wytłumaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: Spojrz inaczej 11.09.15, 18:15 znam, polecam - fajne na lekcje wychowawcze www.spojrzinaczej.pl/index.php/opis-programu Odpowiedz Link Zgłoś