sylwia.2b 29.10.06, 15:38 Proponuje w temacie wpisywać tytuł książeczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumadegie Muminki 29.10.06, 16:35 seria takich A4: Śnieżny poranek Muminka Tatuś Muminka na rybach Muminki w cyrku Odpowiedz Link Zgłoś
anola Franklin 08.11.06, 00:43 wszystkie książeczki o Franklinie są uwielbiane już od lat przez Martę... i przez nas pozdrawiam anóla mama Marty i Magdy Odpowiedz Link Zgłoś
raczek1984 Re:Tupcio Chrupcio 30.07.07, 21:58 Mojej córce bardzo się podoba ta seria książek i chętnie słucha,gdy czytam jej. Odpowiedz Link Zgłoś
joma24 Re:Tupcio Chrupcio 31.07.07, 11:13 Encyklopedie Laroussa Na Jabłkowej Farmie Auta Bracia Koala - seria wiersze - Brzechwa, Tuwim - uweilbia od malutkiego do dziaisj , zreszta "czytamy" razem, bo zna na pamiec teraz kupilam LEKTURY W KL I - wybór do czytania tez dla przedszkolaków, jeszcze mu nie dałma, ale mysle ze saie spodoba, szczególnie polecam na wakacje, bo w jednej ksiązce i wierszyki i opowiadania . Odpowiedz Link Zgłoś
joma24 Re: Pan Kuleczka, Miś i Tygrysek, Kubuś Puchatek 05.08.07, 16:57 polecam "lektury kl I" - zaczytujemy się - Plastusiowy Pamietnik, Nasz maam czarodziejka, wiersze Tuwima i Brzechwy fajna ksiązką doz abrania ze sobą nA WYJAZD Odpowiedz Link Zgłoś
piama2 Re: książeczki z serii "1-sza biblioteka wiedzy" 13.08.07, 14:10 Opowieści o Franklinie, Wiersze Brzechwy, Tuwima (od dawna). Ostatnio książeczki z serii 1-sza biblioteka wiedzy np. "Gwiazdy i planety", "Planeta ziemia" Odpowiedz Link Zgłoś
joma24 Re: książeczki z serii "1-sza biblioteka wiedzy" 23.08.07, 13:22 polecam Dzieciaki z ulicy Awanturników - Lindgren Odpowiedz Link Zgłoś
mon-i-ka Re: książeczki z serii "1-sza biblioteka wiedzy" 06.09.07, 23:21 Moja córcia uwielbia wszystkie ksiażeczki, w których główną postacią jest ... Księżniczka, królewna. Odpowiedz Link Zgłoś
maminekb Re: Jakie książeczki polecacie?? 07.09.07, 10:00 My czytamy -obok bajek Disneya (takie ładne wydanie i bajki dobre) = bajki z mojej młodości. Jesteśmy po Malutkiej czarownicy a teraz czytamy Dzieci z B Odpowiedz Link Zgłoś
edycia_s Koszmarny Karolek a nade wszystko - Kiwaczek 10.09.07, 13:54 Dla całej rodziny Kiwaczek jest już kultowy, zwłaszcza rozdział o wydarzeniach w teatrze ) Odpowiedz Link Zgłoś
raczek1984 Re: Opowiadania o zwierzatkach 10.09.07, 22:24 ...różne książki,ale muszą być zwierzęta)) Odpowiedz Link Zgłoś