Gość: mm IP: *.visp.energis.pl 31.03.03, 22:29 jak w temacie - karmię piersią, małe ma 8 tygodni, chcielibyśmy już ... jakie są wasze doświadczenia: minipigułka, zastrzyk? jakie "za"? jakie "przeciw"? bardzo proszę o opinie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariana_ Re: karmienie a antykoncepcja 31.03.03, 22:43 Rzuć pytanie na Zdrowiu Kobiety. Tam urzęduje ginekolog ekspert. Powinien odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: karmienie a antykoncepcja IP: *.introl.pl 01.04.03, 09:06 U nas dobrze funkcjonują metody chemiczne i mechaniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmija10 Re: karmienie a antykoncepcja IP: 213.17.170.* 01.04.03, 10:37 Ja brałam Depo-Proverę (zastrzyk na 3 miesiące) i było ok. Ale to hormony. Jeżeli dobrze znosisz dawki sztucznych hormonów to polecam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
insomnia1 Re: karmienie a antykoncepcja 01.04.03, 12:55 Podobno są jakieś nowe tabletki antykoncepcyjne dla kobiet karmiących. Ja niestety dowiedziałam się o nich po odstawieniu córci od piersi, więc przez cały rok zabezpieczaliśmy się używając prezerwatyw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: karmienie a antykoncepcja IP: *.vectornet.pl 01.04.03, 13:18 Te tabletki to Cerazette. Moj lekarz mi to polecil. Dla mnie nie jest to idealna metoda, bo nie zamierzam juz miec dzieci (mam dwoje). Zdecydowalam sie na wkladke. Odpowiedz Link Zgłoś