Gość: elka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 13:12 Bardzo kocham swoje dziecko i zauważyłam, że łatwiej mi kupować coś dziecku niż sobie. Nawet jak idę do sklepu by coś sobie kupić to wracam z czymś dla dziecka. Czy wy też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mama Re: bycie rodzicem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 00:01 Dokladnie tak mialam... Ale musialam z tym "nalogiem" zerwac... Bo po pewnym czasie, gdy wracalam do domu, pierwsze co slyszlam: "Mamo, co masz dzisiaj dla nas..?". A ja wole buziaka i usciski na powitanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaSK Re: bycie rodzicem IP: *.katowice.agora.pl 26.06.03, 10:33 Pewnie, jak widzę ta nieziemską radość na buzi dziecka to nie mogę sie oprzeć pokusie. Nie kupiję mu rzecz jasna czegoś tam codziennie, ale jak są większe zakupy to zwykle mały obkupiony, a mama nie, bo już pusto w portfelu ;-((. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmija10 Re: bycie rodzicem IP: 195.92.39.* 26.06.03, 11:35 Obserwuję dokładnie to samo. Mało tego wydanie na buty dla mojej córkie powyżej 100 zł jest zupełna normalką, a waham się, jezeli mam zapąłcić tyle za swoje. Dotyczy to tez w zasadzie innych potrzeb. Potrzeby córki sa zawsze przed moimi potrzebami, ale nie uwazam, ze to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś