raczek1984 28.10.07, 22:13 Ja wczoraj byłam z mężem w kinie na filmie "Wpadka".Było super))) Moja mama była tak miła,że została z dziećmi-a my mogliśmy trochę pobyć sami A jak jest u Was,czy też wychodzicie gdzieś z swoimi mężami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca7 Re: Razem.... 28.10.07, 23:01 Dokładnie ten sam scenariusz. Tylko z najmniejszym to siedzi mój tata, z Nikodemem teściowa a Alicja jest z moją mamą. I wtedy wychodzimy do kina albo na zakupy. Zwykle jest to połączone z wizytą w chińczyku np Ostatnio byliśmy na "U pana Boga w ogródku". Odpowiedz Link Zgłoś
ikaes Re: Razem.... 29.10.07, 09:32 Mam taką możliwość, ale tylko wtedy, gdy jest moja mama. Moja teściowa nie jest chętna do zostawania "po godzinach" z dziećmi. Ostatnio byliśmy w kinie w sierpniu - dzieci nie było, Franek był z babcią (moją teściową) na jej hacjendzie, a Basia została u moich rodziców 3 tygodnie. Byliśmy wtedy na Szklanej pułapce 4 i na Simpsonach A tak nie ma kiedy. Teraz chcieliśmy się z Frankiem wybrać na Ratatuja - byłyście? fajny jest? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_1979 Re: Razem.... 29.10.07, 10:10 My generalnie razem jesteśmy dopiero w chwili kiedy Olcia jest przedszkolu a my mamy wolne... innej opcji na wieczorne spacery przy księżycu czy cos w tym rodzaju niestety nie mamy Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Razem.... 29.10.07, 12:46 Bardzo fajny! Byliśmy niedawno i naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
maminekb Re: Razem.... 29.10.07, 18:15 My teraz to nie wychodzimy ) bo muszę leżeć ale normalnie co jakś czas stramy się pobyć sami dla siebie raz na jakiś czas. W końcu to ważne żeby móc odpocząć od macierzyństwa i od pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Razem.... 29.10.07, 23:54 Ja po prostu łapię dystans do tego wszystkiego co dzieje się w domu. Mąż co prawda w weekendy wolałby posiedzieć w domu bo przez resztę tyg. jest w pracy. Ja na odwrót, mnie już niesie gdzieś.Ja mam potrzebę zwiedzania, oglądania, "napawania" się rzeczami których jeszcze nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
agang Re: Razem.... 23.11.07, 19:36 prawie nigdy nie ma chetnych do pilnowania dzieci Odpowiedz Link Zgłoś