heca7 09.04.08, 00:27 Chyba jestem nie na czasie. W centrach handlowych widuję od jakiegoś czasu dziewczynki w butach, które jeżdżą na piętach. Od spodu buta mają... kółka? Widziałyście, znacie? Gdzie mozna coś takiego kupić? Za ile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minkapinka Re: Buty-wrotki???? 09.04.08, 10:40 tez nam sie to podoba, w Polsce nie widziałam. W stanach kosztuja 60 USD Odpowiedz Link Zgłoś
maminekb Re: Buty-wrotki???? 09.04.08, 14:18 moja chce rolki ale moze takie buty? popytam w decatlonie Odpowiedz Link Zgłoś
sarna73 Re: Buty-wrotki???? 09.04.08, 18:30 www.allegro.pl/search.php?string=buty+na+kolkach Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Buty-wrotki???? 09.04.08, 19:53 DZiękiTylko ceny wysokie, pewnie dlatego że nowość.Podoba mi się instrukcja obsługi w jednej aukcji" niech ktoś cię popchnie" Myślę, że jednak poczekam z nimi do przyszłego roku. Po I dlatego że do najbliższego chodnika mamy ok 150m. Po II Alicja nie pójdzie w nich do przedszkola bo tam duży plac z trawą i kuuuupą piachu. Nie miałaby gdzie na nich jeździć Dopiero droga do szkoły rodzi pewne nadzieje że można się tam przejechać tylko nie wiem co z szatnią? Chyba ochroniarza trzeba będzie do nich wynająć)) Odpowiedz Link Zgłoś
raczek1984 Re: Buty-wrotki???? 10.04.08, 11:12 Ja o czymś takim nie słyszałam,ale za to moja córcia marzy o łyżworolkach. Odpowiedz Link Zgłoś
2006.mea1 Re: Buty-wrotki???? 10.04.08, 14:19 Ja czytałam reklamę w jednym z czasopism dla rodziców żeniedługo pojawią się w sklepach firmy Bartek imają kosztować do 180zł.Postaram się poszukać tej gazety to napiszę wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
asia9915 Re: Buty-wrotki???? 11.04.08, 23:05 Ja dziś po raz pierwszy widziałam to u syna koleżanki. Najpierw myślałam ze czary jakieś - na nogach buty a on jedzie. Dopiero potem mi wyjaśniła że toto ma kółka Odpowiedz Link Zgłoś