Dodaj do ulubionych

Basen dla niemowlaka

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.02, 18:34
Czy we Wrocławiu jest basen, na którym organizowane są zajęcia dla niemowląt?
Obserwuj wątek
    • Gość: arcio Re: Basen dla niemowlaka IP: 195.136.95.* 18.01.02, 13:13
      Sorry , że trochę jakby z boku tematu ale od kiedy można chodzić z niemowlakiem
      na basen i gdzie można znależć jakieś informacje na ten temat
      • Gość: betti Re: Basen dla niemowlaka IP: *.ppp.polbox.pl 21.01.02, 14:47
        Ja zapisałam córkę. Skończy trzy miesiące jak pójdziemy na pierwszą lekcję.
        Takie kursy odbywają się na Potockiej w Warszawie lub na "Wodniku" na Gocławiu.
        Niestety sa to informacje dotyczące tylko warszawy.
        • Gość: Arcio Re: Basen dla niemowlaka IP: 195.136.95.* 22.01.02, 14:15
          To akurat dla mnie dobrze. Czy możesz coś więcej powiedzić na ten temat. Kiedy
          odbywają się zajęcia, ile kostują jak wyglądają i jakie sa Twoje wrażenia ,
          oczywiście jak już będziesz miała pierwsze za sobą. Dzieki z góry za info.
          • Gość: Betti Re: Basen dla niemowlaka IP: *.ppp.polbox.pl 24.01.02, 12:03
            Po wielu trudach zapisałam córkę. Kurs rozpoczyna się 16 lutego. Kosztuje ok.
            250 zł, trwa do 30 czerwca. Zajęcia odbywają się w niedzielę o 8.30. Po
            pierwszej lekcji odpiszę jak było.
    • Gość: Krystyna Re: Basen dla niemowlaka w Opolu IP: 10.40.41.* 21.01.02, 16:20
      W Opolu na krytej pływalni prowadzę zajęcia dla niemowlaków od 3. miesiąca życia. Jest to optymalny
      wiek, ale starsze dzieciaki też znakomicie dają sobie radę.
      Krystyna Komenda, trener pływania
      • Gość: Beata Re: Basen dla niemowlaka w Opolu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.02, 11:44
        Czy mogłabyś podać bliższe wiadomości - czas trwania, dni w których odbywają
        się zajęcia, koszt no i adres pływalni - dzięki
        • Gość: Krystyna Re: Basen dla niemowlaka w Opolu IP: 10.40.41.* 25.01.02, 13:08
          Na trwającym kursie nie ma już miejsc. Najbliższy zaczyna się 6 kwietnia, kończy 22 czerwca.
          Spotkanie z rodzicami 4 lub 5 kwietnia na krytej pływalni w Opolu ul. Ozimska 48 (Akwarium).
          Zajęcia odbywają się tylko w soboty. Od godz. 11 co 30 minut zmieniają się grupy.
          Proszę, podaj emaila, to odpowiem na pozostałe pytania.
          Krystyna Komenda, trener pływania
          krynda@wp.pl
    • Gość: fi Re: Basen dla niemowlaka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 17:08
      przyłączam sie do pytania Beaty, może ktoś cos wie o Wrocławiu????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka