Gość: Beata IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.02, 18:34 Czy we Wrocławiu jest basen, na którym organizowane są zajęcia dla niemowląt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arcio Re: Basen dla niemowlaka IP: 195.136.95.* 18.01.02, 13:13 Sorry , że trochę jakby z boku tematu ale od kiedy można chodzić z niemowlakiem na basen i gdzie można znależć jakieś informacje na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betti Re: Basen dla niemowlaka IP: *.ppp.polbox.pl 21.01.02, 14:47 Ja zapisałam córkę. Skończy trzy miesiące jak pójdziemy na pierwszą lekcję. Takie kursy odbywają się na Potockiej w Warszawie lub na "Wodniku" na Gocławiu. Niestety sa to informacje dotyczące tylko warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arcio Re: Basen dla niemowlaka IP: 195.136.95.* 22.01.02, 14:15 To akurat dla mnie dobrze. Czy możesz coś więcej powiedzić na ten temat. Kiedy odbywają się zajęcia, ile kostują jak wyglądają i jakie sa Twoje wrażenia , oczywiście jak już będziesz miała pierwsze za sobą. Dzieki z góry za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betti Re: Basen dla niemowlaka IP: *.ppp.polbox.pl 24.01.02, 12:03 Po wielu trudach zapisałam córkę. Kurs rozpoczyna się 16 lutego. Kosztuje ok. 250 zł, trwa do 30 czerwca. Zajęcia odbywają się w niedzielę o 8.30. Po pierwszej lekcji odpiszę jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Basen dla niemowlaka w Opolu IP: 10.40.41.* 21.01.02, 16:20 W Opolu na krytej pływalni prowadzę zajęcia dla niemowlaków od 3. miesiąca życia. Jest to optymalny wiek, ale starsze dzieciaki też znakomicie dają sobie radę. Krystyna Komenda, trener pływania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Basen dla niemowlaka w Opolu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.02, 11:44 Czy mogłabyś podać bliższe wiadomości - czas trwania, dni w których odbywają się zajęcia, koszt no i adres pływalni - dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Basen dla niemowlaka w Opolu IP: 10.40.41.* 25.01.02, 13:08 Na trwającym kursie nie ma już miejsc. Najbliższy zaczyna się 6 kwietnia, kończy 22 czerwca. Spotkanie z rodzicami 4 lub 5 kwietnia na krytej pływalni w Opolu ul. Ozimska 48 (Akwarium). Zajęcia odbywają się tylko w soboty. Od godz. 11 co 30 minut zmieniają się grupy. Proszę, podaj emaila, to odpowiem na pozostałe pytania. Krystyna Komenda, trener pływania krynda@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fi Re: Basen dla niemowlaka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 17:08 przyłączam sie do pytania Beaty, może ktoś cos wie o Wrocławiu???? Odpowiedz Link Zgłoś