kingadpl 20.11.07, 08:40 czy na Was tez tak zle wplywa holenderska pogoda? Jak sobie z nia radzicie, jezeli siedzicie od 8 do 17 w pracy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza_33 Re: jesiennie.. 20.11.07, 10:07 Ja sobie z nią nie radzę, ale teraz jest raczej ok, gdy nie pada... Dostaje kota, jak non stop leje. Szkoda, że już tak zimno jest i trzeba na kwiecistą wiosnę czekać... :( Pozdrówka Mysza Odpowiedz Link
kingadpl Re: jesiennie.. 20.11.07, 10:09 eh, no i nawet w weekend trzeba uciekac przed deszczem... naprawde zle sie to dla mnie skonczy..... A propos kota ah, zeby miec tak jednego w domu... moze namowie meza... Odpowiedz Link
narutek Re: jesiennie.. 20.11.07, 11:32 na mnie co roku wplywa megakatarem... wlasnie mi sie z nosa leje, chyba sie zastrzele!! Odpowiedz Link
mad_die szczerze? 20.11.07, 14:07 Nie odczuwam tej pogody w ogóle :D Dziś na przykład tak ładnie jest, że jak jechałam samochodem to miałam i szyberdach i szyby otwarte i wdychałam to powietrze z pól okolicznych - nie ma to jak zapach świeżo zaoranej ziemi :D Wiadomo, jak pada to się nic nie chce. A jak się nic nie chce, to padaka ;) Ale ja teraz mam na szczęście o czym myśleć i nad czym się zastanawiać, więć nudno mi nie jest. Poza tym, zawsze moge liczyć na jakiegoś szturchańca albo kopniaka od Młodej, więc nawet nuda aż taka mi nie doskwiera :D Pozdrawiam wszystkie nudzące się i przybite pogodą :D Podzielić się z Wami energią? :D P.S. A swoją drogą, czy ten przypływ energii coś może oznaczać? :D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link
kingadpl Re: szczerze? 20.11.07, 14:57 chetnie! czekam na pozytywna energie!!! ale musze chyba zadbac o lepsza diete, bardziej urozmaicona w warzywa i owoce, bo naprawde czuje sie jak wygnieciony pantofel.. Odpowiedz Link
narutek Re: jesiennie.. 20.11.07, 15:06 mad_die rzucaj ta energia! ja dzis nie mam sily pracowac, najchetniej bym siedziala z chusteczka wepchnieta do nosa... Odpowiedz Link
mad_die no to przesyłam... 20.11.07, 16:44 trochę tej energii :D dzzzzzzz dzzzzz dzzzz dzzzzzzzz dzzzzzzz dzzzzz dzzzzz doszła? Odpowiedz Link
kingadpl Re: no to przesyłam... 20.11.07, 19:48 cos w tym jest, jakos lepiej sie poczulam po poludniu. Powaznie! :) Odpowiedz Link
mysza_33 Re: no to przesyłam... 21.11.07, 12:15 ooo! dzieki... Mnie się bardzo przyda, jakoś nic nie mogę zrobić, zabrać się za książki, bo ręce opadają. Fuj! Leń ze mnie nieenergetyczny! Tylko siedzę dziś w necie!!! Chłonę... :D:D:D:D:D:D:D:D ... całą sobą Odpowiedz Link
kingadpl Re: no to przesyłam... 21.11.07, 14:06 mysza, nie za duzo zabierz! Wprawdzie wczoraj mi naprawde pomoglo! :) Odpowiedz Link
narutek Re: no to przesyłam... 21.11.07, 15:18 wstreciuchy! wszystko zabralyscie! mi sie dzis znowu nie chce pracowac... ale katar jakby mniejszy ufff... mad_die dawaj jeszcze raz! Odpowiedz Link
mad_die no co Wy? 21.11.07, 15:27 takie zachłanne jesteście? mi już się skończyła, dziś polatałam ze ścierką, łazienki pomyłam i o... koniec energii na dziś ;) Odpowiedz Link
kingadpl Re: no co Wy? 21.11.07, 15:47 no mowilas ze masz za duzo i chcesz sie podzielic! :) no to znalazly sie chetne :))) Trzeba bylo ustalic jakis limit... :D Odpowiedz Link
kingadpl Re: :) 22.11.07, 10:16 dzis juz przeszly zle humory, przeciez sloneczko widac nawet! :) Ale jak sie tak sklada ze niebo sie prawie wali, to az smutno wyjrzec przez okno :) Odpowiedz Link