angela3m 02.03.07, 15:06 Witam! Pilnie poszukuję jakiegokolwiek kontaktu ze złotowskim Barctwem Rycerskim-na ich stronie nie ma namiarów na ich organizację. Proszę o pomoc i z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwator16 Re: Bractwo Rycerskie 02.03.07, 18:53 Znalazłem kontakt na ich stronie www.bagrit.pl/bractwa/bractwa.php?lg=pl&czesc=opis&id=581 brgz_durandal@o2.pl Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tanges1 nie wiadaomo kiedy złapiesz z nimi kontakt 02.03.07, 23:56 Nie będzie to takie proste, bo brać mocno pochlała w sobotę i w niedzielę. Mieli zlot oszołomów z całej polski w spółdzielni. Poubierani w stoje średniowieczne z komórkami w rękach pili i bredzili do świtu. Jak rano wracałem z dworca to niemal jednemu nie połamałem szczęki za głupie odzywki. Co za Chamstwo. A najlepsza była ta wiedżma , która notabene nie musi się przebierać bo i tak ma jej wygląd. Też pijana w sztok bełkotała cos do mnie. Co to za babsko, szok.Co na to kierownictwo spółdzielni? Kto te orgie nocne tolereuje w tej spółdzielni? Trzęsie mnie do teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
ehoffmann Re: Bractwo Rycerskie 03.03.07, 09:11 Jesteś tanges okropny, a przecież sam należysz do niezgorszego bractwa, które najpierw wystawia widowiska, a potem chleje na umór. Czyż nie??? Widziałam! Odpowiedz Link Zgłoś
tanges1 Ja należę? 03.03.07, 11:46 Ja należałem jedynie do zuchów i harcerzy. No i od chrzcin należę do stada katolickiego. Teraz rozumiem, masz rację. Stado to ,,> najpierw wystawia widowiska, a potem chleje na umór. Czyż nie??? Widziałam!,, Odpowiedz Link Zgłoś
angela3m :) 03.03.07, 11:39 Dziękuję wszystkim serdecznie za pomoc :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś