Dodaj do ulubionych

Majka z PM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 19:09
Ha,brzuszek Majki byl tak widoczny w dzisiejszym serialu,ze szok :) Niech szybko cos mysla :)
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: Majka z PM IP: *.ats.pl 04.02.11, 19:15
      rzeczywiście , ciążę juz dobrze widać.Ojcem chyba chca zrobić Sebastiana, ale to i tak wszystko za późno.
    • Gość: ?? Re: Majka z PM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 22:16
      A która to jest Majka? ta blondynka krótko obcięta? bo ja mam wrazenie ze mówią na nią Marysia...
      • 1niulek2 Re: Majka z PM 04.02.11, 23:57
        właśnie ta, a mówią tak i tak:)
        • Gość: ja Re: Majka z PM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 10:51
          Wyczytalam,ze przed wyjazdem (chyba na wystawe) do Berlina,Majka bedzie spala z bylym mezem... Ale z zapowiedzi wynika ,ze z Sebastianem.Pewnie tam ja wysla,niespodziewanie zakotwiczy na dluzej i wroci do Wrocka juz z blizniakami ;)
          • Gość: justa Re: Majka z PM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 12:35
            w streszczeniach podają że nieświadomie ulegnie Sebastianowi - po jakims aktywnie spędzonym wspólnie wieczorze obudzi sie w jego łóżku.
            • w_miare_normalna Re: Majka z PM 16.02.11, 16:33
              Chciałam tylko taki pewnie mało znaczący śladzik zostawić"

"... Paweł jest zazdrosny o to, co łączy Marysię i Sebastiana. Wkrótce Paweł zjawia się w mieszkaniu Majki. Dochodzą do wniosku, że tęsknili za sobą. Od słowa do słowa ich usta łączą się w pocałunku, a następnie oboje kierują się do sypialni. Wspólnie spędzona noc rozbudza nadzieje Pawła na wspólną przyszłość u boku Marysi. Niestety ona nie podziela jego optymizmu. Rozmowa z Anetą utwierdza ją w przekonaniu, ze powinna wszystko przemyśleć i odpowiedzieć sobie na pytanie, czy to, co czuje do byłego to miłość, czy tylko tęsknota. Pałkowska proponuje także, żeby wyjechała na jakiś czas. Wpada na pomysł, by z ramienia fundacji wysłać ją do Berlina ..."

Także zapewne dzieci będą Pawła :) Fajnie, bo jakoś nie przypał mi do gustu ten Sebastian.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka