mussou 04.03.07, 12:54 miska_co napisała: > A ja tego autobusy jeszcze ani razu nie widziałam:/ hmmm... zawsze sie z nim > mijam:P forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46217&w=58058823&a=58419142 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_co Re: Złote ustaZłote usta 04.03.07, 13:26 Pięknie ładnie ale tematu nie rozumiem:P Odpowiedz Link Zgłoś
mussou Re: Złote ustaZłote usta 04.03.07, 13:43 www.hoomor.pl/inne.php?page=usta Nagroda "Złote usta" może być przyznawana nie tylko w USA, ale też w Lublińcu za wypowiedzi ( jakie? zobacz po otwarciu linku) na Forum Lubliniec. Proponuje w tym wątku prezentować najgłupsze wypowiedzi. piszesz > A ja tego autobusy jeszcze ani razu nie widziałam:/ hmmm... zawsze sie z nim > mijam:P Mijasz się z autobusem a nie widzisz go? To z kim ( czym) Ty się mijasz? Trudno Cię będzie zdetronizować Miss Złotousta. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_co Re: Złote ustaZłote usta 04.03.07, 13:55 Mijam sie bo nigdy nie chodze chodnikami które leca wzdłuz drogi którymi on jeździ. A ten link mi sie nie otwiera:/ Odpowiedz Link Zgłoś
fizda Re: Złote ustaZłote usta 04.03.07, 22:00 miska_co napisała: bo nigdy nie chodze chodnikami które leca wzdłuz drogi którymi on jeździ. Hahahahahahahaha no bomba. Faktycznie miska jest nie do pobicia. Myslę, że po zebraniu kilku lub kilkunastu cytatów, powinniśmy opublikować je w gazecie. Jest tylko mały problem, nie można napisać, że jest z Lublinca, taki wstyd nam przynosi. Miska co TY robiłaś w tym Mickiewiczu, uczyć się napewno nie uczyłaś, pewno sprzatałaś tam. Tylko jak tak sprzatałaś jak piszesz, to czarno to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_lubliniec Re: Złote ustaZłote usta 05.03.07, 15:32 Uczyć sie nie uczyła, może tylko na spacerski tam chodziła:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
miska_co Re: Złote ustaZłote usta 05.03.07, 18:33 Nie ma sie z czego śmiać fizdo Ty nasz forumowy śmieszku:P Odpowiedz Link Zgłoś
miska_co Re: Złote ustaZłote usta 05.03.07, 18:33 Aaa i patrz jak ładnie zdanie ułożyłam:P Specjalnie dla Ciebie:P Odpowiedz Link Zgłoś
fizda Re: Złote ustaZłote usta 05.03.07, 22:30 miska_co napisała: > Aaa i patrz jak ładnie zdanie ułożyłam:P Specjalnie dla Ciebie:P Hahahaha no i to się chwali. Masz mały + . Żeby w głowie Ci się nie przewróciło, zapamiętaj, ze zdania nie zaczynamy od A. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_co Re: Złote ustaZłote usta 05.03.07, 22:33 OKi zapamiętam;) Do Mickiewicza i tak chodziłam - to taka ciekawostka:P Odpowiedz Link Zgłoś
mussou Re: Złote ustaZłote usta 05.03.07, 23:20 Miska, zaczynasz mi się podobać. kartki.onet.pl/_i/d/buzi.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
miska_co Re: Złote ustaZłote usta 06.03.07, 06:57 Dopiero teraz? yyy... Ty mi sie od dawna podobasz;) Odpowiedz Link Zgłoś