agaatak 03.02.09, 21:39 Poszukujemy opinii na temat sali Jamajki w Mykanowie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
assik005 Re: sala JAMAJKA 10.03.09, 16:10 Witam:) Szczerze polecam Sale JAMAJKA. Sala bardzo ładna, odnowiona z pokojem dla młodych(chyba już jest, bo miał być w 2009 roku). Jedzenie smaczne i bardzo dużo. Obsługa miła i młoda. Byłam tam na weselu w sierpniu i mimo, że było bardzo gorąco na dworze klimatyzacja na sali dała sobie radę:D.Właściciel sympatyczny i wszystko było OK.Polecam i pozdrawiam. Asia Częstochowa xD Odpowiedz Link
olekbass Jamjka-Mykanów 12.03.09, 13:01 Witam !!! Sala jest fajna , i fajny włąsciciel można sie dogadać co i jak... Polecam .... Olek z zespołu NO NAME Odpowiedz Link
zawsze_palek21 Re: Jamjka-Mykanów 19.10.09, 10:07 Witam! 10 października miałam wesele w sali Jamajka w Mykanowie. W słowach nie da się opisać wspaniałości imprezy. Wesele przeszło wszelkie oczekiwania. Jedzenie bardzo smaczne, wymyślne potrawy, bardzo dużo.Obsługa przesympatyczna a właściciele to bardzo szczerzy ludzie. Bardzo polecam sale Jamajka. Odpowiedz Link
agkc Re: sala JAMAJKA 09.10.10, 19:38 Dzień dobry. Miałam tam wesele w tym roku w sierpniu. Sala klimatyzowana, duża, przestronna, moich 130 gości było oczarowanych. Było bardzo dużo bardzo dobrego jedzenia. Mnóstwo zabraliśmy jeszcze do domu. Pan Paweł bardzo pomocny i konkretny, polecił na wspaniałą bukienistkę- panią Justynę. Ciasta i tort przepyszne i pięknie podane. Kelnerki uwijały się- szczególnie pani z czerwonymi włosami. Kawy i herbaty ile każdy zapragnął. Nie dokładaliśmy ŻADNEJ dekoracji. Wesele naprawdę z górnej półki i za przyzwoitą cenę. Pozdrawiam i życzę udanych wesel! Ania i Sebastian. Odpowiedz Link
ana1309 Re: sala JAMAJKA 24.08.11, 22:34 Mieliśmy 20 sierpnia wesele w sali jamajka w Mykanowieni piszemy szczerze, że wszystko było na najwyższym poziomie, sala bardzo ładna, jedzenie super, a obsługa i właściciele jeszcze lepsi. To było najlepsze wesele w naszym życiu, bardzo polecamy Grał nam zespół Avanti z Wielunia i tez był bardzo fajny, grali super, pan Andrzej bardzo miły, również plecamy Ania i Piotrek Odpowiedz Link
kajla1011 SALA JAMAJKA 19.01.13, 01:34 Witam byłam w sali Jamajka na imprezie, było strasznie dużo ludzi, pomimo tego wszystko było dopięte na ostatni guzik, obsługa strasznie miła, ogromne ilości przepysznego jedzenia oraz świetna atmosfera. Gratulacje dla właścicieli i kucharzy, nie pomijając kelnerek i bardzo przystojnych kelnerów ! :) Pozdrawiam gorąco ! Odpowiedz Link
beatka250 Re: sala JAMAJKA 26.06.12, 21:23 Super obsługa. Świetna sala - przestronna, ładna. No i klima - uratowała nam życie. Fajnie jest być mile zaskoczonym, polecam. Jak coś to mój nr 603911614. zadowolony gość Odpowiedz Link
mati3366 Re: sala JAMAJKA 19.01.13, 17:31 Bardzo podobało mi się na ostatniej imprezie :) Duża sala, bardzo dobre jedzenie, ale szczególnie ładne mi miłe kelnerki ! :] Na prawdę bardzo polecam ten lokal, bo wybawiłem się jak nigdy! :> Odpowiedz Link
czikita28 Re: sala JAMAJKA 19.01.13, 17:43 sala jest super. idealna zarówno na małe jak i większe wesele (możliwość powiększenia sali przez odsunięcie drzwi). obsługa bardzo miła, pomocna i uśmiechnięta. jedzenia jest bardzo dużo i bardzo dobre. a klimatyzacja ratowała nam życie. wesele z czerwca 2012 roku jeszcze długo będziemy wspominać bardzo miło :) Odpowiedz Link
kama2341 Re: sala JAMAJKA 19.01.13, 19:24 Sala jest śliczna, do tego duża. Pyszne jedzenie i mila obsługa oczarowała wszystkich gości. Jestem zachwycona i szczerze polecam ! :) Odpowiedz Link
blackliver Re: sala JAMAJKA 22.01.13, 21:04 Długo zastanawiałam się, którą wybrać salę weselną na Ten wspaniały dzień. Zdecydowałam się po przeczytaniu różnych opinii w internecie i mogę z czystym sumieniem polecić te Salę, ponieważ było wspaniale, podczas pierwszego tańca przemiły kelner wystrzelił konfetti w kształcie serduszek, dzięki czemu mam wspaniałe zdjęcia. Dania wydawane przez kuchnię, były przepyszne i było ich naprawdę dużo. Przez całą imprezę na stole znajdowały się przepyszne dania z zimnej płyty. Mojemu mężowi najbardziej podobał się pokaz z udźcem, gdy kucharz kroił go dla gości. Mnie osobiście podobało się szybkie i sprawne podanie tortu przez przemiła obsługę. Nigdy nie bawiłam się tak dobrze na weselu jak w Mykanowie, nie mogę się doczekać, aż znów tam się będę tak wspaniale bawić. Pozdrawiam Ania :) Odpowiedz Link
kasicaaha7 Re: sala JAMAJKA 23.01.13, 20:38 Sala jest naprawdę świetna! W bardzo fajnym miejscu, jedzenie świetne, kelnerki śliczne i pomocne. JA CHCE TAM BYĆ JESZCZE RAZ! Odpowiedz Link
sebastianae86 Re: sala JAMAJKA 23.01.13, 19:14 bawiłem się tam jako gość na weselu z racji tego że z zawodu jestem kucharzem posmakowałem i oceniłem praktycznie wszystkie potrawy i powiem szczerze że tamtejszy szef kuchni staje na najwyższym stopniu jeśli chodzi o przygotowanie potraw i jego dzieła smakowo i wizualnie przewyższają podawane te w wielu częstochowskich restauracjach co do obsługi też wypowiem się bardzo pozytywnie wykonują swoje zadanie wprost na najwyższym poziomie więc jeśli szukasz dobrego miejsca na swoje wesele to naprawdę gorąco polecam Sale Jamajkę Odpowiedz Link
i-zabella Re: sala JAMAJKA 26.01.13, 17:42 Serdecznie polecam Sale JAMAJKA w Mykanowie, byłam tam z narzeczonym na sylwestrze, bawiliśmy się przy zespole Music Lovers. Sala jest piękna! Jedzenie przepyszne ! Co do kelnerek to nie można mieć zastrzeżeń, były na każde nasze zawołanie i zawsze przychodziły uśmiechnięte :) Właścicielka, pani Ilona, to najmilsza kobieta na świecie ! Mamy tam zamówiony termin na wesele w tym roku, na pewno będzie jeszcze lepiej niż na tym sylwestrze, bo to nasz wielki dzień ! Pozdrawiam Kasia. Odpowiedz Link
doniagega Re: sala JAMAJKA 28.01.13, 16:50 Polecam Salę JAMAJKA w Mykanowie, sala bardzo duża, olbrzymie ilości dobrego jedzenia, miła obsługa, świetna atmosfera, a właścicielka przemiła, robię tam w tym roku 18stkę :) Zapowiada się świetna zabawa. Dominika Odpowiedz Link
patry.cz.ek3 Re: sala JAMAJKA 31.01.13, 18:18 Witam. Miałem wesele w Sali Jamajka dwa lata temu, wszystko było dopięte na ostatni guzik, jedzenia było tak dużo, że stoły aż uginały się pod jego ciężarem, wszystko co zostało z wesela dostaliśmy do domu, zajadaliśmy się jeszcze przez długi czas. Kucharze bardzo zdolni i mili, a kelnerstwo jeszcze bardziej. Nie mogę się nadziwić do tej pory, że było tak wspaniale. Z właścicielami można się bez problemu dogadać, spotykaliśmy się z nimi chyba ze sto razy, a za każdym razem było coraz milej, chociaż stresik przedweselny był. Najbardziej podobał nam się udziec gdy wjechał wieczorem przy melodii z Janosika, naprawdę klimat był wspaniały! I nie możemy pominąć petardy z serduszkami przy pierwszym tańcu, zdjęcia wyszły przecudowne. Sala JAMAJKA to najlepsza sala w okolicy albo i dalej, lepszej nie znajdziecie! Polecam! Pozdrowienia dla całej obsługi i właścicieli ! Patryk. Odpowiedz Link