izabellekk 06.07.06, 22:34 Co robicie z rozłożystymi żywopłotami które po deszczu zajmują cały chodnik i nie da sie przejść ????? Oczywiście są to krzaczory sąsiadów którzy mają tysiąc wymówek .... w sprawie podcięcia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qristoph Re: żywopłoty 07.07.06, 09:14 dzwonię do straży miejskiej w Wieliczce (12)278-21-05. Czasami pomaga .... czasami nie .... Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: żywopłoty 16.07.06, 10:26 można samemu przyciąć gałazeczki elegancko i cieszyc się widokiem krzaczków nawet w deszczu. schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=146&pos=1 Domy na przedmieściu śpią, Odbicia gwiazd na szybach lśnią. W zaułkach brzmi czyjś płacz i śmiech. Ktoś cicho łka... To łzy czy deszcz? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: żywopłoty 16.07.06, 10:29 A tak , żebyście pokochali rośliny w deszczu to jeszcze przywolam Stana Borysa Stałem pod niebem pochmurnym za kołmierz skradał sie deszcz nie było już cieni podwójnych bo ciebie nie było też poczułem na policzkach małe krople zacząłem głośno juz się smiać i nie wiem czy to był deszcz czy zerwał się we mnie płacz. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellek Re: żywopłoty 16.07.06, 21:44 Tylko czemu mam przycinać czyjeś chaszcze ?? Wolę swoje jeśli juz mam coś formować, a potem niech mi pięknie rosną i sie rozkrzewiają Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: żywopłoty 17.07.06, 23:54 hehe, pomyślcie dlaczego te krzaki są nie przyciete ? Kto jest ich włascicielem i dalczego nie może zadbać o krzewy - a może tam mieszka staruszka lub staruszek i sam potrzebuje pomocy ? No więc apel do zainteresowanych tymi nieprzyciętymi krzewami :) Odpowiedz Link Zgłoś