wizenna 09.07.02, 09:32 Czy mieszkańcy Wadowic zaglądają na to forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: espanol Ja zagladam! IP: *.client.attbi.com 12.09.02, 00:22 Z odpowiedzi wynika ze zadko, moze jestem wyjatkiem ja zagldam czesto. Rafal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syla Re: Ja zagladam! IP: 194.95.74.* 05.10.02, 23:00 troche wstyd - bo calkiem was tu malo wadowiczanie Odpowiedz Link Zgłoś
miro66 Re: Wadowiczanie !!!!!! 20.11.02, 20:27 Jeśli Ty jeszcze zaglądasz na tą stronę to wiedz że ja internet mam od niedawna i będe często tu zaglądać.Jeśli to przeczytasz to daj znać.A tak na marginesie: Wadowice to strasznie senne miasteczko i ludzie niczym sie nie interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Wadowiczanie !!!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 07.12.02, 19:38 Fakt, nie interesuja, a jak sie interesuja , to innymi ludzmi. co nie zawsze jest wskazane.:) Ciesze sie, ze przez przypadek tu trafilam, jak widze czestotliwosc odwiedzin jest dosc mala, ale miejmy nadzieje, ze cos drgnie. Bede tu zagladac, chociaz nie jestem z Wadowic / ani okolicznych wiosek / , ale chwile tu mieszkalam / chodzilam do LO / wiec na wlasnej skorze przekonalam sie , co to mentalnosc malego miasteczka. Coz, nie polecam nikomu i ciesze sie ,ze juz tam nie mieszkam /takie spolecznosci w ogole nie lubia przyjezdnych/. Od czasow Zegadłowicza niewiele sie tu zmienilo. Na razie tyle. Poczekam , moze ktos cos madrego napisze, to troche podyskujemy. A wiem, w miare na biezaco, co sie w Wadowicach dzieje. Pozdrawiam Wadowice mimo wszystko, bo paru przyjaciol tam jednak mam i czasami przyjezdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: espanol Re: Wadowiczanie !!!!!! IP: *.client.attbi.com 21.08.03, 07:25 Ja zagladam po raz pierwszy . Rafal z San Francisco california. Mieszkalem w Wadowicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Wadowiczanie !!!!!! IP: *.wadowice.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 17:30 Jest takie przysłowie :njggorszy ten ptak co własne gniazdo kala: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Wadowiczanie !!!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 05.01.03, 17:04 Gość portalu: milka napisał(a): > Jest takie przysłowie :njggorszy ten ptak co własne gniazdo kala: To nie jest moje gniazdo. Ja tu przyjechalam z rodzicami. I jak pisalam - mam w Wadowicach jednak troche przyjaciol. I Liceum tez wspominam milo. Nie obrazaj sie, sie obrazaj :))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrrrrrrrrrrrrrr Re: Wadowiczanie !!!!!! IP: *.sympatico.ca 16.01.03, 07:17 Tak, zgladaja i stwierdzaja, ze wiele wpisow mowiacych prawde, zachecajacych do myslenia rzeczywistymi kategoriami jest usuwanych w ramach wolnosci, szacunku dla pogladow innych, tolerancji: Niekt nie reaguje, bo Polacy w Polsce sa zastraszenie, zterroryzowani: Polacy musza zrozumiec, ze dostosowywanie Polski do wymogow unii doprowadzilo kraj do totalnej zapasci na kazdym odcinku zycia. Zapasc bedzie sie tylko poglebiala, jezeli zapanuje bruksela. Korwin - Mike w ostatniej "Angorze" wyraznie pisze. Polska ma dostac 1 miliard z unii, ale bedzie MUSIALA wplacic 40 - slownie czterdziesci miliardow na ochrone srodowiska - czyli ratowanie wrobelkow ! Trzeba byc jak widac Saksonem, zeby logicznie postrzegac swiat ! Jezeli Polacy tego nie zrozumieja, to juz nie ma ratunku. Rzadzacy w Warszawie i Brukseli licza na zidiocenie Polakow. OBY SIE NIE PRZELICZYLI !!! Odpowiedz Link Zgłoś