Gość: Ala IP: 83.19.253.* 29.09.09, 17:12 Uważam że wróżba jest dobrym lekarstwem na depresje. Daje nadzieje i wiare na lepsze jutro, wróżka zawsze coś pozytywnego podpowie, da wskazówke i nadzieje. Też tak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ollaboga77 Re: wróżba -jedna z dróg 29.09.09, 18:04 NIEEEEEEEEEEEE..... i jakże to naiwne i głupie myślenie. Depresje trzeba leczyć jeśli chcesz żyć. A przyszłosc kształtuje człowiek sam sobie i dobrze jest być uważnym, bo myśli się materializują. Takie Twoje życia jakie myśli .. dodam - jakie myśli w sercu... Optymiści maja zwykle fajne życie, bo sa po tej jasnej stronie i skupiają się na wygrwanej co w efekcie swiat im to potwierdzi! Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa.mieczy Re: wróżba -jedna z dróg 03.11.09, 18:33 Nie, wróżba/przepowiednia nie jest lekiem na depresję. Dobry tarocista/runista/numerolog itp zobaczyc powinien taki stan psychiczny u klienta i jeśli klient jest na to przygotowany (tu subiektywne podejście bo może mówic ze jest a prawda może byc inna) przeprowadzic z nim analizę SIEBIE. Nie wszyscy ezoterycy czują się na siłąch zrobic taką sesję paraterapeutyczną (ja np nie, bo za male doświadczenie w tarocie mam). Mogłabym jedynie zrobic powierzchowną analizę stanu klienta, ale tak czy siak radziłabym pójsc do specjalisty. Karty nie są od tego, żeby mówic ludziom to co chcą usłyszec i powtarzam - nie wszyscy są przygotowani na negatywne informacje np strata pracy (chociaż taka wiedza się przydaje aby rozpocząc już teraz poszukiwania nowej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: wróżba -lekarstwem na depresje IP: *.chello.pl 29.09.09, 18:24 Nie wszystkie wróżby dają nadzieję :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: wróżba -lekarstwem na depresje IP: *.152.144.143.dsl.dynamic.eranet.pl 29.09.09, 18:29 Też tak myślę. Od wróżki mozna dostać coś, chwilowej ekstazy, że będzie super, ale depresja będzie nadal w sposobie myślenie i patrzenia na świat, tylko będziemy czekali na tego księcia, który uratuje nas od tego.... złego świata i będzie nas ratował przez całe życie, czy tej wygranej w totka, która ma nas uszczęśliwić... Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: wróżba lekarstwem 01.10.09, 13:32 Każda dobra wróżka (czyli taka, która traktuje odpowiedzialnie problemy klienta i chce naprawdę pomóc) potrafi właśnie dać NADZIEJĘ, że można znaleźć wyjście z najtrudniejszych życiowych i psychicznych sytuacji. Wskazuje jak mozna znaleźć w sobie siły do tego. Ja bardzo wiele zawdzięczam kilku mądrym wróżkom, które potrafiły zawsze wskazać mi "światełko w tunelu". To jest zawsze najcenniejsze, szczególnie w ciężkich momentach. DO WRÓŻEK CHODZIMY PO NADZIEJĘ - bardziej lub mniej świadomie. A NADZIEJA jest warunkiem wyjścia z beznadziei ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka-gazetowa Re: wróżba -lekarstwem na depresje 29.09.09, 19:44 Osoby chore na depresjie powiny zdecydowanie sie leczyć ,jesli jednak maja lekka postac depresji a trafia na dobra profesjonalna wrózke to jest w stanie im nawet pomóc ale w innym wypadku tak wrozka moze tylko pogorszyc stań pacjeta. Wiele osób traktuje wrózbe jako lekarstwo na poprawe chumoru teraz tak mozna ale co jesli karty pokaża złe rzeczy ? profesjonalista szybko wyczuje ile moze danej osobie przekazać ,amator nie ma tego wyczucia. Czasami wrózka musi przemilczec pewne fakty bo widzi ze ma do czynienia z słabą eocjonalnie osobą ale nigdy profesjonalista nie oklamie klienta to jest zasadnicza roznica miedzy kłamstwem a nie powiedzeniem wszyskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheheh Re: wróżba -lekarstwem na depresje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.09, 13:44 Osoby chore na depresjie powiny zdecydowanie sie leczyć ,jesli jednak > maja lekka postac depresji a trafia na dobra profesjonalna wrózke to > jest w stanie im nawet pomóc Jakie brednie piszesz dla kasy to wy wszystko zrobicie. na stos z wróżkami!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carmilla_vamp Re: wróżba -lekarstwem na depresje 01.10.09, 11:18 Lepiej iść do psychologa. Wróżka może Ci pomóc w początkowych stadiach depresji, albo kiedy przybiera lekką postać, jednak nie jest lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wróżba -lekarstwem na depresje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 13:26 większość wróżek jest psychologami i mią ładni mówić to mogą i leczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: wróżba lekarstwem 01.10.09, 13:38 Żadna wrózka nie wyleczy z depresji (bo to choroba emocji i należy ją leczyć psychoterapią, regersingiem itp.), ale nawet jednorazowy seans u wróżki zawsze jest jakąś pomocą. A często daje trafne wskazówki co robic dalej i gdzie szukać porady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena Re: wróżka lekarstwem IP: *.trit.net 03.11.09, 09:46 Moja wrozka jest jak balsam na moją dusze, zawsze czuje sie lepiej. Mam dola ide na pogawedke, zaraz mi lepiej. Dostaje info jak sie nie poddawac i radze sobie niezle. śama podejmuje decyzje i Ona pomaga mi tylko ozwiewac moje Pozdrawiam wszystkie wrozki- ale tylko te prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata wprost przeciwnie IP: *.devs.futuro.pl 03.11.09, 09:58 Mysle, to wróżba własnie może wpędzic Cię w depreche. Napewno nie bedzie lekarstwem. Depresję nalezy leczyc a nie latać po wróżkach aby usłyszec pozytywne wieści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata2 Re: wprost przeciwnie IP: 67.159.45.* 03.11.09, 11:12 Nie zgadzam się. Dobra wróżba wcale nie powoduje depresji, wręcz przeciwnie, powoduje stan podbudowania emocjonalnego jak ma ktoś doła. Przecież złe samopoczucie mają czasami wszyscy.Normalna wróżka/ż nie spowoduje nikomu depresji. Wystarczy jak jest mądra/y i nie są to wróżby głupie i nieodpowiedzialne typu 0700, sms czy inne naciągactwa. Jak depresja to wiadomo, najlepsza wtedy fachowa pomoc lekarska, tutaj się zgadzam. Ale nie wszyscy słuchają tutaj mądrych rad co się pisze i później dochodzi do wygłupienia nas. Sama kiedyś skorzystałam z portalu i nie chcę już nawet o tym pisać bo nie mam dobrych doświadczeń i opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
your-beauty Re: wróżba -lekarstwem na depresje 03.11.09, 12:44 Oczywiście to prawda;) Wrózka daje często nadzieję i sprawia że pozytywnie myslimy.Trzeba wierzyć w nadzieję na lepsze jutro bo po złych chwilach musi wyjść słońce;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata ciekawe.. IP: *.devs.futuro.pl 03.11.09, 14:13 A co powiecie drodzy moi jak wrozka przepowiada same negatywy???????? To tez jest lekarstwo na depresję?? Byłam osobiscie u 2 wrozek ktore powiedzialy mi złe rzeczy ktore na szczescie nie mialy miejsca. Ciekawe ciekawe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lek Re: ciekawe.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 15:28 Raczej lek na kase pacjenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: wróżba -lekarstwem na depresje 06.11.09, 13:57 Gość portalu: Ala napisał(a): > Uważam że wróżba jest dobrym lekarstwem na depresje. Depresja to poważna choroba, którą powinno się leczyć u psychiatry. Wróżka nie jest lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: wróżba -lekarstwem na depresje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 21:09 ona to moze wpedzic w depreche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denis Re: wróżba -lekarstwem na depresje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 20:02 to moze raczej do doktora od glowy! Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: wróżba -lekarstwem na depresje 05.03.23, 09:05 Dużo rozmyślam ostatnio o tym Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: wróżba -lekarstwem na depresje 25.04.23, 19:23 Ile dołożysz tyle wynik Odpowiedz Link Zgłoś