Dodaj do ulubionych

ona-rak on-baran

12.01.04, 12:52
w dodatku ja liczba 2 on liczba 7...dobry układ?
Obserwuj wątek
    • gosik.m Re: ona-rak on-baran 12.01.04, 12:58
      Ja Raczyca, dwa razy byłam w związku z Baranami i dwa razy nic nie wyszło. Z
      jednym się teraz tylko dobrze mi się przyjaźni, ale jako związek to kiepsko,
      inne fale nadawania.
      Pozdrawiam:)
    • ewa.gs Re: ona-rak on-baran 12.01.04, 15:06
      po pierwsze - nie da się przeprowadzić numerologicznej analizy związku sądząc
      po liczbie urodzenia, ponieważ jest ona jakąś 1/20 portretu numerologicznego.
      Reszta wibracji może tę jedną całkowicie zmieniać.
      po drugie - numerologia to opis cech charakteru. Myślę, że nawet dobry
      psycholog nie przeprowadziłby analizy trwałości związku sądząc po cechach
      charakteru obu stron... Ogromna większośc zależy tu od sposobu myślenia,
      doświadczeń, dobrej woli stron. A jeśli miałoby to być przepowiedzenie
      przyszłości, to tym numerologia się nie zajmuje.
      • ewa.gs Re: ona-rak on-baran 12.01.04, 15:12
        miało być tak, tylko się nie wysłało :)
        po pierwsze - nie da się przeprowadzić numerologicznej analizy związku sądząc
        po liczbie urodzenia, ponieważ jest ona jakąś 1/20 portretu numerologicznego.
        Reszta wibracji może tę jedną niemal całkowicie zmieniać.
        po drugie - numerologia to opis cech charakteru. Myślę, że nawet dobry
        psycholog nie przeprowadziłby analizy trwałości związku sądząc po cechach
        charakteru obu stron... Ogromna większość zależy tu od ich sposobu myślenia,
        doświadczeń, dobrej woli, wzorców przejętych od rodziców. A jeśli stwierdzenie
        czy to dobry związek miałoby być przepowiedzeniem przyszłości, to tym
        numerologia się nie zajmuje (określa jedynie TENDENCJE cyklów numerologcznych,
        czyli TYP zdarzeń, które człowiek przyciąga w danym roku). I pamiętaj, że nie
        jest to związek 2 z 7, tylko człowieka z człowiekiem...
        pozdrawiam.
    • waderata Re: ona-rak on-baran 13.01.04, 13:01
      dziekuję za odpowiedzi,
      ja wiem,że to nie wiele moze powiedziec o związku..ba..wręcz nic..wszystko jest
      takie wzgledne..tak tylko zapytałam..szukam różnych interpretacji..również i tą
      drogą bo czemu nie?
      Interesuje mnie zwłaszcza znaczenie liczby 7 - nie znałam osoby o tej
      liczbie...
      • kamayak Re: ona-rak on-baran 13.01.04, 13:27
        jezeli intersuje cie opis 7 to poszukaj w starych watkach,kiedys sporo z nas
        sie na ten temat wypowiadalo:)))))))))))
      • ewa.gs Re: ona-rak on-baran 13.01.04, 13:33
        Tak, tylko pamiętaj, że ta siódemka jest tylko wskazówką, bo stanowi bardzo
        małą część portretu.
        Siódemki to osoby błyskotliwie inteligentne, zagłębiające się intensywnie w
        swoje przemyślenia, autoanalityczne. Miewają ciągotki filozoficzne, teologiczne
        i do okultyzmu. Mają dużą intuicję, czasem również zdolności do jasnowidzenia.
        Sprawiają wrażenie dystyngowanych, eleganckich, nawet w dresie :), wynika to z
        ich wnętrza. Mają intensywne, głębokie, melancholijne, świdrujące spojrzenie.
        Na ogół posiadają niewielu przyjaciół, ponieważ trudno jest im się otworzyć
        przed innymi - są bardzo wrażliwe, dlatego budują sobie barierę ochronną, przez
        którą nikogo lub prawie nikogo nie przepuszczają. Nie oddają się całkowicie
        nikomu, zawsze jakiś margines zostawiają sobie. Stale szukają swojego miejsca w
        świecie i zgłębiają prawa nim rządzące. Bardzo potrzebują wolności, zarówno
        wewnętrznej jak i zewnętrznej. Lubią duże przestrzenie, a spalają się w
        środowiskach ograniczonych intelektualnie. Wiecznie czują, że nie pasują do
        tego świata, tacy kosmici... Mają tendencje do uciekania od świata w seks,
        alkohol i narkotyki.
        • waderata Re: ona-rak on-baran 13.01.04, 13:56
          dziękuję za kolejne wypowiedzi..
          spojrzenie przez pryzmat liczby 7 na tę osobę wyjaśnia wiele.
          Dziekuję. A czy są jakieś raczki będące w związku z baranem?
    • irona.sonata Re: ona-rak on-baran 30.04.23, 14:53
      Elektryzujące i nurtujące

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka