waderata 12.01.04, 12:52 w dodatku ja liczba 2 on liczba 7...dobry układ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosik.m Re: ona-rak on-baran 12.01.04, 12:58 Ja Raczyca, dwa razy byłam w związku z Baranami i dwa razy nic nie wyszło. Z jednym się teraz tylko dobrze mi się przyjaźni, ale jako związek to kiepsko, inne fale nadawania. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: ona-rak on-baran 12.01.04, 15:06 po pierwsze - nie da się przeprowadzić numerologicznej analizy związku sądząc po liczbie urodzenia, ponieważ jest ona jakąś 1/20 portretu numerologicznego. Reszta wibracji może tę jedną całkowicie zmieniać. po drugie - numerologia to opis cech charakteru. Myślę, że nawet dobry psycholog nie przeprowadziłby analizy trwałości związku sądząc po cechach charakteru obu stron... Ogromna większośc zależy tu od sposobu myślenia, doświadczeń, dobrej woli stron. A jeśli miałoby to być przepowiedzenie przyszłości, to tym numerologia się nie zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: ona-rak on-baran 12.01.04, 15:12 miało być tak, tylko się nie wysłało :) po pierwsze - nie da się przeprowadzić numerologicznej analizy związku sądząc po liczbie urodzenia, ponieważ jest ona jakąś 1/20 portretu numerologicznego. Reszta wibracji może tę jedną niemal całkowicie zmieniać. po drugie - numerologia to opis cech charakteru. Myślę, że nawet dobry psycholog nie przeprowadziłby analizy trwałości związku sądząc po cechach charakteru obu stron... Ogromna większość zależy tu od ich sposobu myślenia, doświadczeń, dobrej woli, wzorców przejętych od rodziców. A jeśli stwierdzenie czy to dobry związek miałoby być przepowiedzeniem przyszłości, to tym numerologia się nie zajmuje (określa jedynie TENDENCJE cyklów numerologcznych, czyli TYP zdarzeń, które człowiek przyciąga w danym roku). I pamiętaj, że nie jest to związek 2 z 7, tylko człowieka z człowiekiem... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
waderata Re: ona-rak on-baran 13.01.04, 13:01 dziekuję za odpowiedzi, ja wiem,że to nie wiele moze powiedziec o związku..ba..wręcz nic..wszystko jest takie wzgledne..tak tylko zapytałam..szukam różnych interpretacji..również i tą drogą bo czemu nie? Interesuje mnie zwłaszcza znaczenie liczby 7 - nie znałam osoby o tej liczbie... Odpowiedz Link Zgłoś
kamayak Re: ona-rak on-baran 13.01.04, 13:27 jezeli intersuje cie opis 7 to poszukaj w starych watkach,kiedys sporo z nas sie na ten temat wypowiadalo:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: ona-rak on-baran 13.01.04, 13:33 Tak, tylko pamiętaj, że ta siódemka jest tylko wskazówką, bo stanowi bardzo małą część portretu. Siódemki to osoby błyskotliwie inteligentne, zagłębiające się intensywnie w swoje przemyślenia, autoanalityczne. Miewają ciągotki filozoficzne, teologiczne i do okultyzmu. Mają dużą intuicję, czasem również zdolności do jasnowidzenia. Sprawiają wrażenie dystyngowanych, eleganckich, nawet w dresie :), wynika to z ich wnętrza. Mają intensywne, głębokie, melancholijne, świdrujące spojrzenie. Na ogół posiadają niewielu przyjaciół, ponieważ trudno jest im się otworzyć przed innymi - są bardzo wrażliwe, dlatego budują sobie barierę ochronną, przez którą nikogo lub prawie nikogo nie przepuszczają. Nie oddają się całkowicie nikomu, zawsze jakiś margines zostawiają sobie. Stale szukają swojego miejsca w świecie i zgłębiają prawa nim rządzące. Bardzo potrzebują wolności, zarówno wewnętrznej jak i zewnętrznej. Lubią duże przestrzenie, a spalają się w środowiskach ograniczonych intelektualnie. Wiecznie czują, że nie pasują do tego świata, tacy kosmici... Mają tendencje do uciekania od świata w seks, alkohol i narkotyki. Odpowiedz Link Zgłoś
waderata Re: ona-rak on-baran 13.01.04, 13:56 dziękuję za kolejne wypowiedzi.. spojrzenie przez pryzmat liczby 7 na tę osobę wyjaśnia wiele. Dziekuję. A czy są jakieś raczki będące w związku z baranem? Odpowiedz Link Zgłoś