Dodaj do ulubionych

pani bliżniak

17.01.04, 09:43
czy jest to prawdą,że kobiety bliżniaki nie mogą zgodnie żyć z innymi znakami
zodiaku tylko z bliżniakami, a jeszcze jak jest urodzona 01 czerwca w drugiej
dekadzie znaku i jest astrologiczną jedynką to w życiu będzie podążać samotnie
Obserwuj wątek
    • emila113 Re: pani bliżniak 17.01.04, 22:52
      hmmm.... dołączam się do pytania. Również jestem bliźniakiem, urodziłam się 5
      czerwca, czyli również w drugiej dekadzie. Mam co prawda dopiero 25 lat, ale
      jestem samotna. Mam jednak nadzieję, że to się zmieni. Troszeczkę się
      przeraziłam po przeczytaniu twojego postu.
      • mii.krogulska Re: pani bliżniak 18.01.04, 00:15
        Witam serdecznie,
        kobiety - Bliźniaczki mogą żyć zgodnie ze wszystkimi znakami zodiaku. Są
        pogodne, inteligentne, nie czepiają się zbyt wielu szczegółów. Nie wytrzymują
        jednak u boku panów - nudziarzy lub narzekaczy, obojętnie spod jakiego znaku
        byliby. Najlepiej układa się Bliźniaczkom w związkach z Baranami, Lwami,
        Wagami, Strzelcami i Wodnikami. Z drugimi Bliźniakami bywa problematycznie, po
        pierwszych tygodniach wzajemnego zachwytu. Gorzej wiedzie się Bliźniaczkom z
        Rakami, Pannami i Rybami - choć znam kilka szczęsliwych wyjątków.
        W drugiej połowie roku planeta Jowisz sprzyjać będzie wszystkim Bliźniakom. Kto
        z nich szuka szczęścia w miłości, ten powinien bacznie rozglądać się od 4
        kwietnia do 7 sierpnia, kiedy planeta Wenus przebywać będzie w znaku Bliźniąt.
        Też na ten szczęsliwy pobyt Wenus czekam :)

Pozdrawiam serdecznie, Mii
        • caerme Re: pani bliżniak 18.01.04, 18:15
          witam,
          moze nie dokladnie w temat ale... jestem rakiem [poczatek znaku - pierwsze 3
          dni] i jak na razie mam ciekawe szczescie do blizniakow na koncowce znaku [po
          10.06][2]i lwow na poczatku [do 30.07] [1]... ciekawe czy sczzescie to czy
          pech:)
          pozdr
      • dorotawi Re: pani bliżniak 25.01.04, 19:02
        Jestem bliźniakiem - 4.06 , może mi Pani podpowie którego z Baranów mam
        wybrac,20.04 czy 22.04. Z góry dziekuję .
    • infomed Re: pani bliżniak 20.01.04, 08:49
      jestem blizniakiem ale z III dekady (16.06) myślę, że mamy tak bogatą
      osobowość, że wiele znaków nas lubi i chciałoby z nami życ:)z nami nie ma nudy,
      ja znów mam problem bo mój partner jest tez spod tego znaku i to .....nie jest
      łatwe.
      • hadasza84 Re: pani bliżniak 20.01.04, 09:03
        Ja tez jestem z III dekady - 16.06. To jeszcze niczego nie oznacza, trzeba
        rozrysowac caly horoskop, zeby mozna bylo powiedziec cos o czyjejs osobowosci.
        • infomed Re: pani bliżniak 20.01.04, 09:33
          az mnie ciekawość zżera czy jestesmy takie same:) ja mam chyba troszke podławy
          charakter, chociaż.......
    • ada68 Re: pani bliżniak 20.01.04, 18:09
      ja jestem z 18.06 i jesli moge cos powiedziec ze swojego doswiadczenia, to
      najlepiej sie zawsze rozumialam z Wagami i Strzelcami. Barany byly juz dla
      mnie troche za bardzo "wybuchowe" (ale moze dla tego, ze jestem z blizszej
      Rakowi koncowki), za to Wodniki troche za nudne. Raki i Skorpiony byly ok jako
      przyjaciele, ale nie daj Boze sie w nich zakochac.
      Ale wiecie co? Moj maz jest z 26.10, czyli Skorpion, tyle, ze taki jeszcze
      bardzo "wagowy" i kazdej dziewczynie takiego zycze :-)
      • rekinek01 Re: pani bliżniak 21.01.04, 01:28
        Skorpion z 26.10 jest silnym Skorpionem i nie ma już cech Wagowych. To że
        postrzegasz go "wagowym" może oznaczać iż ma ascedent lub jakąś planetę w Wadze.
        Znak nabiera cech innego znaku tylko wtedy, jak się do niego zbliża a nie
        oddala. W astrologii porównawczej to, w jakim znaku znajduje się Słońce nie
        jest aż takie ważne, jak się powszechnie do tego przywiązuje wagę. Każdy znak
        zodiaku może być szczęśliwy z każdym znakiem. Ważne jest to, o czym tu
        wcześniej wspomniała Hadasza, trzeba rozrysować horoskop, by sprawdzić czy dwie
        osoby pasują do siebie.
      • infomed Re: pani bliżniak 21.01.04, 09:11
        ada68 napisała:

> ja jestem z 18.06 i jesli moge cos powiedziec ze swojego doswiadczenia, to
        > najlepiej sie zawsze rozumialam z Wagami i Strzelcami. Barany byly juz dla
        > mnie troche za bardzo "wybuchowe" (ale moze dla tego, ze jestem z blizszej
        > Rakowi koncowki), za to Wodniki troche za nudne. Raki i Skorpiony byly ok
        jako
        > przyjaciele, ale nie daj Boze sie w nich zakochac.
        > Ale wiecie co? Moj maz jest z 26.10, czyli Skorpion, tyle, ze taki jeszcze
        > bardzo "wagowy" i kazdej dziewczynie takiego zycze :-)
        To i ja może powinnam ze skorpionem spróbowac?:) wiem że z rybami nie ma mowy o
        związku, tak dwoje różnych ludzi??Nie da rady
    • ewa.gs Re: pani bliżniak 21.01.04, 14:08
      Zosiu,
      numerologiczne jedynki wcale nie mają za zadanie podążać przez życie samotnie.
      One po prostu wysforowują się przed tłum, dlatego niektórym trudno jest je
      dogonić :)
      pozdrawiam,
      numerolog
      • gosialska1 Re: pani bliżniak 24.01.04, 16:32
        Jestem z 16.06.1977r. - dosyć, że bliźniak to jeszcze jedynka! Czy pasuje do
        mnie chłopak z datą 09.01.1974r.? Czy ktoś mi pomoże odpowiedzieć na to
        pytanie? Z góry dziękuję, Małgosia
        • hadasza84 Re: pani bliżniak 24.01.04, 19:48
          No prosze, to juz 3 osoby z 16.06 :) Ja dobrze dogaduje sie z wodnikami, ale w
          zwiazku jestem z baranem. Bylam kiedys z blizniakiem, ale doszlam do wniosku,
          ze nic z tego nie bedzie. Do znaku zmiennego pasuje jakis staly, dajacy
          oparcie, stabilnosc i bezpieczenstwo. Ja sama szukam mezczyzn silnych i
          zdecydowanych, czyli calkiem ode mnie odmiennych :)
      • smarcoola Re: pani bliżniak 24.01.04, 22:45
        witam,jestem numerologiczna 5 i blizniaczka z 21.05. tzn do konca nie wiem czy
        jestem blizniakiem bo w niektorych horoskopach mi wychodzi byk ale ponoc
        raczej blizniak.chcialabym sie od pani dowiedziec czegos o 5.moglaby mi pani
        cos o nich napisac i o tym jak wyglada zwiazek dwoch 5:)
        • monia302 Re: pani bliżniak 25.01.04, 01:01
          witam wszystkich cieplutko,
          ja jestem z 19.06.1973 a mój mąż 07.05.1973 czyli bliźniak z bykiem i nie jest
          to najtrafniejszy związek tylko dlaczego????
    • irona.sonata Re: pani bliżniak 30.04.23, 14:19
      Bardzo to dziwne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka