Gość: kaczka78 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.09, 10:06 i czy będzie mi dobrze w nowej sytuacji strasznie się boję, bo nie wiem co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith666_vip Re: proszę o wróżbę czy mnie zwolnią czy przenios 20.12.09, 11:05 Trzeci wariant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: do lilith666 IP: *.foebud.org 21.12.09, 08:31 No to jest odpowiedź chorej kobiety. Polecam ją bo warto. Dowiesz sie akurat tego co Cie interesuje. Lili jak nie masz zajęcia i srasz po wątkach to przynajmniej nie kpij sobie z zdesperowanych. Widać, że Twoja wena już się wypaliła razem z Toba. Wracaj skąd przylazłaś czyli do budy i tam szczekaj, żałosna suko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczka78 do artura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.09, 16:29 Artur daj spokój lith. Ona jest w porządku. Już dałam twój wątek do wykasownia. Nie potrzebuje jeszcze takiej negatywnej energii koło mnie ale bardzo ci dziękuje za współczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość - do kaczka78 Re: do artura IP: *.wlan.plusgsm.pl 21.12.09, 16:57 Lilith nie potrzebuje adwokata, sama potrafi się obronić. To, że była w porządku wobec Ciebie nie znaczy, że wobec każdego. I ogólnie ludzie, zakończcie już temat lilith! Nikogo ona nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: proszę o wróżbę czy mnie zwolnią czy przenios IP: *.fejk.se 21.12.09, 09:11 Przecież są tutaj Panie co robią wróżbę darmową. Poszykaj sobie wątku. Po co zakładasz nowy wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: proszę o wróżbę czy mnie zwolnią czy przenios 05.03.23, 07:15 Ile czasu trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: proszę o wróżbę czy mnie zwolnią czy przenios 25.04.23, 16:59 Ile dołożysz tyle wynik Odpowiedz Link Zgłoś