Dodaj do ulubionych

basza albion

• Gość: Swięty Antoni Re: Qmarii i jak IP: *.play-internet.pl 25.07.12, 16:46
      Ja skorzystałem i czekam na efekty.
    • Gość: Angelika2 Re: basza albion IP: *.xdsl.centertel.pl 26.07.12, 23:30
      ja wiem , że basza nie potrafi robić rytuałow miłosnych . Nie zajmuje się tym , ale polecał gorąco Lilith Black Moon . To ta z okulty .
      • Gość: irena z miasta Re: basza albion IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.07.12, 14:30
        Żałosna reklama Lillith jakoś ja korzystałam 2 lataa temu
      • Gość: kriwsz Re: basza albion IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.12, 11:53
        A czy ktoś u niego korzystał z wypędzania bytów nieczystych? jak takie coś może się przez telefon do cholery odbywać??
        • Gość: wiedźma :P Re: basza albion IP: *.europe.hp.net 03.08.12, 14:42
          jak dla mnie to on sam jest bytem nieczystym :D:D:D
      • Gość: ewa Re: basza albion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.13, 19:07
        witam

dlaczego nie ma znowu kontaktu z lilith, a to co kilka miesięcy zleciłam nie wyszło. nie odpisuje na emall....
        • Gość: gość Re: basza albion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.13, 19:08
          obiecała że odda PIENIĄDZE I NIE MAM KONTAKTU, co się dzieje?
    • Gość: ania77 Re: basza albion IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.12, 21:52
      W końcu się dodzwonilam super
      • Gość: 167167 Re: basza albion IP: 80.50.140.* 24.08.12, 10:47
        no i w końcu co dalej, jakie przemyślenia ? dobry jest czy nie ? czy ktos moąże napisać z perspektywy czasu czy udaje się Baszy zrealizować co robi tak aby klient był zadowolony ?
        • Gość: kasia Re: basza albion IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.08.12, 10:34
          Wróżby się sprawdzają jednak na kolejne musze poczekać

• Gość: 167167 Re: basza albion IP: 80.50.140.* 29.08.12, 10:05
            wróżby sie sprawdzają ok. A jak z rytami ?
            • organikaa Re: basza albion 03.09.12, 15:18
              Moja przyjaciółka robiła u niego jeszcze jak przyjmował osobiście. Jej związek się "kula" ale to już mija ponad 8 miesięcy więc na tak. Mnie nie stać
            • organikaa Re: basza albion 03.09.12, 15:18
              Moja przyjaciółka robiła u niego jeszcze jak przyjmował osobiście. Jej związek się "kula" ale to już mija ponad 8 miesięcy więc na tak. Mnie nie stać robię obecnie u innyy.78
          • Gość: Odżucona Re: basza albion IP: *.play-internet.pl 29.08.12, 16:44
            Chciałam zlecić jednak odmówił, że nie wykonuje. Jednak z wróżby mogę powiedzieć, że trudno na razie coś wnioskować
    • Gość: Mariola Re: basza albion IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.09.12, 12:26
      to też warte powiedzenia. jakiś innyy.78 robi wróżby za darmo i rzeczywiście się sprawdza. Dla mnie to nawet dobrze można sprawdzić wiarygodność w przeciwieństwie do wróżek z kosmosu czy tylko z ogłoszeń
      • Gość: 167167 Re: basza albion IP: 80.50.140.* 03.09.12, 11:01
        a można jaśniej z inny 78 bo nie bardzo rozumiem to adres czy pseudo ?
        • Gość: Panie Basza Re: basza albion IP: *.eu 05.09.12, 21:01
          Proszę sobie nie robić kosztem innych wróżbitów tutaj reklamy i pisać na przykład tak : forum.gazeta.pl/forum/w,468,135810353,138688043,Re_PAPA_BONES_efekty_opinie_osob_ktore_skorzys.html

Moja odpowiedź dla Pana forum.gazeta.pl/forum/w,468,135810353,138688148,Re_PAPA_BONES_efekty_opinie_osob_ktore_skorzys.html

Mało tego, żadna wróżka nie twierdzi, że Pan ją czegoś uczy bo niby czego:)
        • Gość: Roman innyy78 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.09.12, 17:09
          To chyba nick od emaila innyy78@o2.pl Ja robię u niego oczyszczanie, mija jakieś 3 tygodnie. Coś jakby drgnęło to jednak nie to. Cena umiarkowana i dobry kontakt
          • casablanka11 Re: innyy78 29.09.12, 23:25
            Teraz masz jakieś efekty?
      • catta12 Re: basza albion 27.10.12, 10:21
        Wiarygodność Baszy jest taka że można podać mu różne brednie i dane z kosmosu a on na podstawie tych niejasnych danych robi analize i mu wychodzi że uszczęśliwi każdego tylko trzeba bulnąć 1800 zl. potem 2 razy po 900 zl. WIELKI OSZUST Z BASZY!!!!! NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ!!!!!!
    • Gość: Inna wróżka Re: basza albion IP: *.najdmen.pl 07.09.12, 07:49
      Niestety i ja się wypowiem. Basza publicznie poniża osoby które uważa za konkurencje forum.gazeta.pl/forum/w,468,122443820,138720400,Do_Realistki.html

Przebiera się pod różnymi nickami tu i robi sobie reklamę.

Wczoraj tu było pełno negatywów a dziś o dziwo ktoś je zgłosił do usunięcia.

Drodzy klienci: Jeżeli tak potrafi robić i zrobi też to z wami. Zastanówcie się wiec zanim przekażecie mu informacje o sobie.
      • catta12 Re: basza albion 27.10.12, 10:16
        Jak widać tylko to potrafi. Pisać na innych negatywnie i myśli że siebie oczyści...takiego brudu jak Basza to sie nie oczyści. Mysli ze ludzie są tak naiwni że uwierzą naciagaczowi i oszustowi.
        Basza za chwilę nie naciągniesz już nikogo!!!!!! Ludzie czytają i oczy mają i rozum też.
    • Gość: anna0102 Re: basza albion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.12, 10:17
      Aniu czy mogłabyś odezwac się na mojego maila: anna0102@op.pl?? Chciałabym pogadać z Tobą, bo zamówiłam rytuał u Baszy i mam kilka pytań, ale nie chce na forum...
      • Gość: Klientka na wczora Re: basza albion IP: *.play-internet.pl 10.09.12, 17:32
        Jestem w trakcie robienia rytu u Qmarii? Proszę osoby które robiły o kontakt - jednak bez ściemy tylko rzeczywiste osoby
      • catta12 Re: basza albion 27.10.12, 10:04
        Basza to OSZUST. NIE DAWAJCIE SIĘ LUDZIE NABIERAĆ. Naciąga tylko ludzi. Nie jest wiarygodny. To kanciarz. Uważajcie aby nie dać się oszukać.
    • Gość: carolina Re: basza albion IP: *.multimedia.pl 11.09.12, 13:41
      Basza jest oszustem. i dziwne jest to że moje posty zostały usunięte. Co za drań z niego. skierowałam pismo do rzecznika konsumentów za szampon, który okazał się torebką pełną badyli.
      • Gość: carolina Re: basza albion IP: *.multimedia.pl 11.09.12, 13:42
        basza to oszust i drań. wszędzie o tym napisze.
        • catta12 Re: basza albion 27.10.12, 10:11
          TAK zgadzam się z Tobą. To OSZUST I NACIĄGACZ.Opisz na wszystkich forach. Ja też się tym zajmę. NIE MOŻNA TAK TEGO ZOSTAWIĆ aby żerowal na ludziach. Oszust największy!!!!!!!!! Skandal że ludzie są tak naiwni i korzystają z jego szemranej niby pomocy.
      • catta12 Re: basza albion 27.10.12, 10:06
        To największy oszust. na policję z takim oszustem który dorabia się na krzywdzie ludzkiej. Na policje!!! Nie dajcie się wciągnąć w jego obietnice. To żaden jasnowidz. OSZUST.
      • catta12 Re: basza albion 27.10.12, 10:29
        Tak to prawda Basza jest oszustem więc forum gazeta.pl nie może usuwać obiektywnych komentarzy o Baszy bo wyszloby że kryje i pomaga oszustowi a tak na pewno nie jest bo to forum istnieje też dla dobra osób i w ich ochronie przed oszustami jak Basza.
        • Gość: a Re: basza albion IP: *.play-internet.pl 11.01.13, 15:34
          taaaaaaaaa jasne basza tutaj siedzi i sam się reklamuje na dodatek kasuje
          • ines1985 Re: basza albion 11.01.13, 16:06
            Czlowieku a co Ty jasnowidz,że wiesz kto tu pisze?
    • Gość: montgomery50 Re: basza albion IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.12, 11:13
      Basza naładował mnie pozytywną energią. Ściągnął ze mnie złe samopoczucie i inne dolegliwości. W końcu mogę żyć pełnią szczęścia!
      • catta12 Re: basza albion 27.10.12, 09:53
        Tak tak mongomery 50.. Uważaj abyś z tej energii nie wybuchl ha ha ha ha.......Basza to zdzierca i oszust a ty sie nie podszywaj OSZUŚCIE bASZO!!!!!! Żaden z ciebie jasnowidz tylko naciągacz. Jak widzę coraz więcej osób się przekonuje że nie umiesz nic oprócz siania propagandy. Spadaj...Oszuście. Już więcej ludzi nie nabierzesz. BASZA TO OSZUST i sam pisze sobie pozytywne komentarze.
        • catta12 Re: basza albion 27.10.12, 09:57
          Basza Albion to oszust i kłamca oraz naciągacz. Bawi się tylko kosztem naiwnych ludzi. Żaden z niego wróżbita ani jasnowidz. Przedstawiłam mu się że mieszkam za granicą i posłałam podstawione zdjęcie znanej aktorki/ nie podam tutaj/. Podałam że nie zależy mi na pieniądzach- specjalnie.. Połknął haczyk. Udawałam że jestem zawiedziona w miłości i skłonna zapłacić kwotę jaką sobie życzy. Rozochocony napisał że na początek 1800 zł. a potem miałam jeszcze płacić w ratach 2 razy po 900 zł. bo pomoc miała być niby dłogofalowa???!! Ale kpina. Dokonywał niby analizy i nie wyanalizował że ja to nie ja tylko zdjęcie aktorki więc jaki z niego jasnowidz pytam????? OSZUST!!!!!! Wysyłał tylko maile do mnie czy już posłałam te 1800 zł. Jak widać zależy mu tylko na pieniądzach. NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ LUDZIE BO BASZA TO JEDEN WIELKI OSZUST. Jak pytałam jakie będzie wykonywał rytuały, jakie daje gwarancje powodzenia, ile to konkretnie potrwa, jaką mam pewność że wykona rytuały to nie otrzymałam konkretnej odpowiedzi tylko posyłał mi jakieś brednie wyssane z palca które nie były mi potrzebne ani związane z moim wymyślonym tematem ale pytał tylko ciągle czy posłałam już pieniądze bo jeszcze nie ma na koncie a chce zaczynać rytuały.PIENIĘDZMI BĘDZIE ROBIŁ RYTUAŁY CZY CO???!!!! TO DAJE DO MYŚLENIA!!! Nie mogłam wpłacić bo widziałam że Basza jest tak rozkojarzony brakiem przelewu i łapczywy na pieniądze które wyrzuciłabym w błoto że nie skupi się na rytuałach. Całkowity brak kompetencji, brak odpowiedzi na pytania, niejasność, niespójność i jego zbyt wielkie poświęcenie czasu na pytania związane z przelaniem 1800 zł. dały mi do myślenia i niech innym też da do myślenia że Basza Albion to jeden wielki KŁAMCA, OSZUST, NACIĄGACZ. Jestem pewna że nawet jak wpłacicie mu pieniądze to Was okantuje i tak pomimo spokoju Baszy jego rzekome rytuały mu nie wyjdą bo to kanciarz. SZKODA WAS LUDZIE. Naprawdę. Nie dajcie mu się oszukać i nie korzystajcie z jego pomocy bo jej nie ma!!!!
          Możecie sami sprawdzić posyłając Baszy inne dane oraz wymyśloną historyjkę i przekonacie się jaki z niego jasnowidz. Polecam. Dobra zabawa z tym kretyńskim oszustem. Nic wam nie pomoże a zedrze tylko pieniądze. WIELKI KANCIARZ I OSZUST, A pozytywne komentarze sam sobie pisze - Sprawdziłam.
          • sylvia.k5 Re: basza albion 28.10.12, 11:44
            Zgadzam sie z "catta12". Mnie tez probował naciągnąć i nabrać na swoje marne sztuczki. Dobrze że ktoś w końcu oprócz samego Baszy pisze tu o jego oszustwach.
            Mój przypadek był taki.....Chciałam skorzystać z usług tego oszusta i opisałam mu całą sytuacje. Wyczuł ze jestem zdesperowana. Najpierw podał mi kwotę za pomoc 150 zl. więc pytam Baszy czy to za całą pomoc a on odpisuje że nie i że to kwota za jeden rytuał. Podał jakieś bezsensowne rytuały niby 4 ???? Skopiował jakieś bez znaczenia treści które nie miały związku z moim problemem. Całkowity bezsens myślę!!!!??? Potem napisał że nie może wykonać rytuałów bo ma dużo pracy a na drugi dzień pisze że jednak może ale musi dobrać drugą osobę do rytuałów i kwota zamiast 600 zl wynosi 1000 zł i czy się decyduje ale szybko bo musi umówić się z drugim wróżbitą....???!!!! Podał od razu konto i że jak mi zależy to mam jak najszybciej wpłacic 1000 zł. Pomimo desperacji funkcjonował mi umysł i pomyślałam że to naciągarstwo i oszustwo. Ze 150 zł najpierw zrobiło się 600 zł a potem 1000 zł a konkretnie nie wyjasnił mi Basza za co???? Niby za 4 ryty + jego pomocnik. Treści i maile Baszy nie trzymały się ani kupy ani sensu ani logiki. Naciskał tylko w mailach do mnie o jak najszybszą zapłatę i czy wpłaciłam już pieniądze, czy już decyduje się bo on nie ma czasu i to dało mi do myślenia że to natrętny oszust. Poczytałam też o nim w necie i się przeraziłam że zostałabym oszukana przez drania na grube dla mnie pieniądze a poza tym słyszałam opinie że potem zastrasza że poda zdjęcia i dane do internetu i opisze bo Basza nagminnie się tym zajmuje. Nie przesyłajcie mu czasem danych jeśli nie chcecie trafić do internetu z waszymi zdjęciami. OSZUST!!!!!! OSZUST!!!!!! OSZUST!!!!!!!! PASKUDNY I WREDNY!!!!!
            • Gość: JA Re: basza albion IP: *.210.25.17.intelkom.eu 28.12.12, 21:09
              Ja też przestrzegam przed tym typem. Miałam z nim do czynienia jakieś półtora roku temu. To że pisze nielogicznie i bez ładu i składu to najmniejsze zło, miły jest do momentu przelania pieniędzy na konto, a później to można zapomnieć, ze cokolwiek miało się obiecane. Na ponaglenia otrzymuje się odpowiedzi na problemy innych osób - Pan Basza nawet nie zadawał sobie trudu, zeby sprawdzic zarchiwizowane maile więc odpisywał na zupełnie inne rzeczy! :O no i oczywiście ostatecznie efekt zaden, z kart wrożyć Pan nie potrafi, pewnie nawet talii nie ma, ale ctrl+c, ctrl+v dobrze mu znany, bo treść "wróżby" a raczej porady, o którą w swym pytaniu nawet nie prosiłam, totalnie odbiega od umiejętności pisarskich naszego kochanego "wróżbity/jasnowidza/dobrodzIeja'. Niech tylko pamięta o jednym: KARMA TO K****A, DOPADNIE KAŻDEGO!!!
              • ines1985 Re: basza albion 11.01.13, 15:22
                To nie jest oszust. Jestem jego klientką, ten Pan jest niesamowity... Nawet nie chciałam go dokladnie pytać o to co się ze mną działo, co robił. Naładował mnie jakąś energią,jak wibrowanie telefonu komórkowego, tak mogę to porównać. Zdawało mi się,że to coś dziwnego i jednorazowe. Bacznie się obserwowałam, to pomagało mi w mojej nerwicy! Przestałam się dołować, odzyskałam chęci do czegokolwiek, byłam i jestem spokojna. Fakt iż nigdy nie znałam takich objawów...ból głowy w dwóch opuchnięciach na czole.
                Poprosiłam go o ratowanie mojego długoletniego związku, nie wiem w jakim celu były te działania, ale podziękowałam za nie bo mi bardzo pomogły i uwierzyłam w możliwości tego Pana. Robiłam też urok u Pani Lilith i to nie był dobry pomysł, moje szczęście byłoby chwilowe a i partner nie był w ogóle sobą podczas uroku. Kontynuacja u Baszy była dobrym wyborem. Na to trzeba czasu i cierpliwości i trzeba w to wierzyć, zeby widzieć jakie rzeczy w trakcie sie dzieją. Nie pisał tego Basza...
                • Gość: newyorkjones Re: basza albion IP: *.xdsl.centertel.pl 11.01.13, 22:30
                  przestań kłamać "ines" szukasz dookoła pomocy-pytasz wszystkie wrozki, wypisujesz od roku na forach i błagasz o pomoc kazdego pseudowrożbity, droga "ines" czy raczej Agnieszko...
                  • ines1985 Re: basza albion 12.01.13, 11:43
                    Heheheheh chyba mnie z kimś pomyliłeś/aś. Jestem od tego forum i jakiegokolwiek od paru tygodni i pytałam tylko fort-une i jeszcze jedną i tyle pytałam na forach;)
                    i nie popisuj się tym Agnieszko-każdy mądry wie, że Ines po hiszpańsku znaczy Agnieszka heheheh i nie miałabym po co klamać:)
                    Niech wejdzie tutaj ktoś kto wróży i sam napisze czy kłamie:)
                    • ines1985 Re: basza albion 12.01.13, 11:45
                      pardon, jestem na tym forum Przejezyczenie;)
    • Gość: GArch Re: basza albion IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.13, 19:36
      Witam, korzystam i korzystałam z usług Pana Baszy i jestem zadowolona. Jest to człowiek fascynujący się tym co robi i poważnie traktuje swoją pracę. Do tego bardzo miły człowiek.
    • Gość: liliana Re: basza albion IP: *.broadband.greenlan.pl 12.05.13, 19:46
      napiszę jeszcze raz bo mój post gdzieś umknął
      ja zdecydowanie odradzam. skontaktowałam się z nim, napisał że sprawa jest trudna i będzie wymagała zaangażowania się ale jest szansa na wyprostowanie spraw bo czym wykręcił się sianem pisząc, że nie ma czasu i takie tam. stwierdził, że nie będzie narażał swojej praktyki. nie ma czasu na pomoc, która jest potrzebna na już. sprzeczne informacje podaje, dramat. szkoda czasu nawet na kontakt mailowy. Zdecydowanie bardziej polecam Zinaidę. Nie dość, że nie ma dla niej rzeczy niemożliwych to jeszcze wspiera, doradza, nie mówi oczywiście, że będzie lekko i łatwo. Mówi prawdę ale daje wsparcie i pomoc. Pan Basza to nieporozumienie kompletne.
      • Gość: Ytarararkarta Re: basza albion IP: *.play-internet.pl 13.05.13, 17:37
        ten Łoś ponoć na raka umierał :D buahaha
        • Gość: gość Re: basza albion IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.13, 18:09
          możejego oszustwa Go zabijaja bo nie mozna bezkarnie ooszukiwac tych co potrzebuja pomocy
    • kermith Re: basza albion 16.10.15, 20:55
      portal funkcjonuje co za bajki opowiadacie baszaalbion.pl/
    • janusz12stan Re: basza albion 17.10.15, 16:14
      To nie moja bajka, jednak macie problem z czytaniem lub ktoś tutaj celowo sieje zamęt. W tekście jest napisane kto jest właścicielem portalu: Zakładzie Ezoterycznym Rozwoju Osobistego w Białymstoku

Może najpierw czytanie ze zrozumieniem a potem lanie wody.....
    • agrentowy4321 Re: basza albion 05.03.23, 06:05
      To ciekawe pytanie
    • irona.sonata Re: basza albion 25.04.23, 15:34
      Oniemiałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka