Gość: ikselka IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.03.10, 08:22 Jak w temacie ktoś korzystał?Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1bet Re: Grażyna Krygier tarot 08.05.14, 21:09 Korzystalam z uslug wielu wrozek, czesc z nich to tzw.pseudo wrozki,wiec moge sie obiektywnie wypowiedziec co do tego tematu.Z konsultacji u P.Krygier skorzystalam raz i z cala odpowiedzialnoscia i reka na sercu moge juz powiedziec ze jest niesamowita,wspaniala precyzja , kazdy szczegol..,obiektywna ocena sytuacji..Bardzo zadko napotyka sie na tak dobra wrozke przysiegam! Osobiscie nie znam P.Krygier..ale uwazam to za totalne hamstwo i absolutny brak wyczucia by pomawiac zycie osobiste tej osoby i pisac ze stracila prace lub miala wielu partnerow...Niech kazdy pilnuje swojego ganku,problemow nie brakuje nikomu...To czysta zazdrosc i brak profesionalizmu w wypowiedzi Pana lub Pani pod pseudonimem Jasnowidz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ang1e Re: Grażyna Krygier tarot 21.04.17, 20:09 Nie korzystałam z wróżby u tej Pani, ale czytam bloga, na którym ma bardzo pięknie opisane karty bardzo życiowo, jasno na przykładach, ponadto kierunkuje i pomaga w interpretacjach innym wróżbitom i ma u nich poszanowanie. Obraźliwe posty nie są anonimowe i osobiście uważam iż to konkurencja, takie wypowiedzi depczące są karalne. ktoś powinien w końcu dla przykładu pokazać chojrakom gdzie ich miejsce. To nie jest opinia, to deptanie konkurencji. Opinią jest zdanie np korzystałam nie polecam, korzystałam i polecam. Nikomu cudzy życiorys nie jest potrzebny, lepiej popatrzeć pod swój własny nos i zycie. Wystawiacie tylko opinię samym sobie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ezogracja Re: Grażyna Krygier tarot 21.04.17, 22:15 Z tym świetnym blogiem tarotowym, to dziwna historia... To był blog niejakiej Ani, która wstawiała piękne artykuły o Tarocie, blog był bardzo popularny wśród zainteresowanych kartami Tarota. W pewnym momencie pani Ania udostępniła powierzchnie reklamową jakiejś firmie oferującej usługi Wróżek, m.in. infolinię pani Grażyny Krygier. Teraz wygląda to tak, że pani Ania sprzedała, czy wydzierżawiła swego bloga - w zakładce "o mnie" pisała o sobie autorka Ania i tak były podpisywane Jej artykuły, ale teraz to zmieniono.... Wygląda na to, że blog przejęła firma reprezentowana twarzą niejakiej Tarocistki Grażyny Krygier..no cóź. Odpowiedz Link Zgłoś
carolina-8 Re: Grażyna Krygier tarot 04.07.18, 21:34 ja dzisiaj skorzystałam.. i szczerze mówiąc byłam ogromnie rozczarowana poziomem rozmowy.. czytałam jej blog od A do Z, niesamowite interpretacje kart, pełne nietuzinkowych opiów kart - które zyskiwały dla mnie nowe znaczenie.. A rozmawiałam z Panią, która owszem miała wiedzę, ale nijak to się miało do tego co czułam na jej blogu.. Nie wiem czy rozmawiałam z jej asystentem, czy bezpośrednia z p. Grażyną, może miała gorszy dzień - albo ja za wysoką poprzeczkę podniosłam po przeczytaniu jej bloga.. liczyłam na coś innego - drugi raz bym nie zadzwoniła. Podejście książkowe do kart- liczyłam na jej intuicyjność. Co do wróżby trudno mi coś wyrokować, dostałam rady - a do mnie należą dalsze decyzje co postanowię.. Odpowiedz Link Zgłoś
nina.kowalczuk Re: Grażyna Krygier tarot 19.12.21, 11:06 U mnie p. Grażyna wcale się nie sprawdzała Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Grażyna Krygier tarot 25.04.23, 15:08 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś