asia.33
26.01.18, 22:33
Kochani bywam czasami , jak naprawdę czuje taką wewnętrzną poptrzebę ..zreszta czasu co raz mniej - ech typowe wymówki .
Konkretnie : zaginał Piotr Kijanka z Krakowa moje miasto , i to zaginał w okolicy dobrze mi znanej . Ponieważ kładłam karty na sprawę Magdaleny Żuk i karty pokazały idelanie , że sprawa pogmatwana i nie bedzie wyjaśniona (księżyc weńczył rozkład) uznałam po raz kolejny, że trzeba zapytac kart co się stało, co się dzieje z Piotrem.
Codziennie chadzam uliczkami tego pięknego miasta i wierzyc mi sie nie chce, że przepadł jak kamfora, tym bardziej to przeżywam. Za długo minęło czasu od chwili jego znikniecia dlatego sięgam po karty. Kilka pytań może coś karty pokażą, moze ktoś coś dopisze od siebie , zawsze warto spróbowąć niż bezczynnie siedzieć i czekać na wynik.
1) sedno sprawy ?: Królowa Mieczy, gwiazda, 6 monet
2) co się stało , ze Piotr nie dotarł do domu? : Rycerz Pucharów, Król Pucharów, Papież
3) Co obecnie dzieje się z Piotrem? : Król Pucharów, Mag, 8 monet
4) Pokaz miejsce gdzie nzjaduje się Piotr Kijanka teraz : głupiec, 10 pucharów, 4 mieczy
5) Czy Piotr wróci do domui: 9 puch, 6 puch , 8 monet
6) co jest istotne w tej sprawie , o co nie zapytałam a ma znaczenie : 4 mieczy, paź mieczy, król mieczy
7) nie wiedziałam czy pytać, czy wypada , czy wolno ... ale zadałam na koniec takie pytanie czy Piotr żyje: 8 puch, kapłanka, księzyc
Jak macie jakieś skojarzenia to piszcie , ja muszę to przemysleć , postaram się cos napisać ,nie chce pochopnie, daaaawno nie wróżyłam , ostatnio właściwie na temat Magdaleny Żuk tutaj. Jakiś optymizm w tych kartach jednak jest i dużo tajemnicy (kapłanka ).