Gość: karolcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 15:21 Kolega pyta, co dziewczyna X czuje do niego? W odp.: 4 Monet, 9 Buław, Król Buław. Macie jakieś sugestie? Potem dodam swoje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ty Re: co czuje...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.10, 16:02 Czuje się niedoceniona, psychicznie zraniona, ma kompleksy i boi się, że nie będzie w stanie się Jemu przypodobać, że On Ją odrzuci... Jej zależy na Nim uważa Go za człowieka uczciwego z silną osobowością i bogatym wnętrzem, sama przy tym czuje się "pyłkiem" Chce się otworzyć na tą znajomość, wejść w związek ale jest strach... Odpowiedz Link Zgłoś
laguz Re: co czuje...? 24.04.10, 18:44 Nom, może nie do końca zakopleksiona i tak jak napisano "pyłkiem", ale na pewno czuje się niepewnie i nie do końca wierzy we własne siły co do założonego celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: co czuje...? IP: *.tczew.vectranet.pl 24.04.10, 22:00 hmm ... ja bym się przyłączył do wypowiedzi, tylko potraktowałbym to tez jako wskazówkę że nie warto jakiegoś muru między nimi budować, tylko nabrać wiary w siebie, pokazać że może dorównać "facetowi" a nawet go "przeskoczyć" :) jeśli się wie o co się walczy to cel można osiągnąć!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: co czuje...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 12:07 No więc ja myślę, że dziewczyna jest po przejściach, nie raz juz cierpiała i dlatego wytworzyła wokół siebie mur ochronny, jest nieufna, boi się zwyczajnie kolejnej porażki. Chociaż kolega jej sie bardzo podoba jako facet, dla niej takie "ciacho" :) ale jednak górę bierze dystans i dmuchanie na zimne. Tak na chwilę obecna to wygląda u niej. Odpowiedz Link Zgłoś