Dodaj do ulubionych

co czuje...?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 15:21
Kolega pyta, co dziewczyna X czuje do niego? W odp.: 4 Monet, 9 Buław, Król
Buław. Macie jakieś sugestie? Potem dodam swoje :)

Obserwuj wątek
    • Gość: ty Re: co czuje...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.10, 16:02
      Czuje się niedoceniona, psychicznie zraniona, ma kompleksy i boi się, że nie
      będzie w stanie się Jemu przypodobać, że On Ją odrzuci...
      Jej zależy na Nim uważa Go za człowieka uczciwego z silną osobowością i bogatym
      wnętrzem, sama przy tym czuje się "pyłkiem" Chce się otworzyć na tą znajomość,
      wejść w związek ale jest strach...
      • laguz Re: co czuje...? 24.04.10, 18:44
        Nom, może nie do końca zakopleksiona i tak jak napisano "pyłkiem", ale na pewno
        czuje się niepewnie i nie do końca wierzy we własne siły co do założonego celu.
        • Gość: Tomasz Re: co czuje...? IP: *.tczew.vectranet.pl 24.04.10, 22:00
          hmm ... ja bym się przyłączył do wypowiedzi, tylko potraktowałbym to tez jako
          wskazówkę że nie warto jakiegoś muru między nimi budować, tylko nabrać wiary w
          siebie, pokazać że może dorównać "facetowi" a nawet go "przeskoczyć" :)
          jeśli się wie o co się walczy to cel można osiągnąć!!! :)
          • Gość: karolcia Re: co czuje...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 12:07
            No więc ja myślę, że dziewczyna jest po przejściach, nie raz juz cierpiała i
            dlatego wytworzyła wokół siebie mur ochronny, jest nieufna, boi się zwyczajnie
            kolejnej porażki. Chociaż kolega jej sie bardzo podoba jako facet, dla niej
            takie "ciacho" :) ale jednak górę bierze dystans i dmuchanie na zimne. Tak na
            chwilę obecna to wygląda u niej.
    • agrentowy4321 Re: co czuje...? 04.03.23, 12:33
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: co czuje...? 23.04.23, 22:35
      Oniemiałam
    • irona.sonata Re: co czuje...? 24.04.23, 11:50
      Jestem spetryfikowana
    • irona.sonata Re: co czuje...? 24.04.23, 16:16
      Nie wiem, ale się dowiem
    • irona.sonata Re: co czuje...? 02.05.23, 21:43
      Jestem wstrząśnięta
Inne wątki na temat: