Dodaj do ulubionych

laguz co o nim myslec

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 01:59
jest aktywny i co dalej kolejna sciema podobnie do lilith czy wyzwolony piszcie
Obserwuj wątek
    • ja-tekla Re: a co tu myslec.. 25.04.10, 10:56
      A co tu mysleć...nastepna "gwiadka",których tu tak wiele...pojawiają się co parę tygodni,błyszczą parę tygodni /ci zachwyceni klienci pojawiąjący się w odstepie paru minut,te sztucznie wywoływane kłotnie/ i znikają...by pojawić się znowu pod innym nickiem.
      Ja nawet nie ma nic "przeciw",niech sie reklamują,niech dzialają na forum.Oni nie zmuszaja do swoich uslug...kto chce,to korzysta,wolny rynek mamy...A popyt ogromny,zwlaszcza na zaklęcia miłosne /a nie odpuszczę,jak mnie rzucił!/ lub na odczynianie uroków /to ci,co uwielbiają zrzucac wlasne niepowodzenia na innych/.Chca sie lepiej poczuc-to szukają "pomocy" na forum.Ich pieniądze,ich wybór,ich sprawa...
      Życzę powodzenia laguzowi:-)
      • Gość: Ardeal Re: a co tu myslec.. IP: *.icpnet.pl 12.09.10, 01:00
        „Woda jest początkiem, tętnem i tchnieniem życia”
        Dobrze jest znać swą gwiazdę przeznaczenia, a problem staje się gorzki gdy przestaje świecić,
        w sierpniu gwiazdy spadają, ale niedorzeczne życzenia się nie spełniają,
        bo bogowie nie wyrazili zgody ;)
        a może raczej kup sobie lustro prawdę tobie powie tylko nie zbijaj ;)
        bo złość piękności szkodzi.
        www.youtube.com/watch?v=EqHGakcVy5Y
        Pozdrawiam
        Ardeal

• laguz Re: a co tu myslec.. 25.04.10, 12:26
      Hehe...Wszystkich chętnych do przekonania się, co ze mnie za ziele, zapraszam na
      pogawędki na GG:8263898 - za free ;D
      • Gość: :) Re: a co tu myslec.. IP: 79.139.97.* 25.04.10, 14:15
        Taaa, a potem przesle wam jakis drewnainy amulet z wypisanym innym
        imieniem niz wasze runami, a na pytanie gdzie wasze imie bedzie wam
        wysylal infantylne usmieszki i zgrywal glupa, a to wszystko i tak
        g... warte, hehe
        • laguz Re: a co tu myslec.. 25.04.10, 14:31
          Znam ta osobę, która to pisze! Szkoda, ze nie ma odwagii sie ujawnić, tylko
          oczernia. Na marginesie dodam, że otrzymała amulety z poprawnie napisanym swoim
          imieniem w rekompensacie za pomyłkę. Oczywiście za darmo!!
          • Gość: spoko Re: a co tu myslec.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 14:47
            rytual u laguza 2000 zl
            dwa tysiace zl. kosztuje!!!!!!!!!!!!
            • laguz Re: a co tu myslec.. 25.04.10, 14:50
              jest to rytuał exclusive, którego szczegóły są na stronie! Są też oczywiście
              rytuały tańsze. A wszystkie szczegóły uzgadnia się osobiście.
    • laguz Re: laguz co o nim myslec 25.04.10, 14:45
      I jak już wcześniej wspomniałem, wszelkie info oraz wyjaśnienia sytuacji co do
      mnie, to zapraszam na GG na osobistą rozmowę. Wszelkie gadania na forum nie
      mają sensu, ponieważ większość osób piszących tutaj nie mają odwagi cywilnej,
      aby się ujawnić, zamiast tego wolą ukrywać pod różnymi "nikami" i nagabywać.

Tak więc zapraszam do kontaktowania się, rozmowa ze mną nic nie kosztuje! :-)
      • Gość: spoko Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 20:03
        Co sadzisz Laguzie o Algizie9
        krosno.olx.pl/wrozby-jasnowidzenie-runy-egzorcyzmy-iid-18543358,
        Lillith,to sciezka reki jest ,oraz
        0o Baszy albionie www.wrozbyonline.pl/ekspert/243/Basza_Albion
        Napisz!
        Powtorzylem sie, a co mi tam
        • laguz Re: laguz co o nim myslec 25.04.10, 20:34
          Algiza9 nie znam, ale jedna klientka ostrzegała mnie przed nim, Lilith znam i
          czasami się widzimy, ale o sprawach klientów - nie rozmawiamy! I bardzo dobrze,
          uważam, że jej klienci i poczynania, to wyłącznie jej sprawa i ja się do tego
          nie mieszam.
          Baszę Albiona znam z Viversum, ale tylko pod tym kontem.

Ogólnie rzecz biorąc moja działalność staram się prowadzić wyłącznie sam
          , ponieważ tylko wtedy ma z tego satysfakcję, zwłaszcza jak mam zadowolonych
          klientów i udaje mi się komuś pomóc!

Poza tym, nie interesują mnie poczynania innych ezoteryków, ich dziłalność, jest
          tylko i wyłącznie ich prywatną sprawą.
          • Gość: spoko Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 21:07
            napisz prosze co to jest sciezka lewej reki, ponoc ja aprobujesz?
            • laguz Re: laguz co o nim myslec 25.04.10, 21:10
              Za długo aby pisać na forum, napisz mi na GG.
              • Gość: spoko Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 21:12
                nie daj sie prosic..............
                NAPISZ
                • laguz Re: laguz co o nim myslec 25.04.10, 21:17
                  Hehe...Widzę, ze starasz się mnie za wszelka cenę sprowokować ;D

dzis nie mam czasu na długie artykuły, bo mam do 22.00 dwie wróżby a później
                  rytuał dla klientki, więc dziś odpada.

jak bardzo chcesz - zapraszam na GG.
                  • Gość: spoko Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 21:31
                    napisz tu, jestem cierpliwy, a moze boisz sie forum, wszak na nim piszesz ze
                    odpowiesz, pomozesz, piszesz o tym publicznie, moze czegos dobrego nie nalezy
                    sie bac, moze sie myle????????????
                    • renatamagda Re: laguz co o nim myslec 25.04.10, 22:06
                      PAN LAGUZ pisze swoje adresy, namiary i przeczytalam ze lubi kase, bo 2000 zeta
                      za ryta to duzo pieniedzy, jak spoko go zapytales to gosc wymiekl,
                      co to jest ta lewa dlon, chyba cos zlego?
                      • laguz Re: laguz co o nim myslec 25.04.10, 22:10
                        Pani Renato - mam tańsze rytuały, wystarczy uważnie poczytać stronę. Dodam
                        jeszcze, że utrzymuje się z tego, czyli zona, dziecko oraz czynsz za mieszkanie,
                        że już nie wspomnę o ZUS i Skarbówce.
                        Jak sobie pani wyobraża życie? Bo pod mostem z żona i cztero miesięczna córeczką
                        nie zamierzam.
                        • Gość: spoko Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 22:13
                          Panie Lukaszu kazdy ma mola, mnie sciga eks o wieksze alimenty, ponoc mam
                          mozliwosci, ale pracodawca nie daje mi podwyzki i co mam zrobic wrozyc, jak jest
                          z ta lewa reka, bo jakos omjamy zrecznie temat?>
                          • renatamagda Re: laguz co o nim myslec 25.04.10, 22:18
                            Sciemniacz i tyle
                            • laguz Re: laguz co o nim myslec 25.04.10, 22:22
                              a ktoś nie ma odwagii cywilnej aby się ujawnić i napisać do mnie wprost!
                              Zwłaszcza, że za darmo! jak wam zależy, to poczekacie.
                              • Gość: spoko Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 22:27
                                ponoc tu reklama kosztuje 50 zeta zaplac, ponoc masz dzialalnosc, co z ta lewa reka?
                                NAPISZESZ?
                                • laguz Re: laguz co o nim myslec 25.04.10, 22:29
                                  Jak znajdę czas, to napiszę!
                                  • renatamagda Re: laguz co o nim myslec 25.04.10, 22:33
                                    Languz jedziesz po bandzie i tyle, szukaj naiwnych dalej
                                • Gość: ej Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 22:34
                                  lewa reka ciekawie sie kojarzy. :d
                                  • laguz Re: laguz co o nim myslec 25.04.10, 22:45
                                    Widzę, że niektórzy nie maja żadnych zasad, dlatego po pytania zapraszam na GG,
                                    za free. Na razie nie mam chęci kontynuować gadania.
                                    • Gość: spoko Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 22:57
                                      czyli odpowiedz juz znamy
                                      pozdrawiam i nie mecze juz, bo i nie otrzymam odpowiedzi
                                      • kasiulinek87 Re: laguz co o nim myslec 25.04.10, 23:18
                                        ludzie opamietajcie sie! jestescie zalosni! wypisujecie jakies glupoty! nie
                                        dziwie sie, ze Laguz nie ma ochoty udzielic odpowiedzi! ;>
                                        • Gość: spoko Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 23:30
                                          Kasiulinek
                                          Jestes juz po rytuale, udal sie?
                                          Taka mam nadzieje!
                                          Mysl pozytywnie i glowa do gory!
                                          • Gość: Anna Maria Re: laguz co o nim myslec- a nic nie wie IP: 188.33.224.* 26.04.10, 11:18
                                            Laguzku, może przeczytasz i dowiesz się czegoś, albo skopiujesz, czyli
                                            ukradniesz ten tekst , jak to macie w zwyczaju z Lilith.
                                            Ścieżka lewej ręki jest to ciągłe dażenie do doskonałości, ubóstwienie siebie,
                                            rośnięcie w siłę, pompowanie własnego ego.
                                            Odwrócenie się od stwórcy a oddanie się mocy ciemności, czyli albo mocy szatana
                                            albo lucyfera. Ludzie którzy idą ścieżką prawej ręki są skromni, to zwykle
                                            szamani, wiccanie. Oni mają zawsze dobre , pozytywne myśli, bo wg nich złe myśli
                                            robią innym ludziom krzywdę. Te osoby które idą ścieżką lewej ręki lubią
                                            krzywdzić innych i dopomagać w krzywdzeniu za pieniądze.
                                            Ezoterycy ostrzegają przed obmyślaniem zemsty, rzucaniem klątw i uroków, bo
                                            niestety może się to odwrócić przeciwko rzucającemu, albo temu, kto klątwę zlecił.
                                            Każdy uczciwy ezoteryk czy okultysta to samo Wam powie.
                                            Nie mówię już o osobach religijnych, które nie powinny zlecać wykonywanie
                                            żadnych rytuałow, bo chrześcijaństwo zabrania używania wszelkiego rodzaju magii.
                                            Musicie się zastanowić, czy oddać sie woli szatana czy Boga.
                                            Kto wg Was jest silniejszy?
                                            • Gość: ejj Re: laguz co o nim myslec- a nic nie wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 11:45
                                              no właśnie coś mi ta lewa ręka tak pachniała dziwnie. :d
                                            • Gość: sraos Re: laguz co o nim myslec- a nic nie wie IP: 213.25.24.* 26.04.10, 11:45
                                              ale on ma 4 miesięczną córkę i zonę. tym się zasłania. trzeba na to
                                              jakoś zarobić. pieluchy kosztują;> naiwni- do dzieła!!!
                                              • Gość: bylaklientkaLaguza Re: laguz co o nim myslec- a nic nie wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 14:57
                                                RYTUALY U LAGUZA NIE WYCHODZA, WIEM KORZYSTALAM STRACILAM KASE.
                                                NIE DAJCIE SIE NABRAC, ALE MOWI LADNIE I OBIECUJE WIELE, MNIE ZWODZIL KILKA MIESIECY.
                                                OSTRZEGAM PRZED NIM!!!
                                            • laguz Re: laguz co o nim myslec- a nic nie wie 26.04.10, 12:33
                                              Po pierwsze ścieżka lewej reki polega na ciągłym rozwoju duchowym, aby w
                                              konsekwencji dostąpić przebóstwienia, czyli obudzić ukryty w sobie pierwiastek
                                              boskości i stać się własnym bogiem lub boginią duchowo, do tego potrzebna jest
                                              rebelia, czyli odrzucenie kanonów narzuconych przez stworzenie czyli odrzucenie
                                              religii jakiejkolwiek - obojętnie, czy jest to buddyzm, islam, czy
                                              chrześcijaństwo. Bowiem w doktrynie tej zawarta jest każda religia zakładająca
                                              niższość człowieka od jakiegoś zewnętrznego boga. Po drugie status boga lub
                                              bogini zakłada odpowiedzialność za siebie i innych, poniewaz nie ma tutaj
                                              jakiegoś boga, który ci wszystko wybaczy i dalej możesz krzywdzić innych i niema
                                              podległości pod jakiś obcy byt w stylu szatana, na którego barki można zrzucić
                                              własne zakłamanie i złe uczynki.

Poczynania adeptów różnych ścieżek są ich osobista sprawą i nie odnoszą się do
                                              przekazu samej ścieżki. Dlatego jeśli ktoś krzywdzi innych, to jest jego
                                              charakter i natura i nie ma nic wspólnego z przekazem ścieżki.

Dalej - o ile wiem, to Wicca jest osobna religią i ma swoje bóstwa i boginie,
                                              przeważnie związane z siłami natury. Więc jeśli przyjąć, że wszystko, co podlega
                                              pod kanony religii, zgodnie ich duchowym przekazem - zwłaszcza dotyczy to
                                              chrześcijańswa, którego filozofia zakłada podległość pod JHVH lub Jahwe, a
                                              którego korzenie sięgają aż do Starozytenj Persji i tamtejszej religii zwanej
                                              Zoroastrianizmem lub Avestą, gdzie napotykamy pierwszą manifestacje znanego nam
                                              Boga w postaci tamtejszego ducha stwórcy Ahury Mazdy, który jest bogiem światła,
                                              to Wicca ze swoimi bóstwami całkowicie tutaj nie pasuje, to samo dotyczy się
                                              szamanizmu, które także odnosi się do duchów natury i tutaj chociażby VooDoo
                                              jest klasycznym przykładem szamanizmu.

Ale w jednym się zgodzę, jeśli osoby religijne, są nimi na prawdę, a nie tylko z
                                              gadania na forum, powinny sobie darować magie, magia zakłada ingerencję w karmę
                                              bez udziału boga, zamiast tego przepisuje to człowiekowi, więc jeśli nie chcą
                                              sobie psuć karmy z punktu widzenia ich religii, nie powinni korzystać z magii.
                                              • poczatkujaca_tarocistka Re: ja wam powiem tak 26.04.10, 13:43
                                                Dla was kazdy kto wrozy na tym forum , czy sie reklamuje zostaje zmieszany z
                                                blotem,
                                                macie zale do lilith , nazywacie zlodziejka etc...
                                                moze sa to podstawne zarzuty
                                                ale dlaczego mieszacie laguza z blotem ?
                                                tylko dlatego ze bywa na jej forum , bo znaja sie osoboscie ?
                                                ja nie korzystalam z jego uslug , wiekoszosc tu "z zarzutami" rowniez nie
                                                korzystali .
                                                Rowniez chodzi wam o ceny - kazdy ezoteryk sam sobie je wystawia , ktos mowi ze
                                                drogo- dobrze nie korzystaj
                                                nikt cie nie zmusza . To samo tyczy sie wrozb
                                                ludzie opamietajcie sie troche (glupi przyklad)
                                                wrozba za 10 zl - dno
                                                wrozba za 50 zl - dla jednych za drogo dla innych za malo wiec nic nie warta
                                                wrozba za 200 zl za droga
                                                nikt jeszcze nie dogodzil zadnemu , jestem ciekawa jak by wyscie sie czuli gdyby
                                                na was takie krzaki sadzono ?
                                                skorzystales - ocen
                                                nie korzystales - nie oceniaj
                                                troche kultury zycze kazdemu
                                                znam laguza tylko z postow o tarocie itd - konkretnie pisze i uwazam za milego :)
                                                a do pana p. laguz prosze ignorowac takie posty , nie odpisywac
                                                szkoda czasu
                                                na tlumaczenia i sporstowania .
                                                pozdrawiam
                      • Gość: smerfetka Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 17:05
                        LAGUZ Z FIRMY AHUNWAR to oszust!!!
                        Ostrzegam nie wplacajcie mu zadnych pieniedzy na rytualy bo stracicie tak jak ja.
                        Nie potrafi robic rytualow, nie ma wiedzy na ten temat, ale obiecuje wiele.
                        Cene juz podniosl do 5tys.
                        Bezczelny naciagacz.
                      • Gość: smerfetka Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 17:25
                        Ostrzegam wszystkich przed LAGUZEM z firmy AHUNWAR.
                        To bezczelny oszust i klamca!!! Wyciaga tylko kase obiecujac wiele.
                        Ja stracilam kase na rytual, ktory wlasciwie nie wiem czy byl zrobiony, zreszta to bez roznicy bo po kilku miesiacach przyznal sie ze nie ma wiedzy by robic rytualy, nie jest inicjowany w voodoo.
                        Ostrzegam przed nim wszystkich, ktorzy nosza sie z zamiarem zrobienia rytualu u niego, stracicie pieniadze!
                • Gość: bylaklientkaLaguza Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 17:47
                  Rytualy u Laguza nie dzialaja, wiem korzystalam stracilam pieniadze.
                  Mowi ladnie, obiecuje wiele, ale efekt zerowy.
                  • Gość: Baeta Re: laguz co o nim myslec IP: *.inowroclaw.mm.pl 20.12.11, 18:41
                    dokładnie, stara prawda
    • skorupka-3 Re: laguz co o nim myslec 27.04.10, 10:36
      Co do pytania zawartego w temacie wątku. Jak nie zrobił Ci krzywdy
      to myśl jak o każdym człowieku powinieneś czyli pozytywnie .
    • Gość: ejjjj Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 11:20
      jakie ma sukcesy laguz z klientami?
      • an09 no wlasnie skad tyle agresji do tego chlopaka? 27.04.10, 22:51
        czy kogos z was oszukał ? zrobil cos zlego ?
        • Gość: hanka Re: no wlasnie skad tyle agresji do tego chlopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 23:29
          moze ta lilka tak na niego dziala
          • an09 ale jak na niego działa Haniu>? 28.04.10, 00:05
            skoro tak piszesz tzn wiesz. oswiec nas.
            • Gość: adz Re: ale jak na niego działa Haniu>? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 01:05
              Dajcie mu spokój ludzie dyskusja jest bezsensowna i nie na temat lanie wody.
      • Gość: krakowianka Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 16:22
        Jaka skuteczność? był ktoś?
      • Gość: smerfetka Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 17:08
        LAGUZ nie ma zadnych sukcesow w rytualach.
        Ostrzegam przed nim, ja stracilam sporo kasy na rytual.
        Nie umie tego robic, nie ma wiedzy na ten temat, ale obiecuje wiele.
        To oszust!!!
    • Gość: Diana Re: do Laguz i reszty IP: 80.51.92.* 28.04.10, 13:05
      Powiem tak. Brylując na forum daleko pan nie zajdziesz. Już tu niejedna taka
      była persona, ludzie mają prawo odbierać pana przez pryzmat podejrzeń i ja też
      patrzę na te pana występy z dużą nieufnością. Pan w tej chwili wiernie kalkujesz
      metody swojej koleżanki Lilith, my tę śpiewkę dobrze znamy. Gdyby mnie ktoś
      zapytał czy warto panu płacić, w tej chwili bez zastanowienia powiedziałabym, a
      niech ręka boska broni, to jakiś lewus z tej samej parafii co tamta trollówna.
      Poluje na jelenie, zobaczył że Lilka tu nieźle się nachapała i sam też chce
      kawałek tego tortu.

Jeśli w ogóle jest pan poważnym człowiekiem i chce pan poważnie pracować, proszę
      zrobić sobie normalną stronę, uczciwie promować ją w sieci tak jak to robią
      wszyscy normalni ludzie i zostawić forum w spokoju.
      • laguz Do Diany i reszty. 28.04.10, 13:16
        Moja strona - normalna, podana jest poniżej.
        • Gość: Znajomy Re: Do Diany i reszty. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 13:28
          A myślałem ,że to Lilith kopnęłą Grega . Jestem na frum i nie widzę , aby klienci się skarżyli chyba ze mwa o 4 z 204 Lilith :) A co do Laguza to ma prawo byc gdzie chce i z kim chce . Widać dobrze mu tam gdzie Lilith przekazuje wiedzę . Czego magowie z podrzędneg forum wróżbiarstwo nie uświadcza . W końcu znamy hostorię tak tu narzekającej na Lilith wróżki carmilli z teog forum . Potem okazał się ,ze ma 18 lati sprzedaje brudne majtki www.lolokultyzmy.pl . Nie dziwię się ,ze tu nie pisze ani Jackowski ani Lilith .
        • Gość: Diana Re: Do Diany i reszty. IP: 80.51.92.* 28.04.10, 15:21
          www.ahunwar.pl??? Z czym do ludzi? To ma być normalna strona? Pan raczy
          żartować. To amatorski kicz niczym nie odbiegający od stron innych trolli jakich
          przed panem było wiele i wielu będzie. Taką quasi stronę może zrobić
          prawie każde dziecko neostrady przy minimalnym nakładzie sił i inteligencji.
          Nawet koloru oraz wielkości czcionek nie chce się panu dobrać tak żeby treść
          była czytelna. Pan Laguzie zdaje się sam do siebie tam pisze, no bo klient
          niczego nie rozszyfruje, chyba że treść podświetli.
          Już nie dziwię sie że nie chce się panu tego adresu normalnie promować. Kazdemu
          szkoda by było czasu i pieniędzy na pokazywanie światu takiej nędzy, a na forum
          trollować można za darmo. Jaki mag taka strona, jaka strona takie usługi proszę
          państwa... Nic dodać.

• laguz Re: Do Diany i reszty. 28.04.10, 17:54
            Pani, Diano, w takim razie proszę pochwalić się własna strona internetową,
            ocenimy pani geniusz informatyczny. Stronę robiłem sam własnymi, rekami. Może
            pani sypie pieniędzmi na prawo i lewo i może pani wywalić parć tysięcy na
            informatyka, ale ja nie.

A co do magii, to zapraszam prywatnie na rozmowę, gwarantuję, że dowie się pani
            więcej niż zdoła pani pojąć.
            • Gość: Diana Re: Do Diany i reszty. IP: 80.51.92.* 28.04.10, 18:36
              Powiedziałam jasno w pierwszym poście, że jeśli chce pan zająć się powaznie tą
              pracą i uchodzić za poważnego człowieka, to trzeba coś konkretniejszego
              zaprezentować? Czy nie powiedzialam? Nie wiem więc o co panu chodzi.

Strona jest miernotą pod wieloma względami, a pan usilnie stara się zaistnieć na
              forum sprzedając kosztowne rytuały. Żaden poważny ezoteryk nie
              robi ani jednego ani drugiego. Na dzień dzisiejszy stoi pan, Laguzie, na takim
              samym poziomie co pana kolezanka niesławna już Lilith.
              Zrobienie po ludzku wyglądającej strony nie kosztuje dużo, jeden taki rytuał i
              masz pan kulturalną stronę. Kurde nawet zwykły darmowy blog by lepiej wyglądał!
              Ale sęk w tym ze dziś pan jest zwykłym amatorem niskich lotów, szuka sposobu na
              łatwy pieniądz i nie interesuje pana nic poza tym. Widać nie zna nawet
              podstawowych zasad funkcjonowania branży, wyskoczył jak filip z konopii z tym
              paskudnym self made serwisikiem i rżnie głupa, bo już inaczej tego nazwać nie
              można. Istne przedszkole, błazenada, aż dziw bierze że ludzie nadal to wszystko
              kupują!!
              Gdyby był pan poważnym człowiekiem zachowywałby się pan, Laguzie, jak poważny
              człowiek i nie byłoby tej całej rozmowy.
              Życzę ogarnięcia się, bo jednak mam wrażenie że jest pan znacznie bardziej
              inteligentny niż lilith i mógłby zrobić coś dobrego.
              • laguz Re: Do Diany i reszty. 28.04.10, 19:03
                Nie mam zamiaru się kłócić. Tak samo, jak nie mam zamiaru płacić za wykonywanie
                strony. jestem ezoterykiem i koncentruje się na doskonaleniu się w tym kierunku.

Jeśli nie pasuje pani moja strona i osoba, to nikt przecież panią nie zmusza do
                korzystania z moich usług.

Natomiast uważam, że w tym wypadku, to zależy tylko pani na tym, aby mnie
                ośmieszyć i skompromitować,a nic pani złego nie zrobiłem. Co więcej nigdy nie
                była pani moja klientką.

Dodatkowo, nie ma pani odwagi cywilnej na osobisty kontakt czy to telefonicznie,
                czy na Gadu-Gadu - zamiast tego, koncentruje się pani na tym, aby obrażać mnie
                na forum. Każdemu jest to łatwo robić, jeśli nikt nie wie kim się jest, czyż nie?
                • Gość: Diana Re: Do Diany i reszty. IP: 80.51.92.* 28.04.10, 20:43
                  To nie ma nic do odwagi cywilnej bądz jej braku. Nie widzę powodu by się
                  przedstawiać, no co komu z tej wiedzy? Jestem zwykłym człowiekiem który czyta
                  forum.
                  Nie wiem tym bardziej po co mam się z panem kontaktować w sferze prywatnej.
                  Działa pan publicznie, sam zwraca na siebie uwagę pisząc tutaj dyrdymały,
                  reklamując się, szukając jeleni i klientów. Ja tyko publicznie odpowiadam, by
                  każdy myślący człowiek mógł to przeczytać, zastanowić się, jeśli takie będzie
                  miał życzenie również zabrać głos. Nie skorzystałam z usług lilith, nie
                  skorzystam z pana. A dlaczego? A boście oboje tego samego sortu i parafii, pan
                  tylko umie się lepiej wysławiać. Gdyby pan był inny, oferował cokolwiek
                  profesjonalnego, miałby pan normalną stronę i nie brylował na tym forum w taki
                  sam sposób jak kiedyś Lilith i jej koleżanki. Racjonalnie to oceniam.

Nie chcesz pan, Laguzie, posłuchać rozsądku, pana sprawa. Jasnowidzem nie jestem
                  ale mogę panu teraz powiedzieć jak pan skończy karierę, której de facto pan
                  jeszcześ na dobre nie zaczął.
                  Z hukiem. Robienie takiego szumu na forum jeszcze nigdy nikomu na zdrowie nie
                  wyszło, nie jest pan pierwszy i nie będzie pan ostatni. Obrał pan Laguzie
                  kiepską drogę, nigdzie nią nie dojdzie. Nie wiem tylko czy te wyrwane od ludzi
                  grosze będą warte całego obciachu i tego że finalnie jako ezoteryk będzie pan
                  skończony. Może czas zacząć się uczyć na błedach koleżanki zamiast je powielać i
                  liczyć że "mi się uda"?
    • Gość: zainteresowana Robert masz namiary na tego Grega? IP: *.chello.pl 28.04.10, 15:23
      • Gość: spoko Re: Robert masz namiary na tego Grega? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 16:53
        Nie kazdy umie robic strony i nie wymagajmy od kazdego takiego profesjonalizmu
        informatycznego, ma strone i tyle, tu goscia bronie!
    • Gość: Magdalena Re: Liusia już pisze jako facet IP: 188.33.80.* 28.04.10, 18:03
      o do niej podobne.
      Ma dużo tożsamości.
      Uważajcie na nią.
      Już dość nakłamała.
      • Gość: spoko Re: Liusia już pisze jako facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 18:14
        Pytajmy sie Pana Laguza merytorycznie, nie zas od jego umiejetnosci informatycznych.
        Tu go zdecydowanie bronie, zas o inne sprawy moge pytac, czy ludzie musza
        chodzic w zielonych skarpetkach?
        Panie Lukaszu swoja droga, jesli ma Pan moc, to moze Pan smialo kasowac ludzi po
        fakcie, jesli taki sie uda i kazdy zdrowo myslacy zaplaci!
        • laguz Re: Liusia już pisze jako facet 28.04.10, 18:33
          I oczywiście tak robię - przy czym nie wszystkich. Alena przykład ostatnio
          robiłem ryty miłosne VooDoo dla jednej pani i zapłaciła mi tylko połowę, resztę
          zapłaci,jak rytuał się uda.
          Jednej na przykład robię rytuały oczyszczające za darmo, w tym sensie, że
          zapłaci jak się udadzą.
          Pieniądze oczywiście są potrzebne, ponieważ za coś trzeba żyć, ale jeśli ktoś
          nie ma, a potrzebuje, to mogę zrobić rytuały też za darmo.
          • Gość: anna Re: Liusia już pisze jako facet IP: 188.33.82.* 28.04.10, 19:25

No i tak powinien wygladać uczciwy biznes

Mam pytanie, czy nie wstyd Ci, Panie Łukaszu przebywac na forum tej awanturnicy?
            Czy moze jej się boisz, że naśle na Ciebie jakichś zbirów, jak tu obiecuje
            osobiste jednemu userowi obiecuja wizytę.
            Czy to nie groźba?
            Jak Panu nie wstyd zadawać się z taką osobą?

img18.imageshack.us/img18/342/lolita1.png
            • laguz Re: Liusia już pisze jako facet 28.04.10, 19:55
              Po pierwsze, znam tego usera i zasłużył sobie na to, po drugie jest to ciekawe
              forum i warto sobie poczytać, po trzecie, to co Lilith robi, to jest jej
              prywatna sprawą, a ja się w to nie mieszam.

I na pewni Lilith mi nie groziła i nie grozi, a ja się jej nie boję.
              • Gość: spoko Re: Liusia już pisze jako facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 20:21
                napisze do Pana na gg, a co mi tam!
    • Gość: spoko Re: Liusia już pisze jako facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 22:10
      mily czlowiek, moze warto z Nim pogadac prywatnie, cos traci przy Swoich
      referencjach, ale zyskuje przy kontakcie osobistym!
      • laguz Re: Liusia już pisze jako facet 28.04.10, 23:26
        Mi również miło. Podawałem moje namiary, aby każdy mógł sobie sprawdzić, czy aby
        na pewno jestem taki straszny. Bo jak to mówią, nie taki diabeł straszny jak go
        malują ;-)

Na marginesie dodam, że ścieżka lewej reki jest tylko jednym z moich hobby, jak
        rzeźba i malarstwo..
        • laguz Re: Liusia już pisze jako facet 28.04.10, 23:32
          Rozmawiałem z z panem "spoko" przez telefon i szczerze mówiąc trochę mnie zażył
          swoja tajemniczością, ale ostatecznie bardzo fajnie się gadało.
          • Gość: spoko Re: Liusia już pisze jako facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 23:33
            moze nawet cos obaj zrozumielismy!
            • laguz Re: Liusia już pisze jako facet 28.04.10, 23:43
              Re: Liusia już pisze jako facet - Lilusia - prowadzi zupełnie osobny bizness a
              jej poczynania mnie szczerze mówiąc nic nie interesują.

W tej kwestii odcinam się od niej totalnie i uważam sprawę za bardzo jasną. Nie
              mam pojęcia jakiego rodzaju robi ryty i jak traktuje klientów oraz myślę, że nie
              powinno się mnie utożsamiać z Wróżką Lilith Black Moon, zwłaszcza, że ona ma
              wyraźnie na stronie napisane, kto z nią współpracuje, a kto nie i nie mówię
              tutaj o Okulcie, ale stronie jej jako wróżki.

U mnie na stronie tez nie ma odnośnika na temat jej działalności wobec klientów,
              dlatego w tym temacie wszystko jest już chyba jasne.
              • Gość: spoko Re: Liusia już pisze jako facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 23:53
                Zatem Panie Lukaszu, moze ludzie beda z Pana mieli pozytek!!!!
                OBY I TEGO PANU I INNYM ZYCZE
    • Gość: Maria Magdalena Re: Liusia już pisze jako facet IP: *.ptrhosting.com 29.04.10, 18:15
      Laguz, kto z kim przystaje takim się staje.
      Nie wierzę ze nie widzisz co ona robi.

aha, i wielce się chwaliła że spotkala się z tobą żeby cięurabiać.
      Cieszyła się, że Cię omotała.
      heh, człowieku, otwórz oczy i zarabiaj uczciwie, nie z taką gnidą się zadawaj.
      No chyba ze sięjej boisz.
      • Gość: Sangrosi Re: Liusia już pisze jako facet IP: 213.251.189.* 29.04.10, 18:34
        hahaha do Laguza się podwalała az sięjego żona oburzyła.
        Taka z lilith suka
        • Gość: iwona Re: Liusia już pisze jako facet IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.10, 20:47
          Witam wszystkich.
          Tak czytam to wszystko co jest tu napisane i zastanawiam się co wy
          ludzie chcecie od Laguza? Tak się akurat składa, że ostatnio miałam
          wykonywana prze niego wróżbę i muszę powiedzieć że jest w 100
          procentach trafna, miło mi się z nim rozmawiało, uważam że ma bardzo
          dużą wiedzę na temat ścieżki lewej ręki. Czy to wam tak przeszkadza?
          Że zajmuje się tym, czym się zajmuje? Dajcie facetowi spokój bo jest
          naprawdę ok!!!!
          • Gość: dk Re: Liusia już pisze jako facet IP: *.146.219.171.ip.abpl.pl 09.05.10, 21:19
            Ja też korzystam z jego usług i zapewniam, że nie jest to kolejne
            wcielenie Lilith ani Lilith w spodniach. To, że uczestniczą w jakimś
            wspólnym projekcie, nie znaczy że zawodowo współpracują ze sobą.
            Każdy z Nich ma swoją działaność i KAŻDY działa we własnym
            zakresie. "Rozliczajcie" go z jego pracy, a nie z jego znajomości.
            Zresztą proponuję osobisty kontakt z Laguzem, na jego stronie jest
            kilka opcji - wtedy osobiście oceniecie jaką jest osobą, jakim jest
            ezoterykiem i czy ma wiedzę oraz przede wszystkim czy warto mu
            zaufać. A jeśli chodzi o wygląd strony, jak to ktoś mu wytyka- chyba
            nie ona świdczy o umiejętnościach maga, a jeśli ktoś szuka
            informacji dla siebie- znajdzie albo skorzysta z ocji KONTAKT.
            Pozdrawiam.
            • Gość: iwona Re: Liusia już pisze jako facet IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.10, 21:25
              zgadzam się z tobą dk
              • Gość: magda Re: Liusia już pisze jako facet IP: 109.243.113.* 09.05.10, 21:34
                Lilusia zepsuła mu opinię.
                • Gość: dk Re: Liusia już pisze jako facet IP: *.146.219.171.ip.abpl.pl 09.05.10, 21:47
                  Nic mu nie zepsuła, bo każdy z Nich działa osobno, czy jest gdzieś
                  podana informacja, że mają spółkę, albo ze sobą współpracują ??
                  Jeśli nawet wspólnie korzystają ze swojej wiedzy, wymieniają się
                  nią, czy to jest wykroczenie, coś złego? Wszystko zależy tylko jak
                  każde z Nich wykorzystuje tą wiedzę. Więc nadal uważam,
                  że "rozliczajmy" Laguza z jego pracy, a nie z jego znajomości.
                • Gość: aaa Re: Liusia już pisze jako facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 09:59
                  gdzie to laguz polazł?
    • Gość: dk Re: Liusia już pisze jako facet IP: *.146.219.171.ip.abpl.pl 10.05.10, 09:06
      Nie jestem po stronie Lilith, ale ciągle wałkowany jest temat o
      linku, w którym wyśmiewa klientki, a to link do jej strony,
      gdzie "wyśmiewa się " z według Niej pseudo-okultystów, a to wyszło
      raczej jak jej własny, osobisty rozrachunek z osobami, które zalazły
      jej na skórę. Czego kompletnie nie popieram, bo zrobiła to powiedzmy
      w bardzo brzydki sposób-mówiąc oczywiście jak najbardziej
      delikatnie. Ale to nie są jej klientki.
      Co do Languza i zdecydowanej większości ludzi, niestety NIE ZAWSZE
      sprawdza się powiedzenie "Kto z kim przystaje takim się staje" i
      mnie osobiście życie dało na to potwierdzenie, aczkolwiek znam też
      ludzi którzy zmienili się pod wpływem drugiej osoby, niekoniecznie
      negatywnie. Więc jeśli ktos nie zna Laguza, nawet nie próbował Go
      poznać,porozmawiać, a od razu utożsamia tylko z wyczynami Lilith,
      popełnia zdecydowany błąd i gdzieś tam w środku doskonale zdaje
      sobie z tego sprawę.
    • Gość: dk Re: laguz co o nim myslec IP: *.146.219.171.ip.abpl.pl 10.05.10, 15:30
      Wiecie co brak mi słów, czytajac Wasze wypowiedzi - ale szkoda
      rzeczywiście nerwów. Wyzywacie Lilith, a spójrzcie na swoje pisanie,
      jak sami przesiąkneliście tą swoją nienawiścią - zajadacie taką samą
      wrogością, słownictwem z rynsztoka, obelgami i wyzwiskami,a co
      najgorsze ubliżacie i pakujecie się z buciorami w czyjeś życie
      osobiste, wyciągając tutaj na forum delikatne sprawy prywatne. No
      tak, ale to forum już dawno przestało przekazywać wiedzę i
      doświadczenie z dziedziny wróżbiarstwa,ezoteryki - przypomina
      brukowiec, gdzie nie ważna jest wiedza i umiejętności, ale kto z kim
      spał, za ile się sprzedał, czy jest homo czy hetero i skoro wróżbita
      ma rudego psa, to MUSI być wredny. Trzeba przyznać "łażąc" za Lilith
      dużo się od Niej nauczyliście, tylko niestety nic nie wiedzy
      ezoterycznej (a tą ma ogromną i pewnie zaraz polecą na mnie baty)
      ale tej wynikającej z kultury osobistej, a raczej jej braku.
      Brawo !!
    • Gość: dk Re: laguz co o nim myslec IP: *.146.219.171.ip.abpl.pl 10.05.10, 15:50
      Toż ";d" czytaj ze zrozumieniem, no ręce opadają. Twoje słownictwo
      niczym nie odbiega od słownictwa Lilith, zajeżdzasz dokładnie takim
      samym chamstwem i rynsztokiem, więc napisałam że "łażąc" za Nią np.
      Ty sam nabrałeś jej nawyków w wypowiedziach. Acha i jestem kobietą,
      więc jakby co to-obrażona- ok ? Szkoda czasu na niepotrzebne
      przepychanki, bo zapewnie Ty i tak wszystko wiesz lepiej i Twój
      kolejny wpis, zapewne to potwierdzi.
      • Gość: lilith666_vip Re: laguz co o nim myslec IP: *.kei.pl 10.05.10, 16:18
        Doti co ty sobie myslisz. Ja chamksa ? jestem inetligentna. każdy to na moim
        forum odszczeka. Laguz to partacz i złodziej. Wszytko podejrzał u mnie na forum,
        ja go wszystkiego nauczyłam.
        ja
        A ten link o lolokultyzmie to jego pomysł
        • Gość: hah Re: laguz co o nim myslec IP: 64.191.64.* 10.05.10, 16:37
          dobrze pisze lilith/ Laguz to chłam.
          Lilith rulez
          Fnord zniszczyła nie ma ich forum.fnord.org.pl/
          została jeszcze ta zdzira z lolowego forum www.inholilem.fora.pl/
          ale i to padnie jak wszystko co nalezało do tej Beatrycze, dupnej wrózki
          • Gość: hehe Re: laguz co o nim myslec IP: *.chello.pl 16.05.10, 00:34
            lilith pisze zawsze zalogowana, wiec ktos sobie jaja robi podszywajac
            sie pod nia
            • Gość: gosc Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 10:10
              ha ha, ale sie usmialem: pisze zawsze zalogowana,
              he he a skad to wiesz?
        • Gość: Ela Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 10:37
          gdzie laguz?
    • Gość: gość lolokultyzmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 16:37
      o co Wam chodzi z tymi lol...??? przecież tam nie ma ani jednego
      klienta, wszyscy to pseudo-internetowe wampiry walczące ze sobą na
      wszystkich chyba możliwych forach :D towarzystwo wzajmnej adoracji,
      Topola powinna zrobić z nimi wszystkimi porządek :D
      • Gość: Marek Re: lolokultyzmy , odezwała się Lolita IP: 109.243.250.* 10.05.10, 18:44
        Odezwała się lolita, nie ma co.
        Z tobą zrobią porządek klientki
        Trollu internetowy ;d
        • Gość: gosc Re: lolokultyzmy , odezwała się Lolita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 18:52
          heh, zabłysłeś znawstwem tematu, nie ma co :D
        • Gość: iwona Re: lolokultyzmy , odezwała się Lolita IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.05.10, 16:41
          Widzę ża tamat Laguza i Lilth jest dalej poruszany. Więc tak.... Ile
          piszących osób tu korzystało z oferty czy umiejętności Laguza czy
          Lilth Black Moon??? Ile tu piszących osób na tym forum rozmawiało z
          Laguzem czy z Lilth? Widzę ze dwie te osoby są bez przerwy wyzywane
          i oczerniane ale czy ktoś z Was ma jaki kolwiek kontakt z tymi dwoma
          osobami? Jakie macie prawo oczerniać i wyśmiewać te osoby??? Co was
          w ogóle obchodzi czy Lilth jezdziła do niego czy nie? Z kąd macie
          takie info skoro większość jak nie wszyscy nie znacie tych ludzi?!!!
          Ja pierdole czy aż tak wam żal dupe ściska! Dajcie spokój Laguzowi,
          to spoko facet naprawdę można z nim się dogadać i pogadać tak w
          ogóle. Co do Lilth Black Moon i Lolokultyzmy to jak byście wszystko
          na tej stronie przeczytali to wiedzielibyście że nie jest tam
          wyśmiewana żadna klientka Lilth.
          • Gość: Anna Re: lolokultyzmy , odezwała się Lolita IP: 109.243.246.* 16.05.10, 20:46
            Kto z kim przystaje takim się staje.
            Omijac ich z daleka
            Lolite i Laguza .
            • Gość: ok Re: lolokultyzmy , odezwała się Lolita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 22:20
              moze on jest inny
              • Gość: Nowy Re: lolokultyzmy , odezwała się Lolita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 22:53
                Witam. Pan Łukasz jest dobym człowiekiem. Potrafi doradzić (za
                darmo), nie narzuca się, nie kłamie i nie sciemnia. Ja polecam.
      • Gość: gosc Re: lolokultyzmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 19:00
        a poza tym - wydaje mi się, że White nie poszedł by na łatwiznę
        wrzucacją foty klientek - Lil za bardzoo nienawidzi Beatrycze,
        Simisti czy Possego, żeby zamiast ich fot dawać Wasze :D
        i jeszcze jedno - chyba nie wierzycie że wszyscy oni mogliby coś u
        niej zamawiać :D przecież to jest podobny poziom umiejętności, takie
        sprawy (np. ryty) robią sobie we własnym zakresie :D
    • Gość: AERGF Re: laguz co o nim myslec IP: 83.1.123.* 17.05.10, 09:00
      www.aktywni.pl/?pwid=cfa8c35ce6bc43dfb96eec901ad3420d
    • Gość: Robert Re: laguz co o nim myslec IP: 188.33.94.* 03.06.10, 17:10
      Laguz też przycził się i czeka, tak jak lilith.
      To jedna banda na kształt sekty.
      • Gość: GOSC Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 18:01
        ROBERCIE ON TO CIENKI MIKI, TA LILLIJKA JEST PORAZAJACA
        DO NICH DOPISALBYM BASZE ALBIONA, CZY JAK MU TAM.
        TO SA MUTANCI I ICH POMAGIER GREG.
        WALCZYL Z NIMI ALGIZ I JASIENIECKI.
        ALE I ONI NIE SA WIELE WARCI.
        WSZYSCY LUBIA PIENIADZE.
        • Gość: autor Re: laguz co o nim myslec IP: 213.25.24.* 08.11.10, 12:37
          a do tego kłamczuszek;)
          wypiera się informacji, które pisze o sobie w sieci, podają że współpracują z TOPH i z Michaelem Fordem, a nie potrafią tego udowodnić, a to przecież proste. A jeśli już nie wie co odpowiedzieć na zarzuty, kasuje wątek. Poprztykał się z lilith, ale zachowuje się jak ona.
          • Gość: x Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 12:53
            A o co się pokłócili?;>
            • Gość: autor Re: laguz co o nim myslec IP: 213.25.24.* 08.11.10, 12:56
              to akurat mnie nie obchodzi, nie wiem;> ale widząc co pisał o niej w skasowanym wątku, mniemam, że się nie lubią już.
              • Gość: Gość Re: laguz co o nim myslec IP: *.uznam.net.pl 08.11.10, 13:08
                Nie skasowałem wątku z jednej prostej przyczyny - ciekawiło mnie jak się rozwinie...

A ty "autor" jak chcesz się czegoś dowiedzieć, to zadaj pytanie poprzez GG może....zapewne dowiesz się czegoś więcej.

Lilith sama chciała współpracować z Fordem i czerpać z tego korzyści, ot co...nie rozumiesz, że współpraca z nim, to prawa autorskie do wydawania jego książek w Polsce itp...pomyśl sama lub sam, zamiast czepiać się mnie :-)
                • Gość: Gość Re: laguz co o nim myslec IP: *.uznam.net.pl 08.11.10, 13:12
                  A w sieci jest tylko jedno źródło prawdziwych informacji na mój temat: NA MOJEJ STRONIE!!

Reszta to bzdety lub są stare i nieaktualne.
                  • Gość: autor Re: laguz co o nim myslec IP: 213.25.24.* 08.11.10, 13:30
                    to tylko świadczy o tobie. więc odpowiesz na pytanie, powinieneś znać odpowiedź skoro BYŁEŚ członkiem TOPH.
                    • Gość: Gość Re: laguz co o nim myslec IP: *.uznam.net.pl 08.11.10, 13:36
                      Nie udzielam informacji na temat TOPH z jednej prostej przyczyny - to działka Lilith, a nie moja i jej interes, a udzielanie informacji na temat TOPH nie leży w moim..KONIEC GADANIA. :-)

• Gość: autor Re: laguz co o nim myslec IP: 213.25.24.* 08.11.10, 13:52
                        nie leży w twoim, ale w wielu miejscach podajesz się za członka TOPH i nawet jeśli to nieświeże info powinieneś znać odpowiedź na moje proste pytanie. Mniemam, że "współpraca i przedstawicielstwo" to ściema i tyle.
                        • Gość: Gość Re: laguz co o nim myslec IP: *.uznam.net.pl 08.11.10, 14:02
                          Skończyło się pół roku temu i daleko nie zamierzam gadać na ten temat...
                • Gość: autor Re: laguz co o nim myslec IP: 213.25.24.* 08.11.10, 13:20
                  to gdzie ten wątek?
                  żadno gg;>
                  to dlaczego wszędzie w info o tobie piszesz że jesteś członkiem TOPH? zmień to;>
                  ja zadałam proste pytanie;> czy pan Ford wie, że są w Polsce ludzie którzy uważają się za przedstawicieli?? jeśli nie odpowiesz zapytam go sama. proste.
                  • Gość: Gość Re: laguz co o nim myslec IP: *.uznam.net.pl 08.11.10, 13:32
                    Pytaj!!!! ;-)

Poza tym jedyne wiarygodne info na mój temat znajdziesz na stronach "AHUNWAR".

Jeśli Lilith nie zmieniła info na okulcie, to jej sprawa, ja nie mam do tego dostępu, a Okulta jest jej i tylko ona może zmienić zawarte tam informacje.
                    • Gość: autor Re: laguz co o nim myslec IP: 213.25.24.* 08.11.10, 13:33
                      czyli nie odpowiesz na pytanie?
                      • Gość: Gość Re: laguz co o nim myslec IP: *.uznam.net.pl 08.11.10, 13:39
                        A niby czemu? Pytaj Forda lub Lilith - jeśli im zależy, to dadzą Ci odpowiedź...

• Gość: autor Re: laguz co o nim myslec IP: 213.25.24.* 08.11.10, 13:42
                          lilith nie odpowiada. a ty powinieneś to wiedzieć skoro byłeś w TOPH I skoro nadal są informacje że jesteś jego członkiem i że jesteś przedstawicielem na Europę wschodnią i Polskę. Dziwne że nie potrafisz odpowiedzieć na tak łatwe pytanie.
                    • Gość: autor Re: laguz co o nim myslec IP: 213.25.24.* 08.11.10, 13:47
                      marne wytłumaczenie. bo nie tylko na okulcie śpiewasz że jesteś członkiem TOPH.
                      • Gość: Gość Re: laguz co o nim myslec IP: *.uznam.net.pl 08.11.10, 13:57
                        Nie będę się sto razy powtarzał!!!!

Jeśli chcesz coś wiedzieć pytaj Forda lub Lilith!!!

• Gość: autor Re: laguz co o nim myslec IP: 213.25.24.* 08.11.10, 14:01
                          farsa, ani ty ani lilith nie odpowiadacie. ściemniacze.
                          • Gość: Gość Re: laguz co o nim myslec IP: *.uznam.net.pl 08.11.10, 14:04
                            Nazywaj to jak chcesz....:-)

Na mojej stronie(żadnej) już dawno nie ma info o mojej współpracy z TOPH. A to, że Lilith Ci nie odpowiada, to nie mój problem.
                            • Gość: autor Re: laguz co o nim myslec IP: 213.25.24.* 08.11.10, 14:11
                              kolejne kiepskie wytłumaczenie. odwrócenie uwagi od tego że nie odpowiesz na pytanie. mimo że znasz odpowiedź.....
                              • Gość: Gość Re: laguz co o nim myslec IP: *.uznam.net.pl 08.11.10, 14:15
                                Nie na tym forum....jak Ci zależy, napisz na GG: 8263898

Poza tym, to Tobie zależy, a nie mi, no chyba, ze Ci nie zależy, ale jako nie nie zależy, to tym bardziej mi...

A więc? ;-)
                                • Gość: autor Re: laguz co o nim myslec IP: 213.25.24.* 08.11.10, 14:19
                                  hehe, nie na tym forum. a to takie łątwe pytanie;> żadne gg, nie podam swojego numeru. owszem zależy mi. bo coś tu bardzo śmierdzi;)
                            • Gość: autor Re: laguz co o nim myslec IP: 213.25.24.* 09.11.10, 11:33
                              na myspace też nie twierdzisz, że jesteś??
                          • Gość: autor Re: laguz co o nim myslec IP: 213.25.24.* 08.11.10, 14:05
                            Gdyby to była prawda, że jesteście przedstawicielami(nawet jeśli byłymi) TOPH, odpowiedzielibyście. A tak to coś tu śmierdzi;> Ford pewnie nawet nie wie o waszych stronach i o tym że się podajecie za przedstawicieli lol.
                            • Gość: Gość Re: laguz co o nim myslec IP: *.uznam.net.pl 08.11.10, 14:11
                              Ja nie jestem....

A co do Lilith - zapytaj Forda...
                              • Gość: autor Re: laguz co o nim myslec IP: 213.25.24.* 08.11.10, 14:14
                                ale byłeś i znasz odpowiedź na moje pytanie.
                                • Gość: Gość Re: laguz co o nim myslec IP: *.uznam.net.pl 08.11.10, 14:18
                                  Nie próbuj wciągnąć mnie w jakąś pokręconą wymianę zdań...; -)

• Gość: autor Re: laguz co o nim myslec IP: 213.25.24.* 08.11.10, 14:23
                                    nie próbuje:) ale widać, że coś tu nie pasuje.
                                    • Gość: autor Re: laguz co o nim myslec IP: 213.25.24.* 08.11.10, 14:29
                                      i nie wiem skąd nieodparte wrażenie że ten wątek też zniknie w tajemniczych okolicznościach. zawsze kasujecie gdy ktoś wypytuje o prawdę lub was demaskuje.
                  • Gość: hehe Re: laguz co o nim myslec IP: *.prothost.com 13.12.10, 11:36
                    ooo, widzę, że parę postów sobie poznikało, wiedziałam;> nieładnie. ale tak to jest gdy ktoś ma coś na sumieniu, np. kłamsto, prawda panie laguz, pani lilith??
                    widzę że kilka stron lilith zablokowała, ciekaaawe dlaczego??
                    • Gość: gosc Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 23:43
                      To co o innych chcacych zarobic na glupocie innych, czyli szerokim lukiem, jego i wszysttkich oszolomow omijac.
                    • Gość: janna Re: laguz co o nim myslec IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.11, 19:55
                      magi nie ma. czy chcecie czy nie. NIE MA!!
                      to wszystko ściema!!
    • Gość: ola Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 22:35
      Czy jest kolejna osoba nic nie robiącą a zarabiającą?
    • Gość: Była klientka Laguz to Złodziej!!! IP: 188.33.244.* 23.11.10, 18:33
      Laguz to ZŁODZIEJ!!!!!!!!
      • Gość: olena Re: Laguz to Złodziej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 23:13
        Tego bym nie napisała, nic u niego nie zamawiałam bo to buc i oszołom, tak mi się zaprezentował w rozmowie i go sobie odpuściłam, widać słusznie.
    • Gość: gość Re: laguz co o nim myslec IP: *.uznam.net.pl 24.11.10, 00:12
      Tylko jakoś Cie nie kojarzy...olena, a zapisuje wszystkich klientów przynajmniej z imienia.
    • asiczula Re: laguz co o nim myslec 24.11.10, 05:07
      MIałam przyjemność rozmawiać z tym człowiekiem jakiś czas temu.Nie był nachalny, nie krzyczał o kasę a chciał pomóc. Miałam problem rodzinny zaproponowałpomoc, przedstawił cennik. Ja jednak nie skorzystałam.Nie sądzę by był to naciągacz. Odpowiadał na każde zadane pytanie.szkoda że jest powiązany w jakiś sposób z tą lilith
      • Gość: ent Re: laguz co o nim myslec IP: 188.33.149.* 18.12.10, 21:13
        no własnie, szkoda że jest powiązany z tą tłustą Lilith.
        Miałby więcej klientów jakby nie ona
        • niemo-ralny Re: laguz co o nim myslec 18.12.10, 21:19
          Czemu ty ją wyzywasz i czemu tu piszesz jako ent a przed chwilą pisałaś tu forum.gazeta.pl/forum/w,468,117900891,120023169,Re_Osoby_piszace_o_oszustach_i_szantazystach.html jako Robert ?
          • Gość: xxx Re: laguz co o nim myslec IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.10, 15:21
            A są tu jacyś jego klienci ? Ktoś wie czy jest skuteczny ?
            • Gość: uu Re: laguz co o nim myslec IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.11, 19:24
              oj niestety ten pan jest strasznie drogi..... :/
              • Gość: Gość Re: laguz co o nim myslec IP: *.uznam.net.pl 08.03.11, 12:14
                Wszystkie ceny są konsultowane osobiście.
                • Gość: kasia Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 15:54
                  Jaka jest skutecznosc tego Pana pomog komus?
                  • Gość: Gość Re: laguz co o nim myslec IP: *.uznam.net.pl 08.03.11, 16:10
                    Najlepiej skontaktuj się sama, za wytłumaczenie wszystkiego nie pobieram pieniędzy.
                    • Gość: :) Re: laguz co o nim myslec IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.11, 11:33
                      uuuuupp
                      • Gość: :d Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 11:58
                        xD
    • Gość: dsa Re: laguz co o nim myslec IP: *.superkabel.de 19.03.11, 11:52
      Bardzo lubie te rune.
      • Gość: Laukaz Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 17:48
        a dlaczego lubisz?
        • totylkokroplawmorzu Re: laguz co o nim myslec 20.03.11, 18:15
          bo wrożbita Maciej siedzi na tym forum i pisze pierdoły

forum.gazeta.pl/forum/w,468,106355133,123421057,WPADKA_Z_ip.html
    • renatamagda Re: laguz co o nim myslec 03.05.11, 20:27
      Polecam M. Bucardi, lib Algiza i taniej i jakoś tak bez czarnej magicznej otoczki, jak ja zwą.
      Efekt zapewne i tak zerowy, ale zawsze taniej.
      • Gość: dżianna Re: laguz co o nim myslec IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.05.11, 19:22
        tak efekty u wszystkich zEROWEEEEEE
    • Gość: Jolka Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 20:03
      A on coś umie?
      • Gość: on Re: laguz co o nim myslec geniusz IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.11, 22:03
        Świetny pomysł na zarabianie kasy, ludzie płacą za magie, efekt jak wyjdzie, a jak nie wyjdzie, to czyja wina, a kasa i tak przelana.
        Ja go będę naśladować.
        Przelewy, nadzieje i czary!
        • Gość: Gość [...] IP: *.uznam.net.pl 06.05.11, 19:24
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Gość [...] IP: *.uznam.net.pl 06.05.11, 19:26
            • Gość: G. [...] IP: *.play-internet.pl 07.05.11, 13:15
              • Gość: gość [...] IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.11, 17:17
                • Gość: perełka skuteczność IP: *.xdsl.centertel.pl 28.05.11, 11:47
                  niestety laguz jest nie skuteczny. chciałabym miec inne zdanie. ale JEST NIE SKUTECZNY. kropka
                  • Gość: L. Re: skuteczność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 12:15
                    Przecież, to jest wiadome, że on nie potrafi wpływać swoją niby magia na rzeczywistość, widać to po tym jak się intensywnie tutaj reklamuje.
                    • Gość: Daria Re: skuteczność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 19:51
                      Komu Laguz pomógł? niech opisze swój efekt bądź przypadek?
                      • Gość: ona Re: skuteczność IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.11, 21:17
                        Ten Pan potrzebuje pieniedzy, czyli pisze wiele reklam, ot Pan zee Swinoujscia, nie polecam
                        • Gość: perełka Re: skuteczność IP: *.xdsl.centertel.pl 01.06.11, 20:23
                          ja też nie polecam. zerowa skuteczność
                          • Gość: Anka Re: skuteczność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 20:32
                            Perełka a co u niego zamawiałaś? Ja przejrzałam jego cennik masakra koleś chyba spadł z choinki!!!!
                            • Gość: ula on jest potrzebowski! IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.11, 21:24
                              Ma zone, wydatki i tyle, aby wytrzepac kase.
                              • Gość: Kaska Re: on jest potrzebowski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 10:14
                                Dokładnie, koleś tylko myśli o trzepaniu kasy :d
    • Gość: smerfetka Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 17:31
      LAGUZ Z FIRMY AHUNWAR to bezczelny oszust!!
      Ja stracilam pieniadze na rytual u laguza.
      Po kilku miesiacach przyznal mi sie, że nie ma wiedzy by robic rytualy, nie jest inicjowany w voodoo. Ostrzegam przed nim wszystkich!
      • Gość: Asia Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 19:02
        Jak to Ci tak się od przyznał? niemożliwe?
        • Gość: smerfetka Re: laguz co o nim myslec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.11, 19:52
          tak, w końcu to od niego wyciągnełam, zwodził mnie kilka miesięcy, powiedzial, ze robi metodą prób i błędow, że sam próbuje, no to ja dziekuje bardzo za taka "profesjonalną magię".
          W ten sposób to on może tylko zaszkodzic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka