Dodaj do ulubionych

proszę o pomoc w interpretacji

IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.10, 19:59
Zadałam kartom pytanie, czy mój Sylwester bedzie udany - czy bedzie fajnie itp. wiem że głupie pytanie ale dopiero sie ucze, i cwiczę na sobie.

Wyszło mi: odwrócona karta 8 denarów - jako przyczyna/ zródło sytuacji
sytuacja obecna: odwrócony księżyc
i rezultat koncowy: odwrócony swiat

sygnifikator: 10 denarów

czy to w ogóle ma jakiś sens?

Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: proszę o pomoc w interpretacji IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.12.10, 20:13
      1. Czy jesteś pewna, że chcesz odwracać karty?
      2. Źle zadałaś pytanie. Powinno być raczej - jak będę się bawić w Sylwestra?
      3. Wystarczyłoby wyciągnąć jedną kartę. Lub dwie i interpretować łącznie.
      To tyle mądrzenia się ;)
      Jeśli chodzi o interpretację to nie pomogę zbytnio, ponieważ ja kart nie odwracam a nie chcę strzelać na oślep ;) Ale gdybym miała postrzelać to powiedziałabym, że nie postarałaś się odpowiednio wcześnie o towarzystwo/miejsce - ogólnie o zadbanie o to, by go fajnie spędzić, dlatego teraz snujesz nierealne marzenia, a spędzisz go raczej w domu przed tv, ewentualnie w małym gronie.
      Jak wspomniałam - był to tylko strzał. Sama dopiero się uczę...
      • aga2_dwa Re: proszę o pomoc w interpretacji 19.12.10, 22:14
        Ja rownież nie odwracam kart ,ale czasem zdarzy sie tak że jakaś sie odwróci wtedy rozpatruję ja negatywnie.Co do tej interpretacji uważam że Sylwester spedzisz w domu przed telewizorem buszujac w internecie (karta Świat)
    • Gość: gosc Re: proszę o pomoc w interpretacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.10, 20:13
      Pokusze sie o interpretacje. Sylwestra spedzasz w gronie, ktore nie do konca Ci odpowiada. Ksiezyc symbolizuje iluzje, nierealne nadzieje i obawy, a takze podazanie za stadem (wilk i pies na obrazku to zwierzecia stadne). A wiec naturalna konsekwencja odwroconego ksiezyca jest tez odwrocona realizacja (Swiat) - konsekwencja, bo obie te karty sa Arkanami Wielkimi. Tragedii nie bedzie, ale cos bedzie szwankowac. Oprocz towarzystwa moze to byc brak pieniedzy czy innych srodkow, ktore pozwalalaby zaplanowac te zabawe porzadnie. Byc moze rodzina jest tu przeszkoda i nie ulatwia sprawy, w jakis sposob ogranicza.
      • Gość: tititki Re: proszę o pomoc w interpretacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.10, 20:26
        spedzisz w domu, wsród rodziny, przyjacioł.. nie będzie wyjścia gdzies na impr
    • krolowa.mieczy Re: proszę o pomoc w interpretacji 19.12.10, 21:02
      Ja również nie odwracam, ale spróbuję mimo, że pytanie zadane fatalnie :(
      Sygnifikator odnosi sie do ciebie czy imprezy?
      Wlaściwie nieważne, bo sądzę, ze spędzisz ją w gronie znanych ci osób, jeśli nie z rodzina na bialej sali.
      Będziesz trzeźwa i będziesz siedzieć raczej w 4 ścianach raczej niz gdzieś wyjeżdzac. Nie sądzę, zeby było dużo wrażen i rozrywek.
    • agrentowy4321 Re: proszę o pomoc w interpretacji 05.03.23, 01:38
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: proszę o pomoc w interpretacji 25.04.23, 10:55
      O Boże
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka