Dodaj do ulubionych

Prosba o interpretacje kart

IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.11, 13:09
Rozstalam sie z moim dlugoletnim narzeczonym i zapytalam kart czy wrocimy do siebie,
postawilam trzykartowy rozklad
1 karta to Rydwan - czemu sie rozstalismy
2 karta to Sprawiedliwosc - co moze nam pomoc w relacjach
3 karta to Sad Ostateczny - czy wrocimy do siebie
Obserwuj wątek
    • Gość: idetamgdzieide Re: Prosba o interpretacje kart IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.11, 14:50
      Czy ktos mi pomoze?
      • Gość: xxx Re: Prosba o interpretacje kart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 16:19
        rozstaliscie sie z powodu rozbieznosci dążen, poglądów na pewne sprawy? nastąpilo oddalenie emocjonalne, potrzeba wyjasnien, skonkretyzowania swoich oczekiwan, jasno i konkretnie musicie sobie wszytko wyjasnic, czego oczekujecie, bez niedomowien, wtedy jest mozliwy powrót, jak najbardziej
        • Gość: idetamgdzieide Re: Prosba o interpretacje kart IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.11, 16:39
          A moglabys mi powiedziec czy mozliwe jest, ze rozstalismy sie tylko przez to, ze On wyjechal i ja tez, bo mamy teraz taki miesiac ze ja jestem u siebie u rodziny a on u siebie, i wlasnie w tym okresie sie rozstalismy, generalnie w lutym pewnie bedziemy ze soba mieszkac, ale to wszystko nie jest jasne, ja po prostu nie wiem czy nie powinnam przygotowac sie na najgorsze, moze jakis inny uklad kart? Bo znam tylko ten o matko :P Sorry ze tak Was mecze
          • Gość: xxx Re: Prosba o interpretacje kart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 17:48
            dzieli was odległosc i o tym mowi wlasnie Rydwan, na korzysc dla was ze jest to fizyczne oddalenie, to bardziej wiec o tym on tu mowi. moze trzeba pomyslec o sformalizowaniu zwiazku -sprawiedliwosc.. w kazdym razie porzeba postawic spawe jasno, czarno na bialym, czego tak naprawde oczekujecie od tego zwiazku..
            sąd to karta powrotu tego co było.
            uzywasz tylko AW?
            • Gość: idetamgdzieide Re: Prosba o interpretacje kart IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.11, 19:35
              Tak na razie uzywam tylko AW bo jestem nowicjuszem. My myslimy o slubie, ale na razie to on mowi ze mnie kocha ale musimy sie rozstac no to taki jego stres w zwiazku z tym ze ja jestem sama i daleko od niego. Zdaje sobie z tego sprawe i nie boje sie ze on naprawde chce mnie rzucic, chodzi mi o to, ze pokazal cos soba, nie wiem chyba stracilam do niego szacunek przez to co zrobil. Chcialabym jakis rozklad ktory mi powie, czy my bedziemy razem szczesliwy i czy to ma rece i nogi
              • Gość: xxx Re: Prosba o interpretacje kart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 20:16
                proponuję taki układ, po 1 karcie na pytanie.

1- czy ten związek bedzie trwaly?
                2 - czy zwiazek zakonczy się malzenstwem?
                3 - czy z tego związku narodza sie dzieci?
                4 - czy bedzie to zwiazek udany, w ogolnym zyciowym bilansie?
                5 - mocne strony zwiazku?
                6 - slabe strony związku?
                • Gość: idetamgdzieide Re: Prosba o interpretacje kart IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.11, 20:25
                  Bardzo Ci dziekuje za pomoc, oto co wyszlo

1- czy ten związek bedzie trwaly? pustelnik
                  2 - czy zwiazek zakonczy się malzenstwem? sprawiedliwosc
                  3 - czy z tego związku narodza sie dzieci? mag
                  4 - czy bedzie to zwiazek udany, w ogolnym zyciowym bilansie? swiat
                  5 - mocne strony zwiazku? papiez
                  6 - slabe strony związku? kolo fortuny
                  • Gość: xxx Re: Prosba o interpretacje kart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 21:21
                    1- czy ten związek bedzie trwaly? pustelnik - to karta mądrości, doswiadczenia, taki z czasem moze byc wasz zwiazek, powazny, dojrzaly
                    2 - czy zwiazek zakonczy się malzenstwem? sprawiedliwosc - tak
                    3 - czy z tego związku narodza sie dzieci? mag - tak
                    4 - czy bedzie to zwiazek udany, w ogolnym zyciowym bilansie? swiat - tak
                    5 - mocne strony zwiazku? papiez - trzymanie sie twardo zasad, stabilnosc, przywiazanie do tracycji i malzenstwa
                    6 - slabe strony związku? kolo fortuny - czynniki zewn, na ktore mozecie nie miec wplywu, wzloty i upadki
                    nie ma kart mowiacych ze wasze drogi sie rozejdą, wrecz przeciwnie, karty są dobre
                    taka jest moja interpretacja, a Ty jak je widzisz?
                    • Gość: idetamgdzieide Re: Prosba o interpretacje kart IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.11, 22:51
                      Tak ja tez odczytuje te karty bardzo pozytywnie i pomimo tego ze jestem nowicjuszem, to po rozlozeniu ich poczulam niesamowita ulge i jakos tak wiec ze miedzy nami sie pouklada. Kolo fortuny rozumiem jako harmonie nastrojow, i ja jak i moj partner jestesmy bardzo wrazliwi i czasami mamy stany depresyjne, moze nie jest to jakies powazne, ale przez to jedno unieszczesliwia drugie, choc straramy sie z tym sobie radzic i jakos wspolnie sie wspierac, reszte rozumiem tak jak Ty.
                      • Gość: lilki Re: Prosba o interpretacje kart IP: *.devs.futuro.pl 20.01.11, 01:54
                        Trafiłaś na wyjątkowo życzliwą osobę. Tu niestety mało takich osób. Jesteś początkująca, uczysz się to wejdź na forum szkółka tarota forum.gazeta.pl/forum/f,46867,Szkolka_Tarota.html
                        Dziewczyny są tam bardzo życzliwe, pomocne, ale warunek jest jeden nim zapytasz podaj swoją interpretację kart. Na forum znajdziesz też profesjonalnych tarocistów
                        Pozdrawiam
                        • Gość: idetamgdzieide Re: Prosba o interpretacje kart IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.11, 13:35
                          bardzo dziekuje za pomoc i Tobie i poprzedniczce. Jestescie obie bardzo zyczliwe.
                        • krolowa.mieczy Re: Prosba o interpretacje kart 20.01.11, 15:03
                          Oczywiście - zapraszam na szkółkę tarota :)
    • agrentowy4321 Re: Prosba o interpretacje kart 05.03.23, 01:02
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: Prosba o interpretacje kart 25.04.23, 10:20
      Nie wiem, ale się dowiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka