justynap3 24.04.04, 20:08 osoba urodzona 21.11.1984 r. godz.14:05(po południu),Chełm.Wiem tylko tyle że mam księzyc w skorpionie a ascedent w Baranie a reszta? Z góry dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynap3 Re: Do rekinka 24.04.04, 20:22 Acha chciałabym też żebyś obliczył dane dla osoby o nastepujacych danych:12.06.1984 r.Chełm(godziny jednak nie znam:(... Odpowiedz Link Zgłoś
rekinek01 Re: dotyczy 2 osoby 26.04.04, 21:43 Księżyc jest w Strzelcu i daje łatwość przystosowania się i ruchliwość. Kontakty nawiązywane są niezwykle szybko. Merkury w Bliźniętach podkreśla zdolności przystosowawcze i daje wszechstronne możliwości ekspresji. Wenus w Bliźniętach daje pociag do życia towarzyskiego. Daje też chęć realizacji dwóch celów równocześnie. W Bliźniętach jest też Słońce i jak na Bliźniaka przystało, osoba ta jest wszechstronna, kontaktowa, otwarta i łatwo przystosowuje się. Mars w Skorpionie powoduje, że pragnienie zazwyczaj sa zaspokajane w sposób popędliwy i gwałtowny. Mars daje tu silną seksualność i zazdrość. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rekinek01 Re: Do rekinka 26.04.04, 21:34 Ascedent masz w baranie, dlatego obróciłabys w czyn każdą myśl, nie tracąc czasu. Księżyc w Skorpionie daje głębokie i namiętne uczucia. Merkury w Strzelcu sprawia ze rozwijasz z zapałem wszechstronne zainteresowania. Wenus w Koziorożcu daje stałość w sprawach sercowych. Mars w Wodniku sprawia, że masz zbyt wiele nadziei i pragnień, co rozprasza Ci siły i może prowadzić donikąd. Medium Coeli w Koziorożcu daje Ci anielską cierpliwość w sprawach zawodowych. W pracy potrafisz wybić sie bez protekcji i pomocy. Jestes zdolna do gigantycznych dokonań twórczych. Odpowiedz Link Zgłoś