Gość: lola IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 19:37 Czy ktoś korzystał z usług tej pani? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: becia Re: Wróżka Agnes IP: *.ztpnet.pl 13.02.11, 19:43 z tego co wiem jest dobra gg 8542267 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka74 Re: pytanie IP: *.centertel.pl 13.02.11, 20:17 czy chodzi o Agnes z "Wizyta o wróżki"? Odpowiedz Link Zgłoś
algiz76 Re: Wróżka Agnes 13.02.11, 20:49 Ja korzystalam dzisiaj. Jest dobra. Bardzo dobrze opisala mi obecna sytuacjie, co do przyszlosci zobaczymy? A przede wszystkim jest mila. Wiola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka74 Re: Wróżka Agnes IP: *.centertel.pl 13.02.11, 20:49 Lolu, ona mi powróżyła tutaj na forum- za darmo. Nie wiem dlaczego, widocznie dobra kobieta z niej :) cześć tej wróżby już się sprawdziła. Zamierzałam skorzystać z jej usług z portalu "wizyta...." ale zapewne nie jest to tanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Wróżka Agnes IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 20:58 Przepraszam, że tak niedyskretnie, ale czy mogłabyś powiedzieć co się sprawdziło? czego sprawa dotyczyła? Widzę, że ta pani cieszy się dużą popularnością w stosunku do innych wróżek na portalu. Korzystanie chyba nie jest takie drogie. Zastanawiam się czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka74 Re: Wróżka Agnes IP: *.centertel.pl 13.02.11, 21:07 Lolu, sprawa dotyczyła mojego męża, który ode mnie odszedł. Wróżka Agnes napisała,że nie wróci bo ma inną. Jestem już po rozwodzie a on faktycznie miał babę na boku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Wróżka Agnes IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 21:10 Ojej :( to przykre... To musiał być szok... PO jakim czasie ta wróżba się sprawdziła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka74 Re: Wróżka Agnes IP: *.centertel.pl 13.02.11, 21:22 Lolu, wróżba sprawdziła się....od razu. Tzn ja dowiedziałam się prawdy dopiero niedawno, ale jak mi Agnes stawiała karty, to on już z nią był.Jak nie drogo, to myślę ,że warto skorzystać z jej usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Wróżka Agnes IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 21:29 Dziękuję, za odpowiedź. Mam nadzieję, że wypowie się jeszcze ktoś, kto korzystał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Wróżka Agnes IP: *.ip.netia.com.pl 13.02.11, 22:18 ta pani moze i trafnie opisuje terażniejszość ale przyszłość to takie gdybanie.jakoś nie bardzo mi ta wróżka pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Wróżka Agnes IP: *.146.200.216.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.02.11, 13:39 dziekuje pani Aniu jednak sa jeszcze szczere i uczciwe osoby,pani napisała po prostu prawde a inni w kazdym poscie doszukuja sie mojego wcielenia tak na prawde nie znam ani angeli ani pani ktosik pani mychana tez mnie nie zna by takie sady wydawac a pani femne.....najbardziej pomogłam tak samo jak pani za darmo nie wiem czy ona osobiscie czy jej siostra ktos o nicku zoselin pisal na mojego skypa ale wiem ze o te pania chodzi ma na imie Magda bardzo jej pomoglam ale zycia za nia nie posprzatam ,przykro mi.Jesli ktos uczciwy ja zawsze pomoge to prawda jestem psychologiem i taroterapeuta nie sprawdzam co sie stanie wieczorowa pora .Moje porady maja 90procent sprawdzalnosci ja to wiem wielu z was to wie i jesli ktos pisze ze jest inaczej jest złosliwy i chce mi zaszkodzic ale tak naprawde nie szkodzicie moja popularnosc wzrosla co przełozyło sie na rozmowy i za to dziekuje wam.Pani mychano tez pani dziekuje mialam na kosmice klientki ktore zadzwonily bo byly zaciekawione pani krytyka w rozmowie przekonaly sie ze nie warto sugerowac sie uwagami forum.Dla tych co chca poznac moja wartosc zapraszam na kosmice,oranum i wizyta u wróżki jestem.Panie ktore jeszcze nie odczytały porady na skypy zalogujcie sie odp czeka na was.Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: Wróżka Agnes 19.02.11, 21:54 nie wiem dlaczego się mnie przywołuje niesłusznie i to jeszcze pisze,że jestem niewdzięczna i zła. Przykro mi,ale takie chyba uroki forum. Nie wiem o co chodzi,bo nigdy nie napisałam,że jestem niezadowolona z usługi wróżki Agnes. Dlatego tym bardziej jest mi przykro. Bardzo proszę mnie nie przywoływać na publicznym forum :( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bacha Re: Wróżka Agnes IP: 213.146.54.* 20.02.11, 01:13 Pani Agnes, a jakiś namiar na Panią, mail, by móc się umówić na wizytę? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Wróżka Agnes IP: *.146.238.185.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.02.11, 19:18 Zapraszam na wizyta u wróżki. Odpowiedz Link Zgłoś
liki0 Re: Wróżka Agnes 27.02.11, 19:25 Gość portalu: a napisał(a): > Zapraszam na wizyta u wróżki. A można jakoś pominąć ten portal i bezpośrednio skontaktować się z Panią. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-live Re: Wróżka Agnes 15.02.11, 01:40 Bardzo tanio nie całe 3zl za minute z możliwoscia negocjacji ceny przy usłudze E-mail sprawdziłam zeby ci odp (portal wizyta u wrózki ,oranum 0.89 euro /min) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Wróżka Agnes IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 13:43 A skąd ta informacja o możliwości negocjacji ceny? Tego na stronie nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-live Re: Wróżka Agnes 15.02.11, 13:57 widac pani nie korzysta z portali bo na tym polega wycena ,droga pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Wróżka Agnes IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 13:57 Poza tym 1 euro to około 3,94 zł a więc wychodzi około 3,50 zł/min Odpowiedz Link Zgłoś
angela-live Re: Wróżka Agnes 15.02.11, 14:08 To wychodzi nie całe 3zł za minute bo u tej pani jest mniej niż 1 euro,ale na" wizyta u wróżki"-nowy portal tanio jak barszcz.Poza tym nie musicie isc do tej pani zapraszam do mnie wroze tu za darmo i na portalu parasfera, ale juz nie za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Wróżka Agnes IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 15:30 A na parasferze jaki ma pani pseudonim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Re: Wróżka Agnes IP: *.beskidmedia.pl 16.02.11, 16:42 Ja zawsze korzystam z pomocy wróżek na stronie wróżka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Wróżka Agnes IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.11, 19:36 Nikt więcej nie korzystał? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-live Re: Wróżka Agnes 18.02.11, 14:42 Jak wiecie jestem osoba wrózacą ale sobie nie stawiam kart rzadko korzystam z form dywinacji ale wczoraj sytuacja mnie zmusiła dostałam grypy duza goraczka dreszcze co ja bede wam pisac objawy kazdy wie jak to wyglada poszłąm do lekarza wykupilam i wziełam leki i objawy nie zaczely ustepowac tylko pod wieczor zaczelo byc gorzej zadzwonilam do wrozki do ktorej czasem dzwonie jak mam problem powiedziala leki dobre przejdzie ci goraczka spadnie .Kolo 22 w nocy mialam prawie 40stopni poprosilam meza by napisal do agnes i niezgadniecie odpisala mi ze to nie grypa lecz angina bez antybiotyku goraczka nie spadnie rano pojechalam do lekarza innego dostalam inne leki i juz jest lepiej mam sile wam to opisac ,Teraz juz wiem dlaczego na wizyta u wrozki i oranum ta pani ma najwiecej klientow kto raz skorzysta bedzie korzystal i przysle 5 innych ,takze pani lolo nie ma co przepytywac ludzi na forum o wrozke agnes za jedyne 4zl sama pani ja sprawdzi a komu jak komu ale sobie wierzymy,Prawda i Jesli ktos mysli ze pisze to z innych pobudek to niech wczesniej napisze sms z pytaniem do agnes by sam sie przekonac a pozniej napisze tu na forum bo dopoki sami nie sprawdzimy nie ma co komentowac.Miłego dnia ja wracam do łozka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Wróżka Agnes IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.11, 14:53 Tylko jedno pytanie, które nie daje mi spokoju - dlaczego nie poda Pani pseudonimu, pod jakim wróży Pani na portalach? Ja chyba wiem dlaczego, a wróżką nie jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-live Re: Wróżka Agnes 18.02.11, 15:06 a teraz juz chce pani sobie u mnie powróżyc nie u agnes wydawało mi sie ze o nia pani przepytuje tylko nie wiem dlaczego.Ja na forum nie napisze pani pseudo bo mam w umowie zapis ze nie moge pisac na forum jestem nie na portalach ale na 1 i jesli zostawi pani tu swój nr telefonu to napisze pani on zaczyna sie na litere e,A prosze mi napisac dlaczego pani uparla sie na agnes i dlaczego szkoda pani 4zl zeby ja sprawdzic to ciekawe bardzo bo to pani zalozyla ten watek zaklada pani watek o wrozce u ktorej nigdy nie wrozyla po co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Wróżka Agnes IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.11, 18:23 Po pierwsze nikogo nie przepytuję, tylko zadałam normalne pytanie, jakich wiele na tym forum. Po drugie, nie chodzi o 4 zł, ale o nadzieję, jaką często dają pseudowrózki, nadzieję niepotrzebną, która daje tylko przychodzące później większe załamanie. Po trzecie, dziwie się czemu tak usilnie staje Pani w obronie kogoś, kogo chyba Pni nie zna? Tym bardziej, że nie napisałam o tej Pani nic złego. Słyszałam za to dobre rzeczy, dlatego chciałam to potwierdzić. Po czwarte, pisała Pani wcześniej, że wróży na parasferze, a teraz na portalu na e? Dziwne. Pani postawa jest bardzo zastanawiająca :) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-live Re: Wróżka Agnes 18.02.11, 19:34 kobieto nie portal na litere E tylko moj nick na tym portalu bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Wróżka Agnes IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.11, 19:50 OK Pani Agnes Odpowiedz Link Zgłoś
mychana Re: Wróżka Agnes 18.02.11, 22:00 Gość portalu: lola napisał(a): > OK Pani Agnes Chylę głowę - lola -, od początku wypowiedzi tej pani miałam te myśli. Daj sobie spokój, osoba wróżąca nie mająca szacunku dla innych, wpadająca w złość nie jest wróżką, której warto zaufać. Powinna najpierw zrobić porządek ze swoją osobą i mieć więcej pokory. Poszukaj w Google, na allegro, ale wpierw napisz do osób korzystających jakiś czas temu u danej wróżki, portale odradzam, to nic jak maszynka kasy. Ja tak swoją wróżkę znalazłam. Życzę Ci powodzenia i spełnienia marzeń Mychana:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Wróżka Agnes IP: *.ip.netia.com.pl 18.02.11, 22:53 wróżka agnes to więcej psycholog niż wróżka. nie wiem czym się tu ekscytować. "gdyby babka miała wąsy byłaby dziadkiem, jest szansa lub nie widzę szans" ja nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Wróżka Agnes IP: *.ip.netia.com.pl 18.02.11, 22:57 ja nie wróżka. Odpowiedz Link Zgłoś
mychana Re: Wróżka Agnes 18.02.11, 23:00 Gość portalu: ktosik napisał(a): > wróżka agnes to więcej psycholog niż wróżka. nie wiem czym się tu ekscytować. " > gdyby babka miała wąsy byłaby dziadkiem, jest szansa lub nie widzę szans" ja ni > e polecam. Nerwowa wypowiedz....i co dalej? No właśnie,skąd te nerwy.Sprawdzone wróżki tu są:)..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Wróżka Agnes IP: *.ip.netia.com.pl 18.02.11, 23:20 hehe chciałabym być wróżka to pewnie zarabiałabym teraz, a tak jestem bezrobotna.oj ludzie zastanówcie się wszędzie węszycie wróżki.niezłe jaja Odpowiedz Link Zgłoś
femme_fa_tale Re: Wróżka Agnes 19.02.11, 11:51 Gość portalu: ktosik napisał(a): > wróżka agnes to więcej psycholog niż wróżka. nie wiem czym się tu ekscytować. " > gdyby babka miała wąsy byłaby dziadkiem, jest szansa lub nie widzę szans" ja ni > e polecam. Mi również nie podpasowała. Zgadzam się,że lepszy z niej psycholog niż wróżka. Chociaż i to nie do końca ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Wróżka Agnes IP: *.146.200.216.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.02.11, 12:34 Pani Magdo kto jak kto ,ale pani chyba nie powinna wyrażac takich opinii ,prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Wróżka Agnes IP: *.devs.futuro.pl 18.02.11, 22:55 Opowieść super,ale nie tu..co akurat ta wróżka? w innym poście ją pani zachwala, ale pogubiłaś się droga wróżko... Nie rozumiem, dlaczego tak ciężko przyznać się do swojego pseudonimu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Re: Wróżka Agnes IP: *.beskidmedia.pl 25.02.11, 11:52 Ja zawsze kiedy szukam wróżki wchodzę na stronę internetową wróżka. Pozdrawiam Cieplutko. Irena Odpowiedz Link Zgłoś
liki0 Re: Wróżka Agnes 27.02.11, 19:23 Gość portalu: Irena napisał(a): > Ja zawsze kiedy szukam wróżki wchodz > ę na stronę internetową wróżka. Pozd > rawiam Cieplutko. Irena Szanowna Pani Ta reklama już nudna się robi. Chce się Pani zareklamować jest do tego odpowiedni link. To co teraz reprezentuje Pani sobą jest żenujące!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes z oranum Re: Wróżka Agnes IP: *.181.175.104.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.03.11, 07:47 droga pani może i to dla pani żenujące ale prosze sie nauczyc czytać widzi pani że to nie ja sie reklamuje a moja reklama płatna jest z prawej strony w goglach na tej stronie i za pani 2 grosze dziekuje jestem na tyle dobra i profesjonalna osoba ze nie musze wklejac linkow miedzy wiersze i nie wiem kogo owa pani tu zacytowana reklamuje nie mnie .A pani jak sie nie podoba prosze nie czytac i nie obrazac mnie bo gdyby pani chociaz raz skorzystała z mojej porady nie wypisywała by takich złosliwosci.Co do drugiego pani postu czy poza portalem przyjmuje owszem jak kazda szanujaca osoba mam gabinet i swoich klientow w panorama firm mozna znalezc jesli ktos potrafi czytac a nie tylko patrzec na IP komputera i czytac bez zrozumienia.Nie wiem dlaczego postanowiła pani mnie obrazac to nie 1szy pani post ale to bardzo nie ładnie z pani strony bo nawet jesli cos sie pani nie podoba a podejrzewa pani ze mogłam to ja napisac to i tak nalezałoby pominac to i byc ponad to nie pisac ze dla pani to zenujace .Bardzo duzo mam klientek z tego forum klientek korzystajacych zarowno na portalach jak i poza i zapewniam pania sa zadowolone i ja mam tak duza sprawdzalnosc ze nie musze tu sama siebie chwalic i wklejac linków. To tyle dla pani i innych panstwa tu piszacych o mnie .Żeby obgadywac kogos trzeba samemu sprawdzic wartosc tej osoby i dopiero sie wypowiadac zgodnie z zasada to co wyslemy wróci po 3 do nas. p.s.bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
liki0 Re: Wróżka Agnes 03.03.11, 09:52 Pani Agnes, nie wiem skąd u Pani taki atak na moją osobę. Poprzednia moja wypowiedź nie była skierowana do Pani i o Pani. Odpowiadając wkleiłam w poście, post którego moja wypowiedź dotyczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
mychana Re: Wróżka Agnes 04.03.11, 00:38 droga pani może i to dla pani żenujące ale prosze sie nauczyc czytać widzi pani > że to nie ja sie reklamuje a moja reklama płatna jest z prawej strony w goglac > h na tej stronie i za pani 2 grosze dziekuje jestem na tyle dobra i profesjonal > na osoba ze nie musze wklejac linkow miedzy wiersze i nie wiem kogo owa pani tu > zacytowana reklamuje nie mnie .A pani jak sie nie podoba prosze nie czytac i n > ie obrazac mnie bo gdyby pani chociaz raz skorzystała z mojej porady nie wypisy > wała by takich złosliwosci.Co do drugiego pani postu czy poza portalem przyjmuj > e owszem jak kazda szanujaca osoba mam gabinet i swoich klientow w panorama fir > m mozna znalezc jesli ktos potrafi czytac a nie tylko patrzec na IP komputera i > czytac bez zrozumienia.Nie wiem dlaczego postanowiła pani mnie obrazac to nie > 1szy pani post ale to bardzo nie ładnie z pani strony bo nawet jesli cos sie pa > ni nie podoba a podejrzewa pani ze mogłam to ja napisac to i tak nalezałoby pom > inac to i byc ponad to nie pisac ze dla pani to zenujace .Bardzo duzo mam klien > tek z tego forum klientek korzystajacych zarowno na portalach jak i poza i zape > wniam pania sa zadowolone i ja mam tak duza sprawdzalnosc ze nie musze tu sama > siebie chwalic i wklejac linków. To tyle dla pani i innych panstwa tu piszacych > o mnie .Żeby obgadywac kogos trzeba samemu sprawdzic wartosc tej osoby i dopie > ro sie wypowiadac zgodnie z zasada to co wyslemy wróci po 3 do nas. > p.s.bez odbioru Hm... już tak obrosła pani w piórka, że wszędzie doszukuje się podstępu, nawet jak nie o pani piszą. Nie jest pani taką personą, by wszystko wokół niej się kręciło. Jakąś obsesję pani ma. Skorzystałam z pani wróżby na jednym z portali i podtrzymuję to co wcześniej w innym poście pisałam. Jak będę potrzebować numerologa to udam się do odpowiedniego. Chciałam skorzystać z usług wróżki, nie otrzymałam pełnej odpowiedzi, numerologią się interesuję, a cała pani wróżba oparta jest tylko na numerologi i po części psychologii. Podejście do człowieka też wiele pozostawia do życzenia. Czytam pani wypowiedzi i takiej agresji, frustracji, szukania podstępu nie zauważyłam u innych. To moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ju Re: Wróżka Agnes IP: *.siedlce.vectranet.pl 22.12.11, 00:01 Masz tu sporo odpowiedzi, ale dziwne to, że wszystcy chwalący rozpisali sie akurat tego samego dnia i o tej samej porze! Oj ja już chyba nie skorzystam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Wróżka Agnes IP: *.siedlce.vectranet.pl 22.12.11, 00:06 i pisze o tych z pierwszych wpisów, chwalących, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróżka Agnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.11, 12:15 wróżkę Agnes znajdziesz tu www.milionkobiet.pl. ja nie korzystałam nie pomogę Ci w decyzji moze spróbuj przekonać się sama tu nie ma zbyt wiarygodnych opinii ,gdzie chodzi o kasę tam jedna na drugą źle pisze takie zycie.Pod tym linkiem czytam tej pani horoskopy sa zamieszczane od kilku m-cy po horoskopach wydaje mi sie ze nie jest tak źle . Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Wróżka Agnes 05.03.23, 00:30 Sporo jest dotyczących tego rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś