Dodaj do ulubionych

Wróżka Agnes

IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 19:37
Czy ktoś korzystał z usług tej pani?
Obserwuj wątek
    • Gość: becia Re: Wróżka Agnes IP: *.ztpnet.pl 13.02.11, 19:43
      z tego co wiem jest dobra gg 8542267
      • Gość: Anka74 Re: pytanie IP: *.centertel.pl 13.02.11, 20:17
        czy chodzi o Agnes z "Wizyta o wróżki"?
        • Gość: lola Re: pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 20:22
          tak
    • algiz76 Re: Wróżka Agnes 13.02.11, 20:49
      Ja korzystalam dzisiaj. Jest dobra. Bardzo dobrze opisala mi obecna sytuacjie, co do przyszlosci zobaczymy? A przede wszystkim jest mila. Wiola
    • Gość: Anka74 Re: Wróżka Agnes IP: *.centertel.pl 13.02.11, 20:49
      Lolu, ona mi powróżyła tutaj na forum- za darmo. Nie wiem dlaczego, widocznie dobra kobieta z niej :) cześć tej wróżby już się sprawdziła. Zamierzałam skorzystać z jej usług z portalu "wizyta...." ale zapewne nie jest to tanie?
      • Gość: lola Re: Wróżka Agnes IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 20:58
        Przepraszam, że tak niedyskretnie, ale czy mogłabyś powiedzieć co się sprawdziło? czego sprawa dotyczyła? Widzę, że ta pani cieszy się dużą popularnością w stosunku do innych wróżek na portalu. Korzystanie chyba nie jest takie drogie. Zastanawiam się czy warto.
        • Gość: Anka74 Re: Wróżka Agnes IP: *.centertel.pl 13.02.11, 21:07
          Lolu, sprawa dotyczyła mojego męża, który ode mnie odszedł. Wróżka Agnes napisała,że nie wróci bo ma inną. Jestem już po rozwodzie a on faktycznie miał babę na boku.
          • Gość: lola Re: Wróżka Agnes IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 21:10
            Ojej :( to przykre... To musiał być szok...
            PO jakim czasie ta wróżba się sprawdziła?
            • Gość: Anka74 Re: Wróżka Agnes IP: *.centertel.pl 13.02.11, 21:22
              Lolu, wróżba sprawdziła się....od razu. Tzn ja dowiedziałam się prawdy dopiero niedawno, ale jak mi Agnes stawiała karty, to on już z nią był.Jak nie drogo, to myślę ,że warto skorzystać z jej usług.
              • Gość: lola Re: Wróżka Agnes IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 21:29
                Dziękuję, za odpowiedź.
                Mam nadzieję, że wypowie się jeszcze ktoś, kto korzystał.
                • Gość: ktosik Re: Wróżka Agnes IP: *.ip.netia.com.pl 13.02.11, 22:18
                  ta pani moze i trafnie opisuje terażniejszość ale przyszłość to takie gdybanie.jakoś nie bardzo mi ta wróżka pasuje.
              • Gość: a Re: Wróżka Agnes IP: *.146.200.216.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.02.11, 13:39
                dziekuje pani Aniu jednak sa jeszcze szczere i uczciwe osoby,pani napisała po prostu prawde a inni w kazdym poscie doszukuja sie mojego wcielenia tak na prawde nie znam ani angeli ani pani ktosik pani mychana tez mnie nie zna by takie sady wydawac a pani femne.....najbardziej pomogłam tak samo jak pani za darmo nie wiem czy ona osobiscie czy jej siostra ktos o nicku zoselin pisal na mojego skypa ale wiem ze o te pania chodzi ma na imie Magda bardzo jej pomoglam ale zycia za nia nie posprzatam ,przykro mi.Jesli ktos uczciwy ja zawsze pomoge to prawda jestem psychologiem i taroterapeuta nie sprawdzam co sie stanie wieczorowa pora .Moje porady maja 90procent sprawdzalnosci ja to wiem wielu z was to wie i jesli ktos pisze ze jest inaczej jest złosliwy i chce mi zaszkodzic ale tak naprawde nie szkodzicie moja popularnosc wzrosla co przełozyło sie na rozmowy i za to dziekuje wam.Pani mychano tez pani dziekuje mialam na kosmice klientki ktore zadzwonily bo byly zaciekawione pani krytyka w rozmowie przekonaly sie ze nie warto sugerowac sie uwagami forum.Dla tych co chca poznac moja wartosc zapraszam na kosmice,oranum i wizyta u wróżki jestem.Panie ktore jeszcze nie odczytały porady na skypy zalogujcie sie odp czeka na was.Pozdrawiam serdecznie
                • zoselin1987 Re: Wróżka Agnes 19.02.11, 21:54
                  nie wiem dlaczego się mnie przywołuje niesłusznie i to jeszcze pisze,że jestem niewdzięczna i zła.
                  Przykro mi,ale takie chyba uroki forum. Nie wiem o co chodzi,bo nigdy nie napisałam,że jestem niezadowolona z usługi wróżki Agnes. Dlatego tym bardziej jest mi przykro.
                  Bardzo proszę mnie nie przywoływać na publicznym forum :(
                  Pozdrawiam
                • Gość: Bacha Re: Wróżka Agnes IP: 213.146.54.* 20.02.11, 01:13
                  Pani Agnes, a jakiś namiar na Panią, mail, by móc się umówić na wizytę? Pozdrawiam
                  • Gość: a Re: Wróżka Agnes IP: *.146.238.185.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.02.11, 19:18
                    Zapraszam na wizyta u wróżki.
                    • liki0 Re: Wróżka Agnes 27.02.11, 19:25
                      Gość portalu: a napisał(a):

> Zapraszam na wizyta u wróżki.
                      A można jakoś pominąć ten portal i bezpośrednio skontaktować się z Panią.
      • angela-live Re: Wróżka Agnes 15.02.11, 01:40
        Bardzo tanio nie całe 3zl za minute z możliwoscia negocjacji ceny przy usłudze E-mail sprawdziłam zeby ci odp (portal wizyta u wrózki ,oranum 0.89 euro /min)
        • Gość: lola Re: Wróżka Agnes IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 13:43
          A skąd ta informacja o możliwości negocjacji ceny? Tego na stronie nie ma?
          • angela-live Re: Wróżka Agnes 15.02.11, 13:57
            widac pani nie korzysta z portali bo na tym polega wycena ,droga pani.
        • Gość: lola Re: Wróżka Agnes IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 13:57
          Poza tym 1 euro to około 3,94 zł a więc wychodzi około 3,50 zł/min
          • angela-live Re: Wróżka Agnes 15.02.11, 14:08
            To wychodzi nie całe 3zł za minute bo u tej pani jest mniej niż 1 euro,ale na" wizyta u wróżki"-nowy portal tanio jak barszcz.Poza tym nie musicie isc do tej pani zapraszam do mnie wroze tu za darmo i na portalu parasfera, ale juz nie za darmo.
            • Gość: lola Re: Wróżka Agnes IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 15:30
              A na parasferze jaki ma pani pseudonim?
    • Gość: Irena Re: Wróżka Agnes IP: *.beskidmedia.pl 16.02.11, 16:42
      Ja zawsze korzystam z pomocy wróżek na stronie wróżka
    • Gość: lola Re: Wróżka Agnes IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.11, 19:36
      Nikt więcej nie korzystał?
      • angela-live Re: Wróżka Agnes 18.02.11, 14:42
        Jak wiecie jestem osoba wrózacą ale sobie nie stawiam kart rzadko korzystam z form dywinacji ale wczoraj sytuacja mnie zmusiła dostałam grypy duza goraczka dreszcze co ja bede wam pisac objawy kazdy wie jak to wyglada poszłąm do lekarza wykupilam i wziełam leki i objawy nie zaczely ustepowac tylko pod wieczor zaczelo byc gorzej zadzwonilam do wrozki do ktorej czasem dzwonie jak mam problem powiedziala leki dobre przejdzie ci goraczka spadnie .Kolo 22 w nocy mialam prawie 40stopni poprosilam meza by napisal do agnes i niezgadniecie odpisala mi ze to nie grypa lecz angina bez antybiotyku goraczka nie spadnie rano pojechalam do lekarza innego dostalam inne leki i juz jest lepiej mam sile wam to opisac ,Teraz juz wiem dlaczego na wizyta u wrozki i oranum ta pani ma najwiecej klientow kto raz skorzysta bedzie korzystal i przysle 5 innych ,takze pani lolo nie ma co przepytywac ludzi na forum o wrozke agnes za jedyne 4zl sama pani ja sprawdzi a komu jak komu ale sobie wierzymy,Prawda i Jesli ktos mysli ze pisze to z innych pobudek to niech wczesniej napisze sms z pytaniem do agnes by sam sie przekonac a pozniej napisze tu na forum bo dopoki sami nie sprawdzimy nie ma co komentowac.Miłego dnia ja wracam do łozka.
        • Gość: lolo Re: Wróżka Agnes IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.11, 14:53
          Tylko jedno pytanie, które nie daje mi spokoju - dlaczego nie poda Pani pseudonimu, pod jakim wróży Pani na portalach?
          Ja chyba wiem dlaczego, a wróżką nie jestem :)
          • angela-live Re: Wróżka Agnes 18.02.11, 15:06
            a teraz juz chce pani sobie u mnie powróżyc nie u agnes wydawało mi sie ze o nia pani przepytuje tylko nie wiem dlaczego.Ja na forum nie napisze pani pseudo bo mam w umowie zapis ze nie moge pisac na forum jestem nie na portalach ale na 1 i jesli zostawi pani tu swój nr telefonu to napisze pani on zaczyna sie na litere e,A prosze mi napisac dlaczego pani uparla sie na agnes i dlaczego szkoda pani 4zl zeby ja sprawdzic to ciekawe bardzo bo to pani zalozyla ten watek zaklada pani watek o wrozce u ktorej nigdy nie wrozyla po co.
            • Gość: lola Re: Wróżka Agnes IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.11, 18:23
              Po pierwsze nikogo nie przepytuję, tylko zadałam normalne pytanie, jakich wiele na tym forum.
              Po drugie, nie chodzi o 4 zł, ale o nadzieję, jaką często dają pseudowrózki, nadzieję niepotrzebną, która daje tylko przychodzące później większe załamanie.
              Po trzecie, dziwie się czemu tak usilnie staje Pani w obronie kogoś, kogo chyba Pni nie zna? Tym bardziej, że nie napisałam o tej Pani nic złego. Słyszałam za to dobre rzeczy, dlatego chciałam to potwierdzić.
              Po czwarte, pisała Pani wcześniej, że wróży na parasferze, a teraz na portalu na e? Dziwne.
              Pani postawa jest bardzo zastanawiająca :)
            • angela-live Re: Wróżka Agnes 18.02.11, 19:34
              kobieto nie portal na litere E tylko moj nick na tym portalu bez odbioru
              • Gość: lola Re: Wróżka Agnes IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.11, 19:50
                OK Pani Agnes
                • mychana Re: Wróżka Agnes 18.02.11, 22:00
                  Gość portalu: lola napisał(a):

> OK Pani Agnes
                  Chylę głowę - lola -, od początku wypowiedzi tej pani miałam te myśli. Daj sobie spokój, osoba wróżąca nie mająca szacunku dla innych, wpadająca w złość nie jest wróżką, której warto zaufać. Powinna najpierw zrobić porządek ze swoją osobą i mieć więcej pokory.
                  Poszukaj w Google, na allegro, ale wpierw napisz do osób korzystających jakiś czas temu u danej wróżki, portale odradzam, to nic jak maszynka kasy. Ja tak swoją wróżkę znalazłam.
                  Życzę Ci powodzenia i spełnienia marzeń
                  Mychana:-)
                • Gość: ktosik Re: Wróżka Agnes IP: *.ip.netia.com.pl 18.02.11, 22:53
                  wróżka agnes to więcej psycholog niż wróżka. nie wiem czym się tu ekscytować. "gdyby babka miała wąsy byłaby dziadkiem, jest szansa lub nie widzę szans" ja nie polecam.
                  • Gość: ktosik Re: Wróżka Agnes IP: *.ip.netia.com.pl 18.02.11, 22:57
                    ja nie wróżka.
                  • mychana Re: Wróżka Agnes 18.02.11, 23:00
                    Gość portalu: ktosik napisał(a):

> wróżka agnes to więcej psycholog niż wróżka. nie wiem czym się tu ekscytować. "
                    > gdyby babka miała wąsy byłaby dziadkiem, jest szansa lub nie widzę szans" ja ni
                    > e polecam.
                    Nerwowa wypowiedz....i co dalej?
                    No właśnie,skąd te nerwy.Sprawdzone wróżki tu są:).....
                    • Gość: ktosik Re: Wróżka Agnes IP: *.ip.netia.com.pl 18.02.11, 23:20
                      hehe chciałabym być wróżka to pewnie zarabiałabym teraz, a tak jestem bezrobotna.oj ludzie zastanówcie się wszędzie węszycie wróżki.niezłe jaja
                  • femme_fa_tale Re: Wróżka Agnes 19.02.11, 11:51
                    Gość portalu: ktosik napisał(a):

> wróżka agnes to więcej psycholog niż wróżka. nie wiem czym się tu ekscytować. "
                    > gdyby babka miała wąsy byłaby dziadkiem, jest szansa lub nie widzę szans" ja ni
                    > e polecam.

Mi również nie podpasowała.
                    Zgadzam się,że lepszy z niej psycholog niż wróżka. Chociaż i to nie do końca ;/
                    • Gość: a Re: Wróżka Agnes IP: *.146.200.216.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.02.11, 12:34
                      Pani Magdo kto jak kto ,ale pani chyba nie powinna wyrażac takich opinii ,prawda
        • Gość: :) Re: Wróżka Agnes IP: *.devs.futuro.pl 18.02.11, 22:55
          Opowieść super,ale nie tu..co akurat ta wróżka? w innym poście ją pani zachwala, ale pogubiłaś się droga wróżko...
          Nie rozumiem, dlaczego tak ciężko przyznać się do swojego pseudonimu?
          • Gość: Irena Re: Wróżka Agnes IP: *.beskidmedia.pl 25.02.11, 11:52
            Ja zawsze kiedy szukam wróżki wchodzę na stronę internetową wróżka. Pozdrawiam Cieplutko. Irena
            • liki0 Re: Wróżka Agnes 27.02.11, 19:23
              Gość portalu: Irena napisał(a):

> Ja zawsze kiedy szukam wróżki wchodz
              > ę na stronę internetową wróżka. Pozd
              > rawiam Cieplutko. Irena

Szanowna Pani Ta reklama już nudna się robi. Chce się Pani zareklamować jest do tego odpowiedni link. To co teraz reprezentuje Pani sobą jest żenujące!!!
              • Gość: agnes z oranum Re: Wróżka Agnes IP: *.181.175.104.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.03.11, 07:47
                droga pani może i to dla pani żenujące ale prosze sie nauczyc czytać widzi pani że to nie ja sie reklamuje a moja reklama płatna jest z prawej strony w goglach na tej stronie i za pani 2 grosze dziekuje jestem na tyle dobra i profesjonalna osoba ze nie musze wklejac linkow miedzy wiersze i nie wiem kogo owa pani tu zacytowana reklamuje nie mnie .A pani jak sie nie podoba prosze nie czytac i nie obrazac mnie bo gdyby pani chociaz raz skorzystała z mojej porady nie wypisywała by takich złosliwosci.Co do drugiego pani postu czy poza portalem przyjmuje owszem jak kazda szanujaca osoba mam gabinet i swoich klientow w panorama firm mozna znalezc jesli ktos potrafi czytac a nie tylko patrzec na IP komputera i czytac bez zrozumienia.Nie wiem dlaczego postanowiła pani mnie obrazac to nie 1szy pani post ale to bardzo nie ładnie z pani strony bo nawet jesli cos sie pani nie podoba a podejrzewa pani ze mogłam to ja napisac to i tak nalezałoby pominac to i byc ponad to nie pisac ze dla pani to zenujace .Bardzo duzo mam klientek z tego forum klientek korzystajacych zarowno na portalach jak i poza i zapewniam pania sa zadowolone i ja mam tak duza sprawdzalnosc ze nie musze tu sama siebie chwalic i wklejac linków. To tyle dla pani i innych panstwa tu piszacych o mnie .Żeby obgadywac kogos trzeba samemu sprawdzic wartosc tej osoby i dopiero sie wypowiadac zgodnie z zasada to co wyslemy wróci po 3 do nas.
                p.s.bez odbioru
                • liki0 Re: Wróżka Agnes 03.03.11, 09:52
                  Pani Agnes, nie wiem skąd u Pani taki atak na moją osobę. Poprzednia moja wypowiedź nie była skierowana do Pani i o Pani. Odpowiadając wkleiłam w poście, post którego moja wypowiedź dotyczyła.
                • mychana Re: Wróżka Agnes 04.03.11, 00:38
                  droga pani może i to dla pani żenujące ale prosze sie nauczyc czytać widzi pani
                  > że to nie ja sie reklamuje a moja reklama płatna jest z prawej strony w goglac
                  > h na tej stronie i za pani 2 grosze dziekuje jestem na tyle dobra i profesjonal
                  > na osoba ze nie musze wklejac linkow miedzy wiersze i nie wiem kogo owa pani tu
                  > zacytowana reklamuje nie mnie .A pani jak sie nie podoba prosze nie czytac i n
                  > ie obrazac mnie bo gdyby pani chociaz raz skorzystała z mojej porady nie wypisy
                  > wała by takich złosliwosci.Co do drugiego pani postu czy poza portalem przyjmuj
                  > e owszem jak kazda szanujaca osoba mam gabinet i swoich klientow w panorama fir
                  > m mozna znalezc jesli ktos potrafi czytac a nie tylko patrzec na IP komputera i
                  > czytac bez zrozumienia.Nie wiem dlaczego postanowiła pani mnie obrazac to nie
                  > 1szy pani post ale to bardzo nie ładnie z pani strony bo nawet jesli cos sie pa
                  > ni nie podoba a podejrzewa pani ze mogłam to ja napisac to i tak nalezałoby pom
                  > inac to i byc ponad to nie pisac ze dla pani to zenujace .Bardzo duzo mam klien
                  > tek z tego forum klientek korzystajacych zarowno na portalach jak i poza i zape
                  > wniam pania sa zadowolone i ja mam tak duza sprawdzalnosc ze nie musze tu sama
                  > siebie chwalic i wklejac linków. To tyle dla pani i innych panstwa tu piszacych
                  > o mnie .Żeby obgadywac kogos trzeba samemu sprawdzic wartosc tej osoby i dopie
                  > ro sie wypowiadac zgodnie z zasada to co wyslemy wróci po 3 do nas.
                  > p.s.bez odbioru
                  Hm... już tak obrosła pani w piórka, że wszędzie doszukuje się podstępu, nawet jak nie o pani piszą. Nie jest pani taką personą, by wszystko wokół niej się kręciło. Jakąś obsesję pani ma. Skorzystałam z pani wróżby na jednym z portali i podtrzymuję to co wcześniej w innym poście pisałam. Jak będę potrzebować numerologa to udam się do odpowiedniego. Chciałam skorzystać z usług wróżki, nie otrzymałam pełnej odpowiedzi, numerologią się interesuję, a cała pani wróżba oparta jest tylko na numerologi i po części psychologii.
                  Podejście do człowieka też wiele pozostawia do życzenia. Czytam pani wypowiedzi i takiej agresji, frustracji, szukania podstępu nie zauważyłam u innych. To moje zdanie.
    • Gość: Ju Re: Wróżka Agnes IP: *.siedlce.vectranet.pl 22.12.11, 00:01
      Masz tu sporo odpowiedzi, ale dziwne to, że wszystcy chwalący rozpisali sie akurat tego samego dnia i o tej samej porze! Oj ja już chyba nie skorzystam!
      • Gość: J Re: Wróżka Agnes IP: *.siedlce.vectranet.pl 22.12.11, 00:06
        i pisze o tych z pierwszych wpisów, chwalących,
      • Gość: gość Re: Wróżka Agnes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.11, 12:15
        wróżkę Agnes znajdziesz tu www.milionkobiet.pl. ja nie korzystałam nie pomogę Ci w decyzji moze spróbuj przekonać się sama tu nie ma zbyt wiarygodnych opinii ,gdzie chodzi o kasę tam jedna na drugą źle pisze takie zycie.Pod tym linkiem czytam tej pani horoskopy sa zamieszczane od kilku m-cy po horoskopach wydaje mi sie ze nie jest tak źle .
    • agrentowy4321 Re: Wróżka Agnes 05.03.23, 00:30
      Sporo jest dotyczących tego rzeczy
    • irona.sonata Re: Wróżka Agnes 25.04.23, 09:50
      Jestem wstrząśnięta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka