Dodaj do ulubionych

lilith black moon przeprosiny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 20:27
przepraszam sabine darlowska-kopaczewska za wiadomosci publikowane w czasie od 29 listopada 2009 do 15 stycznia 2011 zawierajace tresci znieslawiajace prowadzaca dzialalnosc wrozbiarska jako lilith black moon - zobowiazuje sie nie komentowac sabiny darlowskiej - kopaczewskiej ani jako osoby prywatnej ani tez jako osoby prowadzacej jakakolwiek dzialalnosc

carmilla
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: lilith black moon przeprosiny IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.11, 20:32
      :D hahaha
    • Gość: ja nie moge Re: lilith black moon przeprosiny IP: *.olsztyn.mm.pl 21.02.11, 20:43
      A moze imieniem i nazwiskiem sie podpiszesz ?? Skoro imie Lilith podalas, podpisz sie Katarzyno Krzos :)
      • Gość: carmilla Re: lilith black moon przeprosiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 20:52
        doszło do ugody. cieszy mnie to, ponieważ nie jest moim celem prowadzenie wojen - czy z lilith czy z kimkolwiek innym. w pozwie byla sugestia, ze mam sie podpisac jako carmilla, wiec sie podpisuje.
        • Gość: REKLAMA Re: lilith black moon przeprosiny IP: *.inowroclaw.mm.pl 21.02.11, 22:18
          REKLAMA
          SPRYTNE
          • Gość: violetta Re: lilith black moon przeprosiny IP: *.fbx.proxad.net 11.03.14, 13:07
            LILITH 666 Więcej niż oszustka, to manipulatorka, pod przybranymi nikami próbuje manipulować faktami odwracając uwagę na sprawy które nie mają miejsca. Tak, ona zmienia tożsamość częściej niż majtki i skarpetki, tego typu zaburzenia osobowości niestety, są nieuleczalne i bardzo szkodliwe społecznie... Sabinka vel Lilith 666 jest prawdziwym rakiem umysłu na organiźmie społecznym i wy tego raka dokarmiacie własną naiwnością ale na własną odpowiedzialność sumienia!!!!!! Takie osoby to prawdziwa zakała ludzkości, czarownice tego typu powinny być palone na stosach jak zaraza, która chce przejąć kontrolę nad gatunkiem ludzkim, by unicestwić w ludziach to co święte, zprymitywizować ich dusze by byli jak marionetki sterowane przez zachłanność i zemstę. Unikajmy takich ludzi jak zarazy, jeśli nie chcemy zainfekować własnej duszy zarazą nienawiści i prymitywnej manipulatywnej magii na poziomie choroby zżerającej nas od środka jak złośliwy rak!!! Od czterech lat tylko ktoś coś napisze to ona sobie ustawiła powiadomienia na jakiegoś szpiegowskiego maila i pod różnymi fałszywymi wpisami wyimaginowanych klientów badź znajomych "zaszczekuje" ludzi którzy maja coś do powiedzenia albo próbuja najwyraźniej ostrzec przed możliwym przyszlym dokonaniem na nich przestępstwa!!! Poza tym w przypadku tej całej Lilith 666 mój znajomy psycholog któremu opowiedziałam całą tą sytuację zdiagnozował u niej tak wiele zaburzeń osobowości, że jak zaczęłam notować, to byłam w szoku, że ktoś taki głównie z powodów sporej szkodliwości społecznej nie jest odizolowany od społeczeństwa, tylko jeszcze pozwala się mu nawpół legalnie okradać to społeczeństwo i w żywe oczy robić w balona... Ten psycholog też był zdumiony, że takie rzeczy mają miejsce i nikt nic nie może z tym zrobić, aby na mocy prawa zbadac taką osobę, wystawić jej odpowiednie zaświadczenie zakazujące wszelkiej działalności publicznej jako osobie skłonnej do nadużyć i oszustw na rzecz skarbu państwa oraz prywatnego mienia jego obywateli! Nie ma takich terapi, które by wyleczyły zaburzenia osobowość aspołeczną, skłonną do przestępstw i nadużyć, fantazjowania i konfabulacji szczególnie na własny temat, z ciągłymi zmianami tożsamości, agresji w różnych formach wobec innych nawet swoich bliskich i siebie, manipulacji, intrygowaniu, spiskowaniu przeciwko innym, itp, temat szerzej opiszę w specjalnym artykule, jak ktoś bedzie zainteresowany. Jej działalność oszukańczo-przestępcza jest prowadzona głównie za sprawą internetu, i ten chciwy pazerny babsztyl Lilith 666 nie przepuści żadnej okazji, aby oskubać niczego nie świadomych nieszczęśników szukających pomocy z kasy, a tych którzy się nie tak łatwo dają naciągnąć bierze szantażem... ona ma internet w telefonie, gdyż jest uzależniona od tego medium, i tylko zgrywa głupa, (którym faktycznie zresztą jest, więc wiele nie musi udawać:)). Szkoda mi tylko tego chłopaczyny White Crow, on sobie nie zdaje sprawy w co ta małpa go wplątała płacąc mu za jego poslugi... Sama się chwaliła mojemu detektywowi, że to niepełnosprawna ciota, którą ona sobie kupiła i utrzymuje za pieniądze wyłudzone od naiwnych ludzi, on jest jak jej piesek, spełnia każda zachcianke swej pani za parę groszy... Mówiła nawet że po tym co ona niby dla niego zrobiła on bedzie jej dupę lizać bez końca, nigdy nie zdradzi, bo we wszystkim ma udział... Żałosne! Jak policja do spraw przestępstw skarbowych dobierze się tej parszywej świni do dupy, to ten chłopaczyna będzie zmuszony kłamać, a i tak policja jest w stanie zbadać komputery i wykryć wszelkie zapisy danych z dysków, różnych komunikatorów itp. Szkoda, żeby przez taką małpę chłopak poszedł do więzienia, bo to także ofiara jej intryg i manipulacji a nie przestępca! Mamy namiary na chłoptasi którzy pomagali jej w przestępstwach i niektórzy zgodzili się zeznawać przeciwko niej, a innych przyprzemy do muru dowodami, zdjęciami i nagraniami, to się na pewno nie wyprą. Wszyscy poplecznicy, kochasie i sługusy obleśnej baby jędzy nie będzie dla was litości tak jak ona nie miała żadnej litości ani skrupułów w stosunku do poszkodowanych przez los i okradzionych przez nia samą ludzi!!! Trzeba być bezczelnym na maxa, jawnie będąc ZŁODZIEJEM, NACIĄGACZEM i PASOŻYTEM, żeby pisać o uczciwości!!! Zwłaszcza tworząc fałszywe nicki i zapewniając o uczciwości kogoś kto kompletnie nie ma z nią nic wspólnego!!! Co za nikczemny obłudny i zakłamany babsztyl!!! Ludzie, to KPINA w żywe oczy! Na żywca opasła INTRYGANTKA vel LILITH 666 manipuluje faktami, publicznie robiąc z ludzi IDIOTÓW!!! A zwłaszcza śmiejąc się beszczelnie w twarz tym których oszukała, okradła, naciągnęła, wyłudziła spore pieniądze, zmarnowała wiele czasu i nerwów, zastraszyła i zaszantażowała!!! Prawda jest taka, że tym sposobem najbardziej sama z siebie robi Idiotkę! I nie jest wcale taka cwana pokraka, kompromitując się wszystkim dobrze znanymi PRYMITYWNYMI erystycznymi sztuczkami. Ludzie, macie przecież oczy i widzicie jaki cyrk ta małpa wyprawia?! NIE POZWÓLMY SIĘ DALEJ MANIPULOWAĆ I OKRADAĆ TEJ OSZUSTCE LILITH 666 !!!!!!
    • Gość: wrozka Re: lilith black moon przeprosiny IP: *.146.126.220.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.09.11, 11:25
      Zgadzam sie z panem .Jest tak jak pan pisze .Tu pisze tylko złośliwa konkurencja w 90% a 10% to klient.Mnie też tak jak wymieniona tu wróżkę nękała i tu na forum i na portalu inna wróżka( a może i nie 1 bo personaliów ich nie poznałam) donosami i postami żeby mnie ośmieszyć i odstraszyć klienta ,na szczęście portal z nią to wyjaśnił .Była mądra ale ja mądrzejsza zażądałam sprawdzenia IP .Co prawda przepraszam nie usłyszałam ,ale najważniejsze że przestała mnie nękać.
    • arthoshund Re: lilith black moon przeprosiny 05.09.12, 11:17
      Witam na forum wszystkie czytelniczki .....
      musze od razu przyznac sie do tego ze nie jestem zadnym naganiaczem pani Sabinki. Jestem po prostu klijentka jak kazde inne osoby.Czytajac wypowiedzi nie ktorych pan bylam zaskoczona , jak mozna kogos tak oczerniac , mysle ze kazdy z nas jest osoba dorosla ktora zwraca sie do pani Sabinki o pomoc i my same decydujemy czy to chemy czy nie , zednej znas nie prosila o to aby do niej przyjsc lub nie wyciagalam nam pieniedzy z portwela . Powiem moze tak , zanim znalazlam pania Sabinke stracilam mnustwo pieniedzy na rozne rzeczy aby moje mazenie sie spelnilo , mnustwo pieniedzy na wrozki , nawet sobie nikt tego nie moze wyobrazic ile wydalam w ciagu roku i nic nie pomoglo . Kiedys przypadkiem weszlam na to forum i tak pomyslalam sobie ze juz wiecej nic do stracenia nie mam i sprobuje jeszcze u pani Sabinki, nawiazalam z nia kontakt per e-mail ,w inny sposob nie bylam w stanie bo nie mieszkam w Polsce , oczywiscie dostalam nie oczekiwana odpowiec , i rowniez mialam z nia kontakt per sms i skype , bardzo mily. Kiedy czytalam wypowiedzi na forum pan , bylam troche skeptyczzna , ale jak juz wspomnialam nic wiecej do stracenia nie mialam. Korespoindencja z pania Sabinka byla bardzo szybka i mila. Wybralam ryt na pewna osobe i jak juz wspomnialam jestem dorosla kobieta ktora ma po za soba 24 lata zwiasku, ostatni rok przeszlam gechenne i pani Sabinka mi w tym pomogla WOW !!!!! w bardzo szybkim tempie dostalam termin na ryt i z zaskoczeniem 5 dni po nim powoli zaczynaly sie dawac we znaki zmiany , dokladnie 14 dni puzniej bylismy juz razem wiec mysle ze cos w tym musialo byc , wiem jedno ze ja moge sie w tym momecie pozytywnie na temat pani Sabinki wypowiedziec . Dzis wlasnie mam dowiedziec sie o nastepny ryt i mam nadzieje ze i w tym bedzie mi pani Sabinka pomocna. Wiem jedno ze kazdy mlody czlowiek utalentpowany ma problemy sie wzbic w kore , bo nie stety ci ktorzy sa na krzeselkach od dawna probuja zniszczyc przyszlosc innym , ale ludzie !!!! Moldzi ludzie to nasza przyszlosc, dajmy im tez szanse na zycie , pani Sabinka jest mloda w sumie mogla by byc moja corka , ale coz ma tutaj do znaczenia wiek ?!!!! umiejetnosci sa wazne. Ja powiem jedno mnie aby nie zapeszyc pomogla i zebym predzej wynalazla ta strone zaoszczedzila bym mnustwo pieniedzy. Pani Sabinka jest slowna , dostalam ryt dostalam w ciagu 5 dni paczke z Poski do Niemiec . Nie zaluje tych pieniedzy co zaplacilam hmm ale jak wiemy wszedzie jest ryzyko , ja tez nie chodzilam do wrozek o zwrot pieniedzy za rzeczy ktore sie nie sprwdzily co mi powiedzialy , wiec nie nazekajcie !!!!! my same chemy tego i nikt nas do tego nie zmusza . Z mojej strony zycze pani Sabince nadal duzo klijentow powodzenia. No i nastempny ryt u pani Sabinki stoi przed nami :)) z dobra nadzieja . Pozdraiwam
      • Gość: :D Re: lilith black moon przeprosiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.12, 13:25
        bla bla bla a swistak siedzi i zawija sreberka:D
        no padne zaraz:D
        ale jajaaaaaaa
      • Gość: Dorota Re: lilith black moon przeprosiny IP: 212.160.172.* 05.09.12, 14:05
        Totalna bzdura. Robiłam ryty u LBM na miłość i szczęście. Jedyne efekty jakie były to brak kasy w portfelu :> aaaaa i jeszcze torebkę mojo wzięłam spełniającą życzenia, chyba spełniła ale nie moje :> Pozdrawiam
        • Gość: ewa Re: lilith black moon przeprosiny IP: *.customers.d1-online.com 05.09.12, 14:26
          ja po prostu napisalm co bylo u mnie , wiec nie mam ochoty tutaj na jakies klutnie ....
          Pozdrawiam
          • Gość: Dorota Re: lilith black moon przeprosiny IP: 212.160.172.* 05.09.12, 14:40
            Ja się nie zamierzam z Panią kłócić, opisałam prawdę....to co było u mnie. Pozdrawiam
            • Gość: ewa Re: lilith black moon przeprosiny IP: *.customers.d1-online.com 05.09.12, 15:19
              rozumiem , ale ja tez tylko napisalam jak bylo u mnie hmm przykro mi z tego powodu ....
              Ja jak do tej pory moge pozytywna opinie wysawic .
              Rowniez pozdawiam.
            • barbaras12 Re: lilith black moon przeprosiny 05.09.12, 19:46
              A jaki czas minal od tej pory ? pytam, gdyz czekam... na rezultaty
              • Gość: ewa Re: lilith black moon przeprosiny IP: *.customers.d1-online.com 06.09.12, 10:23
                no u mnie bylo jakos dziwnie szybko , 3.08 byl ryt a 3.08 juz dalo soe z lekka we zaki a po 14 dniach maz wziol mnie spowrotem do domu tzn. chcial zebym wrocila , ale w miedzy czasie nastapila straszna sprzeczka , powiedziec jak by burza i piorun udezyl :) no i narazie odpukac w nie malowane jest ok. Tylko czeba tez nad tym pracowac .......
                Pozdrawiam
      • pilotex Re: lilith black moon przeprosiny 16.09.12, 18:10
        witam, czy mogłaby mi Pani powiedzieć czy ma aktualnie Pani kontatk z lilith ponieważ ja zapłaciłam za rytuał miał się odbyć na następny dzień ale od tamtego czasu urwał się kontakt, pani Sabina nie odbiera nie odpisuje nie oddzwania ..... boję się ze przepadły mi pieniążki...
    • Gość: Realistka Re: lilith black moon przeprosiny IP: *.play-internet.pl 05.09.12, 20:25
      ha, ha, ha b się uśmieje tymi przeprosinami. Ściema jakich mało i autoreklama. proszę o nr sprawy lub decyzję sądu nakazujący przeprosiny. przecież to jest robienie z ludzi idiotów a administracja jeszcze bierze udział w tej maskaradzie. Przecież tym prokurator powinien się zająć
      • Gość: Jedna z wróżek Re: lilith black moon przeprosiny IP: *.eu 05.09.12, 20:51
        Akurat wiem, że to prawda i Carmilla czy Emma jest tu przecież na forum więc wystarczy jej zapytać. Na jej stronie wiem, że też były przeprosiny więc Lilith Black Moon z pewnością ich tam sama sobie nie dała, a poza tym gdyby sobie tu dała to Carmilla by przecież zareagowała. Niedawno nawet pisała tu z wątku
        A piszę to ponieważ droga Realistko też tu byłam na forum obrażana. Nie podam kim jestem natomiast na szczęście portal zareagował odpowiednio. Nie miałabym tyle odwagi by pójść do sądu ale ten proceder świadczy o jednym: temu forum i wypowiedziom nie warto ufać. Natomiast prokurator powinien zająć się tymi którzy podważają wyroki sądowe. Jeżeli chcesz sygnaturę i akta sprawy lub chcesz się dowiedzieć czy to prawda to powinnaś napisać na przykład do Carmilli, ale Twoim celem i zamiarem jak i większości na tym forum jest obrażanie innych. Życzę Ci więc dużo " szczęścia" i wiele " słodyczy".
        • emma_cole Re: lilith black moon przeprosiny 06.09.12, 11:02
          Emma zasadniczo ma w nosie niedowiarków. Przeszłość to przeszłość, nie będę tysiąc razy odwracała się za siebie.
    • Gość: Realistka Re: lilith black moon przeprosiny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.12, 18:10
      Dlaczego więc na swojej stronie nie zamieści skanu decyzji? To by było bardziej wiarygodne bo tak to takie baki na necie można rozpowszechniać ciągle. Tak więc Pani wyjaśnienia mnie nie przekonują. Bywając za granicą i korzystałam z usług wróżek. Tam w takich przypadkach jest jasne: poszkodowany zamieszcza scan dokumentu urzędowego a obok odpowiedź.

To wszystko w temacie
      • Gość: Jedna z wróżek Re: lilith black moon przeprosiny IP: *.eu 06.09.12, 18:51
        Carmilla czyli Emma odpowiedziała Ci powyżej realistko, że przeprosiny są prawdą. A widocznie Lilith nie zamierza niczego na swojej stronie wywieszać. Skoro Panie się pogodzi sąd to po co miałaby to robić. Ciekawy jest też fakt Twojej wypowiedzi w innym temacie. I odpowiem Ci również tu. Nikt kogo oczerniasz publicznie drogi Panie B a nie realistko nie będzie reagował na twoje wypociny mam nadzieję.
        • Gość: Realistka Re: lilith black moon przeprosiny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.12, 18:56
          Skoro macie ludzi za idiotów to problem wróżek. Interesuje się ezoteryką i potrafię rozpoznać wypociny od osób z praktyczną wiedzą. Zresztą nie ja jedna podważałam te niby przeprosiny co więc się do mnie czepiacie. Podobne wpisy widzę też z początku roku i co nie rażą....
          • Gość: Jedna z wróżek Re: lilith black moon przeprosiny IP: *.eu 06.09.12, 19:00
            I podobne wpisy zostały zanegowane. Tak, to co piszesz to wypociny. Gdybyś interesowała się ezoteryką prawdziwą jak mówisz to nie siedziałabyś tu po to by obrabiać innym dupę i podważać wyroki sądu, które potwierdziła sama osobą przepraszająca. Tylko pisałabyś wróżby darmowe lub coś w tym stylu. Jesteś tylko potwierdzeniem tego, że piszący tu " ezoterycy" są w dużej mierze warci pstryczka w nosek.
            • Gość: Realistka Re: lilith black moon przeprosiny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.12, 20:22
              Pisz dalej. Wróżby to nie ezoteryka? Jeżeli to jest wiedza wróżki to tylko pożałować klientki którym robisz z mózgu wodę. Wróć do źródeł poczytaj mądrzejszych od siebie. Tymi wpisami tylko sama podważasz autorytet całej branży wróżbiarskiej. Dlatego trzeba takie beztalencia jak ty wytykać i pokazywać innym!
              • emma_cole masło maślane 06.09.12, 20:55
                Nie będę tysiąc razy się tłumaczyć, a Ty nie powinnaś wtykać nosa w nie swoje sprawy. Faktem było, że dałam się ślicznie wkręcić, nie ja jedna wtedy zresztą. Przeprosiłam za swój błąd, bo był to błąd i to głupi z mojej strony. Nie będę zamieszczać żadnych dokumentów - nie od tego jest internet, a Ty moja droga możesz mi naskoczyć ze swoimi tekstami. I z łaski swojej przestań oczerniać innych, bo to nie przystoi - proponuję, żebyś zajęła się czymś pożytecznym.
                • Gość: Inna wróżka Do Realistki IP: *.najdmen.pl 07.09.12, 07:40
                  Realistko dla Twojej wiedzy, wróżbiarstwo oraz wszystko to czego nie da się wyjaśnić jest ezoteryką, stąd frazeologia tego słowa.
                  Skoro sama autorka przeprosin je potwierdza to Ty sobie swoje negacje możesz wsadzić tam gdzie i swoją wiedzę na temat ezoteryki.

Natomiast po przeczytaniu tematów twoich zastanowiłam się nad tym jaki jest powód tego, że próbowałaś negować wyroki sądu oraz, że stwierdziałaś kto to ją niby nie uczył. Okazuje się, że sama Lilith Black Moon twierdzi" nie znam tego Pana, na pewno mnie nie uczył, co za stek bzdur".
                  Znalazłam jeden powód dla którego tak piszesz i odpowiem Ci. Panie Baszo proszę nie robić sobie reklamy na innych wróżbitach i zająć się swoim wątkiem który za sympatyczny nie jest. Oczerniając innych wróżbitów, mówiąc nieprawdę o nich poniżasz sam siebie. Idiota by się nawet na to nabrać nie dał.
                  Niestety ale do czytających ten wątek: głównym celem forum wróżbiarstwo jest poniżanie konkurencji.
                  Ja wątpie Basza czy to jest dobra droga do pozyskiwania klientów.
                  • Gość: Jedna wróżka Re: Do Realistki IP: *.eu 07.09.12, 07:54
                    No właśnie, ja też się zorientowałam kim jest " realistka". Na toje wypociny Panie B odpowiadać nie zamierzam i współczuję serdecznie braku wiedzy oraz chamstwa jakie w koło siebie roztaczasz. Pozwolę sobie nie odpisywać już więcej a wszystkich swoich klientów przed tobą ostrzec.
              • Gość: ewa Re: lilith black moon przeprosiny IP: *.customers.d1-online.com 07.09.12, 10:16
                Witam moje panie , czytajac to co tutaj piszecie to jest powoli smieszne i dziecinada , mysle ze hyba nie macie nic innego do roboty , proponuje kazdemu zostawic wolna reke i niech kazda z nas zdecyduje sama , nikt nas do zadnych wrozek za reke nie prowadzi , my same podejmujemy decyzje wiec o co tutaj sie klucic . Niech kazdy robi i wierzy w co chce . Ja osobiscie nie mam zamiaru sie tutaj za duzo wypowiadac , ale wiem jedno dajcie mlodym ludzia tez szanse i nie krytykujcie . Pani Sabinka w moim przypadku jak narazie nie bedzie krytykowana , bo ona z wielu innych wrozek mi wlasnie , ona pomogla , nie wiem ale taka jest prawda . Zycze wam milego dnia . POzdrawiam z Niemiec
                • organikaa Re: lilith black moon przeprosiny 07.09.12, 17:41
                  Zgadzam się z moją przedmówczynią. tutaj każdy jeździ po każdym. Cóż, polska mentalność - gdyby nawet statystykę tak - nie, za - przeciw. Co do wróżek, kto w XXI wieku jeszcze wierzy w takie rzeczy. Sprawdzalność to kwestia prawdopodobieństwa i psychologii. Kiedyś raz w życiu byłam u wróżki w Poznaniu. Salon jak z reklamówki, dużo gadżetów. Na ścianie dyplomy ukończonych kursów. Wyszłam!

Dlaczego? Bo takie dyplomy to nic innego, jak nabijanie ludzi. przecież nikt w kraju nie kontroluje i nie ma żadnej nadrzędnej istytucji która potrafi to zweryfikować. Zaś na otwartych portalach to jedne drugiej skaczą do gardła. jakie oskarżanie, insynuacje. Jeżeli wiecie kto podajcie do sądu i niech przeprasza! Tk się robi w cywilizowanym kraju. Cóż Polska to piękny kraj - kraj dla naiwnych
                  • organikaa Re: lilith black moon przeprosiny 07.09.12, 17:50
                    Zgadza się;) Nie byłam osobiście ale mam swoje źródła informacji gdzie korzystać. Pa
                    • ujarzmionapanna Re: lilith black moon przeprosiny 09.09.12, 21:35
                      organikaa napisała:

> Zgadza się;) Nie byłam osobiście ale mam swoje źródła informacji gdzie korzysta
                      > ć. Pa

To podziel się z Nami. ;)
                • pilotex Re: lilith black moon przeprosiny 16.09.12, 18:13
                  czy ma pani może teraz kontakt z p. Sabiną? (lilith black moon) pytam poniewaz urwał mi się konatkt i nie wiem czy gdzies wyjechała i nie odpowiada....:(
    • Gość: siezaczyna Re: lilith black moon przeprosiny IP: 95.154.230.* 12.09.12, 12:42
      Znowu się zaczyna;) skończyły się chyba sreberka. i trzeba wałkować temat. poziom jak zwykle wysoki;]
      • Gość: bossszzzz Re: lilith black moon przeprosiny IP: *.livenet.pl 16.10.12, 10:18
        boże a co to jedna tu została zwyzywana? to się latami ciągnie
        • Gość: oczarnianie wrozek Re: lilith black moon przeprosiny IP: *.eu 20.10.12, 19:42
          Nie tylko oczerniali Lilith i już ktoś trzykrotnie zgłosił moje posty do usunięcia : na forum kafeteria f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2978513&start=34050 właśnie dziśtrzy kobiety przyłpane przyznały się, że prowadziły interes jako wróżka Amida a oczerniały Lilith black moon oraz marię bucarti. O pierwszej pisząc, że nie wyszło a u marii dodawały, że straszyła je sadem.
          • emma_cole Re: lilith black moon przeprosiny 20.10.12, 20:23
            Kobieto, może po prostu Ci kasują, z racji tego, że to nijak ma się do tego tematu? Załóż sobie nowy topic i tam pisz, co chcesz, a nie non stop spamujesz tym samym.
            • Gość: oczerniajac Re: lilith black moon przeprosiny IP: *.eu 20.10.12, 20:57
              Bo jestem jedną z kiedyś oczernionych. Na szczęście odpowiedni portal interweniował. Nie tylko ja - Agnes i wiele innych. Ciekawe dlaczego wróżki są oczerniane przez inne wróżki.
              • Gość: screen Lilith Blac Re: lilith black moon przeprosiny IP: *.play-internet.pl 27.10.12, 23:06
                Czary nie skutkują, hormony buzują!

Ukochany miał wrócić, a nie wrócił. Nie pomogły wróżby, uroki, figurki. Zakochana kobieta uznała, że skoro tak, to zawiodły umiejętności wróżki (bo innej możliwości nie ma). Domaga się od „szeptunki” z Lubyczy Królewskiej zwrotu 20 tys. zł. Wróżka zaklina się, że pieniądze oddała

Mariola (imię zmienione) niechętnie wraca do tej historii. Ale w końcu zgadza się mówić. Według niej było tak: chciała odzyskać mężczyznę, poza którym świata nie widzi. Jako, że naturalne metody, jakich zazwyczaj używa płeć piękna nie skutkowały, postanowiła szukać pomocy u wróżki. Nie byle jakiej. Ale też trzeba dodać, że sprawa była skomplikowana. Bo ukochany beznadziejnie wpadł w sidła innej. Zachodzi podejrzenie, że tamta zła kobieta rzuciła na ukochanego urok lub zleciła to specjaliście. Tak więc pomysł, aby skorzystać z usług z niezupełnie tego świata, był jak najbardziej słuszny.

Ma to po babci, uczyłam się od szamanów
                Mariola cierpliwie studiowała oferty wszelkiego rodzaju wróżek. Przyłożyła się do tej pracy i w końcu zdecydowała, że jej szczęściu może dopomóc wróżka z Lubyczy Królewskiej, w branży znana jako Lilith Black Moon. Istotnie, trudno o lepszy wybór.
                Na stronie internetowej www.okulta.com.pl Lilith pisze o sobie tak: „Przychodzę, pomagam spełnić Wasze życzenia i znikam tak samo niespodziewanie jak się pojawiłam. Tak jak bajkowa znachorka, czarownica. Po kontakcie ze mną będziecie mieli świadomość, że jeszcze dziś istnieją prawdziwe szeptunki i opowiecie ze zdumieniem o mnie innym. Możecie mówić na mnie wiedźma”.
                I dodaje, że czerpie z doświadczeń babki, która była „szeptunką”.
                Na wspomnianej stronie został zmieszczony wywiad z Lilith, opatrzony tytułem „Ta która rozmawia z duchami”. Tekst pochodzi z portalu: uroda-wdziek.pl.
                Autor tak przedstawia Lilith: „Jest jedną z najpopularniejszych wróżek w Polsce i nie tylko. Prowadzi również doradztwo w krajach Unii Europejskiej oraz USA. Najmłodsza z wróżek, która w szybkim czasie zyskała popularność dzięki wysokiej sprawdzalności jej przepowiedni. Kontrowersyjną rzeczą jest fakt, że także wysoką sprawdzalność mają jej rytuały, zaś swoją wiedzę przywiozła z Ameryki Południowej, gdzie przez pół roku przebywała u jednego z plemion szamanów kanaima”.
                Lilith wróży z kart tarota, odczynia uroki, potrafi zaradzić w sprawach miłosnych, przepowiada przyszłość. Oferuje m.in.: rytuał finansowy (wiadomo, żeby się wiodło), uroki miłosne. Jej usługi nie są tanie, ale to nie dziwi. Za wróżbę „z dokładnością co do dnia” (na dni 10) trzeba zapłacić 100 zł, wróżba na rok, na podstawie kart tarota kosztuje 200 zł, wróżba poprzez komunikator Skype – 250 zł.
                Droższe są rytuały. Klątwa kosztuje 600 zł, rozdzielenie dusz (również w przypadku zmarłej osoby) – 600 zł. Rytuał przyciągający miłość (na konkretną osobę) kosztuje 600 zł. Z kolei za seans spirytystyczny trzeba zapłacić 5 tys. zł (maksymalna liczba osób przebywających w pomieszczeniu: 10).
                Lilith sprzedaje amulety. Na przykład talizman przyciągający miłość wyceniła na 500 zł, a torbę mojo – tylko dla kobiet – zapewniającą kontrolę nad mężczyzną 800 zł.
                Nie ma natomiast ustalonego cennika, jeśli Lilith zleci się szukanie zaginionych osób i rzeczy. W tym przypadku klient płaci „co łaska”.

Przed sądem
                Mariola wspomina, że gdy zwróciła się o pomoc do Lilith (a działo się to jeszcze w 2008 roku), była na skraju załamania nerwowego.
                – Tonący brzytwy się chwyta – mówi Mariola.
                Twierdzi, że wróżka z Lubyczy ją wykorzystała. Ukochany miał do niej wrócić po upływie 1,5 miesiąca, a do dzisiaj nie zapukał do drzwi.
                Nie pomogły odczyniane przez Lilith uroki. Mariola twierdzi, że na konto Lilith wpłaciła ok. 20 tys. zł. Wyznaje, że gdy zorientowała się, iż – jak podkreśla – została oszukana, postanowiła upomnieć się o zwrot pieniędzy. Mało tego, w Internecie na forach wyczytała, że takich osób jak ona jest więcej. Dzieliły się opiniami o Lilith (sprawdziliśmy, są też pochlebne – przyp. red.). Chciała je nakłonić do wystąpienia przeciwko Lilith z pozwem zbiorowym, ale nie znalazła chętnych.
                Szeptunką z Lubyczy zainteresowała się redakcja tygodnika „Fakty i Mity”. Powstał tekst pt. „Siostra Lucyfera”. Przytoczono m.in. niepochlebne opinie na temat Lilith. Reportaż telewizyjny o wróżce postanowił zrealizować Leszek Ciechoński. Wybrał się do Lubyczy z asystentką, która podawała się za kobietę potrzebującą pomocy w odzyskaniu ukochanego. Pojechała też z nimi Mariola. Ciechoński mówi, że sfilmował rytuały odprawiane przez Lilith (wróżka utrzymuje, że rytuału nie było, posługiwała się tylko kartami, co zostało nagrane), później przyznał się, że jest dziennikarzem, usiłował z wróżką porozmawiać, ale się nie udało. To za sprawą ostrej reakcji Marioli, której nerwy puściły, weszła do mieszkania Lilith i żądała oddania pieniędzy. Wróżka wezwała policję. Zawiadomiła prokuraturę, wniosła pozew do sądu. Oskarżała m.in. o naruszenie miru domowego, ale pomyślnego dla Lilith rezultatu tych sądowych potyczek brak. Lilith pozwała też „Fakty i Mity”. I w tym przypadku nie odniosła sukcesu. Oficjalnie, autorką tekstu o Lilith była niejaka Anna Tarczyńska. Tylko, że w czasie procesu Lilith dowiedziała się, iż to tylko pseudonim. Natomiast z publikacji w „Rzeczpospolitej” wynika, że tym pseudonimem posługuje się Grzegorz Piotrowski, „zabójca księdza Popiełuszki”. W „Faktach i Mitach” związkom gazety z Piotrowskim zaprzeczają.
                – Taki człowiek u nas nie pracuje. Wydaliśmy oświadczenie w tej sprawie – mówi Adam Cioch, zastępca redaktora naczelnego „Faktów i Mitów”.
                Lilith usłyszała w sądzie, że powinna pozwać Annę Tarczyńską. Czyli kogo, skoro ktoś taki nie istnieje?
                Spodziewanych skutków (odszkodowanie lub choćby przeprosiny) nie przyniósł również proces, jaki wróżka wytoczyła jednemu z tygodników regionalnych. Sąd uznał, że publikacja nie przyniosła wróżce ujmy.
                Klientka jakaś podejrzana
                Lilith przyznaje, że wobec zarzutów, jakie stawia jej była klientka jest bezsilna i sama już nie wie, co w tej sytuacji począć. Końca męki nie widzi, nie ma pojęcia co przyniesie przyszłość. Tym bardziej, że pod koniec ub. roku warszawski sąd przyznał Marioli odszkodowanie (20 tys. zł).
                Lilith: - Odwołałam się od tego wyroku. Pieniądze oddałam wcześniej (13 tys. zł). Ale ona nie powiedziała o tym w sądzie.
                Dlaczego Lilith dobrowolnie miała zwrócić pieniądze? Jak tłumaczy, powód tego jest bardzo prosty. Gdy zorientowała się, że Mariola jak szalona zamawia świadczone przez wróżkę usługi (uroki itp.), przelewa pieniądze, zapaliło jej się w głowie ostrzegawcze światełko. Bo wiele już widziała, ale żeby w takim tempie płacić aż tyle? Lilith pojęła, że ma do czynienia z osobą nie w pełni myślącą racjonalnie.
                Lilith opowiada, jak to z czystej ludzkiej życzliwości próbowała Marioli pomóc. Lilith i były partner Marioli, mieli opłacić jej wycieczkę do Włoch. Według Lilith, Mariola, owszem we Włoszech wypoczęła, ale po powrocie zaatakowała (ofiarami byli były partner Marioli oraz Lilith; Mariola miała kierować pod ich adresem nawet groźby, ukochanego nachodziła). Ze zdwojoną siłą.
                Lilith jest pewna, że prędzej czy później sąd przyzna jej rację. Mariola cieszy się sądowym wyrokiem i czeka na skutek, jaki powinny przynieść działania komornika.
                A twierdzeniom, jakoby na koszt Lilith i swojego byłego ukochanego pojechała regenerować siły w słonecznej Italii, zaprzecza. Tak samo jak i innym informacjom, jakie rozpowszechnia Lilith. Z tych wynika, że Mariola zajęła się wróżeniem, bo najwidoczniej uznała, że to dobry sposób na życie.
                • Gość: frajer Re: lilith black moon przeprosiny IP: *.tktelekom.pl 28.10.12, 12:01
                  to nie odprawiła ryta na uniewinnienie ? albo nie zapytała kartek z kolorowego zeszytu jaki wyrok zapadnie ? mogła urok na sędziego rzucić żeby wydał pomyślny dla niej wyrok, i wychodzi prawda o czarodziejkach
    • Gość: marina Re: lilith black moon przeprosiny IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.04.14, 15:47
      mi bardzo wiele pomogła wrózka sara, zarówno wrózy i robi rytuały,udało mi sie wyjść z wielu opresji.podaję wam do niej kontakt kobietamag@interia.pl
    • agrentowy4321 Re: lilith black moon przeprosiny 04.03.23, 11:57
      Sporo czytałam na ten temat
    • irona.sonata Re: lilith black moon przeprosiny 23.04.23, 22:07
      Sceptyczna na 100%
    • irona.sonata Re: lilith black moon przeprosiny 24.04.23, 11:01
      Oniemiałam
    • irona.sonata Re: lilith black moon przeprosiny 24.04.23, 15:49
      Nie wiem, ale się dowiem
    • irona.sonata Re: lilith black moon przeprosiny 02.05.23, 21:08
      Hmm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka