Dodaj do ulubionych

Maria Duval

08.05.11, 21:29
i Erwin wróż/ Czy się bać?
Obserwuj wątek
    • berenika12 Re: Maria Duval 08.05.11, 21:50
      berenika12 napisał:

> i Erwin wróż/ Czy się bać?
      Maria nabierała w gazetach, a on jest jej jej uczniem. To jak to jest?
      • mii.krogulska Re: Maria Duval 09.05.11, 09:43
        Witam,
        czy chodzi Ci o reklamy z Marią Duval (talizmany za adres do bazy dla różnych sprzedawców) czy jest to rzeczywista osoba, która gdzieś wróży pod takim nazwiskiem?
        Znajdź w wyszukiwarce forum temat, wiele osób zostało porządnie przestraszonych korespondencją od spółki, która posługiwała się nazwiskiem Marii Duval.
        • berenika12 Re: Maria Duval 10.05.11, 18:47
          To już przeczytałam, tylko zastanawia mnie pewienwróżbita. Pisze na portalu, na którym wróży,że u owej Marii pobierał nauki
          • tagoria Re: Maria Duval 10.05.11, 22:06
            Brednie pisze, bo pewno myśli że ludzie są tak głupi że o tym nie wiedzą że Maria Duval to osoba w 100% fikcyjna.
            Maria Duval - tą postac stworzyła sprytna firma, bazowali na ludzkim nieszczęściu i głupocie. Jak wyżej napisała Mii, sporo było o tym w prasie i internecie.
            Afera i oszustwo.

berenika12 napisał:

> To już przeczytałam, tylko zastanawia mnie pewienwróżbita. Pisze na portalu, na
            > którym wróży,że u owej Marii pobierał nauki
    • Gość: czaraodziej Re: Maria Duval IP: *.olsztyn.vectranet.pl 12.06.11, 23:32
      na Pani miejscu nie drwil bym z Wrozki Marii Divall oraz z Wrozbity Erwina poniewaz i w jednym i drugim przypadku sa to bardzo utalentowani Wrozbici z wielka kopalnia wiedzy,ktorzy pomagaja ludziom .Ich wiedza i doswiadczenie sa opisywane w wielu artykulach prasowych jak tez sa znani z tv.
      • Gość: gosciowa Re: Maria Duval IP: *.olsztyn.vectranet.pl 12.06.11, 23:37
        Jest jej uczniem musial byc we Francji z kad pochodzi Maria Dival-poza tym wielu polskich aktorow i slaw korzystalo z usug tej Wrozki wiec twierdzenie ,ze oszukiwala w gazecie jest nie prawdziwe i nie na miejscu .Co do Wrozbity Erwina widzac po komentarzach ilu jest zadowolonych klientów nie sadze by trzerba bylo sie bac:(
      • 1.barnaba Re: Maria Duval 19.06.11, 09:33
        A ja sie boję :)))))

oszutstwo????
        www.rzecznik.jgora.pl/news.php?id=137
        a TY Panie może jesteś oną Marią Duval?

Gość portalu: czaraodziej napisał(a):

> na Pani miejscu nie drwil bym z Wrozki Marii Divall oraz z Wrozbity Erwina poni
        > ewaz i w jednym i drugim przypadku sa to bardzo utalentowani Wrozbici z wielka
        > kopalnia wiedzy,ktorzy pomagaja ludziom .Ich wiedza i doswiadczenie sa opisywa
        > ne w wielu artykulach prasowych jak tez sa znani z tv.
    • inkaria Re: Maria Duval 16.06.11, 22:20
      A znasz czlowieka,ktory sie nie boi seksbaza.com ,jakość ludzkiej spermy tez moze byc zagrozona.
      • tagoria Re: Maria Duval 17.06.11, 18:21
        Uhahaha ! zapewne przez ufoludki i rok 2012

inkaria napisała:

> A znasz czlowieka,ktory sie nie boi seksbaza.com ,jakość ludzkiej spermy tez moze byc zagrozona.
    • Gość: Kasia Re: Maria Duval IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 00:39
      MARIA DIVWAL ta z gazet to chwyt reklamowy nic poza tym
      • Gość: rondel Re: Maria Duval IP: *.olsztyn.vectranet.pl 28.06.11, 23:10
        ludzie wy naprawde nie znacie Wrozki Marii Duval? to jest bardzo znana wrozka nie tylko za granica !dziwwie sie z kad ludzie maja tyle nie wiedzy i pisza takie glupoty ? z zawisci tak mi sie wydaje.
      • Gość: piesek Re: Maria Duval IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.11.11, 20:24
        Tak to byl chwyt reklamowy ale taka wrozka istnieje -sama ja widzialam w telewizji wiec nie jest to fikcja -faktycznie pochodzi z francji ta wrozka
    • agrentowy4321 Re: Maria Duval 04.03.23, 23:25
      Ciekawe wręcz wciągające
    • irona.sonata Re: Maria Duval 25.04.23, 08:44
      Jestem spetryfikowana
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka