Dodaj do ulubionych

Rytuał miłosny

IP: *.ztpnet.pl 12.07.11, 00:07
Witam serdecznie wszystkich na forum.
Dużo ludzi na forach pisze,że w rytuały nie wierzy,ja też nie wierzyłam,gdy sama sie na sobie nie przekonałam.
Szukałam i wkońcu trafiłam na panią Selene Gomez,która podała mi rytuał miłosny,więc zaczełam według wskazań pani Seleny Gomez.Zatem rytuał zadziałał ,mój były chłopak,nie jest już mym byłym,a obecnym narzeczonym,niedługo pobieramy sie..
Naprawde jestem wdzieczna Selenie,za ten rytuał,bardzo żalujemy,że Selena nie jest z Lubuskiego,bo byśmy Ją zaprosili na Nasze wesele...
wiem,że zaraz konkurencja bedzie wystawiać z zawisci komentarze,które nie bedą prawdą.,
Ale ja sama mogę każdemu z serca polecić Selene i jej dar.
Obserwuj wątek
    • Gość: kaśka Re: Rytuał miłosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 00:13
      daj przepis na rytuał
      • Gość: Beata Re: Rytuał miłosny IP: *.ztpnet.pl 12.07.11, 00:23
        przykro mi,ale wróżka zastrzegła,że jak rytuałem sie podziele to nie zadziała a my wkrótce pobieramy sie i boje sie,że odwróci czar..
        • Gość: xy Re: Rytuał miłosny IP: *.play-internet.pl 12.07.11, 00:33
          A jaką masz prowizję za reklamę?
        • Gość: aaa Re: Rytuał miłosny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.11, 09:00
          hehe, wróżka kieruje Twoim życiem?
          wierzysz w to, że nie zadziała rytuał jak go podasz na forum?
          rytuał ma swoją świadomość i wie kiedy go podasz i wtedy nie zadziała?
          a może to jest sztuczna inteligencja, i sam fakt że napisałaś na forum o owym rytuale już ci nie zadziała bo powiedziałaś że w ogóle istnieje!
          i co teraz? ze ślubu nici!!!!!!!
      • aga2_dwa Re: Rytuał miłosny 13.07.11, 11:54
        "Moc zaklęć i rytuałów na co dzień " tam w książce macie przepisy na rytuały ,jęśli ktoś myśli że każda wróżka je wymyśla to jego błąd/pozdrawiam/
        i ciesze sie że jestem wróżka sredniej klasy jak ktos tu nazwał dziekuje...............
    • Gość: Beata Re: Rytuał miłosny IP: *.ztpnet.pl 12.07.11, 00:37
      dużą podzielę sie z Tobą...
      • Gość: jaa Re: Rytuał miłosny IP: *.chomiczowka.waw.pl 12.07.11, 06:09
        seleno gomez - daruj sobie to reklamowanie
    • Gość: Beata Re: Rytuał miłosny IP: *.ztpnet.pl 12.07.11, 12:44
      Jestem klientką nie wróżką wiec nie czepiaj się,
      ta Selena nawet tu nie wchodzi,mowił,że tu potrafia tylko źle mowić...
      Przekonaj sie sama,a potem pisz..
      • Gość: ssss Re: Rytuał miłosny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.11, 13:24
        hm... musisz z nią być bardzo blisko skoro wiesz, że tu nie wchodzi
        a może z nią sypiasz skoro wiesz co wieczorem robi ;)
      • Gość: ariel Re: Rytuał miłosny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.11, 13:26
        Ja zaklinam Ciebie, że jak jeszcze tu raz napiszesz, to z Twojego slubu nic nie będzie.
        Chłopak przemieni się w węża a ty w kuropatwe
        Nie ryzykuj, to jest zastrzeżenie.
    • Gość: hahahaha Re: Rytuał miłosny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.07.11, 16:50
      Z tego co piszesz wynika, że Twój narzeczony wie, że jesteście razem dlatego, bo wykonałaś miłosny rytuał (napisałaś: bardzo żalujemy,że Selena nie jest z Lubuskiego,bo byśmy Ją zaprosili na Nasze wesele..."). Współczuję więc Twojemu narzeczonemu dziewczyny, która musi odwoływać się do magii, że zdobyć chłopaka, a Tobie współczuję tej ci..y a nie faceta, bo jaki normalny facet po dowiedzeniu się, że jego kobieta przywiązuje się do niego przy pomocy magii, nie kopnąłby ją w zadek?
      • Gość: jaa Re: Rytuał miłosny IP: *.chomiczowka.waw.pl 12.07.11, 17:12
        Selena Gomez jak nic:)))
        Mam ten rytuał jak ktos chce to niech napisze adres mailowy to wysle.Dosc tego łapania klientów na forum.
        • Gość: kamila Re: Rytuał miłosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 17:33
          wyślij proszę rytuał
          en26@o2.pl
          dziękuje
        • aga2_dwa Re: Rytuał miłosny 12.07.11, 18:12
          ja chce w zamian mogę ci powróżyć bo rozumiem ze jak zapłaciłaś Selenie to za darmo nie dasz/napisz na mój e-mail
          mam rytuały na kase ale na miłość nie mam możemy ewentualnie się wymienić........
          • Gość: Janek Re: Rytuał miłosny IP: *.dynamic.mm.pl 12.07.11, 18:49
            prosze o ten rytuał na emaila: Jan_Kaniewski@interia.eu
          • Gość: jaa Re: Rytuał miłosny IP: *.chomiczowka.waw.pl 12.07.11, 19:10
            Chętnie wysle tylko nie znam meila:(
            Jak nie chcesz tu podać to napisz Dorotesa@gazeta.pl
            • Gość: jaa Re: Do AGI IP: *.chomiczowka.waw.pl 12.07.11, 19:10
              To było do Aga2
            • aga2_dwa Re: Rytuał miłosny 12.07.11, 20:55
              aga2_dwa@gazeta.pl
              bardzo prosze,odwdziecze sie wrózba
          • carmen310 Re: Rytuał miłosny 12.07.11, 19:35
            Witam, ja też bym chciała skorzystać z rytuału na finanse. Mój emil carmen310@gazeta.pl Karina
            • Gość: livelinnnnnn Re: Rytuał miłosny IP: *.connecta.pl 12.07.11, 21:55
              to ja też poproszę na maila.

livelin@gazeta.pl

nie wiem jak Ci się odwdzięczyć w zamian...nie umiem wróżyć ani nie znam rytuałów :(
              • Gość: jaa Re: Rytuał miłosny IP: *.chomiczowka.waw.pl 13.07.11, 06:13
                Dziś wpisałam tresc tego rytuału w google i jestem w szoku.Wyskoczyło kilka stron gdzie jest on kropka w kropke napisany jak ten mój.

forumzn.katalogi.pl/Mi%C5%82osne_Zakl%C4%99cia__Walentynki-t9030.html
                Np. ta strona z 2007 roku.
                Droga wróżka wzieła skopiowała z netu i trzaska kase.
                Wiecie co?
                Ja rezygnuje z portalowych wróżb.Lepiej późno niż wcale.
                • damaztarotem Re: Rytuał miłosny 13.07.11, 07:32
                  Pani aga2_dwa to wróżka średniej klasy które czasem też chcąc się wybić oczernia konkurencję jak to nazywa. Nie zna się na urokach a na wróżbach nie wiem. Ale gdyby była dobrą wróżką z pewnością do takich podstępków by się nie posuwała.
                  • Gość: jaa Re: Rytuał miłosny IP: *.chomiczowka.waw.pl 13.07.11, 07:46
                    jakich niby?
                    Nie piszemy tu o tej wróżce wiec co aga2 ma w tym temacie?
                    Wyluzuj
                • livelin Re: Rytuał miłosny 13.07.11, 09:57
                  dziękuję za wysłanie rytuału. ale powiem szczerze, że nie takiego czegoś się spodziewałam :) Ta osoba bierze za takie coś pieniądze?? :)
                  Ale dziękuję :)
                  • damaztarotem Re: Rytuał miłosny 13.07.11, 10:49
                    aga2_dwa to wróżka
    • Gość: Justynaaa Re: Rytuał miłosny IP: *.204.88.166.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.06.12, 22:04
      Witam. Chciałab zapytać, czy ktoś z was korzystał z rytuału u wróżki sarbinas@wp.pl albo tarocistka@op.pl. Bardzo proszę o opinie, pilne!
      • ruudai Re: Rytuał miłosny 22.08.13, 19:46
        każdy czubek...
        Gość portalu: Justynaaa napisał(a):

> Witam. Chciałab zapytać, czy ktoś z was korzystał z rytuału u wróżki sarbinas@w
        > p.pl albo tarocistka@op.pl. Bardzo proszę o opinie, pilne!
    • Gość: numer do wróżki Re: Rytuał miłosny IP: *.30.97.218.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.08.13, 18:19
      to jest numer do wróżki Karoliny , robi świetne rytuały. tylko nie każdej osobie.
      • Gość: ten numer Re: Rytuał miłosny IP: *.30.97.218.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.08.13, 18:19
        667692447

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka