Gość: Madzia Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.11, 19:54 Witam, Magdalena 5.01.84 i Łukasz 20.01.84. czy będziemy razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.11, 19:55 dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 05.09.11, 23:13 Tak, po trudnach, walce, pracy nad relacją i podejściem do siebie nawzajem, osiągniecie związek powiedzmy na stabilnym poziomie. Trudny związek. Unikajcie rywalizacji. Gość portalu: Madzia napisał(a): > Witam, Magdalena 5.01.84 i Łukasz 20.01.84. czy będziemy razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.11, 23:46 Witam serdecznie. Mam na imię Anna ur. 18.01.1982. Moje stosunki z mężem są beznadziejne (on Slawek 20.02.1979). Z nim już mi się raczej nie ułoży,,, Czy znajdę jeszcze szczęście?Miłość...Czy mam szansę na związek z Marcinem?14.05.1972. Dziękuję Aha! i podejrzewam, ze moj maz ma romans z niejaka Madzią z Warszawy..mam racje? Dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam Pania serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 06.09.11, 10:13 Uważaj na tego Marcina to kobieciarz. Nie na miłość człowiek. Może dostarczyć zapomnienia, namiętności. On bardzo kochliwy, nie tylko w Tobie. Z Marcinem to romans. Nie planuj, bo będzie bolało. Mąż ma romans. Jest przy nim kobieta. Tak, Madzia. Nowiny dla Ciebie to ciężkie. Znak moim zdaniem, że czas zabrać się za siebie, za porządki wokół. Tak żyć nie możesz, czas ucieka... Gość portalu: ANIA napisał(a): > Witam serdecznie. Mam na imię Anna ur. 18.01.1982. Moje stosunki z mężem są bez > nadziejne (on Slawek 20.02.1979). Z nim już mi się raczej nie ułoży,,, Czy znaj > dę jeszcze szczęście?Miłość...Czy mam szansę na związek z Marcinem?14.05.1972. > Dziękuję > Aha! i podejrzewam, ze moj maz ma romans z niejaka Madzią z Warszawy..mam racje > ? Dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam Pania serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.11, 12:38 dziekuje Pani za informacje. Czy w tym roku dojdzie do rozwodu, czy jego zdrada wyjdzie na jaw?(brunetka?). Na Marcina bede uwazac. A spotkam w zyciu prawdziwa milosc? jesli tak to kiedy, bo ciezko mi uwierzyc, ze ktos pokocha rozwodke z dwojka dzieci..:( Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 06.09.11, 21:39 Rozwód widać na rok następny. Brunetka bądź szatynka. Naturane mocno ciemne włosy Za rok poznasz człowieka młodego, zalotnego, o włosach ciemnych. Blisko pracy mi się pokazuje. Gość portalu: ANIA napisał(a): > dziekuje Pani za informacje. Czy w tym roku dojdzie do rozwodu, czy jego zdrada > wyjdzie na jaw?(brunetka?). Na Marcina bede uwazac. A spotkam w zyciu prawdziw > a milosc? jesli tak to kiedy, bo ciezko mi uwierzyc, ze ktos pokocha rozwodke z > dwojka dzieci..:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.bb.sky.com 05.09.11, 23:50 witam jeśli to nie problem to prosiłabym o odpowiedz na moje pytanie czy lepiej będzie gdy zostanę w miejscu w którym teraz mieszkam czy w miejscu do którego chce wrocic.pozdrawiam dominika Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 06.09.11, 10:15 W miejscu obecnym nie jest może najcieplej, ale jeśli zmienisz podejście i popracujesz nad sobą, nad relacjami, to wyklaruje się na dobrze dla Ciebie Miejsce do którego chcesz wrócisz powita Ciebie konfliktami, kłopotami, szczęście wyczekiwane okaże się iluzją. Gość portalu: dominika napisał(a): > witam jeśli to nie problem to prosiłabym o odpowiedz na moje pytanie czy lepiej > będzie gdy zostanę w miejscu w którym teraz mieszkam czy w miejscu do któreg > o chce wrocic.pozdrawiam dominika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.11, 15:16 Witam, Magdalena 5.01.84 a Łukasz 20.01.84 czy on mnie jeszcze kocha i wróci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.182.56.171.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.09.11, 15:44 > Witam, Magdalena 5.01.84 a Łukasz 20.01.84 czy on mnie jeszcze kocha i wróci A cyganka ze Zgierza ci nie powiedziała przeciez ty ja tak reklamowałas w kilkunastu watkach. p.s.jak by kochał to by cie nie zostawił jakie wy nie myslące jestescie aż żal. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 24.10.11, 22:19 Będzie od niego krótki kontakt. Nie wróci na stałe. Szukaj innych dróg Gość portalu: Madzia napisał(a): > Witam, Magdalena 5.01.84 a Łukasz 20.01.84 czy on mnie jeszcze kocha i wróci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenka Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.pools.arcor-ip.net 25.10.11, 11:04 Droga wrozko mam dosyc tego zaklamanego meza.Potrzebuje wsparcia,pomocy duchowej a tu nic? To nie milosc to meczarnia.Czy widzisz przy mnie parwdziwa milosc? Czy moje dzieci beda wreszcie widziec co to znaczy kochac ? Dziekuje,dziekuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: questionmark Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.toya.net.pl 06.09.11, 08:04 Czy niedawno poznany mężczyzna, Marcin (lat 34), to dobry kandydat na partnera, czy można mu zaufać, Co to za człowiek? Czy z tej znajomości wyniknie coś na dłużej? Dzięki. Pzdr. Kami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.lublin.mm.pl 06.09.11, 09:16 Andrzej wydzwania do mnie twierdząc ,ze che rozwodu,czy to prawda ? czy chodzi jak zawsze o zdenerwowanie mnie ,czy coś innego? i Jeszce czy przestanie pić wyjdzie z nałogu? Iwona . dziękuje Pani za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 06.09.11, 10:21 Nie, on Ciebie dręczy. W powietrzu wisi konflkt, awantura. Wyżywa się na Tobie, lubi czuć że Ty cierpisz. Pozegna nałóg gdy będzie on zagrożeniem dla zdrowia. Do dwóch lat. Gość portalu: iwa napisał(a): > Andrzej wydzwania do mnie twierdząc ,ze che rozwodu,czy to prawda ? czy chodzi > jak zawsze o zdenerwowanie mnie ,czy coś innego? i Jeszce czy przestanie pić wy > jdzie z nałogu? Iwona . > dziękuje Pani za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 06.09.11, 10:19 Marcin jest prawy, uczciwy. Dobry przyjaciel. Jako człowiek jest w porządku. Macie wiele wspólnego, dobrze się rozumiecie. Jest też bojaźń przed angażowaniem uczuć. Marcin nie otworzy się za szybko. Polecam pracę nad relacją. Wszystko zmierza do dobrego związku. W tej chwili jednak nie umiem określić jaki finał. Najwięcej zalezy od Was samych, jak to zostanie rozegrane. Przyjaźń na tak. Związek na razie ostrożne tak. Gość portalu: questionmark napisał(a): > Czy niedawno poznany mężczyzna, Marcin (lat 34), to dobry kandydat na partner > a, czy można mu zaufać, Co to za człowiek? Czy z tej znajomości wyniknie coś n > a dłużej? Dzięki. Pzdr. Kami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc2 Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.bb.sky.com 06.09.11, 09:23 Dziękuję za wróżbę i mam nadzieje ze karty nie klamia bo bardzo mi zależy na tej sprawie. pozdrawiam Bogdan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.mofnet.gov.pl 06.09.11, 09:32 Witam ! Bardzo dziękuję za odpowiedzi na moje pytania :)) mam jeszcze jedno dotyczy mojego syna (19 lat) jest skryty , wycofany, zamknięty w sobie, coś głęboko przeżywa , rozmowy mało dają on twierdzi ,że wszystko jest dobrze, czym się tak martwi? Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 06.09.11, 10:25 Z powodu dziewczyny. Został odtrącony, przeżywa nieodwzajemnioną miłość. Musi to przeboleć. Nie naciskać. Gość portalu: Ewa napisał(a): > Witam ! Bardzo dziękuję za odpowiedzi na moje pytania :)) mam jeszcze jedno dot > yczy mojego syna (19 lat) jest skryty , wycofany, zamknięty w sobie, coś głębok > o przeżywa , rozmowy mało dają on twierdzi ,że wszystko jest dobrze, czym się t > ak martwi? Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beciaczek Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.ztpnet.pl 06.09.11, 10:04 witam pania wrozke. ja prosze o pomoc,zagubila mi sie ksiazeczka mieszkaniowa szukam jej wszedzie , patrzylam gdzie powinna byc , co karty pokazuja gdzies jest czy ja znajde?dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 06.09.11, 10:29 Nie wiem. Nie umiem jej namierzyć. Gość portalu: beciaczek napisał(a): > witam pania wrozke. > ja prosze o pomoc,zagubila mi sie ksiazeczka mieszkaniowa szukam jej wszedzie , > patrzylam gdzie powinna byc , co karty pokazuja gdzies jest czy ja znajde?dzie > kuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika witamy po przerwie! IP: 77.252.244.* 06.09.11, 21:02 fajnie, że Pani do nas wrocila bo bylo nudno na forum :) dziekuje za odp dotyczącą Krzyska. tym razem chcialabym zapytac o Marka, czy moge mu ufac? czy mysli o mnie powaznie, czy z tej znajomosci wyniknie cos wiecej? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: witamy po przerwie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 21:17 Witaj Wrozko, Mam pytanie, mam nadzieje ze nie zabrzmi blaho poniewaz dla mnie jest bardzo wazne. W mojej pracy nastapily maly zmiany, kilka ososb odeszlo kilka nowych zostalo przyjetych i w zwiazku z tym moje pytanie czy uda mi sie zostac na miejscu do ktorego juz sie przyzwyczailam z kolega ktorego bardzo lubie i z ktorym swietnie mi sie pracuje czy moze czeka mnie albo jego zmiana pomieszczenia? :( pytam poniewaz juz sie troszke przyzywczailam i bardzo lubie to miejsce i jego towarzystwo a jesli chodzi o nowe ososby to niestety jedna z nich nalezy do osob z ktorymi mimo ze sie staram nie potrafie sie dogadac, nie dazymy sie sympatia i obawiam sie czy po nowych porzadkach nie bede jej miala codziennie na glowie ;/ Z gory bardzo dziekuję jezeli znajdziesz jeszcze chwilkę dla mnie bo wbrew pozorom bardzo mnie ta sytuacja stresuje - atmosfera w pracy to w koncu polowa sukcesu, jak nie wiecej ;) Pozdrawiam gorąco, Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: witamy po przerwie! 06.09.11, 22:01 Spodziewaj się zmiany (pomieszczenia także). Kolega też bedzie miał zmianę. U Ciebie będzie zmiana na lepsze, korzyści. U kolegi trochę niezadowolenia. Będziecie blisko siebie pracować, ale w większej grupie osób, nie jako sami ze sobą. Gość portalu: Karolina napisał(a): > Witaj Wrozko, > > Mam pytanie, mam nadzieje ze nie zabrzmi blaho poniewaz dla mnie jest bardzo w > azne. W mojej pracy nastapily maly zmiany, kilka ososb odeszlo kilka nowych zos > talo przyjetych i w zwiazku z tym moje pytanie czy uda mi sie zostac na miejscu > do ktorego juz sie przyzwyczailam z kolega ktorego bardzo lubie i z ktorym swi > etnie mi sie pracuje czy moze czeka mnie albo jego zmiana pomieszczenia? :( pyt > am poniewaz juz sie troszke przyzywczailam i bardzo lubie to miejsce i jego tow > arzystwo a jesli chodzi o nowe ososby to niestety jedna z nich nalezy do osob z > ktorymi mimo ze sie staram nie potrafie sie dogadac, nie dazymy sie sympatia i > obawiam sie czy po nowych porzadkach nie bede jej miala codziennie na glowie ; > / > Z gory bardzo dziekuję jezeli znajdziesz jeszcze chwilkę dla mnie bo wbrew pozo > rom bardzo mnie ta sytuacja stresuje - atmosfera w pracy to w koncu polowa sukc > esu, jak nie wiecej ;) Pozdrawiam gorąco, > Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: witamy po przerwie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 22:17 Takiej odpowiedzi sie spodziewalam ;) No coz chyba zmiany sa jednak nieuniknione... Ale skoro wyszly korzystne zmiany to mam nadzieje ze nie wyladuje w grupie ososb z ktorymi nie daze sie sympatia ;p no i moze jest nadzieja ze bede miec swojego przyjaciela firmowego na wyciagniecie reki choc juz nie tak blisko ;) dziekuje bardzo Abigail za czas i za pocieszenie bo niby mala rzecz a spedzala mi sen z powiek od dwoch tygodni :) pozdrawiam cieplo i milej nocy zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: witamy po przerwie! 06.09.11, 22:04 Nie wiem na jak długo tu jestem. Lubie z Wami pisać i będę to robiła. Nie codziennie. Mam sporo innych zajęć. On wiele zmieni w Twoim życiu na lepsze. Pracujecie nad więzią duchową. Tu owocem przyjaźni będzie miłość. Gość portalu: monika napisał(a): > fajnie, że Pani do nas wrocila bo bylo nudno na forum :) > dziekuje za odp dotyczącą Krzyska. > tym razem chcialabym zapytac o Marka, czy moge mu ufac? czy mysli o mnie powazn > ie, czy z tej znajomosci wyniknie cos wiecej? > > pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: witamy po przerwie! IP: 77.252.244.* 06.09.11, 22:13 oczywiscie dziekuje za wrozbe! Teraz jestem spokojniejsza :) jakos nie dawalam szans tej relacji a moze jednak warto...:) jestem pod wrazeniem, ze Pani daje rade odpisywac na kazdy post :) teraz Pani zapewne chcialaby odpoczac ale niestety trapi mnie jeszcze jedno pytanie :) wczesniej zapytalam o Wojtka. Pani mi tajemniczo odp ze nie jest w stanie mi dac milosci... strasznie tajemniczo zabrzmialo :) moglaby Pani wyjasnic? ja to rozumiem, ze moze by chcial sprobowac ale nic do mnie nie czuje? czy On w ogole nie jest zdolny do milosci? Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: witamy po przerwie! 06.09.11, 23:07 Nie jest w stanie, znaczy że nie kocha. nie potrafi tego w sobie rozniecić. Ogólnie jest zdolny do miłości. Gość portalu: monika napisał(a): > oczywiscie dziekuje za wrozbe! Teraz jestem spokojniejsza :) jakos nie dawalam > szans tej relacji a moze jednak warto...:) > jestem pod wrazeniem, ze Pani daje rade odpisywac na kazdy post :) > teraz Pani zapewne chcialaby odpoczac ale niestety trapi mnie jeszcze jedno pyt > anie :) > wczesniej zapytalam o Wojtka. Pani mi tajemniczo odp ze nie jest w stanie mi d > ac milosci... strasznie tajemniczo zabrzmialo :) moglaby Pani wyjasnic? > ja to rozumiem, ze moze by chcial sprobowac ale nic do mnie nie czuje? czy On w > ogole nie jest zdolny do milosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna_46 Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.11, 10:37 Mój były mąż Jarek bardzo odsunął się od córki Adrianny. Czy to się zmieni? Czy w końcu zacznie poczuwać się do swoich ojcowskich obowiązków? Obawiam się, że gdy nowa panienka Paulina urodzi mu dziecko, wtedy kompletnie zapomni o naszym wspólnym dziecku. Czy mój ex zostanie z tą dziewczyną i będą mieli dziecko? Anna Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 06.09.11, 21:31 Nie licz na jego uczucia ojcowskie. Co pozostaje to pilnować żeby płacił. Na spontaniczność i zainteresowanie córką nie licz. Tamta mu dziecko urodzi. Będą ze sobą. Gość portalu: Anna_46 napisał(a): > Mój były mąż Jarek bardzo odsunął się od córki Adrianny. Czy to się zmieni? Czy > w końcu zacznie poczuwać się do swoich ojcowskich obowiązków? Obawiam się, że > gdy nowa panienka Paulina urodzi mu dziecko, wtedy kompletnie zapomni o naszym > wspólnym dziecku. Czy mój ex zostanie z tą dziewczyną i będą mieli dziecko? Ann > a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna_46 Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.ip.netia.com.pl 06.09.11, 21:35 Dzięki za odpowiedź. Zmartwiłam się, zawsze najbardziej cierpią dzieci. A córka tak tęskni... a jest tylko non stop okłamywana. Przykre, że mężczyźni odchodzą od kobiety i tym samym przekreślają związek emocjonalny z dzieckiem... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna_46 Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.ip.netia.com.pl 06.09.11, 21:56 A czy widać w kartach w jakim okresie czasu przyjdzie na świat to dziecko? Anna Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 06.09.11, 22:05 Do dwóch lat. Gość portalu: Anna_46 napisał(a): > A czy widać w kartach w jakim okresie czasu przyjdzie na świat to dziecko? Anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna_46 Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.ip.netia.com.pl 06.09.11, 22:07 Dziękuję. Spokojnej nocki życzę i jak zwykle dużo dużo dla nas cierpliwości :) Anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka1111 Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.11, 11:13 :( czyli ze mam tego nie zaczynać ,szukac innej pracy..w jakiej branży .teraz to nie mam wyjścia dziękuje ,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: wróżenie z kart cygańskich IP: 109.125.19.* 06.09.11, 13:40 Witam, niedawno dowiedziałam si ę , że mogę należeć do grupy tzw.Dzieci Indygo, dużo się zgadza w tej kwestii ale ja sama nie jestem pewna, czy mogę prosić o odpowiedz kart tak/nie? Każde takie dziecko ma jakieś zadanie do wykonania może to karty pokażą? Z góry dziękuję Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mari Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.play-internet.pl 06.09.11, 13:48 Wróżko Abigail, bardzo serdecznie dziękuje za wróżbę, pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.lublin.mm.pl 06.09.11, 14:34 czy spotkam prawdziwa miłość,bez kłamstw ,zdrady ? i czy jeżeli tak to tego kogoś znam lub jak poznam i kiedy .Bardzo dziękuje , dużo prawdy jest w Pani wróżbach .Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.lublin.mm.pl 06.09.11, 14:38 Jeszce jedno pytanie czy zmiana numeru telefonu będzie dla mi korzystna (ze względu na dręczenie męża chciałabym) wysyłam CV z tym numerem. Iwona Jeszce raz bardzo dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 14:54 witaj! jak ułoży się moje życie miłosne? czy pewna kobieta jest ze mną w ciąży? pozdrawiam i dziękuję bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 06.09.11, 21:47 Daj imię tej kobiety. Gość portalu: krzysiek napisał(a): > witaj! jak ułoży się moje życie miłosne? czy pewna kobieta jest ze mną w ciąży? > pozdrawiam i dziękuję bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.nowinynet.pl 06.09.11, 22:07 ciąża u iwony. a co z grazyna? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 06.09.11, 23:06 W kartach widać że ona jest w ciązy. Najlepiej jednak udać się do lekarza lub zrobić test. Karty nigdy nie dają 100% gwarancji. Z Grażyną będzie rozstanie, sprawa urzędowa, rozliczenie. Gość portalu: krzysiek napisał(a): > ciąża u iwony. a co z grazyna? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 08:01 dziękuję bardzo! rozjaśniłaś mi sprawę z Grażyną. Natomiast Iwona jest w ciąży, ale jednocześnie była ze mną i z innym, dlatego byłem ciekawy kto jest ojcem dziecka? Czy ona mi to powie? Czy czeka mnie stały związek kiedykolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 07.09.11, 11:17 Wg kart nie jesteś ojcem dziecka Iwony. Nie daj sie w to wmanipulować. Ona może chcieć pieniędzy. Powinienieś nie liczyć czy ona coś powie, czy nie, tylko w razie roszczeń z jej strony żądać badań na ojcostwo. Nie widzę na razie stałego związku. Karty milczą. Ja sądzę, że musisz najpierw uporac się z teraźniejszością, wtedy droga do stałego związku otworzy się. Gość portalu: krzysiek napisał(a): > dziękuję bardzo! rozjaśniłaś mi sprawę z Grażyną. Natomiast Iwona jest w ciąży, > ale jednocześnie była ze mną i z innym, dlatego byłem ciekawy kto jest ojcem d > ziecka? Czy ona mi to powie? Czy czeka mnie stały związek kiedykolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 11:59 bardzo dziękuję Ci Abigail, wszystkiego dobrego Ci życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 06.09.11, 21:47 Za rok, poznasz go tam gdzie zarabiasz, bedzie to przybysz z dość daleka. Starszy od Ciebie. Pożegnasz przeszłośc, wiele zmienisz w sobie, także widzenia mężczyzn. Będzie więcej dbala o siebie. Dziękuję.Odpowiadam tu krótko, bo jest Was bardzo dużo, a czas też mam ograniczony. Ale jeśli jest prawda, to cieszę się :) Gość portalu: iwa napisał(a): > czy spotkam prawdziwa miłość,bez kłamstw ,zdrady ? i czy jeżeli tak to tego kog > oś znam lub jak poznam i kiedy .Bardzo dziękuje , dużo prawdy jest w Pani wróż > bach .Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 06.09.11, 21:43 Nie wychodzisz mi jako dziecko indygo. Wg mnie jesteś dziecko kryształowe. :) Nie dam rady tu opisać cech takich osób, poszukaj literatury tematycznej :) Gość portalu: Monika napisał(a): > Witam, niedawno dowiedziałam si ę , że mogę należeć do grupy tzw.Dzieci Indygo, > dużo się zgadza w tej kwestii ale ja sama nie jestem pewna, czy mogę prosić o > odpowiedz kart tak/nie? Każde takie dziecko ma jakieś zadanie do wykonania może > to karty pokażą? Z góry dziękuję Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: wróżenie z kart cygańskich IP: 193.23.61.* 06.09.11, 15:07 Droga wróżko . W piątek byłam na rozmowie rekrutacyjnej. Tak bardzo mi zależało na tej rozmowie ,żeby dobrze wypaść ,jakos czułam ,ze ta praca jest dla mnie ,ze troche nakłamałam mówiąc że czymś sie zajmowałam , a w rzeczywistości tak nie jest. TO był duży błąd , nawet jak mnie zaproszą na drugi etap rozmów to nie wiem ,czy sobie później poradzę w pracy.... I tu pytanie . Czy to ta praca, czy zostanę zaproszona na drugi etap ? Czy mam się nie przejmowac i szukać dalej .... Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 06.09.11, 21:49 Wszystko wskazuje że Ty tą pracę dostaniesz. Ten błąd nie wygląda na tak wielki, jakim Ty go widzisz. Fakt, oszukiwać nie jest ładnie. W kontekście całości powinna ta praca być i dasz sobie rade. Gość portalu: Magdalena napisał(a): > Droga wróżko . W piątek byłam na rozmowie rekrutacyjnej. Tak bardzo mi zależało > na tej rozmowie ,żeby dobrze wypaść ,jakos czułam ,ze ta praca jest dla mnie , > ze troche nakłamałam mówiąc że czymś sie zajmowałam , a w rzeczywistości tak ni > e jest. TO był duży błąd , nawet jak mnie zaproszą na drugi etap rozmów to nie > wiem ,czy sobie później poradzę w pracy.... > I tu pytanie . Czy to ta praca, czy zostanę zaproszona na drugi etap ? Czy mam > się nie przejmowac i szukać dalej .... > > Pozdrawiam > Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: wróżenie z kart cygańskich IP: 193.23.61.* 07.09.11, 10:42 Dziękuję , dam znać jak się sprawy potoczyły. Więc na razie czekam i myśle pozytywnie i oczywiście uzupełniam wiadomości. Pozdrawiam serdecznie Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilacacora Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.11, 11:01 Kochana Wróżko dziekuję za odpowiedż , potwierdziłaś moje przeczucia , cóż musze jakoś wytrzymać te 3 miesiące pozdrawiam Cie serdecznie monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 17:33 ludwika czy marcin mnie unika? co mam myślec? Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 06.09.11, 21:53 Nie unika. Niebawem będzie niespodzianka, prezent ;) On coś szykuje, przemyśliwa. Gość portalu: gosc napisał(a): > ludwika czy marcin mnie unika? co mam myślec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 07:16 zaproponuje mi spotkanie ? :P co to za niespodzianka? :) Nie widzialam Go kilka dni Ludwika Dziekuje Pani Abigail :) Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 07.09.11, 11:13 Będzie spotkanie, z jego strony wyniknie. To spotanie i miła atmosfera to ta niespodzianka, to że bedzie dobrze, radośnie. Może być jakiś upominek, bardziej jednak atmosfera. Gość portalu: gosc napisał(a): > zaproponuje mi spotkanie ? :P co to za niespodzianka? :) Nie widzialam Go kilk > a dni Ludwika Dziekuje Pani Abigail :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 17:09 Dziekuje Pani bardzo za to co dla Nas Pani robi. Marcina zawsze widywalam a teraz juz w ogole Obawiam sie ze to z mojej winy nie pokazuje sie :( Pozdrawiam Pania bardzo.. Ludwika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejotka Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.11, 17:41 Droga Pani, jestem bardzo wdzięczna za odpowiedź, za wróżbę, która bardzo mocno odpowiada moim przeczuciom. Proszę powiedzieć mi czy adam widzi i jest świadomy zazdrości magdy, jej złego i perfidnego zachowania wobec mnie - jak on to odbiera? Pozdrawiam serdecznie, Bożena (01.11.77r, adam 18.09.76r, magda 17.08.79r) Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 06.09.11, 21:56 Widzi, ale on ją kocha i serce ma wobec niej wybaczające. Ona jest ważna dla niego i on będzie po jej stronie. Adam na pewno nie stanie przeciwko niej. Ja bym radziła nie wchodzic między nich. Wburza się wtedy wody, gmatwa, dla Ciebie to nie zdrowe. Wychodzi trójkąt gdzie i tak Ty będziesz z boku, stratna. Niech oni sobie żyją jak chcą. Ty żyj na swojej drodze. Gość portalu: bejotka napisał(a): > Droga Pani, > jestem bardzo wdzięczna za odpowiedź, za wróżbę, która bardzo mocno odpowiada m > oim przeczuciom. > Proszę powiedzieć mi czy adam widzi i jest świadomy zazdrości magdy, jej złego > i perfidnego zachowania wobec mnie - jak on to odbiera? > Pozdrawiam serdecznie, > Bożena (01.11.77r, adam 18.09.76r, magda 17.08.79r) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POMOC Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 20:45 Czy zna Pani może rytuał ,aby w obecnej pracy miec lepszą pracę i lepiej płatną.ponieważ od dwóch tygodni planista daje mi taka pracę, bo lepszą ma dla przyjaciól. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 06.09.11, 21:58 Nie zajmuję się rytuałami. Poszukaj sobie innej pracy. Najlepsze rytuały to Twoje myslenie, plany i działania :) Gość portalu: POMOC napisał(a): > Czy zna Pani może rytuał ,aby w obecnej pracy miec lepszą pracę i lepiej płatną > .ponieważ od dwóch tygodni planista daje mi taka pracę, bo lepszą ma dla przyja > ciól. Odpowiedz Link Zgłoś
niezap Re: wróżenie z kart cygańskich 06.09.11, 23:19 jeśli Pani pozwoli, to chcę zapytać czy człowiek, który ma mi utrudniać, pozorować życzliwość, to ten którego poznałam tylko telefonicznie w ubiegłym tygodniu, mieszka w P., czy będzie coś z tej współpracy (finansowego)? Z góry bardzo dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 07.09.11, 11:12 Nie, to w porządku mężczyzna, współpraca będzie owocna. Niebawem się spotkacie. Prywatnie nawet wpadniesz mu w oko :) niezap napisała: > jeśli Pani pozwoli, to chcę zapytać czy człowiek, który ma mi utrudniać, pozoro > wać życzliwość, to ten którego poznałam tylko telefonicznie w ubiegłym tygodniu > , mieszka w P., czy będzie coś z tej współpracy (finansowego)? Z góry bardzo dz > iekuję Odpowiedz Link Zgłoś
niezap Re: wróżenie z kart cygańskich 07.09.11, 14:00 Jeszcze raz wielkie dzięki. Jest Pani niesamowita! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolus1976 Re: wróżenie z kart cygańskich IP: 178.213.138.* 07.09.11, 09:39 Jak zakończy się moja syuacja mieszkaniowa.dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 07.09.11, 11:19 Widzę problemy. Powinnaś zadbać o kwestie urzędowe. Ktoś Tobie chce odebrać majątek. Poradź się prawnika. Sporo będzie kłopotów, po walce finał dobry. Nowe mieszkanie. Nie zostaniesz gdzie jesteś. Gość portalu: wiolus1976 napisał(a): > Jak zakończy się moja syuacja mieszkaniowa.dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mari Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.play-internet.pl 07.09.11, 11:37 Droga Wróżko Abigail, czy Twoje karty mogły odpowiedzieć na następujące pytanie: czy mężczyzna z którym jestem w związku jest tym odpowiednim oraz czy moja Mama na stałe będzie mieszkać za granica. Śle pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 07.09.11, 11:45 Tak, Wy razem będziecie, widać Was jako parę. On myśli poważnie o związku z Tobą, jest zadomowiony. Traktuje Ciebie czasem troche oschle, ponieważ Ty chyba jesteś trochę nadwrażliwa na niego. Nie ufasz mu? wychodzi mi zazdrość u Ciebie i niedowierzanie w niego. On może na to reagować obrazą i ucieczką w różne chwilowe znajomości, flirty, takie odreagowanie. Nie widzę jednak aby zdradzał. Nie, Twoja mama tam ggdzie jest szczęścia nie ma, nie ma tam dobrze finansowo. Wybierze się w podróż. Zmieni miejsce zamieszkania. Gość portalu: Mari napisał(a): > Droga Wróżko Abigail, czy Twoje karty mogły odpowiedzieć na następujące pytanie > : czy mężczyzna z którym jestem w związku jest tym odpowiednim oraz czy moja Ma > ma na stałe będzie mieszkać za granica. Śle pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mari Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.play-internet.pl 07.09.11, 11:52 Dziekuje Wróżko. To prawda co piszesz, bardziej mamy problem z jego tata, na tym polu jest konflikt i nie wiem jak go rozwiazać - nie akceptuje mnie i utrudnia zycie. ;-( Czy bede mieszkac z mama? Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 07.09.11, 17:30 Będziesz mieszkać z mamą. Gość portalu: Mari napisał(a): > Dziekuje Wróżko. To prawda co piszesz, bardziej mamy problem z jego tata, na ty > m polu jest konflikt i nie wiem jak go rozwiazać - nie akceptuje mnie i utrudni > a zycie. ;-( > Czy bede mieszkac z mama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.mofnet.gov.pl 07.09.11, 12:59 Dziękuję jeszcze raz za odpowiedz dotycząca mojego syna , miała Pani rację chodziło o dziewczynę :) Pisała Pani też wcześniej, że wyjdę za mąż moge zapytać kiedy to nastapi? w którym roku? Pozdrawiam jest Pani niesamowita :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajaca ? IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.11, 14:08 Witam co czuje do mnie A.? anna Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: ? 07.09.11, 18:06 Rozkład wskazuje na pożądanie, seks. Gość portalu: pytajaca napisał(a): > Witam > co czuje do mnie A.? anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajaca Re: ? IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.11, 21:13 aha dziekuje. A z jego( A.) strony bedzie w przyszlosci cos wiecej? milosc, czy przyjazn? do pol roku, rok czasu? Anna Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: ? 10.09.11, 10:59 Ani miłość, ani przyjaźń. To fałszywy przyjaciel. Za pół roku coś przez niego stracisz - twarz, opinie, poczucie godności. Uważaj także na pieniądze. Za rok to już Jego nie ma przy Tobie. Gość portalu: pytajaca napisał(a): > aha dziekuje. A z jego( A.) strony bedzie w przyszlosci cos wiecej? milosc, czy > przyjazn? do pol roku, rok czasu? Anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajaca Re: ? IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.11, 18:03 no to pieknie, bede go obserwowac. A w takim razie co mnie czeka w milsoci?(skoro nie ten, to kto mnie pokocha ze wzajemnoscia? ). Dziekuje Ci wrozko za odpowiedzi, Anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ? IP: *.182.56.171.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.09.11, 18:59 nikt cie nie pokocha Anno zostaniesz rozwódka z" bagażem" Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 07.09.11, 17:34 Za trzy lata poznasz odpowiedniego pana na meża, wspólny dom założycie za pięć lat. Dom także w kontekście domu - kupna, budowy itp/ Gość portalu: Ewa napisał(a): > Dziękuję jeszcze raz za odpowiedz dotycząca mojego syna , miała Pani rację chod > ziło o dziewczynę :) > Pisała Pani też wcześniej, że wyjdę za mąż moge zapytać kiedy to nastapi? w któ > rym roku? > Pozdrawiam jest Pani niesamowita :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.ztpnet.pl 07.09.11, 13:44 witam kiedys pani mi napisala ze nastepnyym roku zapoznam faceta,a czy bede miala dzieci?ile i kiedy je widac?oby planowane hihihi:) chcialam zapytac o moja siostra czy bedzie ze swoim facetem , jego daty nie znam , a ona Marzena 29,08,1985 i czy pobiora sie ?kiedy i czy beda miec dzieci? pozdrawiam i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.11, 13:49 Wróżko prosze o pomoc - co mam zrobić z moim synem , jak do niego dotrzeć , martwie sie nim i tym co on ostatnio wyprawia , jest nieposłuszny, niedostępny zarówno dla mnie jak i męża, zadał sie z ludzmi do których nie mam dostepu ma 15 lat i na imię Patryk z góry dziekuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.lublin.mm.pl 07.09.11, 14:42 czy moja corak ma bole brzucha prez strach przed ojcem ,czy przed szkolą ? a może jeszcze z innego powodu .Iwona (i czy jest wskazana wizyta u pani"S"w związku z tymi bólami) Iwona dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 07.09.11, 18:09 Szkoła wychodzi, możecie skorzystać z Pani S. Gość portalu: *** napisał(a): > czy moja corak ma bole brzucha prez strach przed ojcem ,czy przed szkolą ? a mo > że jeszcze z innego powodu .Iwona (i czy jest wskazana wizyta u pani"S"w związk > u z tymi bólami) Iwona > dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 07.09.11, 18:04 ja nie poradzę, proszę zasięgnąć porady psychologa Gość portalu: monika napisał(a): > Wróżko prosze o pomoc - co mam zrobić z moim synem , jak do niego dotrzeć , mar > twie sie nim i tym co on ostatnio wyprawia , jest nieposłuszny, niedostępny zar > ówno dla mnie jak i męża, zadał sie z ludzmi do których nie mam dostepu ma 15 l > at i na imię Patryk z góry dziekuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 07.09.11, 17:37 Za dwa lata będziesz miała dziecko, jedno. Gość portalu: malenka napisał(a): > witam kiedys pani mi napisala ze nastepnyym roku zapoznam faceta,a czy bede mia > la dzieci?ile i kiedy je widac?oby planowane hihihi:) > chcialam zapytac o moja siostra czy bedzie ze swoim facetem , jego daty nie zna > m , a ona Marzena 29,08,1985 i czy pobiora sie ?kiedy i czy beda miec dzieci? > pozdrawiam i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 07.09.11, 18:03 Nie, siostra nie będzie ze swoim obecnym partnertem. Niech uważa, bo on ją oszukuje. Gość portalu: malenka napisał(a): > witam kiedys pani mi napisala ze nastepnyym roku zapoznam faceta,a czy bede mia > la dzieci?ile i kiedy je widac?oby planowane hihihi:) > chcialam zapytac o moja siostra czy bedzie ze swoim facetem , jego daty nie zna > m , a ona Marzena 29,08,1985 i czy pobiora sie ?kiedy i czy beda miec dzieci? > pozdrawiam i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.11, 15:37 Kiedy uda mi się "odblokować" na miłość w życiu? Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 07.09.11, 18:13 Po upływie roku, z wiosną przyjdzie odmiana. Blokady znikną z nastaniem wiosny i pojawieniem się mężczyzny, przyjaźnie i radosnie nastawionego, poznanego w gronie znajomych. Gość portalu: Renia napisał(a): > Kiedy uda mi się "odblokować" na miłość w życiu? Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Proszę nie wpisywać na razie pytań 07.09.11, 18:15 Nie będzie mnie kilka dni Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woda Re: Proszę nie wpisywać na razie pytań IP: *.220.110.180.bransat.pl 08.09.11, 21:39 Beata,ur.14.05.1970 - czy mąż do mnie wróci? Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: Proszę nie wpisywać na razie pytań 10.09.11, 11:10 Tak, ale będzie to w czasie, gdy Ty już będziesz żywiła zainteresowanie do innego mężczyzny. Wróci, ostatecznie tak. :) Gość portalu: woda napisał(a): > Beata,ur.14.05.1970 - czy mąż do mnie wróci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota. Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 19:41 Witam, chciałam zapytać czy zajdę w ciążę, czy urodzę dzieciątko? Bardzo dziękuję za poświęcony mi czas :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 10.09.11, 10:55 Na wiosnę widać ciążę, urodzenie - wiadomo - jesień :) Bardzo klarownie widać :) Gość portalu: Dorota. napisał(a): > Witam, chciałam zapytać czy zajdę w ciążę, czy urodzę dzieciątko? Bardzo dzięku > ję za poświęcony mi czas :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: wróżenie z kart cygańskich IP: 212.160.172.* 25.10.11, 14:24 Bardzo dziękuję. Pragnę być mamą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.play-internet.pl 07.09.11, 20:43 Mam na imię Beata. Moje pytanie:czy będę miała jakieś problemy (jakie) z zaliczeniem roku i praktyki ? pozdrawiam i bardzo dziękuję za odpowiedź :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 10.09.11, 10:57 Będziesz miała więcej szczęścia i pomyślnych osób wokół siebie, niż problemów. Przychylny mężczyzna pojawia się. Związany z przedmiotem gdzie się liczy, analizuje... Ty też masz potencjał, umiesz się uczyć - korzystaj z tego. Problem to może być bujanie w obłokach, problem z koncentracją, odpływające myśli za miłością... Pracuj więc na skupieniem. Szybciej pójdzie nauka. Gość portalu: gość napisał(a): > Mam na imię Beata. Moje pytanie:czy będę miała jakieś problemy (jakie) z zalic > zeniem roku i praktyki ? > > > pozdrawiam i bardzo dziękuję za odpowiedź :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.ztpnet.pl 07.09.11, 21:14 witam napisala pani ze bede miala 1dziecko za 2lata ze swoim partnerem docelowym?bedzie to dziecko planowane?, i jak moge jeszcze prosic bede robic mysle by zrobic grupe na wzrok bo mam troche wade,znajomi moowia ze mam duza, czyu uda mi sie ja dosstac bez problemu czy nie dostane? a co do mojej siostry az mi przykro bylo to czytac jej data napisze raz jeszcze(29,08,1985 )ze ja oszukuja wszyscy za NIm jestesmny,nie chce jej mowic co pani napisala jest z NIm szczesliwa ona sama sie dowie ze ja oszukuje?>ale jak oszukuje,zdradza czy jak,powaznie oszukuje?to kiedy ona pozna faceta na stale ze z NIm wezmie slub?dziekuje za czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: wróżenie z kart cygańskich IP: 77.252.244.* 08.09.11, 17:55 czy spodobalam sie kamilowi? czy bedziemy mieli jeszcze kontakt? monika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzarnyKrólik Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.dynamic.mm.pl 08.09.11, 21:55 Czy i kiedy kupię mieszkanie (czy ktos pomoże)?Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 22:32 Czy zejdę się ze swoją byłą żoną? Czy ona nadal mnie kocha? Czy mamy jeszcze szansę stworzyć związek? Konrad Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 10.09.11, 11:15 Ona ma kogoś na uwadze. Szuka szczęścia w innym mężczyźnie. Ciebie i powrót do Ciebie traktuje jako ostateczność. Oschłość uczciowa i liczenie na zysk z układu, a nie miłość z jej strony. Jej podejście jest że aby nie być samą przyjdzie na czas jakiś, do następnego razu. Aż znajdzie tego jedynego. Zastanów się, czy warto wracać do przeszłości. Gość portalu: Konrad napisał(a): > Czy zejdę się ze swoją byłą żoną? Czy ona nadal mnie kocha? Czy mamy jeszcze sz > ansę stworzyć związek? > Konrad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 13:22 Dziękuję za odpowiedź. Rozumiem że nie mam co liczyć na bycie tym jedynym ;/ Dziękuje tymbardziej za szczerość. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 10.09.11, 11:11 Szkoda że nie masz imienia. Kupisz, pomoże młody mężczyzna o jasnych włosach. Kupować szybko, w ciagu roku. Potem będzie mniej okazji. Nie zwlekać. Gość portalu: CzarnyKrólik napisał(a): > Czy i kiedy kupię mieszkanie (czy ktos pomoże)?Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 10.09.11, 11:06 Oczywiście, bardzo się spodobałaś. Czeka Ciebie kontakt. Czas najbliższy, miesiąc Gość portalu: monika napisał(a): > czy spodobalam sie kamilowi? czy bedziemy mieli jeszcze kontakt? > monika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: wróżenie z kart cygańskich IP: 77.252.244.* 10.09.11, 15:58 powiem szczerze, ze nie liczyłam na taka odpowiedz. mam nadzieje ze wrozba sie sprawdzi!!! trzymajcie kciuki. tylko nie wiem czy on jest wolny...tzn wiem ze nie ma żony ale taki facet pewnie ma kogos. jak mozna byloby o to zapytac karty.... ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 10.09.11, 11:04 A ja proszę wszystkich o JEDNO pytanie. Szanujcie mój czas i dobrą wolę. Zrobisz grupę na wzrok, w pełni masz to uzasadnione. Siostry mężczyzna wychodzi że to nie jest mężczyzna na całe życie. On ją zostawi dla innej oraz dla pieniędzy, wyjedzie gdzieś. Siostra znajdzie innego mężczyznę za dwa lata i wtedy dopiero będzie mowa o ślubie, rodzinie. Ja nie chcesz znać odpowiedzi, to nie zadawaj pytań. Nie mam zwyczaju pisać bajek. :) Gość portalu: malenka napisał(a): > witam napisala pani ze bede miala 1dziecko za 2lata ze swoim partnerem docelowy > m?bedzie to dziecko planowane?, i jak moge jeszcze prosic bede robic mysle by z > robic grupe na wzrok bo mam troche wade,znajomi moowia ze mam duza, czyu uda mi > sie ja dosstac bez problemu czy nie dostane? > a co do mojej siostry az mi przykro bylo to czytac jej data napisze raz jeszcze > (29,08,1985 )ze ja oszukuja wszyscy za NIm jestesmny,nie chce jej mowic co pani > napisala jest z NIm szczesliwa ona sama sie dowie ze ja oszukuje?>ale jak > oszukuje,zdradza czy jak,powaznie oszukuje?to kiedy ona pozna faceta na stale > ze z NIm wezmie slub?dziekuje za czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.lublin.mm.pl 10.09.11, 11:13 zaproszona jestem na kawę do pana "g" czy będzie to korzystna rozmowa dla mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 10.09.11, 11:16 Bardzo korzystna, idź, bo za tą rozmową idą pieniądze, satysfakcja. Gość portalu: iwa napisał(a): > zaproszona jestem na kawę do pana "g" czy będzie to korzystna rozmowa dla mnie > ? Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail ZAmYKam Wątek 10.09.11, 11:18 Zamykam wątek na czas nieokreślony. Proszę na razie nie dopisywać się. Jak wrócę, dam o tym informację. Wszystkim dziękuję ślicznie za uwagę. Dziękuję za słowa płynące od Was, dały mi siłe i radość :))) Dziękuję ze jesteście i życzę dużo szczęścia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: ZAmYKam Wątek IP: *.lublin.mm.pl 10.09.11, 11:21 My również PANI dziękujemy za wróżby i za poświęcony czas . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna_46 Re: ZAmYKam Wątek IP: *.ip.netia.com.pl 10.09.11, 13:06 Spokojnego wypoczynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: ZAmYKam Wątek IP: *.cable.pruszcz.turmak.pl 11.09.11, 21:16 Dziękujemy Pani za cierpliwość, poświęcony czas i pozytywną energię :) Pozdrawiam, Joanna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 12:25 Dziękuję za wróżby i życzę Pani wielu szczęśliwych chwil :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.play-internet.pl 10.09.11, 17:08 Dziekuję za wróżbę i poświęcony czas:-) Problem to może być bujanie w obłokach, problem z koncentracją, odpływające myśli za miłością... Pracuj więc na skupieniem. Szybciej pójdzie nauka. - gdyby to było takie proste. Ta miłość, to chyba jedna z tych niemożliwych a może się mylę. Sama nie wiem. A czy mogłabym prosić o jeszcze jedną odpowiedź, na pytanie co z tą miłością, czy to ta właściwa osoba, czy o nim zapomnieć ? Gość portalu: gość napisał(a): > Mam na imię Beata. Moje pytanie:czy będę miała jakieś problemy (jakie) z zalic > zeniem roku i praktyki ? > > > pozdrawiam i bardzo dziękuję za odpowiedź :-) [/b] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mari Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.play-internet.pl 10.09.11, 19:46 Witam, czy dzisiejsza poprawę egzaminu będzie można udać za udana? Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 21:26 Monika czy będziemy razem z mirkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B12 Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 07:13 Witam! Czy Krzysztof pojechał w drogę służbową z Anką? Co ich łączy? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 24.10.11, 22:27 Łączy ich romans, nie kochają się. Gość portalu: B12 napisał(a): > Witam! Czy Krzysztof pojechał w drogę służbową z Anką? Co ich łączy? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Jeśli ktoś chce porady, wpisujcie od nowa pytania 24.10.11, 22:31 Dlatego że wiele z tego co dawniej wpisane może byc już nieaktualne i nie zostać nawet odczytane przez zainteresowanego. Tamto więc zostawiam - wpisujcie od nowa kto chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Jeśli ktoś chce porady, wpisujcie od nowa pyt IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.11, 22:40 Dzień dobry. Czy zatrudnią mnie w firmie, w której byłem w ubiegłym tygodniu i czy to będzie dobra współpraca czy raczej mam szukać dalej? Pozdrawiam Panią ciepło Sławek Odpowiedz Link Zgłoś
bluejacht Re: Jeśli ktoś chce porady, wpisujcie od nowa pyt 24.10.11, 22:43 Witam. Czy to, co teraz robię, by rozkręcić firmę zaowocuje nowymi klientami i pieniędzmi? Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: Jeśli ktoś chce porady, wpisujcie od nowa pyt 24.10.11, 22:54 Tak, owoce starań będą jednak mniejsze niż się spodziewasz. To wygląda na drobny zysk. bluejacht napisała: > Witam. Czy to, co teraz robię, by rozkręcić firmę zaowocuje nowymi klientami i > pieniędzmi? Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
bluejacht Re: Jeśli ktoś chce porady, wpisujcie od nowa pyt 24.10.11, 22:58 Dziękuję. Wkładam w to mnóstwo pracy. Jeśli Pani widziała to tylko spytam czy będzie zysk w tym roku, jakaś średnia pensja na miesiąc? BARDZO Bardzo jestem pani wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: Jeśli ktoś chce porady, wpisujcie od nowa pyt 24.10.11, 23:53 Na razie jednak ta praca da rezultat skromy. Nie zniechęcaj się. To początek. Rozpęd mam po nowym roku. uważaj na oszustów, szczególnie wśród meżczyzn,dasz radę ale oczy otwarte i 10 razy sprawdzaj zanim coś podpiszesz lub na coś sie zgodzisz bluejacht napisała: > Dziękuję. Wkładam w to mnóstwo pracy. Jeśli Pani widziała to tylko spytam czy b > ędzie zysk w tym roku, jakaś średnia pensja na miesiąc? BARDZO Bardzo jestem pa > ni wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: Jeśli ktoś chce porady, wpisujcie od nowa pyt 24.10.11, 22:46 Szukaj dalej, przy tej firmie mam oszustwo, krętactwo. To nie jest dobre miejsce. Do 3 miesięcy znajdziesz nową pracę przez znajomość. Składaj wizyty w firmach, szukaj znajomości. Gość portalu: Sławek napisał(a): > Dzień dobry. Czy zatrudnią mnie w firmie, w której byłem w ubiegłym tygodniu i > czy to będzie dobra współpraca czy raczej mam szukać dalej? Pozdrawiam Panią ci > epło Sławek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Jeśli ktoś chce porady, wpisujcie od nowa pyt IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.11, 22:56 Dzięki, a czy do tego czasu dam radę finansowo? Znajomych już obdzwoniłem...SZukam... i ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jeśli ktoś chce porady, wpisujcie od nowa pyt IP: *.181.106.10.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.10.11, 23:43 witam, Ania , czy Tomek sie do mnie odezwie, czy beda spotkania? Kiedy to nastapi? Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: Jeśli ktoś chce porady, wpisujcie od nowa pyt 24.10.11, 23:51 Oszczędnie dla dasz radę, nie poprzestawaj w poszukiwaniach. Znajdziesz, karty tak pokazaly. Pomoze mężczyzna w miarę młody. Warto po firmach się przejść. Gość portalu: Sławek napisał(a): > Dzięki, a czy do tego czasu dam radę finansowo? Znajomych już obdzwoniłem...SZu > kam... i ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazia Wrozka Abigail IP: *.pool.mediaWays.net 24.10.11, 22:56 Kochana wrozko tak jak mi napisalas ze zapoznam sie z pewnym mezczyzna przez pisanie tak mi sie sprawdzilo i ze z tego bedzie cos wiecej.Czy z tej znajomosci naszej naprawde cos bedzie?dziekuje i pozdrawiam Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: Wrozka Abigail 24.10.11, 23:49 Karty pokazują porozumienie intelektualne i przyjaźń na czas najbliższy. To się rozwinie w miłość. On zaskoczy czymś miłym, da szczeście,może nawet niespodziewane odwiedziny będą, dość szybko. Tu jest wielka szansa na miłość :)))) Gość portalu: grazia napisał(a): > Kochana wrozko tak jak mi napisalas ze zapoznam sie z pewnym mezczyzna przez pi > sanie tak mi sie sprawdzilo i ze z tego bedzie cos wiecej.Czy z tej znajomosci > naszej naprawde cos bedzie?dziekuje i pozdrawiam Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazia Re: Wrozka Abigail IP: *.pool.mediaWays.net 25.10.11, 08:08 dziekuje bardzo za b.szybciutka odpowiedz :o)jeszcze mam ostatnie pytanie odnosnie pracy...czy w tym roku moge liczyc na znalezienie pracy,caly czas jej szukam z marnym efektem.Pozdrawiam i milego dnia zycze..Dziekuje Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: Wrozka Abigail 25.10.11, 12:48 Możesz liczyć na pomoc starszego mężczyzny. Powinno być dobrze. Najdalej do wiosny masz pracę. Gość portalu: grazia napisał(a): > dziekuje bardzo za b.szybciutka odpowiedz :o)jeszcze mam ostatnie pytanie odnos > nie pracy...czy w tym roku moge liczyc na znalezienie pracy,caly czas jej szuka > m z marnym efektem.Pozdrawiam i milego dnia zycze..Dziekuje Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Wrozka Abigail IP: *.mofnet.gov.pl 25.10.11, 10:51 Wróżko Abigail czy Janusz wyjdzie z dołka finansowego na tyle aby pomyślec o swoim mieszkaniu? Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: Wrozka Abigail 25.10.11, 13:04 Tak, będzie miał swój dom i zacznie zarabiać. Nie widać czasu. Przyszłość daleka. Realna jednak. Gość portalu: Ewa napisał(a): > Wróżko Abigail czy Janusz wyjdzie z dołka finansowego na tyle aby pomyślec o sw > oim mieszkaniu? Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Wrozka Abigail IP: *.mofnet.gov.pl 25.10.11, 13:49 Dziękuję wróżko Abigail (dwa razy zarejestrowałam to samo pytanie bo nie widziałam ,że mi się wpisało- przepraszam) Pozdrawiam i duuużo dobrego życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanus Re: Wrozka IP: *.pool.mediaWays.net 25.10.11, 20:57 Droga wrozko mam na imie Tomasz i wpadlem w tarapaty finansowe.Chcialbym sie dowiedziec czy uda mi sie szybko z nich wyjsc i czy uda mi sie sprzedac dom....chcialem tez wyjechac za granice.Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B12 Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 13:20 Kochana Abigail! Dziękuję za odpowiedź, ale tak naprawdę to do tej pory nie wiem czy byli razem w tej podróży, jakoś fakty owiane tajemnicą....Dziękuję, pozdrawiam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 28.10.11, 22:45 Byli razem. Gość portalu: B12 napisał(a): > Kochana Abigail! Dziękuję za odpowiedź, ale tak naprawdę to do tej pory nie wie > m czy byli razem w tej podróży, jakoś fakty owiane tajemnicą....Dziękuję, pozdr > awiam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.abigail Re: wróżenie z kart cygańskich 24.10.11, 22:22 Tak, karty wróżą związek i wspólny dom Gość portalu: Monika napisał(a): > Monika czy będziemy razem z mirkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.pools.arcor-ip.net 12.09.11, 09:58 Dzien dobry,jestem za granica i na ulropie wychowawczym.Czy mam szanse i kiedy na prace a moze otworzyc klub dla dzieci? Dzeikuje Odpowiedz Link Zgłoś
anushka06 Re: wróżenie z kart cygańskich 12.09.11, 11:22 Witaj Wróżko! Moje pytanie brzmi: kiedy i w jakich okolicznościach poznam mojego przyszłego męża? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pszczółka Re: wróżenie z kart cygańskich IP: *.kalisz.mm.pl 12.09.11, 12:01 Witam Prowadzę działalność gospodarczą z jednym ze wspólników firma i ja rozstała się w styczniu. Sprawa jest nie dokończona.Co on dla nas szykuje.( Brak zainteresowania z jego strony firmą przez 2 lata ,a zwłaszcza gdy firma była na skraju bankructwa.Obecnie jakoś wyszliśmy z kryzysu ,ale trzeba ciężko pracować :) ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś