kika74 24.05.04, 14:46 Jak nauczyć sie słuchać własnej intuicji? kierowanie sie przeczuciami jest trudne ale juz wiem ze skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waloszka Re: Intuicja 24.05.04, 21:02 Zacznij pracować nad nią :) Kup sobie kryształ górski, siadaj i rób wizualizacje, medytacje, a zobaczysz jak intuicja się rozwinie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cmytojet Re: Intuicja 25.05.04, 09:06 A potem możesz zobaczyć jak będzie odjazdowo! Poczytaj wątek: "DO PANA SULJANA" cmytojet Odpowiedz Link Zgłoś
sc200 Re: Intuicja 25.05.04, 10:05 kika74 napisała: > Jak nauczyć sie słuchać własnej intuicji? kierowanie sie przeczuciami jest > trudne ale juz wiem ze skuteczne. Kika sposób jest dość prosty ale nie tak łatwo w to uwierzyć... Otóż MUSISZ JĄ ZAUWAŻAĆ. CO to znaczy? Jeśli coś Ci tam mówi, że masz zrobić tak i tak to podziękuj w myślach temu głosowi. Poproś go o inspiracje Wspieraj go. Jeśli nie będziesz tego robiła to nie dasz Intuicji szansy do rozwoju Btw. Medytacje to nie jakaś konkretna chwila w konkretnej pozie. To stan umysłu w którym jesteśmy cały czas. A w związku z tym jakie rekwizyty użyjesz to jest Twoja sprawa. Nie są one istotne. Ale jeśli je użyjesz i w ich moc uwierzysz to... Ci pomogą :) Ważna jest wiara i wdzięczność za posiadanie Intuicji. Ta wdzięczność jak już napisałem wyżej musi być "zauważalna" Pozdrawiam :) Michał Odpowiedz Link Zgłoś
taokubusia Re: Intuicja 11.06.04, 02:27 ale intuicja, choc jest niezawodna w 100%, czasem zwodzi.... bo potrzebna jest rownowaga swiadomosci z podswiadomosca. Odpowiedz Link Zgłoś