Dodaj do ulubionych

koziorożec+33+owca

29.05.04, 16:47
Może ktoś mi pomoże odszyfrować co może powstać z połączenia koziorożca z
numerkiem 33(6) i do tego owca??
Dzięki za każdą odpowiedz :)
Obserwuj wątek
    • anahella Re: koziorożec+33+owca 29.05.04, 22:43
      Od tego trzeba by bylo specjalisty w 3 dziedzinach: astrologii opartej na
      zodiaku tropikalnym, numerologii i astrologii chinskiej. A jak ktos sie zna na
      wszystkim to nie zna sie na niczym porzadnie. Lepiej skorzystac z interpretacji
      specjalisty w jednej dziedzinie - ale zeby zrobil Ci to ten specjalista
      porzadnie.

A co do astrologii chinskiej: malo jest w Polsce specjalistow z tej dziedziny,
      ona popularyzuje sie powoli. Na razie mozemy skorzystac z wydawanych w Polsce
      charakterystyk poszczegolnych znakow przyporzadkowanych kolejnym latom. Mysle
      jednak, ze to nie jest takie proste: astrologia chinska na pewno jest o wiele
      glebsza wiedza.
      • tiwaz Re: koziorożec+33+owca 30.05.04, 01:39
        Dzięki serdeczne za wskazówki :)ale jeszcze jedno pytanie...Czy możesz mi pomóc
        choćby w jednej z tych dziedzin ? Jeśli nie.. to może podpowiesz mi do kogo
        mogę się zwrócić ?
        Dzięki jeszcze raz...
        • anahella Re: koziorożec+33+owca 30.05.04, 21:22
          Znam wielu astrologow, wiekszosc z Warszawy. Niestety nie wiem jakie maja
          stawki. Numerologow w zasadzie nie znam - takich ktorzy by przyjmowali klientow
          z miasta. Tych od astrologii chinskiej - w ogole. Ja Ci horoskopu nie zrobie.
          Ale jak bede wiedziala z jakiego miasta jestes, to moge Ci kogos polecic. Tylko
          z racji niekomercyjnego charakteru forum wolalabym w tej sprawie kontakt na
          priv.
    • agrentowy4321 Re: koziorożec+33+owca 09.03.23, 07:46
      Niekiedy trzeba pochylić się nad wieloma aspektami
    • irona.sonata Re: koziorożec+33+owca 29.04.23, 21:04
      To nurtujące

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka