Gość: medeah IP: *.tktelekom.pl 29.11.11, 17:21 ktoś korzystał z usług tego Pana?? jakieś opinie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zakrecona86 Re: Szaman-miejski IP: *.xdsl.centertel.pl 17.12.11, 12:43 prosze o kontakt osoby które korzystały zakrecona8686@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Szaman-miejski IP: *.pl 16.01.12, 23:00 Korzystałam, zadziałało ale czekałam prawie dwa miesiące. Warto było! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola.roza-gość Re: Szaman-miejski IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.08.12, 15:08 Witam,mogłabym otrzymać jakieś namiary na Szamana,chcę skorzystać z jego pomocy,wysłałam jakiś czas temu maila,na podany przez niego adres,ale nie otrzymałam odpowiedzi.Nie wiem,czy jest jeszcze aktualny.Bardzo mi zależy,nie mam już innego wyjścia,proszę o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasandra Re: Szaman-miejski IP: *.pl 18.12.11, 19:55 Korzystałam, jestem zadowolona, ale nie mam zamiaru reklamować kogoś, komu mogę tym tylko zaszkodzić. Myślę, że każdy sam powinien zdecydować, czy czuje po wstępnym kontakcie zaufanie do danej osoby. Ja sprawdziłam kilka wróżek i wróżów, zaufałam temu człowiekowi i jestem mu wdzięczna. Ale to moja indywidualna opinia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hagalaz Re: Szaman-miejski IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.14, 09:59 Kasandra a mogłabyś mi podać jego adres e-mail? Dzięki z góry za szybką odp. bo się staram z nim z kontaktować no ale bez żadnego rezultatu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Szaman-miejski IP: *.timplus.net 27.04.14, 19:28 ja też poprosze namiar na tego pana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakrecona Re: Szaman-miejski IP: *.xdsl.centertel.pl 18.12.11, 21:33 Kasandra- można z Toba pogadac na priv???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Szaman-miejski IP: *.pl 16.01.12, 23:06 Mi pomógł pozbyć się z domu "kochanej" teściowej. Szczęście niepojęte! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Szaman-miejski IP: *.pl 16.01.12, 23:15 Ja jestem zadowolona, ale mojej koleżance odmówił wykonania rytu. Stwierdził, że nie powinna i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.12, 23:39 jakies namiary mozna dostac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Szaman-miejski IP: *.xdsl.centertel.pl 17.01.12, 10:31 coś czuje że pisała to jedna i ta sama osoba patrzac na godzinę dodania i ip......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proxy Re: Szaman-miejski IP: 176.31.202.* 30.01.12, 14:16 widze żę oboje korzystacie z tej samej bramki proxy żeby IP nie było widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adur Re: Szaman-miejski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.12, 11:33 heh, marta kasandra to te same osoby faktycznie jest skuteczny jak cholera ;) jarównież szamana polecam, jak tak mowi marta i kasandra zawijam kiece i lece po porade eheheheheee Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyksenofon Re: Szaman-miejski 17.01.12, 13:30 Dziwne, że zamęt w okół faceta robi jedna i ta sama osoba, konkurencja, czy odrzucona kochanka? :-) uuupp IP: *.xdsl.centertel.pl zakrecona86 IP: *.xdsl.centertel.pl zakrecona IP: *.xdsl.centertel.p hmm IP: *.xdsl.centertel.pl Szukam jakiś PRAWDZIWYCH informacji, na temat magii tego gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
zakrecona8686 Re: Szaman-miejski 17.01.12, 14:07 durny chłop z ciebie ksenofon! i tyle w temacie:] żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyksenofon Re: Szaman-miejski 17.01.12, 14:51 Widzisz nawiedzona nimfomanko, tak się składa, że jestem kobietą. Ale masz jeszcze spore pole do popisu. Obserwowałam Twoje wyczyny na kafeterii, też tam facetowi zarzucałaś, że jest Stanem, że nie ma działalności itd, itp. sprawdziłam, kłamałaś. Więc: Albo masz z tego jakąś kasę, albo cię gość kopnął w tyłek i przeżyć tego nie możesz. Zachowujesz się, jak klasyczna porzucona kochanka. Kobieto, ogarnij się! Miej resztki honoru i znajdź sobie jakieś zajęcie. Może znajdzie się jakiś inny, mniej wymagający... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zakrecona8686 Re: Szaman-miejski 17.01.12, 14:55 ja nic nikomu nie zarzucałam i nie mam zamiaru tłumaczyć sie takiej osobie jak ty.! tyle w temacie. sprawdź najpierw dobrze a potem opluwaj ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyksenofon Re: Szaman-miejski 17.01.12, 15:30 Ależ, opluwanie to twoja specjalność, ale łatwo przejrzeć twoje intencje :-) Podobno już się pożegnałaś, więc nie zatruwaj powietrza i poszukaj jakiegoś nowego forum, gdzie jeszcze nie znają twoich tanich sztuczek. Tutaj widać IP, więc można łatwo sprawdzić, pod jakimi i iloma nickami tutaj buszujesz trollu od siedmiu boleści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: Szaman-miejski IP: *.play-internet.pl 17.01.12, 15:58 He,he, dobre to jest! Ale się dziewczyny o gostka biją! Jeśli tak czaruje, jak kobietom w głowie zawraca, to dobry jest! Idę szukać jego strony. A... Pani "zakręcona", na jednym szamanie świat się nie kończy, ja też mógłbym niejedno we dwoje "wyczarować". Służę swoim towarzystwem i darmowymi "usługami". Całusy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: Szaman-miejski IP: *.tktelekom.pl 17.01.12, 16:00 dziewczyny czytajcie ze zrozumieniem... to nie takie trudne;/ zakręcona z tego co ja widzę szuka jedynie info o szamanie, jakie opluwanie;/ dziewczyno nadinterpretacja Ci się włączyła chyba;/ Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyksenofon Re: Szaman-miejski 17.01.12, 16:15 To Ty poczytaj jej posty a przekonasz się, że dziewczyna jest nawiedzona. W kilku wątkach faceta szkaluje, pisze że jest kimś innym niż jest w rzeczywistości, występuje na kilku forach i bzdury opowiada. Obraża ludzi i nie ma do nich szacunku, więc nie zasługuje na lepsze traktowanie. Zwykła pieniaczka, albo konkurencja niedowartościowana i tyle. Zadałam sobie trochę trudu i widzę, że pisze jakieś bzdury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: Szaman-miejski IP: *.play-internet.pl 17.01.12, 16:18 Coraz ciekawiej się robi! Dziewczyny, lepiej podajcie stronę tego szamana, bo mnie zainteresował. Czy ktoś wie, czy zajmuje się też ściąganiem uroków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: Szaman-miejski IP: *.tktelekom.pl 17.01.12, 16:41 Dominik, tak owszem zajmuje się również zdejmowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: Szaman-miejski IP: *.play-internet.pl 17.01.12, 16:45 Dziękuję, chociaż z kimś można tutaj porozmawiać. Masz może namiary na stronę tego faceta? Poważnie, potrzebuję pomocy i trochę mi na czasie zależy. Będę Ci wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
zakrecona8686 Re: Szaman-miejski 17.01.12, 16:49 fajnyksenofon napisała: > To Ty poczytaj jej posty a przekonasz się, że dziewczyna jest nawiedzona. W kil > ku wątkach faceta szkaluje, pisze że jest kimś innym niż jest w rzeczywistości, > występuje na kilku forach i bzdury opowiada. Obraża ludzi i nie ma do nich sza > cunku, więc nie zasługuje na lepsze traktowanie. Zwykła pieniaczka, albo konkur > encja niedowartościowana i tyle. Zadałam sobie trochę trudu i widzę, że pisze j > akieś bzdury! - oj dziewczynkoooo nie potrafisz szukać dobrze.Idź sie leczyc leipej. szacunek to ja mam. do tych którzy mają do mnie szacunek i owszem. i do pana szamana również! do ciebie juz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyksenofon Re: Szaman-miejski 17.01.12, 16:56 Z wieku dziewczęcego już wyrosłam dawno, więc uznam to jako komplement. Co do Twojego zachowania kobieto, to stwierdzam jedno: Albo jesteś niepoczytalna, albo z powodu strajku lekarzy od kilku dni nie bierzesz leków. Cóż istnieje jeszcze jedna możliwość: musisz zmienić rodzaj trunku, albo zwiększyć ilość zakąski. miłego wieczoru ślicznotko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: Szaman-miejski IP: *.tktelekom.pl 17.01.12, 16:53 wpisz w Pana Google jak w temacie, i znajdziesz o razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: Szaman-miejski IP: *.play-internet.pl 17.01.12, 16:57 Dzięki, idę na rekonesans bo tutaj widzę znów robi się gorąco. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
zakrecona8686 Re: Szaman-miejski 17.01.12, 16:46 fajny ksenofon- ja ci eobrazac i opluwac nie bede nie mam to w naturze zniżanie sie do czyjegos poziomu. hahaha a myśl , piszm sobei co chcesz...w d.... to mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: Szaman-miejski IP: *.play-internet.pl 17.01.12, 19:52 Zakręcona 8686. Ty faktycznie kobieto chora jesteś! Byłem na stronie, rozmawiałem z facetem i wniosek mam jeden- lecz się "zakręcona", albo, jeśli jesteś konkurencją to się ucz, ale to chyba wiele nie pomoże. Dzięki za kontakt dziewczyny! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: Szaman-miejski IP: *.tktelekom.pl 21.01.12, 22:14 Beznadziejna przepychanina... a przecież po jednej stronie jesteśmy wszyscy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Szaman-miejski IP: *.siedlce.vectranet.pl 22.01.12, 16:44 Nikt nie ma prawa nazywac sie szamanom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Szaman-miejski IP: *.siedlce.vectranet.pl 22.01.12, 16:56 Ludzka tepota nie zna granic...Jak mozno nazwac szamana miejskim? To chyba tylko w Polsce mozna znalesc takich debilow...Jak przyjda do niego Duchy to dopiero bedzie mu miejsca zamalo nie tylko w miescie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medeah Re: Szaman-miejski IP: *.tktelekom.pl 26.01.12, 23:01 i co u osób korzystających z usług Szamana??:) jakieś zmiany?? czy wszyscy czekamy jeszcze:) tak czy siak Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Szaman-miejski IP: 176.31.202.* 05.03.12, 14:44 trochę sprzeczności na stronie tego Pana, pisze, że sienie reklamuje a w necie sporo jego ogłoszeń, piszę że podobno dzwoniono do gminy i pytano się czy taka osoba tam mieszka, ciekawe jak się pytali nie znając imienia ani nazwiska, jego podróbek też na necie nie widziałem, podobnie jak osób podających się za jego żonę, a komentarze jak ktoś napisał o współpracy z Lili i o tym że bez niej jest za słaby na pewno nie poprawiają jego wiarygodności, co do brania pieniędzy przed odprawieniem czarów to też raczej średnio wygląda, zazwyczaj usługodawcy się po płaci, np po położeniu płytek czy pomalowaniu mieszkania, jak jest dobrze zrobione to się wtedy dopiero płaci, a jak marnie to poprawia, będąc dobrym magiem brałbym opłaty po, jeśliby by ktoś nie płacił to w odpowiedni sposób bym wyegzekwował co najmniej trzykrotność tego co się umawialiśmy przez "usługą", poza tym mając legalny biznes można spokojnie kogoś pozwać do sądu o niezapłacenie mam nadzieję że nie uraziłem nikogo, nie jestem konkurencją, nie polecam nikogo ani nikogo nie odradzam, każdy ma własny wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Szaman-miejski IP: 176.31.202.* 05.03.12, 14:48 niektórzy piszą na forach że prawdziwy mag nie pobiera opłat, albo symboliczne za swoje usługi, magowie podobno raczej nie mają problemów z pieniędzmi bo przeważnie mają dość dobrze prosperujące przedsiębiorstwa albo dobrze płatne prace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Szaman-miejski IP: *.ip.netia.com.pl 05.03.12, 14:49 co prawda to prawda - i w ten sposob mozna rozróżnic kto jest kto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: Szaman-miejski IP: *.slaskdatacenter.com 06.03.12, 06:57 Nie będę się tu rozpisywać, ale powiem Ci, że mogłabym prawie używaną BMW kupić. To nie jest najgorsze. Po wszystkim gdy poprosiłam o zwrot to on napisał, że policje wzywa po kłamie to było w połowie grudnia i oczywiście, ze niby klątwę na mnie rzuca. Nic mi nie jest bo ten facet nic nie potrafi widocznie, ale jego zachowanie mierzi. Kto chce niech korzysta jednak nie dawajcie mu swoich danych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Myslenie nie boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.12, 08:46 Niestety ,ale za naiwność się płaci a swoja drogą ile Ty masz lat by wierzyć w takie bzdury.Przecież to jawne nabijanie ludzi w butelkę i wcale mi nie żal takich jak Ty .Pieniądze dałaś mu dobrowolnie bo liczyłaś na cud a cuda się nie zdarzają i to nawet przedszkolak wie.Też słyszałam o pani co powiedziała "dam za ryt 5tys i w końcu zdobędę go" to tylko popukać się w czoło mamy 21 wiek ludzie są wykształceni maja dostęp do internetu itp a zachowują się jak nie napisze tego określenie tu.....domyślcie się.Kiedy Wy oprzytomniejecie i dotrze do Was że Nie ma cudownych rytów to nie działa takie cuda to tylko w bajkach.A wasze posty że ktoś kogoś oszukał są śmieszne ja nawet jakbym tak zgłupiała by zapłacić za spełnienie marzeń to nie pisałabym tu jaka jestem pokrzywdzona bo dwie głupoty popełnić to już za dużo Myślenie nie boli a dawanie danych osobie ,której nie znamy to kolejna głupota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: Szaman-miejski IP: *.slaskdatacenter.com 08.03.12, 15:54 Oj "szamanie" ty się w czoło puknij i to ostro. zakładanie coraz to nowych nicków tu co napiszą w twoim temacie by nie widać było twojego ip nic ci nie da. Straszenie i mówienie, że to konkurencja również nie. Radzę wszystkim którzy korzystają z tego Pana by zachowali wpłatę na rachunek i poprosili o gwarancję. Proszę się go nie bać. On od dawna wyłudza pieniądze i opowiada ludziom cuda na kiju a potem jeszcze mówi, że to twoja wina. A gdy piszesz prawdę o tym co robi najpierw dziwnie znikają twoje posty, a potem jak już się nie da usunąć to, że konkurencja. Warto więc zapytać u Twojej konkurencji którą tu podajesz czy tak jest może ona cię do sądu pozwie. Każdy zainteresowany może to sprawdzić. A tobie życzę by ci do domu w koncu klienci przyjechali których oszukałeś perfidnie. Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizycja7 Re: Szaman-miejski 08.03.12, 16:46 " Szanowna schizofreniczko" ( bo nie sądzę, by osoba o zdrowych zmysłach takie bzdety pisała). Nie jestem żadnym szamanem, moje dane są dostępne u moderatorów forum, to ty nie założyłaś tutaj nicka, bo nie chcesz danych podawać, ale to Twój problem. Osobę, która jest tutaj szykanowana poinformowałam i wierzę, że niedługo się spotkacie, tak jak tego podobno pragniesz. Masz pecha, korzystałam z jego usług i wiem, że wystawia rachunki, więc gdybyś miała dowód wpłaty, to byś go pokazała, ale widzę, że ktoś uderzył w stół. swoją drogą, ciekawa jestem, jak się ta sprawa skończy... Już raz tutaj kręciłaś, że ten człowiek jest współpracownikiem Lilith, potem jak się okazało że nie, to dalej piszesz bzdury. Moje wnioski: 1. albo jesteś chorą konkurencją; 2. Albo ktoś i za to płaci; 3. Albo gość cię nie 'przeleciał" i teraz boli :-) Każda opcja bardzo prawdopodobna. Jak faktycznie ktoś Cię oszukał, idź na policję. Zresztą nie musisz, pewnie niebawem sama do Ciebie zapuka kłamczucho :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: Szaman-miejski IP: *.slaskdatacenter.com 08.03.12, 19:20 Tak tak " szamanie" to już drugi raz kiedy mnie policją straszysz i tym razem zamierzam poinformować o efektach Twoich poczynań na forach internetowych, a ty na wróżki się już nie powołuj. Ty nie jesteś tym stanem który ludziom pomagał. Tamten miał na imię Stanisław Ty nawet nie obsługujesz e-maila do niego. Po prostu zapożyczyłeś sobie jego nicka, wiem po pisałam i wystarczy przekopać wątek o Stanie by się z nim skontaktować. Oszust i tyle i nie zamierzam przestać bo mówię prawdę. Po raz drugi więc od listopada piszę Ci, że czekam na tę Twoją policję, którą masz wezwać bo jesteś podobno szykanowany. Nie omieszkam poinformować o tym co z tego wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizycja7 Re: Szaman-miejski 08.03.12, 19:53 Taka odważna pseudo pokrzywdzona "laleczko", piszesz o Szamanie Miejskim - "Stan", więc podaj tutaj po raz kolejny nazwisko, które podobno znasz nimfomanko. stać Cię na taki gest oszustko??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "adwokat diabła" Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 20:07 Ta... "zakręcona" vel "oszukana", czy kolejne jej wcielenie dalej działa. Widocznie facet jej nie dogodził i to boli. Te same bzdury WYPISUJE LASKA Na innych forach- daj dowody na poparcie swoich zarzutów oszustko!!!! Gdzie je masz? Nie masz, bo ci płacą za takie szmacenie się "falnelciu". Aż żal, że takie hm... "kobiety" tutaj się pokazują. Myślałam, że to strefa zarezerwowana dla poboczy autostrad... zmieniam zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ameba Re: Szaman-miejski IP: *.tktelekom.pl 08.03.12, 21:21 na swojej stronie sam w niektórych zdaniach sobie zaprzecza, a linki ze strony szamana i działalnosć tego Zdzicha są nadzwyczaj podobne, niech na stronie Stan pod numer konta i numer el i po problemie, mam taki numer ale nie upublicznię na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Szaman-miejski IP: 176.31.202.* 09.03.12, 12:33 forum.gazeta.pl/forum/w,468,125775875,,Uroki_Pana_Stana_ostrzegam_naiwnych.html?v=2 f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2978513&start=11940 www.ezoforum.pl/magia/55564-rytualy-skuteczne-15.html jako magician1 macie numer tel publicznie dostępny, można wrzucić w google 4ogloszenia.pl/rozne/warminsko-mazurskie-olsztyn-urok-na-zlecenie/40341 NIE UFAJ OSOBOM KTÓRE W KAŻDYM OGŁOSZENIU PODAJĄ INNE WOJEWÓDZTWO jakby Stan Valentine dawał gwarancje to pewnie nie musiałby się tak bardzo ogłaszać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makumba Re: Szaman-miejski IP: 176.31.202.* 09.03.12, 12:51 kujawsko-pomorskie raczej chyba zamieszkuje, ale wiecej nie napsize Odpowiedz Link Zgłoś
gazetagazeta3 Re: Szaman-miejski 10.03.12, 19:43 Właściwie dlaczego sądzicie, iż SZaman miejski to Stan? Przewinął się tu taki wątek stąd moje pytanie. Każdy jest tutaj Stanem mam wrazenie powoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aplikant Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.12, 20:44 Obserwuję ostatnio ten wątek i dochodzę do ciekawych wniosków... sami przeczytajcie na forum kafeteria: Widzę, że kroi się bardzo fajna i medialna sprawa…Jeżeli faktycznie jest tak jak niektórzy sugerują, i portal Onet czerpie profity z forum kafeteria to mogą być bardzo ciekawe odszkodowania i sprawa karna sądowa. Usunięcie niektórych postów (jeżeli zostały wcześniej skopiowane) jedynie potwierdzi zarzuty jakie forum zostały przedstawione. Z innych źródeł wiem, że jedna z osób szkalowana na tym forum, wyznaczyła prywatną nagrodę w wys. 15.000 zł za ujawnienie danych personalnych osób szkalujących ją na tym forum. Hm…znając polskie środowisko na dowody nie trzeba będzie długo czekać…" Sam podejmę się tej sprawy – bo wygrana w tym przypadku jest pewna. Wejdźcie na stronę szamana w górnej belce "ostrzeżenie" ... i co wy na to? na forum kafeteria" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parix Re: Szaman-miejski IP: 80.51.147.* 10.03.12, 21:46 Poco sie czepiacie kogos bez powodu czy ta Polska musi byc taka.Niepomogło wam to do psychiatryka.Zacznijcie Świat zmieniac od siebie a puzniej czepiajcie sie kogos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parix Re: Szaman-miejski IP: 80.51.147.* 10.03.12, 21:47 Mi pomógł tylko musisz w to uwieżyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do aplikanta Re: Szaman-miejski IP: 176.31.202.* 11.03.12, 08:50 ostrzeganie przed oszustwem nie jest karalne, a ujawnienie danych osobowych jest karalne, więc te 15 tys to może mag czy jakaś wróżka wyznaczyła ? to niech z czarnej kryształowej kuli we wyczyta, raczej nikt bez podstaw nikogo nie szkaluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaaaa Re: Szaman-miejski IP: *.tktelekom.pl 05.04.12, 00:32 jest ktoś jeszcze komu pomógł?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiona Re: Szaman-miejski IP: *.play-internet.pl 17.04.12, 20:41 Ktos jeszcze moze cos na ten temat napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szaman-miejski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.12, 11:34 tak korzystałam.przestałam wierzyć.szkoda kasy.lepiej się upić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realistkaa80 Re: Szaman-miejski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.08.12, 19:30 Ja robiłam u innyy.78 i jestem zadowolona. Szaman potwierdzam - ceny zaporowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola.roza-gość Re: Szaman-miejski IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.08.12, 23:08 proszę o kontakt na gg-24368899 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona do oszustka Re: Szaman-miejski IP: *.najdmen.pl 28.08.12, 12:21 Już przestań. Nic nie zrobiłeś w mojej sprawie i nic się nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał z Warszawy Re: Szaman-miejski IP: *.play-internet.pl 29.03.13, 09:07 Wczoraj napisałem do tego pana. Opisałem mój problem i zadałem pytanie czy istnieje sposób na rozwiązanie tego. Dzisiaj przyszła odpowiedź: "Nie prowadzę poradnika. Uważam,że co zasiałeś to musisz zebrać Szaman". Ehhh nie ma to jak wyczerpująca odpowiedź i poważne podejście do wykonywanych czynności. Tak jak napisał na swojej stronie, odpowiada na każdą wiadomość, ale to przekroczyło moje oczekiwania (totalna ironia). ODRADZAM kontakt z tym panem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarcia Re: Szaman-miejski IP: *.146.25.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.04.13, 11:59 Witam.przestrzegam przed tym Szamanem.To zwykly oszust.nic nie umie zrobic.Mieszkal kiedys zs granica zarobil kasy i znalazl sposob na robienie kasy.Swoich klientow straszy klatwami kaze placic im za ochrone. Wykorzystuje nasza niewiedze i to ze wiekszosc z nas po prostu boi sie magii. Robi oszustow z innych wrozbitow i rowniez wysyla do nich pogrozki.Zastrasza zglasza na policje ze niby ktos podbieta mu klientow czy go obraza -w zeszlym roku bylo o tym glosno na kafeterii bialej magi.dokladnie poczatek marca.Istna komedia.Co do policji tez nie bac sie tego pana bo nie ma podstaw tylko straszy.Robil to nie raz i robi dalej.Tak wiec nie patrzcie ze strona ladna.kazdy moze miec taka jak ma kase.Nikomu nie pomogl co najwyzej nastraszyl tak ze kozysta z uslug psychiatry.Po magie siegaja ludzie wystraszeni.zalamani wiec slabi i takich ktos taki jak on moze dobic.Zreszta sami sprawdzcie.posluchajcie jego tonu glosu jaki jest niemily.jak sprawia wrazenie ze moze wszystko.Dlatego czlowiek sie go boi.A jak chce odejsc od jego uslug cals masa klatw i zlorzeczeczen leci.Nie bac sie bo sa to tylko puste slowa.Szukajcie wrozbitow.magow ktorzy maja dobre opinie od wielu z calej polski z zagranicy gdzie widac rozne Ip.komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freakout Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.13, 15:38 znam kilka osób które korzystały z usług tego Pana i są zadowolone ;) fakt faktem - ceny są wysokie i na efekty trzeba trochę poczekać, ale najważniejsze że facet ma pojęcie o tym co robi :) nie rozumiem tylko tych negatywnych komentarzy... najwidoczniej zrobiliście coś źle że u Was nie podziałało - innej opcji nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freakout Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.13, 21:52 ten właściwy Stan który pomagał ludziom to jest nim właśnie Szaman Miejski ;] afera była bo sporo osób się pod niego podszywało, z tego co wiem to była też sprawa karna którą wygrał, a chodziło tam o szkalowanie jego wizerunku :) poza tym w sieci jest jeszcze kilka stron gdzie ogłasza się kilka osób jako Szaman Miejski, ale właściwy adres to szaman-miejski.eu :) na inne uważajcie bo to na pewno są oszuści :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeszący hajs Re: Szaman-miejski IP: *.tktelekom.pl 04.06.13, 22:46 na kafeterii jest sporo o nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freakout Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 00:47 tak, widziałem to, tylko akurat tam wypowiadali się ludzie którzy o magii nie mają zielonego pojęcia :) piszą o jakiejś białej magii która tak naprawdę nie istnieje (jest tylko czarna) i każdy wykonywany rytuał niesie za sobą ryzyko pewnych konsekwencji w życiu... do tego osoby którym rytuały się nie powiodły najprawdopodobniej nie utrzymywały swoich działań w tajemnicy, a to jest bardzo ważne żeby wszystko się udało :) jeżeli ktoś komuś chwali się że wykonuje jakiś rytuał, itp. to to na bank nie wyjdzie, bo tajemnica musi zostać zachowana - w innym wypadku otrzymamy przeciwieństwo tego co chcieliśmy :) dlatego zamiast najpierw oczerniać ludzi, wypisywać jakieś brednie, itd. warto zapoznać się dokładnie z tematem i dopiero później zabierać głos... siedzę w tym już dość długo więc wiem co mówię :) pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 11:20 Freakout dlaczego ludziom nie przekazujesz całej prawdy o czarnej magii.To co opisujesz, dlaczego nie wychodzi,to fałsz który wciskasz ludziom.A prawda jest inna.Tak na prawdę, to Ci ludzie u których nie wyszła czarna magia winni być szczęśliwi,że tak się nie zadziało.Bo są wolni,nie zniewoleni.A nie wyszło dlatego,że mają silną opiekę Sił Wyższych,są pozamykani na działanie złego ducha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freakout Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 13:13 ja tu nie jestem od nawracania i przekazywania wiedzy na temat czarnej magii :) widać tylko jak bardzo ograniczone macie myślenie... gdyby magia nie działała to nikt np. nie potrafiłby wróżyć z kart i na tej podstawie przepowiadać wam przyszłości :) sam nie raz korzystałem z jeszcze innych usług magicznych i w moim przypadku zawsze prędzej czy później działało - czy przyszło mi na to czekać 2 miesiące, czy nawet ponad pół roku ;] na ludziach takich jak wy (czyli sceptykach) magii używa się jeszcze łatwiej bo wy z góry w nią nie wierzycie, nie przeciwstawiacie się jej, uważacie że nie istnieje, dlatego takim osobom przytrafia się więcej nieszczęść i przykrych zdarzeń niż tym którzy wiedzą jak się przed tym bronić i potrafią szybko zareagować... sam kiedyś taki byłem, ale wystarczyło mi kilka miesięcy żeby zmienić swoje podejście o 180 stopni - i zaznaczam że przez ten okres magia pokazała mi jak potrafi działać, a nie życzę nikomu tego co mi się wtedy przytrafiło :) pamiętajcie - to wszystko atakuje wtedy kiedy wasza czujność jest uśpiona, kiedy myślicie że nikt i nic nie jest w stanie wam zaszkodzić ;) ja się na tym przejechałem i to bardzo solidnie ;] nie jestem żadnym Sławkiem czy kimś tam za kogo mnie bierzecie (mam dopiero 22 lata), nie biorę żadnych pieniędzy od nikogo, widzę tylko jak wiele plot i bez sensownych bzdur coniektórzy rozsiewają po forach :) a kafeteria i wątek z Szamanem był tego doskonałym przykładem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 17:52 Kłamstwo za kłamstwem przelewa Ci się z ust jak brudna woda z szamba.Przemyśl dokładnie swoją sytuację i zreflektuj się w porę zawracając z "tej" drogi.Straszysz?:( Wierzysz w karty i magię to pewne, lecz czy wierzysz w istnienie piekła?Odpowiedz a może jesteś sceptykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freakout Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 19:42 no pewnie ;] kimkolwiek jesteś ty wiesz lepiej ode mnie... co za ludzie :) nie mam zamiaru zawracać z tej drogi, ba - idę nią dalej :) do tej pory miałem beznadziejne życie, teraz wszystko się pięknie układa i nie mam zamiaru tracić tego bo ktoś mi mówi że to złe, że Bóg, że to, że sramto... gdybym wierzył tylko w Boga a nie w magię to dzisiaj spałbym pod mostem bo mało mi do tego brakowało :) zostałbym bez niczego, a tak zaczynam wszystko od nowa ;] piekło nie wiem czy istnieje... nie mówię że nie, natomiast wierzę w demony i wszelakie złe duchy :) sceptykiem nie jestem, niczego nigdy nie neguję, bo przekonałem się że zwykle to co wydaje się nam niemożliwe najszybciej nam się w życiu urzeczywistnia :) sami wszyscy kiedyś się o tym przekonacie, ale wtedy będzie już za późno ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 20:27 Skoro wierzysz w demony i złe duchy to powiem Ci,że one też mają swój dom zwany piekłem.W\g Twojej teorii lepiej zaprzedać się "komuś" w niewolę, by mieć lepsze życie tu i teraz.Nic bardziej mylnego.Wiedz,że jakim zmysłem człowiek grzeszy,takim będzie dręczona jego dusza przez całą wieczność.Cóż znaczy te kilka chwil lepszego życia do całej wieczności?Opowiem Ci słowami jaką miała wizję piekła św.Siostra Faustyna.Zauważyła,że jest tam najwięcej dusz,które nie dowierzały,że jest piekło.Rodzaje mąk które widziała:utrata Boga;ustawiczny wyrzut sumienia;nigdy się już ten los nie zmieni;ogień,który przenika duszę ale nie niszczy jej,jest to straszna męka,jest to ogień czysto duchowy zapalony gniewem Bożym;jest ustawiczna ciemność;straszny zapach duszący;a chociaż jest ciemność widzą się wzajemnie szatani i potępione dusze i widzą wszystko zło innych i swoje;jest ustawiczne towarzystwo szatana;straszna rozpacz,nienawiść Boga,złorzeczenia,przekleństwa,blużnierstwa.Zadaj sobie i swojej duszy pytanie:Czy warto tak strasznie cierpieć wiecznie ?Czy tego chce Twoja dusza?Pytaj tak długo,aż otrzymasz odpowiedz./wszystko to pośród jęków i wycia z bólu i rozpaczy/Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freakout Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 20:40 szczerze mówiąc - mało obchodzi mnie życie po śmierci :) jestem tu i teraz, czuję, chce wycisnąć z życia maksimum i przeżyć według własnego widzimisię, a jak będę żyć jak jakiś pieprzony katol to mi głowy z domu nie będzie wolno wychylić... dziękuję, ale nie ;] poza tym nikt nie wie czy po śmierci w ogóle coś jest, do wszystkich opisów trzeba podchodzić z baaardzo dużym dystansem :) za obecnego życia nigdy nie dowiemy się jak jest naprawdę, dlatego póki jestem młody to nawet nie biorę sobie tego do głowy :) pozdrawiam i wyluzujcie trochę - życie jest jedno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSY Re: Szaman-miejski IP: *.play-internet.pl 05.06.13, 20:51 freakout a ty robisz rytuały okultystyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freakout Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 21:51 nie, ja magii osobiście nie praktykuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeszący hajs Re: Szaman-miejski IP: *.tktelekom.pl 05.06.13, 21:57 szaman miejski ma konto na YT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 09:24 Gość portalu: freakout napisał(a): > szczerze mówiąc - mało obchodzi mnie życie po śmierci :) jestem tu i teraz, czu > ję, chce wycisnąć z życia maksimum i przeżyć według własnego widzimisię, a jak > będę żyć jak jakiś pieprzony katol to mi głowy z domu nie będzie wolno wychylić > ... dziękuję, ale nie ;] poza tym nikt nie wie czy po śmierci w ogóle coś jest, > do wszystkich opisów trzeba podchodzić z baaardzo dużym dystansem :) za obecne > go życia nigdy nie dowiemy się jak jest naprawdę, dlatego póki jestem młody to > nawet nie biorę sobie tego do głowy :) pozdrawiam i wyluzujcie trochę - życie j > est jedno :) Życie tu na ziemi to czas walki o dusze ludzkie miedzy BOGIEM a diabłem,kto otwiera swa wole na szatana staje sie jego narzedziem w czynieniu zła.Diabeł chce zniszczyc to co BÓG ukochał najbardziej-człowieka..diabeł wie że on swego losu już nie zmieni i na wieki pozostanie w piekle,człowiek jest w lepszej sytuacji,CHRYSTUS na krzyżu zmazał grzech pierworodny,dał każdemu czlowiekowi szanse na zycie wieczne o ile smierc nie zastanie go w grzechu smiertelnym,dał sakrament spowiedzi by swe serce człowiek mógł z grzechów oczyscic .Puki człowiek zyje tu na ziemi w kazdej chwili moze BOGU powiedziec TAK zawrócic ze złej drogi-to czas łaski z chwila smierci konczy sie czas łaski a zaczyna sie sąd,sprawiedliwi którzy swoim życiem miłowali BOGA pójda do nieba,a ci co przez całe życie służyli diabłu pójda do piekła w ogień wieczny..i nie ma tu znaczenia czy ktos w to wierzy czy nie,może negowac istnienie nieba i piekła ale nie moze ich usunac.Piekło jest wieczne nigdy juz z tego ognia sie nie wyjdzie..Minie milion lat a ty nadal tam siedzisz w bolu samotnosci ciaglymi wyrzutami sumienia meczony przez demony..CHRYSTUS APROPO UCISKU I PRZESLADOWAN-dał wytyczne-NIE BÓJCIE SIE TYCH,KTÓRZY MOGA ZABIC CIAŁO,LECZ DUSZY ZABIC NIE MOGA.BÓJCIE SIE RACZEJ TEGO KTÓRY DUSZE I CIAŁO MOZE ZATRACIC W PIEKLE.trzeba kontrolowac swoje mysli bo czesto człowiek mysli nie swoimi myslami..czy to nie diabeł nie kusi mnie do złego,diabeł kusi cukierkami z tym ze w srodku maja cyjanek,niejeden poczuł smak tych cukierków jak zdradził zone-której codziennie mówił ze ja kocha,sam stworzył sobie przez zdrade piekło wyrzutów sumienia,jak straca zone,dzieci,rodziny wtedy moga podziekowac diabłu ze dali sie złapac w jego siec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noviembre79 do freakout IP: *.251.219.153.threembb.ie 06.06.13, 13:31 cześć słuchaj ja ostatnio dużo czytam o magii i energiach , widze ,że one działają i widze też ,ze nie wszyscy tutaj w nią wierza mimo iz sa po rytualach i czekają niby na efekty ... mozesz prosze napisać na mojego maila jakie sa zagrozenia ze strony magii i jak postepowac aby rytual np finansowy albo miłości na konkretną osobe nie obrócił się przeciwko nam ? podam ci swój adres tokan26@onet.pl bardzo byłabym wdzieczna za te wiadomości . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freakout Re: do freakout IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 19:02 nie lubię pisać maili więc napiszę tutaj :) rytuały na poprawę finansów są bezpieczne, tutaj nie ma się czego obawiać ;] natomiast jeśli chodzi o rytuały miłosne to tutaj np. w przypadku chęci rzucenia na kogoś uroku trzeba liczyć się z tym że i ty jako zleceniodawca, ale i ofiara takiego uroku poniesiecie ogromne konsekwencje w życiu :) to do niczego dobrego nie prowadzi i prędzej czy później będziesz tego żałować :) lepiej zastosować rytuał który ma na celu przyciągniecie do ciebie danej osoby, aniżeli zniewolenia jego umysłu i woli :) to tyle jeśli chodzi o twoje pytania ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: do freakout IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.03.14, 18:30 Troche pózno udzielam sie w tym temacie ;-) ale nie bywalam wczesniej na tym forum ;-) otóż zgadzam się w 100% z tym co napisal "freakout", że zamiast zniewalania drugiej osoby lepiej jest spróbować przyciągnąć ją do siebie, m.in. za pomocą odpowiedniego rytuału. Chciałabym spróbować czegoś takiego. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć gdzie mam szukać przepisów na takie rytuały lub do kogo mam się zwrócić w celu przeprowadzenia rytuału? Czy medium będzie właściwym rozwiązaniem? I czy jest w Polsce jakaś wiarygodna osoba posiadająca takie zdolnści? Przykre jest to, że w Polsce tylu ludzi "żeruje" na ludzkiej naiwności, robi ludziom nadzieję na to, że rytuał przyniesie im to na co czekali :-(( w wielu przypadkach kończy się tylko na samym pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: do freakout IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.14, 18:40 wiesz, Magdo, też chciałabym "przyciągnać" do siebie pewną osobę... ale powstrzymuje mnie - wyobraźnia! A jeśli ta osoba nie będzie po owym przyciągnięciu zachowywała się zgodnie z moimi oczekiwaniami???? Zamiast kochać i okazywać czułośc, bedzie opryskliwa i i niesympatyczna, owa osoba? W wyniku właśnie - rytuału? No bo będzie to jakaś tam ingerencja , zmuszanie poprzez działanie sił trzecich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Szaman-miejski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.03.14, 18:10 Czy moglabym prosic o kontakt na priv? magda242489@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 77777777777 Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 09:16 nie polecam,nic nie działa wiele gada i nic się nie dzieje bo i jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 09:23 Wytłumacz mi po co ktoś ma się podszywać pod niego? a może pod ciebie? Bo może być tak że ten post pisze sam szaman;)))) jak i inne pozytywne.Wielkie sorry ale ja nie znam nikogo komu pomógł. Najgorsze dla szamana to to że te osoby są namacalne i mogą udowodnić swój kontakt z nim. Wśród nich są też osoby które zastraszał,które chciał naciągnąć na kasę.Są na to dowody. Więc gdzie jest ta jego pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmiczna Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.13, 17:08 Właśnie głęboko się zastanawiam czy zaufać temu panu i czy mnie na to stać nie mam za dużo pieniędzy ale jak będzie trzeba to zrobie wszystko by je zdobyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frajer od magii Re: Szaman-miejski IP: *.tktelekom.pl 24.06.13, 18:47 Poczytaj o tym panu, w innych tematach sporo znajdziesz, miał kilka nicków, raczej szczere pozytywnie opinie o nim nie są na porządku dziennym, podkreślam szczere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmiczna Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.13, 18:50 szukam informacji ale nigdzie nie ma niczego konkretnego albo krytyka albo albo jak są pozytywy to nic konkretnego, chciałabym by ktoś się odezwał i powiedział że tak on mi pomógł wyglądało to tak czy inaczej lub że nie pomógł i nic mu to nie dało ale konkrety ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freakout Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.13, 02:14 nie łudź się że ktoś opisze ci tutaj ze szczegółami czy u niego rytuał zadziałał czy też nie bo takich rzeczy zdradzać nie wolno i większość tych negatywnych opinii pochodzi od osób które zepsuły efekty rytuału właśnie przez swoją głupotę :) każdego kto zamawiał lub wykonywał rytuał obowiązuje zasada dochowania tajemnicy, inaczej otrzymasz przeciwieństwo tego co chciałaś :) poza tym warto pamiętać o tym że nie każdy rytuał musi się udać, nikt z nas ludzi nie jest Bogiem i nie ma takiej mocy sprawczej, niestety :) gdyby tak było to światem rządziłoby kilku ludzi i każdy byłby na ich usługach (całe szczęście że tak być nie może), a jak wiadomo - szaleńców nie brakuje ;] niestety, ale tutaj musisz sama zaryzykować, a jak mawia stare dobre przysłowie - "kto nie ryzykuje ten nie pije szampana" ;] pozdrawiam i życzę powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Szaman-miejski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.13, 17:56 Witam potrzebuję maila bo innego namiaru wiem,że nikt nie poda do prawdziwego Szamana Miejskiego vel Stana. Bardzo pilnie!! Czy kontakt podany na tej stronie jest ok?? www.szaman-miejski.eu Proszę o rzetelne odpowiedzi K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freakout Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 19:07 tak, to jest jego strona i kontakt jest ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkasent Re: Szaman-miejski IP: *.tbg.edge.wdm.pl 31.07.13, 08:13 Stan to lagiz, zdzich, szaman miejski itp w rezultacie jedna i ta sama osoba, wiele ostrzeżeń było przed tym panem. w necie nawet numer tel do niego możesz znaleźć, ma chyba ze 3 czy 5 numerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Szaman-miejski IP: *.ip.netia.com.pl 31.07.13, 09:42 no właśnie zdania są bardzo podzielone, dużo jednak jest pochwał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Szaman-miejski IP: *.tbg.edge.wdm.pl 31.07.13, 10:34 bramka proxy i z rożnych ip pisać pochwały, ewentualnie program TOR który używają ludzie do bycia anonimowymi, sam zmienia ten program IP i to w takim tempie że posty po sobie możesz pisać i będzie inne IP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Szaman-miejski IP: *.ip.netia.com.pl 31.07.13, 10:39 no i nie wiem jak człowiek potrzebuje pomocy to wszystkiego się chwyta dlatego tak dopytuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientela Re: Szaman-miejski IP: *.213-189-53-99.net.eco.atman.pl 31.07.13, 12:57 szaman miejski zrobił się wiejski, ostrzegam przed niem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freakout Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.13, 01:33 zdesperowana konkurencja nadal nie śpi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witraż Re: Szaman-miejski IP: *.wdm.pl 02.08.13, 08:09 hehe konkurencje..., poczytaj na forach co i nim i jego skuteczności piszą, niech se te swoje "fikuśne zabawki" produkuje bo z magią to cienko u niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freakout Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.13, 15:23 czytałem i szczerze powiem że większych bredni nigdy nie widziałem :) co lepsze - ostatnio moja znajoma korzystała z jego usług i jest bardzo zadowolona :) tak więc nie opluwajcie człowieka i nie wypisujcie głupot bo kto ma skorzystać to skorzysta, z pożytkiem dla tej osoby ;] tak to już w tym kraju jest że jak ktoś ma prosperujący biznes, dobre zarobki i opinie to zawsze znajdą się osoby które będą robić wszystko aby było na odwrót... ech polaczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda242489 Re: Szaman-miejski 28.03.14, 00:26 Troche pózno udzielam sie w tym wątku ale dopiero co tu trafilam ;) zgadzam sie w 100% z tym co napisal "gosc" ze nie zna nikogo komu ten "szaman" pomógl, ja tez tak twierdze bo nie znajdziemy nigdzie zadnych wiarygodnych komentarzy, ocen jego dzialania, polecen ze strony ludzi którzy korzystali juz z jego uslug. Ja osobiscie nie polecam tego pana, nawet nie odpisal mi na wiadomosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajetanka Re: Szaman-miejski IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.14, 05:02 zgadza się , pisałam nie odpowiedział , kiedy się upomniałam odpowiedział ze nie prowadzi kursów dla małych czarownic , zerowy kontakt ,żadnych konkretów. Mało profesjonalnie ..to delikatnie powiedziane , zero kontaktu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Szaman -miejski IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.13, 21:26 Przeczytałam to co wszyscy napisali, jak widzę opinie są rozbieżne. Nie znam człowieka i go nie osądzam, sama napisałam do niego. Jednak po przeczytaniu ile bierze za seans, trochę ręce mi opadły, i szczerze mówiąc nie stać mnie na usługi tego Pana. Na jednym z forum znalazłam, taki wpis : I ostatnia bardzo ważna zasada: Nigdy nie bierz pieniędzy ani żadnego innego ekwiwalentu za czary. Magia za pieniądze nigdy nie przynosi dobrych efektów i wpływa ujemnie na samą sztukę magiczną i na jej chciwego bądź nieuczciwego adepta. Bez względu na to, z jakimi teoriami, autorytetami i książkami się w życiu zetkniesz, zawsze pamiętaj o powyższym ostrzeżeniu. Więc jak naprawdę , ma się płacenie czy nie płacenie za takie rzeczy ? A to lin do tego forum : www.barfnyswiat.org/printview.php?t=2783&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał z Warszawy Re: Szaman -miejski IP: *.play-internet.pl 09.12.13, 08:05 Jest wiele zasad odnośnie magii i czarów. Dużo osób zajmujących się tym ich nie przestrzega. Jeśli chodzi zapłatę za "usługę" to z jednej strony ma Pani rację: nie można DOMAGAĆ się zapłaty, jednak nigdzie nie jest zapisane, że nie można przyjmować za to "dobrowolnych" podziękowań materialnych, jednak ludzie muszą z czegoś żyć dlatego większość zasad jest skutecznie omijanych. Wracając do cennika u Szamana to zgadzam się, że tutaj ceny są wzięte z kosmosu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hard Re: Szaman -miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.13, 06:44 za rytuały i inne działania magiczne ZAWSZE trzeba płacić - chodzi tutaj bowiem o wymianę energetyczną (musi być "coś za coś")... w innym wypadku osoba wykonująca rytuał bierze na siebie obciążenia z osoby zlecającej takie działanie :) to działa tak samo jakbyśmy wzięli sobie coś za darmo ze sklepu - albo za to zapłacimy, albo poniesiemy konsekwencje swojego czynu ;) potwierdzam też to że usługi Szamana do tanich nie należą, ale jego magia działa - korzystałem więc wiem co mówię, a zapłaciłem nie mało :) gdyby ktoś wątpił w jego umiejętności polecam skorzystać z pomocy jego żony Amiry - jest świetną jasnowidzką, korzystam z jej pomocy od roku i nigdy w niczym się nie pomyliła - jej przepowiednie zawsze sprawdzają się w 100% :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamira Re: Szaman -miejski IP: *.tbg.edge.wdm.pl 24.12.13, 08:03 gdzie wsiowy przyjmuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Szaman -miejski IP: *.dynamic.chello.pl 24.12.13, 09:26 Oczywiście, zgadzam się z Panem, jeżeli ktoś z Tego się utrzymuje to musi pobierać opłaty.Ale nie takie wysokie ceny. Jakoś nie mam zaufania do ludzi, którzy mają takie ceny. I teraz gdzie faktycznie można znaleźć osobę, taką z prawdziwego zdarzenia która faktycznie pomorze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmira Re: Szaman -miejski IP: *.ipredator.se 24.12.13, 11:02 Poczytajcie o skuteczności tego osobnika, Iwa też brała dużo czy lili black moonk grube tysiaki a skuteczność tych 3 osób jednakowa czyli zerowa. Skoro takim dobrym magiem jest to niech sobie 6 w lotka wyczaruje i nie zawraca ludziom głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Szaman -miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.13, 11:47 i - co? predator??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mioio Re: Szaman-miejski IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.03.14, 18:20 Ja t NIE polecam szamana miejskiego, zwykły oszust i złodziej. Naciąga na gigantyczne sumy , po czym na wskazany adres wysyla jakies mieszanki zapachowe i swiece i kaze to spalic i czekac na efekty, oczywiście których nie ma , można się upominać do woli brak kontaktu,albo chamska odpowiedz, u mnie tak bylo chyba jakos ze 3 miesiace do niego pisalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mioio00 Re: Szaman-miejski IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.03.14, 18:23 Ja NIE polecam szamana miejskiego, zwykły oszust i złodziej. Naciąga na gigantyczne sumy , po czym na wskazany adres wysyla jakies mieszanki zapachowe i swiece i kaze to spalic i czekac na efekty, oczywiście których nie ma , można się upominać do woli brak kontaktu,albo chamska odpowiedz, u mnie tak bylo chyba jakos ze 3 miesiace do niego pisalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEdaj się oszukać Re: Szaman-miejski IP: *.tbg.edge.wdm.pl 03.03.14, 20:18 za to on poleca swoją żonę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.14, 21:13 no i byznessssss się kręci :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.14, 21:18 Ten szaman miejski to Munin o którym na kafeterii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 00:34 NIE. Ten z Kafee to zupełnie ktoś inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: *.riseup.net 09.03.14, 10:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????????? Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 11:38 Ale jakiego Uniwersytetu? Czy ktoś nareszcie poda jakieś konkrety??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szaman-miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 13:50 Gość portalu: gość napisał(a): > UWAGA! Szaman Miejski to nikt inny jak Sławomir Ch. Wykładowca z Uniwersytetu. > Ale głupstwa piszesz. Szaman Miejski to szaman artysta......świece,obrazy,figurki,poezja,zioła,magia,promowanie artystów,bioenergoterapia ....i wiele innych.Zdzisław,Stanisław R. Działalność cała Polska. Powiada ,że się nie reklamuje lecz w necie można zobaczyć wiele stron tego Pana wpisując imiona i nazwisko. Używał i zapewne używa wielu pseudonimów/ Zdzich i Stan zapewne przyjęte od imion/. To ten którego ugryzł wąż a uratowała go Indianka. Odpowiedz Link Zgłoś