Dodaj do ulubionych

Czas w tarocie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.12, 14:20
Mam do Was pytanie , a mianowice zapytałam kiedyś wróżkę o pewną kwestię i czas kiedy to się wydarzy , powiedziała że do 4 miesięcy , gdy po upływie 6 miesięcy to się nie wydarzyło , zapytałam ponownie i otrzymałam informację że na pewno się wydarzy do 3 miesięcy , jak to jest z tym czasem ? Jak określa się czas w kartach i dlaczego on się nie sprawdza ?
Obserwuj wątek
    • Gość: taka Re: Czas w tarocie IP: *.sta.asta-net.com.pl 02.01.12, 16:51
      mi również czas się nie sprawdza, także również chętnie się dowiem jak to jest..
      • Gość: gosciowa Re: Czas w tarocie IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 17:09
        Istnieje kilka możliwości:

1. wróżka podaje czas, który wydaje jej się prawdopodobny i po prostu nie zgadnie dobrze;
        2. wróżka podaje czas, który wyczytała w kartach, ale karty to tylko obrazki i nie znają naszej przyszłości, więc układają się zupełnie przypadkowo i zawsze jakiś czas wskazują, tyle że przypadkowy, nie mający związku z pytaniem;
        3. karty wiedzą, ale nie powiedzą (bo pytasz za często albo nie powinnaś wiedzieć jeszcze albo karty są niedysponowane bo jest nie ta faza księżyca, co trzeba)
        4. karty wiedziały i powiedziały, ale Ty wszystko zepsułaś, bo zrobiłaś coś, co przesunęło zdarzenie w czasie, a skąd one mogły wiedzieć, że tak się stanie?!

Zastanów się, które z tych możliwości są najbardziej prawdopodobne.

• Gość: taka Re: Czas w tarocie IP: *.sta.asta-net.com.pl 02.01.12, 21:58
          no jest wiele tych możliwości...a jeśli chodzi o czas może lepsze są runy od tarota??
          • wrozkagimmel Czas podawany orientacyjnie 03.01.12, 20:46
            Z tego, co zauważyłam, większość wróżek podaje czas orientacyjnie, według tego, co widzą. Natomiast karty dokładnie NIGDY czasu nie powiedzą, runy także. Po prostu :)
            • Gość: taka Re: Czas podawany orientacyjnie IP: *.sta.asta-net.com.pl 04.01.12, 09:45
              wniosek z tego taki że o czas nie ma co pytać :(
    • agrentowy4321 Re: Czas w tarocie 04.03.23, 20:26
      To ciekawe pytanie
    • irona.sonata Re: Czas w tarocie 25.04.23, 05:41
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: Czas w tarocie 03.05.23, 05:28
      Jestem oszołomiona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka