Dodaj do ulubionych

Zmiana klasy

09.10.11, 14:05
Hej!
Własnie zaczelam gimnazjum wylosowalam straszna klase z nikmi sie niemoge dogadac choc czesc osub znam na lekcjach rozrabiaja ja zaczelem sie uczyc a tu nalekcji nic nierozumie nie słysze niemoge sie skupic bo wszyscy gadaja i rozrabiaja>
Ja jestem w B moi przyjaciele z podstawówki są w A ostatno zastanawiam sie czy by sie nieprzeniesc. Moi rodzice nic o tym niewiedza bo gdybym im powiedziala zrobili by wielki proble. Jutro mam zapiar zaytac sie dyrektorki czy by mnie przeniosta i czy by porozmawiala by z moimi rodzicami. Niewiem czy się zgodzi. A ja naprawde nielubie tej klasy i niebende za nią tęsknic.
Klasa A jest spokojniejsza i jest nieco dalej z matematyki i niemieckiego ale mój somsiad jest w A i licze na to ze by mi pomugl,
Prosze momuszcie jak rozegrac to z nauczycielami rodzicami i dyrektorką.
Prosze o szybką pomoc!smile
Obserwuj wątek
    • corba 09.10.11, 14:15
      nie za późno trochę na zmianę klasy? już dużo czasu minęło.. wątpię żeby Cie przenieśli...
      • imyourdream1 Re: ♥ 09.10.11, 14:18
        po 1 popracuj nad pisownia a po 2 to moze pogadaj z dyra tylko popros ja zeby nie robila z tego awantury
    • patkarbd Re: Zmiana klasy 09.10.11, 14:29
      lepiej teraz się przeniesc niz potem w 2 klasie dopiero 1 miesiąc wiec dobra pora pogadam z dyrką lepsze to niz zebym potem żalowala przez 3 lata ze niezapytalam sie dyrektorka zna sie z moimi rodzicam od daawna wiec pogada z nimi i moze mnie przeniosą narazie nikomu w klasie niebende muwic zeby niedoszlo do wychwawczyni bo ona to wielkie chalo zrobi poprosze dyrke o dyskrecje moze mi sie uda
      Oby
    • jonasofanka Re: Zmiana klasy 09.10.11, 15:31
      Ja to Ci radzę zajrzeć do słownika X.X bo takie błędy piszesz, że płakać się chce i zabić Cię przy okazji. ; 3

A co do tematu, rób jak uważasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka